Image Map

Blogg

Ny blogg?

Nå er det lenge siden jeg har blogget, rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst. Jeg kan jo innrømme at jeg har savnet det litt, men synes det er så dumt at folk ikke forstår hva jeg mener når jeg skriver at jeg ikke legger inn design, logger på kontoer og det som har med design og gjøre.. det står jo grått på lysegrått i headeren min. 

Jeg lurer på om jeg skal lage en ny blogg, siden der er så mye rot på denne. Jeg har lagt utrolig mye arbeid i denne bloggen, så synes det er litt trist og "forlate" den. Sletter jeg den, er den borte for alltid og det vil jeg ikke. Jeg har en del koder og noen gratisdesign, jeg vet ikke om gratisdesignene funker rett en gang. Kanskje en dag, ikke i dag, ikke i morgen.. men en dag, kanskje, så tester jeg om de funker og fikser på det som må fikses. Men det vet jeg ikke nå. Akkurat nå jobber jeg veldig mye, slik at jeg får råd til å ta lappen. Har kjørt med pappa og det går bedre og bedre. 

Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal fortsette på denne, eller om jeg skal begynne på nytt med ny blogg. Hva hadde du gjort?

Ferdig med fagprøven

Som jeg skrev i forrige innlegg, skulle jeg ha fagprøven i går og i dag. I går skrev jeg planer og forberedte meg, jeg leverte de klokka 5 på jobben min. I dag gjennomførte jeg det, og jeg synes egentlig at det gikk ganske bra. Jeg ble skikkelig glad da de sa at jeg fikk bestått, og de ble kollegaene mine også. Så nå er jeg altså ferdig utdannet. Litt rart og tenke på siden jeg bare er 20 år, eller 21 i år da. Det var jo helt umulig å sove i natt, jeg våkna klokka 5 og fikk ikke sove igjen. I tillegg var det kjempemye vind ute, men jeg er jo vand med lite søvn. 

Nå har jeg nettopp spist pizza og sitter å ser på frustrerte fruer på bliss, synes det er kjekt å se gamle episoder selv om jeg har sett de mange ganger. Lurer på om jeg skal sove litt.


Hva gjør du i dag?

Fått vite dato

Jeg har ventet på dato på fagprøven og i dag fikk jeg vite det, og det er allerede tirsdag og onsdag neste uke. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg gruer meg skikkelig. Jeg vet jo at jeg kan det, jeg har jo gjort det 100 ganger.. men uansett, gruer meg. For dere som ikke vet det, så har jeg vært helsefagarbeider lærling. Jeg visste jo at dagen ville komme, men jeg hadde ingen aning om at jeg ville gru meg så mye..

Jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, men det er ikke så mye som skjer hos meg akkurat nå. Eller, jo nå gjør det det, men ikke før i dag, hehe. Jeg har bare slappet av, jobbet litt, sett tv og vært på tumblr..

Har du tatt fagprøven? Hvordan var det?

Filmtid

Jeg har ikke noe å skrive om, for de siste dagene har jeg faktisk talt bare drukket Cola og sett gossip girl. Men nå som jeg er ferdig med gossip girl, eller, må vente til neste uke, har jeg ingenting å gjøre. Jeg trenger en ny serie, kom gjerne med tips. (jeg liker ikke serier der det er latter i bakgrunnen). Jeg ser egentlig alt for mye på tv, så det er like greit om du ikke gir meg tips, hehe! Nå skal jeg ordne senga, tro meg, den trenger det. Hater når overmadrassen min sklir nesten ned på gulvet..unødvendig. Så skal jeg dusje, så blir det film og kvelds før jeg tar natt. Filmen heter Chalet Girl.

Jeg må innrømme at jeg ser filmen bare fordi at Ed Westwick spiller i den, og litt for at Sophia Bush også er med. Om den er bra kan jeg skrive litt om den en annen dag.


Har du sett filmen? 
Hvilke serier ser du på? 

Bedøvd.

Lenge siden sist ja. I dag var jeg hos tannlegen, jeg hadde noen små hull som måtte fikses. Jeg hater bedøvelse, synes det er så vondt, men det er jo sikkert mye vondere uten. Jeg kom hjem ca hall 11, da såv jeg til nesten halv 2 før jeg dro på seinvakt. Jeg prøvde å spise litt før jeg dro, men bedøvelsen hadde ennå ikke gått ut og det gjorde litt vondt noen steder så fikk ikke i meg så mye. Jeg drakk litt Cola med sugerør, hehe. Nå har jeg kommet hjem fra jobb, eller for noen timer siden, og bedøvelsen er fortsatt ikke gått ut.

Det er så ekkelt, kjennes ut som tungen min er kjempestor, mye større enn før i dag.. jeg er jo nesten redd for å svelge den. Jeg drikker Cola med sugerør og prøver å spise litt, men er redd for at jeg skal bite tunga mi. Jeg håper det går over snart, ellers må jeg ringe tannlegen i morgen, og det er jo Lørdag så han er jo ikke på jobb akkurat..

Har du vært til tannlegen i det siste?

That's one secret I'll never tell.

På fredag var jeg, Anne og Christina hos Silje, vi spiste kake og koste oss. Vi ble der ikke så lenge siden både jeg, Silje og Jostein skulle på jobb lørdagen. Lørdagen var jeg først på jobb, så var jeg og Anne ute og dansa igjen. Det er kjempelenge siden vi har vært ute og nå var vi en ny plass, jeg synes ihvertfall at det var kjempeartig! I går gjorde jeg ingenting, satt bare å så på tv og slappa av. I dag har jeg slappa av, og så vært på besøk hos mormor og morfar. 

Da jeg var hos Silje fikk jeg noen sesonger Gossip girl som jeg muligens skal begynne og se, det er omtrent det eneste som jeg ikke har sett, jeg har kanskje sett noen episoder men har ikke "forelska" meg helt i det. Men skal gi det en ny sjangse. 


Følger du med på Gossip girl?
Vil du anbefale meg å se det? 

 

På'n igjen..

Med spilledilla...For en stund tilbake hadde jeg totalt dilla på ravenwood fair på facebook, men nå har jeg ikke spilt det på lenge. Jeg spilte det hver eneste dag, hele tiden, hehe! Nå de siste dagene har jeg spilt the vampire diaries, og er helt dilla. Siden jeg elsker serien og leser bøkene så passer det godt for meg. Man må kunne litt om serien for å spille det og vite litt om hvem som er hvem og hvem som er i slekt. Men om du har sett hele serien og følgt med tror jeg nok du liker det. Du liker det kanskje uansett også, men som sagt, så er det best å kunne litt. I dag har jeg vært på seinvakt, det er kjekt å jobbe litt igjen, håper jeg snart får vite når jeg skal gå opp til fagprøven. Jeg er ferdig som lærling, nå jobber jeg ekstra. I morgen har jeg fri, og da skal jeg slappe av og på kvelden skal jeg og Anne til Silje, for hun har bursdag i dag.


Spiller du på facebook? 
Hva har du gjort i dag? 

Heldigvis!

Nå sitter jeg å taster på ekle, klisjette og trege taster..jo, for litt siden klarte jeg nemlig å søle Cola utover dataen min. Egentlig var det pus sin feil, at hun absolutt skulle kose. Jeg snudde dataen min opp ned med det samme slik at det ikke skulle renne noe Cola ned i tastene, og det gikk bra, ingenting ble ødelagt, bare at nå er enter, backspace å de tastene rundt der veldig trege. Jeg kan innrømme at jeg fikk litt panikk og så for meg at jeg måtte være uten data, men heldigvis gikk det bra!

I morgen skal jeg på jobb, jeg er ferdig med lærlingtiden men har ikke fått tatt fagprøven ennå, så nå går jeg og venter på den, så jeg tar på meg litt ekstravakter mens jeg venter. Jeg har ikke vært på jobb der siden midten av Januar, så jeg gleder meg til å se igjen folkene. 

Har du sølt på dataen din før?

Nytt design

Egentlig så vet jeg ikke hvorfor jeg brukte halve dagen på å lage dette, siden jeg nesten aldri blogger, men nå er det gjort og kanskje jeg skal begynne å blogge mer?


Det gamle designet, som egentlig var juledesignet mitt.. jula varer helt til påske?..

Hva synes du?

"Don't hide from me".

Nå er det helg - igjen. Vi skal på hytta, og jeg gleder meg. Vi har ikke internett, men jeg har jo mobilen min og det er jo bedre enn ingenting. Jeg føler jeg har helt mistet taket på denne bloggingen, har blogget mest på tumblr i det siste og der poster jeg bare bilder og slikt om tverier og filmer..men skal prøve mitt beste. Jeg har arbeidet så mye og brukt mye mye tid på denne bloggen så jeg vil liksom ikke bare legge den til side. Jeg vet ikke når vi drar på hytta, men jeg er ihvertfall ferdig å pakke. Jeg skal prøve å ta bilder, noe som jeg ikke har gjort mye av i det siste.

Jeg har sett en del av at folk sier at man hermer etter en toppblogger med å lage gifs, da må jeg bare si at folk, ihvertfall jeg, har laget gifs veldig lenge nå, det er jo bare det jeg poster på tumblr..så da er det sagt!


Stefan og Elena fra the vampire diaries, for de som ikke visste det. En gif jeg er veldig fornøyd med.

Hva synes du?

 

Pakke i posten!

Nå har jeg endelig fått alle the vampire diaries bøkene, så nå har jeg alle 8. Jeg holder på med nr.5 og gleder meg hver dag til å lese.


Den lille øverst fikk jeg til jul, det er nr.1. De to nederste er nr.1+2 og nr.3+4, som du kan se. De jeg fikk i posten var nr.5,nr.6,nr.7 og nr.8.


Synes?

På hytta!

På torsdagskveld dro jeg og mamma på hytta, siden vi begge hadde fri fredagen. Vi kom ganske sent inn så vi bare slappa av og koste oss. Fredagen kom pappa inn i 4 tiden, og så spiste vi middag. Jeg og pappa var en tur i trekket, jeg måtte jo teste mine nye slalomski, og det gikk ganske bra. Senere kom tante, onkel og 3 søskenbarn, og vi spiste suppe og bare slappa av. Det er så herlig på hytta, slappe av og kose oss. På lørdagen var jeg og ene søskenbarne mitt i trekket mens de andre gikk på bortoverski. Mamma skulle på jobb lørdagsettermiddag så hun dro hjem på førmiddagen. Etter det grillet vi og spiste hamburger og pølser i gapahuken som er det, og så dro de hjem og jeg og pappa var igjen alene. I går (søndag), var jeg og pappa i trekket en stund, det var kjempeherlige forhold. Senere kom tanta mi og søskenbarne mitt på besøk, de holder på å bygge hytte litt lenger oppe. Jeg hadde ikke noe lyst å dra hjem, gleder meg til neste gang jeg skal inn!

Hva har du gjort på i helgen?

Innkjøp!

I dag var jeg i Ulsteinvik før alle butikkene åpnet, satt på blåhuset og venta på at de skulle åpne.. jeg kjøpte meg slalomski, som jeg hadde planlagt at jeg skulle. De jeg hadde var så dårlige og gamle, gleder meg til å prøve de nye. De er litt lengre enn de gamle, så jeg må nok øve meg litt i barnetrekket først, hehe!

 

Orker ikke å ta bilde av de akkurat nå, men fant ett bilde på hjemmesiden til intersport.

Har du slalomski?

Bøker.

Egentlig så likte jeg ikke å lese, men en dag bestemte jeg meg bare for at nå skal jeg lese. Jeg leste jo bøker før det, Anna+Didrik=baby eller noe sånt, den leste jeg på en dag. Men den var jo tynn og egentlig for yngre folk enn meg. En dag jeg var i bokhandelen så jeg twilightbøkene, alle i en boks, og jeg spurte hva de kostet. De var på engelsk, men det gjorde jo ingenting, engelske navn, engelsk forfatter.. engelsk bok. Jeg kjøpte de, og jeg ble raskt ferdig med den første, og den andre.. og den tredje, nå har jeg bare 3 kapittel igjen i den siste boka, men har hatt god sjangs til å lese ferdig, men jeg vil ikke at det skal ende.. Jeg ønsket meg the vampire diaries bøkene til jul, meg trodde jo aldri at jeg skulle få det, men fikk den første boka fra bestevenninna mi. Jeg har kjøpt bok nr.2,3, og 4 også, og nå er jeg snart ferdig med bok nr.3..


Jeg har også "water for elephants" boka, men har ikke lest den. Alle bøkene mine er på engelsk, jeg liker det best, jeg liker ikke "dubbet", om du forstår. Blir så rart med norsk tekst og engelske navn..


Leser du bøker? Hvilken bok leser du nå?

Koselig helg!

Har du hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Jeg var på hytta med mamma og pappa, og vi koste oss skikkelig. Jeg og mamma lagde snølykt og gikk tur, og på lørdag var jeg og pappa i skitrekket på slalom, og på søndag var vi på en lang skitur. På lørdag var jeg "hjemme alene", mamma og pappa var hos noen naboer, hyttenaboer. Jeg kan innrømme at det var litt skummelt, men jeg koste meg uansett. Jeg tok ikke så mange bilder, men noen ble det, jeg har også noen på det andre kameraet som jeg hadde med på skituren men har ikke fått lagt inn bildene ennå.


Det var mye snø der, og vi måtte gå/vasse i snø for å komme ned til døra.


Jeg og mamma på tur, bildet er litt uklart for jeg hadde feil innstillinger. Men nå har pappa fikset det, så nå kan jeg endelig ta bilder når det er mørkt uten å ha på manuell blits.


Hehe, mens mamma og pappa var på besøk, lagde jeg snømanner og koste meg.
Hva gjorde du i helgen?

God helg!

Nå drar jeg snart på hytta sammen med foreldrene mine og lillebroren min. Gleder meg til å renne slalom og stå på ski. Det er visst veldig mye snø der inne, og mye kaldere enn her. Jeg er forresten ferdig med lærlingtiden min, men har ikke tatt fagprøven, venter på dato på den. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare dusja og slappa av, og nå, pakka til hytta. Det blir sjelden med blogging nå, jeg vet egentlig ikke hvorfor, bare er sånn. Jeg har tumblr og jeg føler jeg får mer respons der enn her, kanskje det er en av grunnene, vet ikke helt. 

Men nå skal jeg pakke siste rest og så snakkes vi nok over helgen!

I helgen

På Lørdag var jeg og Anne hos Silje, vi spise taco og kosa oss skikkelig. Vi så filmen friends with benefits og spilte Wii, det ble mye latter og magemusklene fikk en god trim. Jeg hadde det kjempe kjekt og gleder meg til neste gang. 


Anne og Silje ga hverandre forsinket julegaver


Klar til å spise, jeg elsker taco! 


Så spilte vi litt wii sports


Og vi lo så mye at vi begynte og gråte!Hva gjorde du i helgen?

Til salgs

Sony Ericsson X8 Hvit, kjøpt desember 2010. Customisert og resatt Juli 2011, lagt inn siste software android 2.1, byttet batteri ep500, langtidskontrollert i standby, testet OK. Lite bruk etter dette da jeg kjøpte ny telefon. 

Den er fint brukt ,men har ett pittelite hakk i siden.

Jeg vil helst at kjøper skal være over 18, slik at pengene kan føres over via nettbank.

Skal du kjøpe den ny nå uten abonnemang må du opp i 1400, så da selger jeg min for omtrent halve prisen, 800kr.

Innkjøp!

Jeg fikk litt penger til jul, og da vil jo jeg kjøpe noe jeg har bruk for isteden for bare sånne småting og tull. Jeg har sett litt på kamerastativ på nettet en stund, og jeg fant ett på lefdal som jeg likte. Det kostet bare 199kr også! Det heter Hama star 61.

 

Hama Star 61 kamerastativ

Jeg har ikke fått brukt det ennå, men jeg vet det kommer til å bli mye brukt siden jeg har brukt pappa sitt mye. Jeg anbefaler alle med kamera, ihvertfall speilrefleks og kjøpe stativ. Man får mye finere bilder av det, og når man skal bruke lang lukkertid blir bildene mye klarere. Jeg tviler på at noen klarer å holde ett kamera stilt i 10 sekunder eller mer, hehe!

Har du kamerastativ?

Rar dag.

Godt nytt år!

I dag har det vært en veldig rar dag, synes jeg. For det første er jeg, eller var jeg, alvorlig underernært på søvn. Jeg sov bare 6-7 timer denne helga og så jobbet jeg begge dagene, men slapp av jeg har sovet nå, hehe. I går var vi hos mormoren og morfaren min og spiste middag, vi bruker å samles der. Jeg skulle jo på tidligvakt i dag, men jeg ville liksom ikke å sitte her hjemme alene på nyttårsaften, så jeg dro til den festen venninna mi var. Jeg var edru men uansett var det kjempeartig. På jobb i dag var jeg litt i zombie modus, men jeg kom meg gjennom dagen. Da jeg kom hjem litt over halv 3 tok jeg på meg ullet mitt og gikk å la meg, og nå har jeg nettopp spist taco. Jeg tok noen bilder i går, men har ikke lagt de innpå dataen ennå, kanskje jeg kan legge ut noen når jeg har gjort det. 

Dette bildet er fra i fjor, av meg og venninna mi.


Hva gjorde du i går? Har du hatt ett fint år så langt? 

Strøm og vann, endelig.

Da har vi endelig fått tilbake både strømmen og vannet som har vært borte så og si i hele dag. Strømmen gikk først i går kveld i 18 tiden, så kom den tilbake i 6 tiden, så for den igjen og kom igjen i 9 tiden og så var det en stund og så ja.. hehe. Det var egentlig ganske koslig, det var helt svart ute og vinden var utrolig sterk, både trær og lyktestolper falt, mange fikk skader på både hus og bil. Jeg tror det har gitt seg nå, men man vet jo aldri. Heldigvis har vi ikke fått noen skader på huset eller bilene, men broren min og dama hans var nok ikke så heldige, de er jo ikke hjemme en gang. De fikk postkassestativet nedblåst og grillhytta var helt borte.

Pappa tok disse bildene, de var å rydda bort litt slik det ikke skulle blåse vekk med den vinden som nettopp var her.

Vi var også i juleselskap i dag, strømmen var jo borte så lyset vi hadde var stearinlys, heldigvis var maten ferdig før strømmen gikk. Og heldigvis hadde tante og onkel vann slik at vi fikk gå på do, hehe. 

Jeg synes det var ganske koslig uten strøm og vann, men jeg vil heller ha vann enn strøm. Uten strøm kan vi finne på mye, som å spille spill og kose oss. Hadde ikke strømmen gått hadde alle nok sittet fremfor datamaskinene..

Flere som har hatt det mørkt og vært uten vann?

Nytt juledesign!

Da har jeg også fått meg juledesign, synes det måtte til nå som det er jul. Jeg har ikke ett lite snev av julestemning en gang, det er jo 9 grader og regn ute, og det er også meldt storm 1.juledag. Men jula kommer jo uansett. Hva synes du?

Hallo!

Lenge siden sist ja, jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive. Siden sist har jeg ikke gjort noe spesielt, bare jobb og oppgaver og kjøpt ferdig julegavene. Jeg var heldigvis ferdig tidlig i år, så jeg slipper å stresse nå rett før. Jeg har også bare 2 igjen å levere ut, og det får jeg gjort i morgen. Det jeg ikke er ferdig med er å rydde rommet, haha. Jeg har rydda litt i dag, men jeg har vondt i magen så har ikke fått gjort så mye. Jeg er litt lei av å bli dårlig av alt jeg spiser, noen dager blir jeg dårlig av alt, noen dager tåler jeg det.. Nå sitter jeg å ser på the secret life of the american teenager, har nesten sett ferdig sesong 1, jeg er helt oppslukt. Det er litt rart at man blir så opphengt i filmer og serier, i noe som egentlig ikke er ekte en gang. 

Resten av kvelden skal jeg nok bare se på det og slappe av, er vel ikke noe annet og gjøre. 

Hva gjør du i kveld?

1 måned igjen.

I dag er det 1 måned til jeg er ferdig som lærling. Jeg venter på ett brev i posten der det står når jeg skal ta fagprøven, håper jeg får det snart slik jeg får forberede meg, hehe. Jeg gruer meg veldig, selv om jeg vet at jeg kan det, men de kommer jo til å følge med på den minste detalj. Jeg har jobbhelg denne helgen, og i dag skal jeg faktisk på seinvakt, har ikke vært på seinvakt siden jeg begynte på igjen etter sommeren. 

Jeg har ikke blogget på lenge, jeg har rett og slett ikke hatt lyst, har blitt lei av det. Jeg savner det, så skal se om jeg skal blogge litt oftere. Jeg har en blogg på tumblr, men der poster jeg bare animasjoner, gifs og bilder som jeg har laget. Om det er noen som har tumblr og poster bilder og sånt fra serier som ennå ikke er vist på tv, si fra. 

Siden Axle whitehead har bursdag i dag, så må jeg nesten legge ut ett bilde og en sang av han. (bildet er laget av meg, postet på tumblrbloggen min - haafan.tumblr.com).

 

Synes den sangen er så fin.

Nå må jeg gjøre meg klar til jobb før pappa kommer og skal kjøre meg, skal ikke begynne før 14:45 men liker å være tidlig ute.

Ha en fin dag!

Noen som vet?

Jeg har sett mitt hemmelige tenåringsliv, eller the secret life of the american teenager, nå på FEM ganske lenge. Jeg har ikke følgt med sånn skikkelig, men vet jo noen lunde hva som har skjedd. Jeg finner ikke noen plasser jeg kan laste ned og har veldig lyst å se hele serien fra starten av. Jeg finner bare sesong 1 på nettet, men vil jo ha alle..

Noen som vet hvor jeg kan kjøpe det? Eventuelt se på nettet? 

Kyss,date,drop?

Nå sitter jeg og ser på kyss,date,dropp? på TLC. Det er helt utrolig hva en forandring kan gjøre. 

Ser du på det?

Begynner å bli lei..

Jeg har begynt å bli litt lei av å blogge på blogg.no, av mange grunner. Ikke bare at det er noe galt hele tiden, men også at 90% av kommentarene jeg får består av: "jeg får ikke til", "kan du legge inn", "det går ikke an" og "det går ikke". Jeg legger ikke inn design lenger, det var for at jeg fikk over 10 eposter hver dag og jeg har jo absolutt ikke tid til slikt. Det står i sidemenyen min og likevel får jeg spørsmål om det, litt travelt. En annen ting er at folk skriver at jeg skal svare på deres blogg så de vet at de har fått svar. Det verste er at i kommentarfeltet har jeg skrevet hvordan svarfunksjonen funker. Jeg tar det en gang til, til dere som ikke gidder å lese..:

Det er ikke vanskeligere enn det der, kjempelett. Lettere enn matte, og naturfag. Lettere enn å blogge også. Så de fleste burde jo få det til..

Jeg kommer til å blogge litt, men det er ikke så lenge til fagprøven så jeg må jobbe og stå på for at jeg skal klare den. Det har vært en lang og hard vei dit for å si det sånn.


Ha en fin Søndag videre!

Pakke i posten!

Wiiii :D  Jeg har filmene på DVD, men nå som jeg har kjøpt mej blu-ray spiller måtte jeg jo ha dem!

Jeg har alt jeg trenger

Lenge siden sist ja. Jeg har ikke sluttet å blogge, men jeg blogger ikke heller. Vet ikke hva jeg skal kalle det, finner ikke noe passende ord. Denne uka har jeg ferie, min siste ferieuke og da er ikke blogging akkurat det første jeg tenker på, ihvertfall ikke på blogg.no. Om du vil vite hva jeg gjør kan du følge meg på twitter, der skriver jeg og legger ut bilder. Liker twitter mye bedre enn facebook faktisk,  da trenger jeg ikke å følge de som følger meg og omvendt. 

På Mandag dro jeg og mamma på hytta, vi var der bare til Tirsdag men det var kjempekoslig. Jeg kjøpte meg Blu-ray spiller og tv-oppheng. Så nå henger tven min på veggen og  jeg kan streame youtube. Jeg har bestilt twilightfilmene på blu-ray, de kommer vel i morgen eller fredag, gleder meg. Når man går på butikken og kjøper snop, snoper liksom. Snoping for meg er når jeg kjøper sånne ting, tv, data, kamera osv. Kjoler også, hehe. Men nå har jeg vel alt, jeg har tv, blu-ray, hd pvr dekoder (tuner), nintendo wii, 2 harddisker, speilrefleks, data (2 stk) og mobil. Trenger vel ikke mer.

Nå skal jeg bare se ferdig CSI:Miami på TvN og så skal jeg sove.

Har du alt du trenger?

 

Follow me

Jeg oppretta kontoen for over 2 år siden, men har egentlig ikke brukt den, bare med det samme. Nå har jeg tatt den i bruk igjen, ihvertfall delvis. Hva snakker jeg om? Joda, twitter.

 

Trykk på bildet over for å følge meg. 


Har du twitter?

Siden lørdag

Nå har jeg ikke blogget siden lørdag, og jeg har ikke noen eksakt grunn hvorfor. Jeg jobbet lørdag og søndag, så tirsdag og onsdag, i dag var jeg på jobben og gjorde oppgaver. På søndag var jeg ikke en gang på data, og det samme på tirsdag. Jeg føler at jeg bare har sovet, sett tv og spist, annet enn jobb. Siden jeg har vært borte fra jobben, så er jeg ikke vandt med å jobbe, derfor blir jeg sliten. Så har det vel noe med at jeg ikke spiser når jeg er på jobb, jeg blir fort dårlig i magen når jeg spiser, og det er ikke så kjekt når jeg er på jobb.

Jeg har akkurat spist fjordland stroganoff, synes den er så god. De andre skal ha koteletter til middag, ikke bare synes jeg det stinker, men det smaker enda verre. Mens de lager til og spiser må jeg være på rommet og stenge døra, jeg takler ikke den lukta.. Men nå skal jeg fortsette på en oppgave jeg begynte på jobb slik jeg får gjort den ferdig mens jeg har stoffet i hodet. 

Hva har du gjort i det siste?

Back to basic

I dag var jeg på jobb for første gang siden jeg opererte, og det gikk helt fint. Jeg ble jo litt sliten siden jeg ikke er vandt med å gå så mye men det var ikke sånn at jeg ikke klarte det, hehe. Jeg kom først på jobben siden drosja var her 10 minutt før tiden, ja, jeg tok drosje til jobben. Mamma og pappa er på hytta og det kostet mer å kjøre tilbake enn at jeg tok drosje. Det var litt morsomt, men jeg tror det var ett engangstilfelle. Nå sitter jeg tulla inn i ullpleddet mitt og ser greys mens jeg venter på at broren min skal komme hjem fra butikken, så skal jeg lage pizza, elsker hjemmelaget pizza. 


Webcameraet på dataen min er skikkelig dårlig, og jeg finner ikke hvor jeg kan endre innstillingene heller..

Det er kjempekaldt her, eller, det er 4 grader, men det føles skikkelig kaldt. I dag tidlig var det frost og rim, men det gjør meg ingenting for jeg gleder meg til vinteren og snøen!


Hva har du gjort i dag?

Nytt skjerf


Jeg fant dette bildet i ett blad i går da jeg var hos Silje, synes det var litt artig. Jeg tror ikke jeg kunne ha gått med det da..

Jeg har faktisk nettopp stått opp, eller, jeg satt meg opp i senga. Jeg var våken i halv 9 tiden på do og da så jeg episoden av Ungkaren før jeg sov videre. Det frister ikke å stå opp, i dag har jeg bare lyst til å ligge i senga hele dagen, bare ligge her og se på tv og gjøre ingenting..Men det er så mye som må gjørest så det har jeg ikke tid til, jeg skal jo begynne på jobb igjen på Lørdag, jeg gleder meg til jobben men ikke til at enten mamma eller pappa må være hjemme fra hytta for å kjøre meg. Håper jeg finner noen som skal samme veien.

Kunne du ha gått med det?

En liten bytur

I dag har jeg vært med tannlegen i byen, selv om jeg egentlig skulle vært hjemme og slappa av. Siden Silje ikke skulle på jobb ble hun med, siden jeg ikke ville dra alene. Det gikk raskt hos tannlegen, synes det er litt dumt at vi må reise så langt for å være inne i 3 minutter, menmen. Vi var der ikke så lenge siden jeg ikke er helt bra, men vi gikk litt i butikker og spise på McDonalds. Maten var kjempegod, men jeg tålte den desverre ikke og jeg ble skikkelig kvalm og uvel..


Hamburger og Chips ble nok litt for mye nå som jeg ikke har galleblære, men Cola går fint, takk og lov!


Jeg synes det var kjempekjedelig, siden jeg er så glad i maten der, håper det kommer seg etterhvert. Jeg hadde jo mine mistanker og at jeg kom til å bli dårlig, men jeg må jo bare prøve ut forskjellige mattyper.


Liker du maten på McDonalds?
Hva har du gjort i dag? 

 

What's your name?

Nå sitter jeg og spiller Wordfeud med venninna mi, jeg har nettopp lasta det ned så det er litt nytt for meg, samme med henne. Jeg spiller også med mamma, pappa og broren min, men vil jo ha flere og spille med. For dere som ikke vet hva det er, så er det ett spill på mobilen som man laster ned på Marked, man må ha androidtelefon for å kunne spille det. Vet ikke hvordan det er med Iphone. Det er på en måte scrabble, kjempekjekt!

Svensk bilde, hehe! Fra google.

Jeg heter Lmsk91, legg mej gjerne til!

Spiller du det? Hva er nicket ditt? 

Mandagskos

I kveld skal jeg bare kose meg og slappe av, er ikke helt bra ennå, men jeg kommer meg. Var på butikken og kjøpte noen godsaker og nå skal jeg bare kose meg og slappe av, spille litt, se tv, kanskje home and away også, bare gjøre ingenting. Bortsett fra å spise tortillachips med salsa dip og drikke Cola.


mmm <3


Hva skal du gjøre i kveld?

 

Spilledilla

I det siste har jeg spilt veldig mye på facebook, jeg ante virkelig ikke at det gikk an å få så dilla. Jeg har jo spilt Ravenwood fair i en stund nå, og jeg spiller det fortsatt, hver dag, omtrent hele tiden. I går mens jeg venta på energi, (haha, ja høres dumt ut), så bare trykte jeg på ett annet spill, nemlig CityVille. Jeg spilte kanskje i 2 timer før klokka ble så mye at jeg måtte sove, og da jeg våkna i dag gikk jeg rett innpå facebook for å spille. Heldigvis er det ikke de verste spillene man kan bli hekta på, og det er jeg glad for. For å være ærlig så tror jeg ikke at jeg hadde klart å bli hekta på krigs eller skytespill, liker ikke sånne spill.


Ravenwood fair skogen min, den ser veldig rotete ut akkurat nå.


Her er byen min i CityVille, har ikke kommet så langt siden jeg begynte i går. 

Før, eller i 2008, spilte jeg Texas Hold'em veldig ofte, og da mener jeg det. Jeg og eksen min satt på hver sin data og spilte, skikkelig gøy, eller, det var ihvertfall det da. Det er en stund siden jeg har spilt det nå.


Spiller du mye på facebook? Isåfall, hvilke spill?

 

The walking dead

Forrige søndag tror jeg det var, så begynde det en ny serie på TV norge klokka 22.30. Jeg satte på opptak men av en eller annen rar grunn stoppet opptaket etter åndenes makt, så jeg fikk ikke sett det. Nå har jeg sett snart begge episodene, de 2 første altså, på reprise og jeg gleder meg til i morgen for å se videre.

Det er ikke akkurat noen sånn koslig serie, men jeg synes den er spennende. Overraskende egentlig, siden jeg liker best sånne romantiske og dramatiske såpeserier. Anne liker også sånne serier og filmer, så da kan jo vi se den i lag også.

Følger du med på det?

På bedringens vei

Det har ikke vært så mye soving om nettene nå etter operasjonen, grunnen er vel at jeg må ligge på ryggen i den samme stillingen hele tiden for annet gjør vondt. Det gjør jo vondt uansett, eller, det er ubehagelig. Jeg har også luftsmerter i skulderen, men når alt kommer til ett så er jeg på bedringens vei. Jeg kommer meg opp av senga selv, går mer, og jeg har bedre matlyst. Jeg må også være forsiktig med hva jeg spiser, spise lite fett, prøve meg litt frem. Jeg får heller ikke lov til å løfte noe, men jeg har jo folk her som kan hjelpe meg. 

Senere i dag skal jeg nok vaske bort det gule som de klæsjer på når man opererer og bytte på bandasjene, det blir nok deilig. Akkurat nå ser magen min sånn ut:Ikke akkurat noe vakkert syn, men det blir vel kanskje pittelitt bedre når jeg får vaska meg og bytta bandasjene, håper jeg. Alle plasterene er for at det var kikkhullsoperasjon, da stikker de bare "pinner" inn, ett med kamera, ett med lys og så vet jeg ikke egentlig. Google it.
 

Hva er dine planer denne Lørdagen?

Vellykket operasjon

Da jeg kom hjem på Onsdag orka jeg ikke å slå på dataen, og det gjorde jeg ikke i går heller. Operasjonen gikk helt fint og galleblæra er fjernet. Da jeg kom på sykehuset tok de noen blodprøver, før jeg fikk på meg sånne blå sykehusklær og de satt inn veneflon og så ble jeg veldig veldig svimmel. Da jeg vokna hadde jeg kjempevondt i magen, det var vondt å puste og vondt å prate. Jeg var også veldig veldig tørst. De hadde jo hatt en slange i halsen min under operasjonen så det var litt vanskelig å prate. Operasjonen tok ca 1 time, men det tok litt lenger før jeg våkna skikkelig fra narkosen. Etter en stund fikk jeg på meg mine egne klær og ble trillet ned på ett annet rom, der jeg skulle få slappe av og hvile meg. 


Gallesteinen som de tok ut, den er veldig stor og har forårsaket mye smerte, og nå er den endelig borte.

Natt til i går våkna jeg og var kjempekvalm, jeg kasta opp helt til i gårkveld og fikk ikke i meg så mye mat, men i gårkveld spiste jeg suppe og den kom heldigvis ikke oppigjen. I dag har jeg spist en mandarin, noen kjeks og litt suppe. Jeg har fortsatt vondt og sliter med å gå, derfor holder jeg senga. Håper jeg blir bedre snart! 

Wish me luck!

Dette blir nok kanskje det siste innlegget før jeg skal operest, siden jeg skal møte opp der klokka halv 8 i morgen tidlig. For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg gallestein og skal fjerne galleblæra. Det er ingen stor operasjon i seg selv, men jeg gruer meg uansett. Det er en kikkhullsoperasjon og tar under 1 time, så må jeg være der litt etterpå. Det er dagkirurgi så jeg får jo dra hjem, forhåpentligvis. Om det oppstår noen komplikasjoner må jeg selvfølgelig være der lenger, men jeg satser på at alt går bra. Jeg tror jeg gruer meg mest til narkosen, og så skal jeg ha en slange ned i halsen under inngrepet, og det gruer jeg meg også til, selv om jeg er i narkose. Egentlig vil jeg bare ha det overstått, men sånn er det vel med alle operasjoner. 

Jeg får ikke spise noe som helst etter klokka 24.00, faktisk ikke drikke heller, så det må jeg gjøre fra meg før den tid, hehe. Man skal helst dusje og være ren før inngrepet så jeg må jo dusje, rydde rommet, skifte på senga og gjøre det klart for jeg får ikke lov til å løfte noe etterpå. 

Wish me luck!

Tror jeg har spurt før, men har du operert noen gang?

Filmanbefaling

Serious moonlight heter filmen, jeg så den i går på en av canal+ sine filmkanaler. Jeg ble sittende og se hele filmen for den var ganske spennende og morsom, det var noe med den så jeg måtte liksom se hele. Jeg anbefaler dere å se denne. Den har 11 års aldersgrense, men egentlig tror jeg ikke alle 11-åringer hadde forstått den, og den passer vel bedre for 13-14+..

Har du sett den? Hva synes du?Siste kontroll før operasjonen

Nå drar jeg og mamma snart til Volda, jeg skal snakke med Kirurgen før operasjonen. Vet ikke om jeg skal kalle det kontroll siden jeg ikke har vært så mye der med dette før, menmen. Jeg må huske å spørre om alt jeg lurer på, kanskje jeg gruer meg mindre om jeg får svar på alt? Hvem vet. Akkurat nå har jeg ikke så mange spørsmål, men det er jo mest piercingen jeg er bekymret for. Jeg tror de skal legge ett snitt akkurat rundt navelen, så den må jeg nok ta ut og ikke sette inn igjen. Jeg kan jo sikkert ta den på nytt igjen, men det gjorde så vondt. Men jeg vil heller ha bort gallesteinene å slippe den smerten enn å ha den piercingen.


Legger med dette bildet for at jeg skulle ønske jeg så sånn ut i ansiktet i dag, jeg er ikke sikker på hva som har forandret seg men det er ihvertfall noe

Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal du gjøre i dag? 

 

Søndag

I natt kom jeg hjem i 3 tiden, men klokka var jo egentlig bare 2, hehe. Jeg, Anne og venninna hennes Solveig var ute på byen halloween-party. De kledde seg ut som FBI agenter og jeg var Catwoman, eller katt kan vi vel si. Siden jeg aldri er om meg og tar bilde, så tok jeg ikke bilde av kostyme mitt, men kan ta bilde senere av det jeg hadde på da kanskje. Det var kjekt i starten for da var det ikke så mye folk, men på slutten var det helt stappfult og da er det ikke så kjekt, synes jeg da. På slutten begynte jeg å få skikkelig vondt i kneet, det samme kneet som jeg skada da jeg falt på ski i påska.


Jeg falt og vrei kneet og forstua ankelen, ikke noe kjekt. De kom og henta meg i en sånn ting, var egentlig kjempeskummelt siden jeg ikke så noen ting da vi rant ned igjen. Men de var ganske så kjekke de som henta meg da, hehe!

Nå straks skal jeg se hele ukens home and away og slappe av, det er jo Søndag. I går skulle jeg egentlig rydde rommet men jeg kom meg ikke så langt, så kanskje jeg får gjøre det også. Klokka 21:30 er det Åndenes makt og det gleder jeg meg til.

Var du på halloweenparty?
Hva er dine planer denne søndagen?
 

Noe nytt til rommet


Bildet er tatt med mobil

I dag fikk jeg endelig kjøpt dette klesstativet på biltema, har siklet litt etter det en stund nå! Jeg har alle kjolene mine på det, ble mye mer plass i skapet nå, jeg vet at jeg har mange kjoler haha. Det nærmer seg 30 nå, jeg klarer bare ikke å la vær å kjøpe en om jeg ser en fin jeg vil ha.

Hva synes du?
Har du klesstativ? 

Uinteressange fakta

Her kommer det noen uinteressange(vet ikke om det er sånn det skrives, men du leser jo fortsatt) fakta om meg, kanskje vi har noe til felles. Jeg er ganske rar så det er ikke sikkert.


Jeg må ha mange puter, nå har jeg 7 stykker men orket ikke å ta nytt bilde. Jeg synes det er fint, og jeg får ikke sove om jeg ligger helt flatt. Jeg får vel si det sånn at jeg nærmest sitter når jeg sover.


Jeg har 2 tannkoster, en til morgen og en til kveld. Den store er til kvelden, og den lille bruker jeg om morgenen. Det er fordi at jeg ikke klarer å ha noe i munnen om morgenen, så den må være minst mulig. Jeg kan heller ikke spise frukost, blir kvalm.


Jeg drikker aldri opp hele flaska, setter alltid igjen litt. Vet egentlig ikke hvorfor, men det er jo ikke akkurat så god smak på det som er nederst. Jeg liker best Cola med kullsyre, og helst kald. Jeg tar med en flaske ned på rommet, så åpner jeg vel en ny om jeg er på stua..


Jeg har lyst å tatovere pusen min enten på skulderen eller på siden, men må vente til etter operasjonen og til jeg tørr, hehe!
 


Jeg blir kvalm av Saw filmene!!
 

Jeg har sett Home and away siden jeg var 10-11 år. Siden jeg er så utålmodig begynte jeg og laste ned og så opp til 24 episoder på en dag, nå holder jeg på der de holder på i Australia og må vente på ny episode hver dag, ligger over 2 sesonger forann!
 

Jeg liker ikke tomat, vil spy når jeg smaker det. Derfor smaker jeg det veldig sjelden!

Jeg er veldig glad i å  se på tv og følger med på og har sett mange serier:

 • Home and away
 • Greys anatomy 
 • Frustrerte fruer
 • The vampire diaries
 • One tree hill
 • The OC
 • Roswell
 • Ghost whisperer
 • Life as we know it
 • Awkward
 • Teenwolf
 • CSI: miami
 • Criminal minds
 • Special victim units
 • Medium
 • Akuttmottaket
 • My naked secret
 • Privat praksis
 • Slankekrigen
 • Åndenes makt 

Kommer ikke på flere i farta! Skal også se the walking dead på søndag.
 


Jeg synes mat smaker mye bedre når det er laget til i skåler og sånn, på dette bildet er det tanta mi i Sverige som har laget fint til da vi var der i sommer!


Jeg elsker maten på Macdonalds!<3

Noe av det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobben, er å ta av meg sokkene. Jeg sover også med lyset på, og tven på. Jeg liker ikke psykologiske thrillere, for jeg er ikke smart nok til å forstå dem. 

 

Har vi noe til felles?
 

New in

Long time no see, ja jeg vet. På mandag var jeg, mamma og Anne i Ulsteinvik og shoppa litt, da vi kom hjem spilte jeg og Anne supermario på Wii. I går gjorde jeg oppgaver på jobb, laga middag, slappa av og var ute og tok bilder sammen med pappa. I dag har jeg vært på jobb og nå skal jeg snart finne meg noe og spise før jeg legger meg litt og sove, har vondt i hodet..

Innkjøpene fra mandag:


Fra europris


Europris


Europris her også, hehe!


Cubus


Cubus


Bestfashion <3


Nille

Synes? Har du noe av det?
Hva har du gjort de siste dagene? 

Favoritt nettbutikk

Ja det må være Nelly.com, jeg kan sitte i timesvis å bare se på alle fint kjolene de har der.Hva er din favoritt nettbutikk?

Lørdag!

God morgen! Det er en stund siden jeg våkna, men så sovna jeg igjen. Jeg våkna i halv 8 tiden, og var våken en liten time og så sovna jeg igjen. Nå sitter jeg og spiller Ravenwood fair på facebook og koser meg med ett glass Cola, men det kom jo ikke akkurat som noen bombe. Ann-Synøve skulle kanskje komme i dag, så venter på at hun skal komme på facebook, vil ikke vekke henne siden hun har jobbet mye denne uka. 


Jeg legger ved dette bildet siden jeg savner snøen og jeg savner å renne slalom, dette bildet er tatt i fjor, litt før jeg tryna og vrei kneet, hehe!

I kveld skal jeg nok se en skummel film sammen med Anne og broren min. På den uteplassen vi bruker å fare skal det være konsert i kveld, og ingen av oss gidder det. Dessuten har jeg fått noe puss på ene øyet og er litt rød på det også, aner ikke hva det er, men vil ikke risikere å få det på andre øyet også så vil ikke bruke sminke. Med alle kommentarene jeg fikk da jeg la ut bilder av øyet mitt forrige gang tror jeg at jeg dropper det i dag.

Hva er dine planer denne Lørdagen?
Savner du snøen?
 

Pakke i posten!

I dag fikk jeg pakken jeg bestilte fra ELF for en stund siden. Jeg gidder ikke å skrive under hva det er, for det ser jo dere.


Jeg har brukt primeren og complexion pudderet lenge nå, er kjempebra.


Bare nye øyenskygger som skal testes ut.

Har du prøvd noen av tingene?
Prøvd sminken fra ELF før?

Innlagt på sykehuset..

I går hadde Pappa bursdag så da hadde vi besøk og spiste kake og god mat. Da jeg la meg tok jeg varmeputa på magen siden jeg hadde litt vondt, håpte det skulle gå over siden idag var det lærlingsamling. Jeg våkna i halv 3 tiden, og jeg hadde skikkelig kjempevondt, helt jævlig for å si det sånn. Jeg kasta opp og var kjempedårlig. Jeg fikk en smertestillende men jeg kasta opp den også. Jeg lå bare på gulvet og skrek, klarte ikke å konsentrere meg eller å tenke. Mamma ringte legevakta og pappa kjørte meg dit litt senere, der fikk jeg smertestillende intramuskulært, altså, en sprøyte i rumpa. Den hjalp ikke noe særlig, så jeg ble sendt inn på sykehuset. Der fikk jeg innsatt venefelon og smertestillende. De tok prøver og gjorde forskjellige tester. Det ble ikke så mye soving, men det tok jeg igjen da jeg kom hjem i ettermiddag. Nå har jeg fått en dato på operasjon, jeg skal fjerne galleblæra, jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg kan komme tilbake til dette når det nærmer seg, slik jeg ikke begynner å grue meg så tidlig. Men jeg er glad at jeg endelig får gjort noe med det, slik jeg slipper å ha vondt. Jeg har aldri vært operert før, har bare fjerna en føflekk. Var i "narkose" da jeg tok gastroskopi i fjor, men vet ikke om det var samme greia siden jeg våkna 5 minutt etter.


Har du operert før?
Hva har du gjort de siste dagene? 


 

Har ikke tid!

I går hadde jeg ingen tid til å blogge, jeg var først på jobb til klokka halv 3 og så slappa jeg av og spilte Ravenwood Fair på facebook hele dagen. Jeg er jo helt hjernevasket nå, nynner på den sangen hele tiden og drømmer til og med om spillet. Jeg tok meg en pause for å spise da såklart. Da lagde jeg meg pasta bolognese, kjempegodt!


Skogen min, har ikke kommet meg så langt ennå. Først skjønte jeg ikke noe av det, og Ann-Synøve prøvde og lære meg, og nå har jeg endelig komt inn i det, og kommer meg nok aldri ut igjen, hehe!

I dag har jeg også vært på jobb, nå skal jeg slappe av og spille litt før jeg skal lage meg mat, og så skal jeg til Anne og broren min og se film.

 

Spiller du Ravenwood Fair på facebook?
Kanskje ett annet spill? 

Ett bilde av meg med extensions


Her har jeg krøllet den, eller bølget. Det er ikke presis samme fargen, men ingen ser det i mørket, hehe!

Synes?
Har du extensions? 

Kjempeartig lørdagskveld!

Det var så sykt deilig og få av meg kjolen etter en kveld på byen, den er helt ny og supertrang. Det er sånn med glidelås bake og sånn "bånd" rundt på midjen, veldig fin kjole, men veldig trang. Har ingen bilder av den.. det var også kjempedeilig og få av meg extensionen, og jeg tok faktisk bilde, det kommer senere. Men det deiligste var vel egentlig og legge seg i sengen, er kjempesliten. Det var nesesprayen som hindrer (?) rennende nese som hjalp meg gjennom en kjempekjekk kveld, og jeg hadde det kjempe artig og dansa mye.

Her hadde det passet seg med ett bilde, men har ingen som passer seg..

I morgen, eller det blir vel i dag, skal jeg bare slappe av, jeg skal på jobb i morgen. Jeg skal se den siste ringenes herre med Anne og broren min, mer vet jeg ikke. Søndager man har fri på, da skal man slappe av og samle energi til en ny uke. Jeg er ikke vant til å jobbe mandager, men det går jo vel bra. 
 

Hva gjorde du Lørdag 15/10/11?

 

Den syke meg og mitt dilemma

På torsdag drev jeg og nøs hele tiden, mange ganger. Jeg kjente jo at det var noe på gang, men hver gang hos meg er det bare en eller to dager med nysing og så er jeg bra. Derfor tenkte jeg ikke noe over det, men det skulle jeg kanskje ha gjort. I går var jeg på jobb, selv om jeg hadde vondt i hodet, halsen og nesa rant. I dag, joda, nå renner både nesa og øynene, hodet mitt dunker og det er tungt og puste. 


Bilde fra sist helg vi var ute

Dagens planer ble jo lagt for lenge siden, jeg og Anne skulle ut på byen og danse og kose oss. Hun kommer og henter meg om en ca en halvtime, vi skal se film først, i ett innlegg lenger nede finner du ut at vi har ringenes herre maraton. Vi så 1 i går og nå skal vi se 2. 

Så det er mitt dilemma nå, dra ut og muligens ha det gøy og danse, eller å ikke ha det så gøy for nesa renner og jeg går og snufter blant folk? Eller sitte her hjemme og geeke på dataen..? Skal du gjøre noe gøy i kveld?

Legger det på hylla

Jeg trodde aldri at jeg kom til å si det, men jeg er faktisk lei av bloggdesign for øyeblikket. Jeg får så mange eposter om at det ikke funker og ditt og datt, og når jeg sier at da har de gjort noe feil så sier de nei men så har de gjort det og ja..jeg har fått mange eposter nå i det siste, om bloggdesign, men noe er galt med hotmail så jeg får ikke opp innholdet i epostene, derfor svarer jeg ikke hele tiden. Men nå skal jeg legge alt som har med å legge inn design og sånne ting og gjøre, og bare slappe av. 

Jeg er jo også syk, eller, jeg har gallestein, og det er jo gale nok sånn som det er. Er jeg ikke på data, sover jeg eller ligger i senga og ser på tv. Jeg jobber og prøver så godt jeg kan med tanke på smertene, så jeg blir sliten etter jobben og må legge meg i senga. Orker ikke så mye data lenger. Gleder meg virkelig til å få ordna det, var til legen i dag og fikk noen andre smerterstillende som kanskje hjelper. 

Jeg kommer til å blogge som normalt, bare ikke om design. Nå skal jeg lage meg noe mat eller noe varmt og drikke, så legge meg godt i den gode og varme senga mi, er ganske sliten av dagen siden jeg ikke har sovet middag. (sovet på dagen). 

 

Ha en god natt! 

Film maraton!

Nå skal jeg straks til Anne og broren min, vi skal ha Ringenes Herre maraton denne helga, det er så kjekt at de spør meg hele tiden om jeg vil se film sammen med dem. Jeg har jo ikke så alt for mange å "henge" med, og de liker jo aldri å se film. Jeg har bare sett filmene sånn halve og deler, så gleder meg. Forrige gang vi hadde film maraton så vi Pirates. 

Anne og meg, jula 2010 (?)

Har du sett ringenes herre?
Hva skal du i kveld? 

I det siste..

I det siste har tiden bare gått rett forbi. Jeg har ikke vært på data, egentlig så vet jeg ikke hva jeg har gjort, hehe. Sovet, spist, sett tv, besøkt Anne og broren min, jobbet. I går var jeg på besøk hos Anne og broren min, vi så en skummel film, som ikke var noe skummel. I dag var jeg på jobben og gjorde litt oppgaver, da jeg kom hjem spiste jeg litt. Etter jeg hadde spist fikk jeg kjempevondt i magen(gallestein), så jeg måtte gå og legge meg. Da mamma kom hjem varmet hun varmeputa til meg, jeg sov kjempelenge og det var i grunnen ganske herlig. 


Haha, tok det i går..

Nå skal jeg snart lage tomatsuppe, siden jeg ikke har spist siden klokka halv 3. Tror ikke det blir så sent før jeg legger meg i natt, skal på jobb i morgen 07.30. Klokka 22.30 er det reprise av Åndenes Makt på FEM, så det må jeg se. Husker aldri å se det når det er, gleder meg til jeg får ny tuner, da kan jeg ta opp programmer. 

 

Hva har du gjort i dag?

Nytt design!

Dette har jeg holdt på med, ehm.. i mange uker, helt siden jeg tok bildene, siden bestemor sin 75 årsdag. 2 uker da. Jeg har ikke holdt på med det HELE tiden, men sånn inni mellom. Jeg er fornøyd, ihvertfall nok til at jeg skal beholde det, men kanskje endre litt på bakgrunnsfargene og litt diverse saker og ting. 

 

Ikke spør meg hvorfor "profilbildet" er uklart men resten ikke, for jeg vet ikke hva som skjedde.. dette er liksom høstdesignet mitt, vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det, men håper det blir en stund!

 

Hva synes du?

Pictures: raindrops


Close-up +4


Close-up +10

Nikon D5100 18-105mm

 

Høstvær

Lørdagskvelden var jeg hos Anne, Silje og Christina kom også dit og vi så film, spiste pizza og koste oss. Jeg måtte dra hjam litt tidligere for jeg skulle på jobb, i går altså. Jeg greide jo også og forsove meg slik at jeg kom 15 minutter for sent på jobben, og ikke nok med det, jeg ble også kjempedårlig, så mamma måtte hente meg. Bad day. Jeg sov i hele går, og delvis i natt, bare at det var ett forferdelig tordenvær, strømmen gikk og kom og gikk og kom. Det roet seg til morgenen og nå er det vel fint, det vil si, ingen torden. Regn, regn,regn. Med forferdelig mener jeg det virkelig, det ristet i huset og det føltes ut som det var rett utenfor vinduet. 

Jeg er så lei av være "syk", altså, ha smerter. (gallestein). Ja, den som har hatt det forstår, sånn er det. De sier at smertene kan sammenlignes med en fødsel, det kan ikke jeg uttale meg om, ennå..

NÅ hagler det virkelig altså!


Har det vært torden hos dere i natt?
Hvordan er været hos dere? 

My legs are burning!

I går hadde jeg besøk av Ann-Synøve, vi snakket, koste oss og gjorde litt lærlingoppgaver, det var kjempekjekt å endelig få se henne igjen. Etter hun dro kjente jeg at jeg fikk litt småvondt i magen og at føttene mine svei og prikket litt, men jeg gjorde ikke noe med det. I halv ett tiden, hadde jeg kjempevondt i magen(gallestein) så jeg tok en ibux, den hjalp egentlig ikke. Leggene mine svei og brant og klødde, klødde meg nesten til blods. Jeg fikk ikke sove så klokka 3 satte jeg på den første twilight filmen, sovna ikke før etter 5. 

Jeg sto opp hall 7 og dro på jobb og nå er jeg hjemme. My legs is still burning..aner ikke hva det er, men tror det har noe med gallesteinen og gjøre. Det gjør skikkelig vondt når jeg går og buksa berører leggene, og det er jo ett problem i seg selv..

Nå har jeg smurt godt med krem og lagt bånd utenpå slik at det ikke blir så vondt når jeg kommer borti med buksa eller dyna. 

 

Hva har du gjort i dag?

Rihanna's amazing hairtransformation!

 
Bilder funnet: her

Jeg synes hun kler alle, både langt og kort. Men likte veldig godt bilde nr.2 og nr.4, så da må jeg vel si langt hår. Men hun hadde jo vært fin uten hår også, hun er jo bare nydelig.

Hva synes du?

Jeg tester: Sims 3

Jeg spilte aller først sims 1, jeg spilte det også lenge etter at sims 2 kom ut, jeg er litt etter med film og spill, også musikk, hehe. Jeg har spilt veldig mye sims 2, og har mange tilleggspakker og stæsjpakker. I dag fikk jeg sims 3 i posten og nå har jeg testa det ut. 

Hva synes jeg?

Joda, spillet var jo greit det. Men synes at grafikken og bildet var mye finere på sims 2, mye klarere og mer kontraster. Det var så mørkt liksom, ble litt mørkt og ukoslig. Jeg likte heller ikke så godt måten de har for å lage til nye simmer, og jeg skjønte nesten ingenting da jeg skulle flytte sim nr.2 inn i byen. Jeg har jo spilt i hele kveld så har lært meg litt mer og kommet meg litt inn i selve spillet, men likevel må jeg tørre å påstå at sims 2 er bedre. Alle de beskjedene som kom opp i hjørnet plaget meg også litt, møblene var heller ikke så fine..

Bilde funnet: her

Jeg kommer fortsatt til å spille sims 3, kanskje jeg liker det bedre etterhvert. Når jeg først spiller så sitter jeg i flere timer, synes det er kjempekjekt og lever meg skikkelig inn i spillet.

 

Hvilket sims synes du er best?

 

Pakke i posten!

I dag fikk jeg pakke i posten, jeg ble litt overrasket siden jeg bestilte det bare for 2 dager siden, men ble jo også kjempeglad. Har du sims?

Awkward


Bilde funnet: her

Denne serien går på MTV, jeg har begynt å se på den og synes den er ganske spennende. Jeg ser 16 and pregnant på MTV, så var denne serien etterpå og jeg klarte bare ikke å skifte kanal. Jeg vet ikke hvilken episode jeg så da, men skal se alle episodene av denne serien.

Har du sett den?

Weheartit

Jeg har hatt konto der over ett år, men har aldri brukt den, før nå. Det er så mange fine bilder der, og jeg skal legge ut noen jeg også. Jeg har navnet mitt på bildene siden det er jeg som har tatt de, liker ikke at folk tar "creds" for mine bilder. Tok printscreen av dette bildet før i dag.Trykk på bildet for å følge meg!

Har du konto på Weheartit?

I love my new shoes!
Hva synes du?

Herlig er det, men..

Nå har jeg ikke vært på data siden Lørdagskveld, det er egentlig ganske herlig. Jeg trenger jo ikke å være på data hver eneste dag, jeg har jo facebook på mobilen også. Men ingen data, ingen blogging. Jeg trenger jo ikke å blogge hver dag heller for å si det sann. Men til sjeldnere jeg er på data, til mer blir det å gjøre hver gang. Er jeg borte fra dataen bare en dag, får jeg skikkelig mange eposter og kommentarer med spørsmål, og ofte får jeg en epost til om hvorfor jeg ikke har svart.. 


Bilde fra Lørdag

Nå sitter jeg i senga og ser på Greys på bliss, den aller første episoden som jeg har sett mange ganger før, men synes det er spennende fordi om. Noen serier kan jeg se på nytt og på nytt uten å bli lei. 
 

Er du på data hver dag?
Er du sånn som kan se serier om og om igjen? 

Outfit, It's just me
Kos dere i kveld!

Diverse: 01.10.11

Jeg har veldig liten blogglyst, derfor har jeg blogget veldig lite. Akkurat nå sitter jeg under dyna på senge med føttene hengende å dingle utfor kanten. Håret mitt er skikkelig ekkelt, noe dere aldri må gjøre, er å bruke volumpudder og så tupere håret bakfra og helt nedi hodebunnen og frem til midten av hodet. Før jeg dusja i går var det stålull, litt bedre nå men ikke helt. Snart skal jeg ta på meg den nye tightsen min som jeg kjøpte i går da jeg var i Ulsteinvik på bowling, mat og "shopping" sammen med Anne og broren min. Senere skal jeg bort til dem, og så skal vi kanskje ut, eller Anne skal ut, jeg får se om gallesteinene mine har tenkt og holde seg i ro, og da skal jeg også ut. 


Fra selskapet til bestemor


Hva skal du i dag?

 

Om jeg en gang blir rik..

Hvis jeg blir rik noen gang, sånn kjemperik, mye penger som jeg overhodet ikke trenger, ihvertfall ikke alt. Jeg ville kanskje ha satt noe av det på sparekonto og spart, men jeg ville også ha brukt pengene på viktige og seriøse ting.

Bygget flere sykehus
Slik at alle får den hjelpen de trenger uten å måtte vente lenge og stå i kø for operasjoner som er livsnødvendige

Bygget flere sykehjem
Vi har alt for lite plasser, det er mange gamle som sitter hjemme og som egentlig burde ha vært på sykehjem men ikke får plass. Alle har rett til plass.

Reist til fattige land
Først og frems til fadderbarna mine kanskje, men også andre plasser.

Laget flere gangfelt
Ihvertfall her rundt om kring, jeg synes selv det er skummelt å gå i veikanten når det er biler som kjører i over 100 km/h forbi. Små barn som skal gå der, nei det er ikke rett.

Åpnet flere svømmebasseng
For å lære flere barn og svømme, slik at de kan redde seg selv og andre om det skjer noe. Dette kan redde liv.

Åpne flere helsestasjoner
Slik at flere barn og unge kan gå dit å få prevensjon eller snakke om ting de ikke vil snakke med foreldrene om. Hindre aborter eller at barn får barn. 

Jeg er ikke av den typen som tenker først på meg selv, jeg har 2 fadderbarn og jeg skal ha flere i fremtiden. Jeg betaler til de som trenger det om jeg får regninger i posten angående flomkatastrofer og lignende. 

Hva hadde du gjort om du ble rik?

Wants


Klesstativ

Skoskap
 Fine øyenbryn
 


Macrolinse


 

Kjoler fra Nelly


Galleblære uten stener
 

 
Nye tenner, hvitere

 
Bil og billappen

 
Reise til Australia, der Home and away spilles inn

Hva ønsker du deg? 

Good night pain

I morgen skal jeg til legen igjen, håper han har funnet ut hva vi skal gjøre med gallestenene. Jeg har en stor på 17mm, og så 2 stykker som er små. Det er litt vondt hele tiden, og noen ganger er det kjempevondt, det varierer. Akkurat nå har jeg vondt, det går inn på allmenntilstanden min også. Jeg orker ikke å gjøre noe, blir slapp.. Nå skal jeg skifte på senga mi og legge meg godt tilrette, så blir det greys på tven før det blir natt.


Tullebilde fra i går.

Følger du med på greys?

Hva hadde du gjort?

Vi trenger strøm til så og si alt vi gjør. Vi bruker strøm til å lage mat, se på tv, lys, varme, data, internett, dusje i varmt vann, ja, nesten alt. Vi er jo avhengige av strøm, det er ett must i hverdagen rett og slett. Før i tiden hadde jo de ikke strøm, så de måtte jo klare seg uten. Men da visste de ikke hvordan det var å ha strøm heller. Hva om en dag, ble strømmen borte. Den slår jo seg ut av og til, men kommer jo tilbake etter en stund. Men tenk om den var borte i mange dager, en uke, en måned. Vi hadde jo fått store problemer, ingen lys, ingen tv, ingen internett, ikke varmt vann i springen, vi kunne ikke ha laga varmt mat på ovnen..vi hadde rett og slett blitt helt hjelpesløse.

Hva hadde du gjort om strømmen ble borte i en uke?

 

Bildene fra helgen (16/17 - Nordfjordeid)

Som du kanskje ser så hadde vi det kjempekoslig!  (Bildene er ikke i rekkefølge),

Outfit selskap

Nå skal jeg i selskap til Bestemoren min som blir 75 år. Jeg kuttet bort ansiktet mitt for jeg fikk ikke til å være fin på bildet, hehe! Jeg har også litt dårlig tid, så dere får ha en fin søndag videre!

Mørkt hår!


Mobilbilde

Litt for mørkt kanskje?

New dress

Jeg fikk denne nydelige kjolen i posten, det er den samme jeg hadde i hot or not her for litt siden.
Synes?

Ny header!

Synes?

Arkivet delt opp i årstall

Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg gjorde dette, og nå skal jeg prøve å forklare det. Det er ingen kode, men jeg skriver det inn selv, så det tar litt tid. Jeg bruker å skrive det inn i notisblokk før jeg limer det inn i malene.

Først finner du i malene, trykk Ctrl og F samtidig og søk på Arkiv:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>

 

Så fjerner du det som er understreket:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>

 


Så skriver du inn som visst over, jeg råder deg til å bruke notisblokk, så går du til forsiden av bloggen din ->

 

Høgreklikk på arkivmånen du vil ha og åpne i nytt vindu

 


Kopier linken i adresselinjen og lim det inn i linken i notisblokken, i dette tilfelle September.

Så gjør du det samme med alle andre arkivmånene, når du er ferdig med ett år, skriver du bare inn <b>2010</b> eller <b>2011</b>, det året arkivmånene er fra.

Når du er ferdig, så merker du alt og kopierer det, her er mitt:

 

Så limer du det inn der du fjernet det understreka i sted:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
LIM DET INN HER
</div>
 

Da skal det bli sånn som i min sidemeny! 

HUSK AT DU MÅ GJØRE DETTE HVER MÅNEDSKIFTE!

Ultralyd

I dag har jeg vært på ultralyd, siden jeg har hatt så vondt i høgre side under ribbebeinet en stund. Vi har jo hele tiden trodd at det var galleblæra og jeg har jo sagt til folk at jeg har vondt i galleblæra mi. I dag på ultralyden fant de ut at jeg nemlig har gallestein. Det er muligens 3 steiner, og den største er 17mm, noe som er kjempestort. Jeg fikk jo ihvertfall svaret på grunnen til smertene så nå slipper jeg å gå å lure. Jeg vet ennå ikke hva vi skal gjøre med det, men skal til legen på Tirsdag, skal vel snakke om det da. Håper det er noe å gjøre med det, slik jeg kan begynne å trene og gjøre ting igjen. Jeg orker jo ikke å trene eller gjøre så mye når jeg har vondt.Etter jeg var ferdig, dro vi på Amfi, jeg kjøpte ett par ting, legger de ut etterpå. 


Har du hatt gallestein før? Vet du om noen som har det?

Ny serie jeg har begynt å se

Jeg begynte å se denne serien i dag, skikkelig spennende. Jeg holder på på episode 5 nå, blir bare bedre.

Har du sett den før?

Pakke i posten!


Skylight-filter, star-filter og Soft-filter


Fjernkontroll med 5 meter ledning, og så er jeg ikke sikker på hva det der er, tror det er vaskeservietter eller noe!

 

Synes?

Innkjøp; Ny data!

Etter jeg var ferdig hos psykologen i dag dro jeg og pappa til AR-data i Volda, jeg har jo sett på ny data lenge. Det var mange fine der, men jeg spurte etter en med 6GB RAM,og da ble det denne. Den har 6GB ram og 640GB harddisk, den er veldig stillegående og har godt batteri. Jeg likte den veldig godt! Kosta 5998!

Jeg har funnet bildene på nettet, men skal snart ta mine egne bilder av den, og da legger jeg ut. Jeg har foressten fått pakke i posten i dag, legger ut senere. 

Har du kjøpt deg noe i det siste? 

Hot or not?

One sleve dress

Hva synes du?

Faktisk så..

Jeg har aldri blitt trett på kvelden, slik at jeg må sove, ihvertfall ikke før 1, med mindre jeg har tatt sovetablett da. Jeg ligger jo som regel våken til over 1 hver natt, og jeg vet at jeg kan ta sovetabletter, men prøv selv så skal du se hvordan du føler deg om morgenen. Nå er jeg faktisk sliten, trett og sliten. Vet ikke om det er sånn sove-trett eller hva, men skal ihvertfall ta medisinen min nå og legge meg, så håper jeg at jeg ikke våkner i natt. Jeg synes det er litt rart at jeg er så trett, siden jeg sov i sted, men tror jeg er mest slapp egentlig.  

Jeg har ikke fått gjort så mye av det jeg skulle, men har ordna med de papirene jeg skal printe ut, og så har jeg sett home and away. Har jo rydda litt, men skal rydde mer og skifte på senga når jeg føler meg bedre. 

Er du ofte trett på kvelden?

Herlig!

Nå har jeg nettopp sovet, det var kjempeherlig. Jeg fikk resept på smertestillende hos legen i dag, han kan jo ikke gjøre noe før jeg har vært på ultralyd. Han har jo sagt opp, det synes jeg er trist siden jeg har gått til han i 7 år. Jeg håper at den nye legen som kommer er like flink som han. Jeg tror tabletten hjalp siden jeg sov så bra. 

Jeg har ikke fått gjort noen av de tingene jeg skulle gjøre, siden jeg har sovet. Men jeg må skifte på senga, siden jeg sølte Cola i går, og om jeg samler sammen flaskene er jo det ikke så rotete her. (ironi). Det regner sånn ute at jeg ikke kan gå ut å ta bilder heller, så blir bare å sitte inne resten av dagen.

 

Hva har du gjort i dag?

Dagens planer!

Jeg skulle egentlig ha fri i dag, men de ringte i går og spurte om jeg ikke kunne jobbe tirsdagen i stedet for fredagen, og det kan jo jeg. I natt våkna jeg i 3 tiden, var helt gjennomvåt av svette, hadde skikkelig vondt i siden under ribbebeinet, heldigvis skal jeg til legen 8.40. Det tar 3 minutter  fra jobben og gå dit så det skal gå bra. I går hadde jeg fri, jeg hadde jo så mange planer, rydde, skifte på senga, ta mange bilder.. men det jeg gjorde var å dusje, shave leggene, ordne håret, fikse øyenbrynene og teste ut noen filter. Så i dag blir det skjerpings, må rydde litt ihvertfall.

Dagens planer:

 • Rydde rommet  (20 minutt)
 • Skifte på senga  (10 minutt)
 • Se home and away fra forrige uke, jeg sparer opp, kjekkere og se mange episoder i gangen  (ca 2 timer)
 • Printe ut noen oppgaver (pappa gjør det så jeg skal bare sende de til han)
 • Ut å teste close-up filterene i naturen (kan ta litt tid)

Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å gjøre alt, (rydde rommet og skifte på senga), men da tar jeg det i morgen..hehe! Nå skal jeg på jobb, dere får ha en fin dag!
 

Hvilke planer har du for dagen?

Pakke i posten: fotoutstyr!


Minnekort, ekstra batteri og filter.


2 minnekort, lurt å ha tilfelle det ene blir fullt om jeg ikke er hjemme.


Ekstra batteri, det er også veldig lurt, hehe!


Close-up filter, +1,+2,+4 og +10.


Hva synes du?

New in


Hva synes du? har du noe av det samme?

This weekend

På fredag dro jeg på hytta med pappa, broren min og Anne. Vi hadde det kjempekjekt og kosa oss skikkelig, kommer bilder i morgen eller senere i kveld. Jeg kom fra jobb for litt siden, hadde skikkelig vondt i magen, jeg har jo litt vondt hele tiden men i dag ble det skikkelig vondt. Har tatt paracet og Ibux så det er litt bedre nå. Skal ta ultralyd på fredag, håper de finner ut av det. Nå ligger jeg i senga og slapper av, skal sove litt tenkte jeg.

I morgen og Tirsdag har jeg fri, Onsdag skal jeg gjøre oppgaver, torsdag har jeg fri og fredag skal jobbe, men skal jo på ul. Som sagt, så legger jeg ut bilder fra helga senere, har ikke lagt de på dataen ennå, akkurat nå gidder jeg ingenting, er så slapp. 

Hva har du gjort i helga?

Plans for tonight!

Ja nå er det fredag og helg, da bruker jo pappa og mamma å dra på hytta. Mamma jobber denne helga, så derfor skal jeg dra med Pappa, broren min og dama hans. Egentlig så er det ikke så kjekt på hytta, men Anne skal bli med så det kommer til å bli kjekt. Det er Eid-dagene denne helga, så da er det mye tilbud og sånt i byen. Jeg tar med kameraet og skal ta mange fine bilder, jeg har jo Pappa som skal lære meg med forskjellige effekter og sånt. Dere får ha en fin fredagskveld, jeg kommer hjem i morgenkveld siden jeg skal jobbe søndag!

Hva skal du i kveld?

Ny sponsor

Jeg har fått tilbud fra Miinto.no om sponsor, og det sier jeg selvfølgelig ja til. Miinto.no er ett nettsted du kan shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. De har avtaler med 150 butikker over hele landet og fører i dag 628 merker. Jeg får da ett gavekort på 100kr som jeg kan bruke på de butikkene. Jeg trenger bare å betale frakten og det er alt. Trykk på bildet under for å besøke nettsiden. 

Her er 3 ting jeg ønsker meg derfra, trykk på linkene under for å gå til produktet:

 Toppen                                                                                                Skjørtet                                                                    Kjolen

 

Har du sponsor?

New design!Har holdt på med dette en god stund, og jeg er veldig fornøyd. Har menyen i siden i stedet for som dropdown meny. Jeg har oppdatert bloggen min, som dere ser er det noen nye sider i menyen, det er ikke alle som har linker ennå men det kommer. Jeg har jo fått speilrefleks nå så det kommer en del bilder. Skal også legge ut noen tips og triks etterhvert.

 

Hva synes du?

Forskjellige innlegg

Hasteinnlegg
Et hasteinnlegg er ett innlegg som skrivest i all hast, kanskje på under 10 minutter. I dette innlegget er det som oftest bare 3-6 linjer og handler om at jeg skal en plass akkurat der og da, eller jeg skal legge meg, innlegget er som regel uten bilder.

Tulle, slurve og travle innlegg
Innlegg om bare tull, ingen seriøse ting eller saklige ting. Ett eksempel på ett sånt innlegg er tullebilder, vitser, ironiske innlegg.. jeg har få sånne. Innlegg med dialektskriving, forkortelser (jg skl p skln), smiletegn :):):):O :D:D:D vil jeg nok legge under denne kategorien. Jeg kan vel si at jeg ikke er en fan av sånne innlegg.. nå glemte jeg nesten sånne: "I dag var vi på klassetur og vi var på fjellet det var jo kjempegøy men det regnet skikkelig og vi ble kjempevåte egentlig var det ganske dumt da siden jeg ikke vil bli syk for jeg skal overnatte hos venninnen min i helgen". (uten , og . om du ikke la merke til det).

Seriøse innlegg
Når jeg skal skrive ett seriøst innlegg, bruker jeg ofte å skrive det i Word først. Jeg bruker lang tid og ofte flere timer. Jeg redigerer som regel bildene og gjør de mer personlige. Seriøse innlegg handler om seriøse ting, det kan være for eksempel sykdom, utdanning, helse og for de som er interesserte: politikk. Det får du nok aldri lese om her på min blogg. Jeg har mange seriøse innlegg, både om sykdom og utdanning. Seriøse innlegg er jo meningsfulle innlegg, da sier jeg mine meninger om alt mulig rart, fra A til Å.

Vanlige og hverdagsinnlegg
Handler om dagligdagse (om det skrives sånn) innlegg, og hva dagen har inneholdt. Personlig synes jeg det ikke er så forferdelig interessant å lese "I dag har jeg vært på skolen, det var kjempegørr, det er jo det alltid. I friminuttet var jeg sammen med bestevenninna mi og hun var med meg hjem og nå spiser vi pizza og ser tv". Noen klarer å få slike innlegg spennende, det kan gjøres ved å legge til bilder og skrive det interessant.

Bildeinnlegg
De fleste forstår vel at dette er ett innlegg med bilder, og da mener jeg bare bilder. Eller kanskje med litt tekst som f.eks: Jeg tok bildene i går eller noe sånt, og skrive hvilket kamera som ble brukt under.. kanskje hva synes du også. Jeg synes sånne innlegg er greide og interessante, siden mange tar veldig fine bilder og jeg er interessert i foto og slikt. Det kommer en del slike innlegg på bloggen min nå etterhvert siden jeg har fått meg speilreflekskamera.

Spørsmålsinnlegg
Alle innlegg som har ett spørsmål i seg ligger jo egentlig under denne kategorien. Men her mener jeg mest sånne hot og not, hva synes du, hvilken kjole, hva har du gjort i dag, +++.

 

Hvordan er dine innlegg?

Nytt kamera og nytt design

I går fikk jeg endelig henta kameraet mitt, jeg har jo venta i 100 år føles det ut som. Jeg orka ikke å skru på dataen min, var så sliten etter jobben og jeg styrte med kameraet. Har ikke tatt så mange bilder ennå, har prøvd ut mange forskjellige innstillinger og sånt. Jeg og pappa bestilte minnekort og kamerautstyr, så nå gleder jeg meg til det kommer.Nå skal jeg kose meg en time før jeg skal begynne på middagen. Jeg holder på med ett nytt design siden jeg skal begynne og poste bilder som jeg har tatt nå snart. En sneakpeak kan du se ovenfor. Vet ikke når det blir ferdig, men skal prøve å gjøre det ferdig snart. 


Tar du mange bilder?
Hva skal du i dag? 

Endelig!

Da er jeg tilbake, ligger i senga mi akkurat som jeg gjorde før jeg dro. Er bedre i dag, håper det holder seg slik siden jeg skal på jobb i morgen. Gjorde egentlig ikke noe på hytta, spiste kebab, eller kebab kjøtt i pitabrød og så på tv. Vi så The hills have eyes 1 og 2, ekle filmer, ikke noe jeg kommer til å se igjen akkurat. Jeg våkna i natt, så hadde jeg skikkelig vondt i øyet, det bare rant og rant. Jeg gikk jo selvølgelig på badet og det var helt rødt, jeg fikk jo ikke ut linsa heller siden jeg ikke kunne nærme meg øyet før det gjorde vondt. Det var ganske rart egentlig, for i dag når jeg våkna var øyet mitt helt fint..

Jeg gleder meg så sinnsykt til i morgen.. da skal jeg hente kameraet mitt!! ENDELIG!


Hentelappen kom på Lørdag, men kom meg ingen vei da så måtte vente til Mandag.

 

Hvordan har din helg vært?

Drar på hytta.

Nå drar jeg snart på hytta sammen med mamma og pappa, skal bare være der til i morgen da. Siden jeg er syk og har vondt så og si overalt er det like greit og være hos dem, i stedet for å ligge her hjemme og de må bekymre seg. De kommer snart og henter meg og da må jeg være klar, blogger kanskje derifra, siden jeg har internett på mobilen.

Hva er dine planer for kvelden?

Kjedelig..

I går kveld etter at jeg kom hjem fra Anne og broren min, kjente jeg at jeg hadde skikkelig vondt i sida, opp under ribbebeinet, slik som jeg alltid har, bare at det var værre. Jeg tok en dusj for å se om det gikk over, men det ble bare verre og verre. Mamma og Pappa er på hytta, og jeg ville ikke vekke de og forstyrre de, så jeg ringte bare legevakta selv, de sa at jeg måtte bare ta smertestillende for at de kunne ikke gjøre noe. (hva skal vi med dem da?). Jeg spørte broren min om han hadde paracet eller ibux, så ringte han selvølgelig mamma, så de ble jo vekket uansett. Jeg fikk ihvertfall en paracet, men den hjalp jo ikke noe særlig, jeg sovna ikke før klokka var over 5. Ble ikke akkurat så mye soving i natt, først så svetta jeg, så frøs jeg, så svetta jeg. Jeg har fortsatt vondt og ligger i sengen, brødrene mine er på kamp og mamma og pappa er fortsatt på hytta. Jeg skulle jo egentlig være sammen med Ann-Synøve i dag, vi skulle jo ut og alt, men det blir nok ikke noe av..

Hva skal du i dag?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits