Filmtid

Jeg har ikke noe å skrive om, for de siste dagene har jeg faktisk talt bare drukket Cola og sett gossip girl. Men nå som jeg er ferdig med gossip girl, eller, må vente til neste uke, har jeg ingenting å gjøre. Jeg trenger en ny serie, kom gjerne med tips. (jeg liker ikke serier der det er latter i bakgrunnen). Jeg ser egentlig alt for mye på tv, så det er like greit om du ikke gir meg tips, hehe! Nå skal jeg ordne senga, tro meg, den trenger det. Hater når overmadrassen min sklir nesten ned på gulvet..unødvendig. Så skal jeg dusje, så blir det film og kvelds før jeg tar natt. Filmen heter Chalet Girl.

Jeg må innrømme at jeg ser filmen bare fordi at Ed Westwick spiller i den, og litt for at Sophia Bush også er med. Om den er bra kan jeg skrive litt om den en annen dag.


Har du sett filmen? 
Hvilke serier ser du på? 

Ann-Synøve

21.02.2012 kl.23:16
Du må kose dej!

Ej hekje sett filmen :p

Lill-Marte Sætre Kleppe

21.02.2012 kl.23:27
Ann: thanks, I will :D

karin bieber

25.02.2012 kl.16:55
Hei! Jeg lurer på om du kan lage en gratis header til meg når du har tid? En som passer til designet mitt? jeg håper du kan og visst du kan så kan du vær så snill å kontakte meg men en kommentar på bloggen min?? :D og si om du kan eller ikke? :D

Charlotte WJ

29.02.2012 kl.15:13
Har ikke sett den, nei!:)

Sjekke mailen din? Sendt deg en bestilling:))

Lill-Marte Sætre Kleppe

01.03.2012 kl.17:28
Charlotte WJ: Hei, jeg lager ikke design lenger.

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits