Image Map

Julekalender 2010

Ha en strålende dag!

Jeg er hos Anne og broren min nå, har nettopp stått opp. Vi var jo oppe til halv 7 å så film. Blogger fra mobilen så det er ganske makkette hehe! Senere skal vi se the grudge og i kveld på zebra! Ha en strålende dag!

Følg meg på facebook!

I sidemenyen kan du følge bloggen min på facebook. Da vil det komme opp på facebooken din at jeg har postet ett nytt innlegg.  Praktisk og enkelt!

_________________________________
Husk bloggkonkurransen / Bloggkonkurranse - Januar

Jeg skal prøve Krom

 

Nå har jeg nettopp bestilt Krom tabletter, det sies at det skal hjelpe mot søtsug. Jeg trenger virkelig noe som hjelper, spiser så mye "dritt" at det holder for 10 stykk. Vil så gjerne bli kvitt søtsuget og ikke ha lyst på noe godt hele tiden. Skulle ha vært noe for salt potetgull også, det også har jeg lyst på hele tiden. Jeg kjøper mest sånn der med 45% mindre fett, men det er jo likevel ikke sunt..

Har du prøvd Krom før?

Svar på prøvene fra legen!

I går ringte jeg legen for å høre om de hadde fått svar på prøvene jeg tok for litt siden. Hun i resepsjonen visste jo ingenting, så hun sa at legen min skulle ringe meg så snart han fikk tid. I matpausen på jobb ringte han meg, bra han ikke ringte mens jeg var hos en pasient. Han sa at alle prøvene var fine, også serumspeilet. Jeg skjelver jo og er fortsatt sliten, men tablettene har hjulpet mye. Man skal jo være glad for at prøvene er fine, men jeg skulle ønske der var noe så jeg fikk hjelp for det, for jeg orker snart ikke mer. Her for noen uker siden, så fikk jeg ikke en gang til å skjære brød for jeg skalv sånn. Jeg skal snart til legen igjen, og han skulle henvise meg til Nevrolog.

Nå må jeg lage meg klar til jobb klokken fire, snakkes senere :)

God morgen!

God morgen alle sammen! Jeg føler med de som er våkne men vil sove lenger og de som sover misunner jeg. Grunnen til at jeg er oppe så tidlig er at jeg skal på jobb 07.30. Bruker egentlit og begynne 08.00. De ble litt sent i går, Pappa kom igjen fra Kina og jeg ville være våken når han kom. Nå skal jeg bare ha på meg jobb"frakken" min og lage til knekkebrød så drar jeg på jobb.

 

Ha en fin dag :)

Holder på med designet..

Jeg driver og styrer litt med designet, så kanskje bloggen ser litt rar ut nå. Ser Nemo ennå jeg, ser den om og om igjen hele dagen. Blir aldri lei av den, kan nesten alle replikkene nå. Har sett den sånn ca. 100 ganger eller mer. Ja, som sagt holder jeg på med designet, har gått lei av det jeg har allerede.

Bilde - Down underTok bildet med pappas speilrefleks og redigerte det litt i photoshop.

Hva synes du?

Irritert på meg selv!!

Kan bli så irritert på meg selv av og til, jeg skulle jo stå opp tidlig, men likevel så stod jeg ikke opp før nå i stad kvart over 3..Er jo verre enn 2 også det, (innlegget nedenfor).. og at jeg drikker Cola nå. Deilig. Jeg må virkelig rydde her til Pappa kommer hjem, han skal se på det nydelige fjernsynet mitt. Det er jo ikke såå rotete. Bare litt klær på gulvet.

Jeg har vært våken før i dag, og jeg vet godt at jeg kunne ha stått opp, men jeg gadd liksom ikke, så det er jo bare min feil..  tenk på hvor mye jeg kunne ha gjort på den tida.. har ennå dilla på gud signe maten på vårt bord!


Sensurert!


Weeeeeeee!!!

Har du blitt irritert på deg selv noen gang?

Dagens planer

I dag har jeg fri så jeg har tenkt å gjøre en del, men legg merke til tenk folkens. Ligger litt på den late sida for tiden så ikke bli overrasket om jeg ikke gjør noe av det jeg tenkte at jeg skulle gjøre, for jeg bare tenker det.

So, here we go:

- Stå opp før 12. (HAHA).
- Rydde rommet..
- Pante flasker.. (har en hel bossekk, på rommet)
- Ordne senga (overmadrassa ligger halvveis utenfor, Irriterende)
- Trene (nå ler jeg av meg selv)
- Dusje.. (det eneste som jeg vet 100% at jeg kommer til å gjøre)
- Jobbe litt med oppgaver!

Det var det jeg tenkte jeg skulle gjøre, men her er det jeg mest sannsynelig kommer til å gjøre:

- Sove til 2 (14)..:D
- Drikke 1,5 liter Cola før middag
- Se tv hele dagen (Nemo <3)
- Dusje
- Rydde litt før Pappa kommer hjem fra Kina, han har ikke sett tven min ennå!

Men nå aller helt først før jeg begynner på tingene jeg tenkte jeg skulle eller de som jeg kommer til å gjøre skal jeg nemlig sove.. God natt :)

Det var jo også en sang å få dilla på..

Jeg har fått dilla på Gud signe maten på vårt bord, og det er jo litt irriterende.. hehe! Er sikkert for jeg var på jobb i sted, husker ikke om de sang den men jeg tror det. Nå sitter jeg og ser Nemo, for andre gang i dag og drikker Cola, så spiser jeg litt av julegodteriet mitt. Har ikke fått spist opp alt ennå, spiser egentlig ikke så mye godterier, blir mer potetgull.

 

"Just keep swimming, just keep swimming..."

 

Jeg har mye jeg skulle ha gjort, men likevel så sitter jeg her og gjør helt andre ting.. og dataen min er så treg at når jeg skriver kommer ikke teksten før jeg har fullført en linje. Jeg har jo fri i morgen så jeg får gjøre noe fornuftig da, men jeg vet at jeg ikke kommer til å klare å stå opp før i 12-1 tiden likevel. Jeg får det liksom ikke bare til, bare om jeg skal noe.

 

Noen andre som er oppe?

Ble vekket av politiet!

Jeg sov så fint her i senga mi, så ringte mobilen min, jeg fikk ikke helt til å ta den for den er ny og det er sånn touch ting, så det var ingen i den andre enden da jeg endelig fikk tatt den. Men senere ringte de igjen, og det var politiet. Jeg ble skikkelig redd. Tenkte: gjorde jeg noe ulovelig i går?!.. Han spurte noe om en leilighet og at jeg kunne få snakke me henne, og det var ei jente, snakket ikke så mye med henne, hun sa at det var ikke meg. Hehe! Så jeg ble altså vekket av politiet, bare at jeg sov til halv 12, så ringte mamma, og så sov jeg ca 1 time til.

Jeg er fremdeles ganske så trett!


Ja, verdens kuleste plakat, jeg vet.

Pakke i posten!

Da har jeg vært og henta pakken min. Fra illusion.no. Jeg har ikke så mye batteri på kameraet så jeg får ikke tatt noen bilder av det jeg fikk, men kan legge ut de bildene som ligger på siden.

Denne i svart:


Og så noe lignende denne:


Hva synes du?

Ting jeg gjerne skulle hatt!

Ja, nå fikk jeg en hentelapp i posten om at jeg har fått en pakke. Jeg har så fryktelig lyst og hente den, men jeg har hverken bil eller lappen. Pappa er i Kina og Mamma på hytta. Det er ikke så kjempe langt til butikken, kanskje 15 minutter og gå, men det er jo så glatt. Går jo ikke an å stå stille en gang, bare sklir bortover. Det er så mange ting jeg gjerne skulle hatt..
- Lappen
- Bil
- Mye penger, litt til de fattige barna også!
- Personlig trener som fikk meg til og trene
- Hushjelp

Men nå ville Janita gå sammen med meg til butikken, så skal jeg legge ut bilder av det jeg får i pakken!

Har du noen ting du gjerne skulle hatt?

Goede nacht

Eller god natt for den som det vil. Ligger i senga og er helt klar for å sove, skal nemlig på tidligvakt i morgen. Er ganske så trett så det passer bra. Summerland på tven og alarmen på 07.00. Har jo sett begge sesongene av Summerland før, men har ikke noe annet og se på, klarer aldri å velge film. Hehe!

 

Natta!

Dagens innkjøp!


Genser fra Cubus


Skjørt fra Cubus (er svart)


Skjørt fra Cubus


Kjole fra Cubus (mye finere på)!


Kjole fra Bestfashion


Kjole fra Bestfashion


Kjole fra Cubus


Smykker fra Glitter og strømpebukser fra Cubus

Hva synes du?

Fri i dag!

I dag har jeg hatt fri, det va herlig. Jeg sa til mamma at hun skulle vekke meg tidlig, ja det gjorde hun også. Men jeg stod ikke opp, hehe!. Jeg stod opp i ehm, hva var det da? halv 2?.. Ja, isåfall så dro jeg og mamma til butikken og kjøpte litt til helgen. Hun dro på jobb etterpå, og så drar hun rett inn på hytta etter jobben. Jeg, og brødrene mine skal være hjemme alene hele helgen, jeg skal jo jobbe da.

Jeg har laga middag, prøvde bare noe men det ble jo godt. Stekt kylling i chili og pepper, og poteter i ovnen sammen med paprika. I går prøvde jeg og lage Tzatziki, den smakte ikke det i går men i dag smakte den mye bedre. Nå ser kjøkkenbenken ut som ja, vet ikke hva jeg skal si og Ann-Synøve kommer straks og henter meg, vi skal til Ulsteinvik.

 

Hvordan har din dag vært?

Gratis design!

Jeg prøver meg på gratis design, men jeg er ikke noen proff altså!

Om du bruker ett, så ikke ta bort namnet over headeren hvor det står at designet er av meg, dersom ett design ikke virker, vær så snill og si fra! Designene er i menyen under headeren.

Den nye topplista!

Jeg har nå registrert meg på den nye topplista!

B L O G G L I S T E N . N E T

Skifte bakgrunnsfarge på overskriftene - Innlegg og sidebar

Skifte bakgrunnsfarge på overskriftene:

Gå til stilsettet. Design -> Rediger.

Lim inn denne koden i stilsettet, gjerne nederst eller under de andre h-kodene.

Overskriftene i innleggene:
h2 {
background-color: #404040;
}

Overskriftene i sidebaren:
h3 {
background-color: #808080;

Du kan bytte ut fargekoden(#808080) med den fargen du vil ha, du kan finne en farge her.

Bakgrunner

Victorian:Dotter:
Hjerter:Striper:

Ramme rundt hvert innlegg

Gå til stilsett, og så finner du dette:

.entry {
background-color: #FFFFFF ;
margin-left: 20px;
}

Om du ikke har det, så limer du det inn.

Lim inn denne koden:
border: 2px solid #FFFFFF; under margin-left:20px;.

Du kan endre bredden der det står 2px til så mange du vil ha, og endre fargen til en annen om du vil det.

 

Bare spør om du lurer på noe!

Får ikke sove!

Jeg får altså ikke sove, selv om jeg er veldig trett. Tror jeg rett og slett er for trett til å sove. Jeg ser på the OC på tven min, og holder på med litt design på dataen. Vondt i hodet har jeg også , men jeg skal heldigvis til legen i morgen, håper på å få svar på noen av prøvene.

 

Noen andre som ikke får sove?

2010 - Minner


Mamma, pappa og jeg på skitur.


Anne og jeg på skøyter!


Silje og jeg skulle ut.. hehe!


Hyttekos!


Pizza sammen med Janita.


Pappa spiller guitarhero, hehe!


Ulsteindagene


Ulsteindagene, Anne!


Pappa på hytta, i sommer.


Grilling


Familiegrilling, høres ut som vi griller familien, haha!


Silje og Jostein kom på besøk til meg på bursdagen min og hadde med seg kake, betydde veldig mye <3


Anne og jeg på bowling!


Bowling en annen gang, broren min, Anne, søskenbarnet mitt og en kompis og jeg. Vi ventet på bane.


En kveld før Anne og jeg skulle ut!


Jeg i godt humør - Put your ass in the air!


En morsomt vits, fra en annen gang Anne og jeg skulle ut..


Hyttekos!


Søskenbarnet mitt sin grunnskulefest.


Broren min og Anne flyttet ut! :(


Anne og jeg på Zebra <3


Jeg fikk nytt skap! :D


Bilde fra verandaen våres, var så fint :)


Hele familien samlet til julemiddag.


Spilte Alias i juleselskap


Nyttårsaften hos mormor og morfar!


Anne og meg på vonheim - nyttårsaften 2010!

 

Helt nytt design!

Dette har jeg jobbet med lenge, mange timer. Minst 10. Har endret på alle malene og stilsettet og absolutt alt. Har fått tilbake arkiv og siste kommentarer, og vanlige linker. Jeg føler at det nå er mye lettere og redigere på designet også, altså fargene. I går fant jeg ut at det snart er 2 år siden jeg begynte og blogge, bare jeg begynte på Ipublish, men da de skiftet plattform, gjorde jeg det samme..likte ikke den nye "redigereren" de fikk.

 

Hva synes du?

Hvor lenge har du blogget?

Teknisk feil?

Er det andre enn meg som ikke får til å redigere på designet? det kommer opp at det er en teknisk feil..

Endrer på designet

Jeg holder på å endre litt på designet, så bloggen ser kanskje litt rar ut nå en stund.

 

EDIT: det var noe galt med blogg.no så det gikk ikke å endre.

Store forandringer - før og etter!


Hva synes du?

Ok, fine, I admit it!

Ja, jeg såv til nå, eller til halv fem. Men jeg hadde jo bare 2 timer søvn i forrige natt. Jeg var også ute i går, det var jo kjempe kjekt. Huff, når jeg står opp så sent så vet jeg aldri hva jeg skal finne på. Ikke at jeg står opp så sent ofte alstå, men det var egentlig deilig å ligge så lenge. Nå sitter jeg og ser på The OC på den digre svære deilige tven min, som jeg forresten skal legge ut bilde av senere. Først må jeg ta på meg noen sokker, for å ikke fryse på føttene!

 


Me atm..

Stort innkjøp!

Idag har jeg kjøpt meg ny tv, 42 tommer. Har egentlig brukt hele dagen til å få den opp og rydde og vaske på rommet mitt. Jeg har laga pizza og nå spiser jeg, etterpå skal jeg dusje og fikse meg så blir det ut på byen med Anne!

Bilder kommer i morgen!

God morgen!

Nå sitter jeg og spiser lapskaus fra i går, mamma sin er aller best! Jeg drikke også Cola av min superkule rosa kopp med saud på mens jeg fører over penger slik det skal bli råd og få kjøpt noe i Ulsteinvik. --- Sånn! Der var pengene i boks. Jeg våknet, eller alarmen vekte meg for en time siden for jeg skulle jo liksom ut for å måke, men så var det noen som alleredde hadde måket. Mamma sov så jeg la meg litt igjen og såv til for 20 minutter siden. Heldigvis er jeg ikke sånn "Åneeii!! hva skal jeg ha på meg??".. Jeg tar på meg det jeg føler for, som i dag var joggebukse og genser. Spiller det noen rolle om jeg skal en tur til Ulsteinvik da? (nærmeste by)


Søt eller?


Hva kan du om Home and away?

Følger du med på Home and away og vil teste hvor mye du egentlig får med deg?

 

Trykk her for å komme til quizen

 

Hvor mange rette fikk du?

The Vampire diaries

Jeg har sett på det helt siden det kom ut, faktisk før. Så det på reklame på tven, så søkte jeg opp på nettet. Men så var det en pause i mellom episodene og så glemte jeg helt av det. Nå såg jeg nettopp litt av en episode på tv, og jeg fikk lyst til å se hele serien oppatt.

 

Ser du på det?

Verdens fineste sang

 

Ben Lee - Birthday song

Vann er viktig!Vet ikke helt hvor viktig det er med grønnsåpe i, hehe.. pus drikker av fotbadet mitt!

På jobb og hos legen

I natt var jeg våken til klokka var nesten 5. Fikk altså ikke sove, så på Grey's Anatomy, nå venter jeg bare på nye episoder. Så var det opp klokka 7, bare jeg forsov meg til halv 8, men rakk jobben likevel. Klokka 12 var jeg hos legen, fordi jeg skjelver slik, fryser ikke og er ikke nervøs eller noe slikt, bare skjelver. Tok noen blodprøver, målte blodsukkeret og tok EKG. Høres litt dramatisk ut om jeg sier at de festet en masse ledninger til kroppen min, så jeg sier bare at de sjekket hjerterytmen min en liten stund. EKG'en og blodsukkeret var fint, men har ikke fått svar på de andre prøvene enda. Jeg skal tilbake i morgen for å måle serumspeil, det er verdiene av epilepsimedisinen i blodet mitt, eller noe sånt? Er ikke helt sikker.

 

Aldri bra nok!

Jeg blir snart gal, blir aldri fornøyd med designet på bloggen! Det er noe jeg ikke liker hele tiden, eller først så liker jeg det, men så etterhvert blir jeg misfornøyd. Nå klarer jeg ikke helt å sette ord på hva det er som er gale..Men jeg er vel ikke den eneste som har det sånn!Alt som må gjørest!

Det er så mye jeg skulle ha gjort. Rydda rommet, gjøre oppgaver, dusje, betale noen regninger, spise middag, eller lage meg noe mat blir det vel. Mye mer. Satte nettopp på ei maskin med klær så fikk jo unna litt av det. Da jeg kom hjem fra jobb, la jeg meg i senga, skulle se Grey's Anatomy, men så såvna jo jeg. Det er mye som SKAL gjørest, mye som MÅ gjørest, og andre ting som jeg VIL gjøre. Kan jo ikke gjøre alt på en gang..

Bilde fra altandøra en dag i Desember.

 

Har du mye du skulle ha gjort?

2011 - Bok eller blogg?

Er en stund siden jeg blogget sist nå, men det har seg sånn at jeg har ingenting å blogge om. Jeg står opp, går på jobb, kommer hjem, spiser, slapper av, sover.. Men det var jo i fjor, hva jeg gjør i år vet jeg ikke ennå, har jo bare gått 3 dager. Men hittil har jeg sett mye Grey's Anatomy og bare slappa av. I begynnelsen av 2010, så laga jeg ei bok, som het: "mitt 2010".. jeg skrev litt i den, men så stoppa jeg, vet ikke hvorfor. Har kjøpt ei for 2011 også, men det er jo litt styr for jeg må printe ut bilder og lime dem inn. Da er det også bare jeg som vet hva som står der. Men jeg har jo blogging som ett alternativ, men har ikke så stor blogglyst for tiden, liker best og fikse på designet, som forresten er nytt.

Så da blir spørsmålet for meg da, bok eller blogg?

Luke nr.24

DEL 24

Hun satte seg på sengen, sin egen seng. Det var litt rart og være hjemme, på sitt eget rom. Hun skulle ikke være så mye alene, ihvertfall ikke den første tiden, det hadde psykologen sagt. Det luktet julemiddag i hele huset, pakkene var kommet under treet og brødrene satt foran tven og så på en film. Det var så deilig og være hjemme, bare familien, på julaften. De skulle spise ribbe og så åpne pakker og kose seg. Hun håpte at hun aldri måtte tilbake til den institusjonen, ikke at hun ikke likte seg der, pleierene og psykologene var jo greie, men det var aller best å være hjemme. Men hun skulle gå til psykolog tre ganger i uken en stund fremover nå.

Luke nr.23

DEL 23

Jul ja. Det var ikke sånn som før, da hun syntes det var kjempe gøy å pynte juletreet og se på tegnefilmer. Og nå var hun altså her, og om litt under to timer skulle hun få vite om hun fikk dra hjem i jula. Selv så følte hun seg bra nok til å dra, men det var jo ikke opp til henne. Hun hadde ikke sett eller hørt noe av damene med skjørt eller mannen som ikke kunne skikkelig norsk på noen dager. Hun kikket i speilet, håret hennes var fett og skittent igjen. Hun orket ikke å dusje, så hun vasket bare håret. Det banket på døren, og inn kom psykologen. De satte seg ved bordet, og Hannah var kjempe spent. ?Du har blitt mye bedre nå i det siste, Hannah. Du skal få dra hjem i julen, men om du trenger det skal du få komme tilbake?, sa psykologen.

Luke nr.22

DEL 22

Det var jo mange forskjellige folk der. Noen som hadde det slik som henne, noen var bedre, andre hadde det enda verre, noen som ropte og andre som skrek. Hun satte seg ned vedsiden av jenta, men sa ingenting. Pleieren tok seg heldigvis av det, og introduserte meg for jenta. Hun het Janne og var like gammel som Hannah. Hun satt der i ett helt program før hun gikk inn igjen på rommet sitt, det var snart tid for at psykologen skulle komme inn. Det var bare to dager til jul, julestemningen lå midt på treet. Men hun tenkte som så at man kan ikke forvente annet når man er innlagt på institusjon vel?

Luke nr.21

DEL 21

Siden hun ikke hadde vært ute av rommet sitt før, så kjente hun ingen av de andre som var her. Hun hørte at Tven stod på, så det måtte jo være noen der. Hun hørte noen som pratet, en kvinne. Hun sto lenge utenfor døren og håpte at ingen så henne. Hun var usikker på om hun skulle gå inn eller gå tilbake til rommet sitt, men hun tenkte som så at nå var hun kommet så langt at nå kunne hun like godt gå inn. Hun gikk stilt, hun hadde ikke sko, bare noen svarte og grå raggsokker som bestemoren hennes hadde strikket. Hannah kjente ett sug i magen da hun gikk inn døren, selv om det bare var en annen jente og en pleier som satt der.

Luke nr.20

DEL 20

Det var en meget god stund siden hun hadde sett på TV, og holdt på med data. Og hun hadde jo ikke mobilen sin med her inne. Det var TV på huset, det visste hun. Hun kikket i skapet sitt, selv om hun bare hadde noen få antrekk. Hun orket ikke å skifte, men pusset heller tennene. Hun pustet dypt inn, og åpnet døra. Det var lenge siden hun hadde vært i gangene, men husket sånn passe hvordan det så ut. Veggene var hvite, dører på begge sider og hverken bilder eller planter. Det stod nummer på dørene, på hennes dør stod det 13A. Nå håpet hun bare på at det var noen i Tvstuen så hun ikke måtte sitte der helt alene.

Luke nr.19

DEL 19

Foreldrene hennes hadde nettopp gått. De hadde tent alle lysene, fire stykker. De hadde vært hos besteforeldrene hennes, så de hadde med seg litt julekaker. Julemanner, pepperkaker, oldemorspletter og en kakesort som hun ikke visste namnet på. Hun hadde spist noen, de var gode. Men hun visste at det at damene forsvant var for godt til å være sant, så hun hadde en anelse om at en av dem skulle dukke opp, og det var nettopp det som skjedde. Men hun gjorde som psykologen sa, fortsette selv om hun fikk beskjed om å stoppe.

Luke nr.18

DEL 18

I morgen var det den siste søndagen før jul, da kom foreldrene for siste gang med adventsstaken og skulle tenne lys. Fire lys. Og da skulle hun fortelle dem at hun hadde dusjet, og at hun var bedre. Men ikke bra. Men det gikk lengre og lengre tid mellom hver gang hun hørte eller så dem. Damene hadde vært der bare noen timer før, men mannen som ikke kunne skikkelig norsk hadde hun hverken hørt eller sett på en god stund. Innleggelsen her og de daglige timene med psykolog, hadde virkelig hjulpet, og hun var veldig glad for at hun sa ja til å komme hit.

Luke nr.17

DEL 17

Hun lå i senga og så i taket. Hun smilte, hun var glad. Hun hadde ikke vært glad på lenge. Hun hadde dusjet. Hun sa det høyt ut: ?jeg har dusjet?. Håret hennes var rent, hun var ren. Hun følte seg rett og slett mye bedre. Klokken var snart ett og hun gledde seg til og fortelle psykologen at hun hadde dusjet, og det føltes så herlig. Hun følte at hun hadde kommet ett steg videre i behandlingen. Hun følte seg nesten akkurat som hun gjorde i den drømmen hun hadde hatt for omtrent en uke siden, det var bare en ting som manglet. Passe høy og mørkt hår, ja det var han som manglet.

Luke nr.16

DEL 16

Torsdag. Ja, det var en ganske fin dag, de hadde snødd mye og det var bare kaos i trafikken. Heldigvis var Hannah ikke ute og kjørte. Hun kikket seg i speilet på badet, hun syntes rett og slett hun så helt forferdelig ut, ufattelig ustelt og rett og slett stygg. Hun kikket på dusjen. Handkler og rent undertøy var allerede lagt frem fra lenge siden, hun kunne ikke en gang huske det. Hun hadde bare dusjet èn gang siden hun kom hit. Før, da hun var frisk, pleide hun og dusje hver dag. Hun bestemte seg og trosse mannen i hodet og ta seg en dusj. Hun visste at han ikke kom til å gjøre henne noe, eller det va jo det psykologen hadde sagt, han kunne ikke gjøre noe.

Luke nr.15

DEL 15

Det var ni dager til julaften, hun visste ikke hvor hun skulle være. Hun hadde veldig lyst hjem. Julegavene var hun ferdig med, foreldrene, brødrene, bestemor og bestefar, mormor og morfar og tre venner. Til moren sin hadde hun kjøpt skjerf, lue og hansker og til faren en bok han hadde lyst på. Til den ene broren hadde hun kjøpt ett dataspill, den andre en nattbukse, han ønsket seg det. Den tredje broren hadde hun kjøpt tre par sokker og en parfyme. Til vennene sine hadde hun kjøpt gavekort på forskjellige butikker. Besteforeldrene fikk hver sine to lys. Så julegavene var hun ferdig med.

Luke nr.14

DEL 14

I morgen hadde hun vært her to uker, og hun var begynt å bli lei av stedet. Men også vandt med det, vandt til å få inn frukost klokken 9, lunsj klokken 12, middag fire timer senere og kvelds enda fire timer etter det. Hun hadde også blitt vandt med at psykologen kom inn klokken ett, og vaskedamen, eller damene kom inn tredje hver kveld. Det var to forskjellige som brukte og vaske der, den ene var liten, litt lubben og hadde brunt kort hår, hun pleide av og til å snakke med henne. Den andre damen var mørk og utenlandsk, men hun sa aldri ett eneste ord. Hannah skjønte ikke hvorfor de måtte vaske her så ofte, men det hadde visst noe med prosedyre og gjøre.

Luke nr.13

DEL 13

Klokken var snart ett, og hun satt på sengen sin og ventet på psykologen. Det var omtrent to uker siden hun fikk vite at hun skulle få komme hit, men på ubestemt tid. Psykologen hadde med seg en tegneblokk og fargestifter inn, hun ville at Hannah skulle tegne livet sitt sånn som det var nå. Hvordan kan man tegne livet sitt? Hannah satt lenge og tenkte. Hun tok den svarte fargestiften og tegnet, og hun holdt på med tegningen i over ett kvarter. Hun kikket opp og viste psykologen tegningen. Arket var helt svart med en liten sirkel i midten som ikke var farget, det var hun. Det svarte var menneskene i hodet hennes.

jobb.

Nå skal jeg snart på jobb, 16.00-22.30. Er egentlig en ganske grei vakt. Jeg som tenkte å stå opp tidlig i dag, hadde jo alarmen på hall 10, men likevel så greide jeg og sove til nesten 2. Huff, jaja, fikk ikke så god tid før jobb, men jeg fikk jo sett litt frustrerte fruer. Holder på med sesong 6 nå, har jo sett alt før, men synes det er så koselig å ha noe å se på. Jeg fikk ikke tatt noen bilder fra da jeg var på besøk hos Anne og broren min, men vi så på brødrene dal, spilte gitar hero, var ute på byen og så på film. Nå må jeg løpe, snakkes! (ikke bokstavelig ment altså)...

synes jeg kjenner lukten!Gleder meg sånn!!

Luke nr.12

DEL 12

Hun stirret i taket. Ventet på at foreldrene skulle komme og tenne lys. Det var litt annerledes denne gangen, hun hadde faktisk lyst at de skulle komme. Egentlig så likte hun søndager, bare det var bedre da hun var hjemme. Da pleide hun å se film og kose seg. Spise potetgull og drikke brus. Men hun gjorde det alltid alene. Hun var for det meste alene, hun hadde ikke så mange venner. Hun hadde jo mange venner på facebook, men bare en eller to som hun brukte og være sammen med, men det var veldig sjelden. De hadde andre venner, som ikke hun kjente. De spurte aldri om hun ville være sammen med dem.

Luke nr.11

DEL 11

Hun hadde dusjet, håret var rent og ansiktet var sminket, hun hadde kledd seg i fine klær og var helt klar. Det banket på døra, hun visste hvem det var. Hun åpnet, og der stod han. De hadde hatt noe på gang lenge, og endelig hadde han ringt henne og spurt om hun ville bli med på kino. Hun hadde ikke følt seg så fin på lenge, hun strålte av glede. Han tok henne i hånden og de gikk ut sammen. Det var en fin og stjerneklar vinterkveld, og det var ikke så langt unna, så de hadde bestemt seg for å gå til kinohallen.  Hun dunket bort i noe med hånden, det vart mørkt og hun satte seg opp. Hun var skuffet over at det bare var en drøm.

 

En dag forsinket, del 12 kommer snart!

tonight's gonna be a good night

I kveld skal vi ut, gleder meg! Anne kommer og henter meg, så skal vi være borte hos henne og broren min før vi drar ut. Skal ta med kameraet men kan ikke love så mange bilder, vi får se. Sist gang vi var ute var det helt stappfullt der, stakkars de folka som stod i baren. Men vi trenger bare å si: det vanlige. Hehe, har vært der omtrent hver lørdag nå i snart ett år. Jeg skal ha på meg en hvit genser, med sånne puffermer, og så ett sort skjørt opp til midjen. Kan spørre Anne om hun kan ta bilde av meg. Nå må jeg pakke litt.

Ha en fin lørdagskveld!

endringer i designet.

Jeg sov, i en halv time, men så fikk jeg ikke sove lenger. Jeg er egentlig kjempe trett, har vondt i hodet og ryggen men får ikke sove. Jeg endret litt i designet, men blir aldri fornøyd. hehe!

Hva synes du?

Luke nr.10

DEL 10

I dag, det var jo fredag, hun hadde virkelig lyst til å være ren og stelt til helgen. Men det var helt tomt i hodet hennes i dag. Bare tre mennesker som pratet i munnen på hverandre. Hun satt med hodet i hendene og prøvde å ignorere dem. Det var ikke så enkelt, hun hadde prøvdt det mange ganger før. Noen ganger visste hun ikke hva som var virkelighet og hva bare hun hørte, det var en av grunnene til at hun ikke likte så særlig godt og være sammen med de andre. Hun dro ned rullgardinen og la seg i senga og snudde seg mot veggen.

 

Les mer i morgen.

skapet mitt.Hva synes du?

hamster.

Det var tilbud på Cola på Joker, så jeg måtte kjøpe litt. Eller hamstre inn, holder vel over helgen!Har du husket og kjøpe Cola?

fredagskos, slapphet og skap.

I dag skal jeg ikke ut på byen, skal bare være hjemme og kose meg. Spise popcorn og sjokolade, drikke Cola og kanskje se frustrerte fruer. Jeg må også jobbe med noen oppgaver, lærlingoppgaver altså. Kjenner at jeg holder på å sovne, så nå tenkte jeg og slappe av litt. Jeg har ikke fått lagt ut bilder av skapet mitt ennå, skal ta senere. Egentlig så er jeg sulten, men jeg kan jo ikke gjøre alt på en gang. Først skal jeg hvile meg, så kan jeg spise. Skal se på the biggest loser og slappe av, kanskje jeg sovner.

Luke nr.9

DEL 9

Damen som kom innom hver dag klokken ett, som de kalte for psykolog, ville at Hannah skulle komme inn til de andre på en liten samlingstund. Det var jo koselig med sånne stunder, tenne lys, synge, noe lite å bite i. Men Hannah satt hele kvelden bare å stirret i speilet. Håret hennes var skittent, hun skulle absolutt ha renset ansiktet og egentlig vasket resten av kroppen. Hun lukket øynene og tenkte på hvordan hun pleide å se ut, langt kastanjebrunt hår omtrent ned til korsryggen, ren og fin hud i ansiktet og var som oftest velstelt. Hun likte å være stelt og pynte seg.

 

Les mer i morgen.

(litt sent, men det dukket opp noe som jeg måtte gjøre)

rommet mitt.

- er ennå ikke ferdig, eller det vil si, jeg har fått meg nytt skap, og det har jo kommet opp. Men jeg har ikke fått på dørene og fått rydda opp. Kommer meg så vidt inn på rommet siden det gamle skapet står rett utenfor døra mi. Nå tenkte jeg å ha meg en liten powernap, så skal jeg iallefall dusje. Pleier egentlig og begynne på jobb 8, men i dag begynte jeg 7.30. Hadde ikke så lyst til å stå opp, men jeg må jo det, og det er jo fredag i morgen så er det helg. En ting til ja, det har kommet masse snø.Ett bilde av meg for x antall år siden.

Luke nr.8

DEL 8

I den tiden det ble mørkt, kom en dame inn med mat til henne. Skive med karbonade og stekt løk, og ett glass melk. Hun snudde seg bort i fra maten, stirret ut vinduet ett par minutter og bestemte seg for å trosse de tre personene hun hatet mest i hele sitt liv og tok en bit. Det var så inderlig godt, hun tok enda en bit. Men så kom stemmene, det var bare stemmer. Det visste hun, det var bare hun som kunne høre dem. De var inne i hodet hennes, damen i blått skjørt, damen i svart skjørt og mannen som ikke kunne skikkelig norsk. Inne i hodet hennes.

 

Les videre i morgen!

sammensetting av skap.

Her er litt bilder fra i går da Pappa og jeg satt sammen skapet mitt.

 


Skuffene først

 


Skuffene ferdig!

 


Dette skjønte jeg ingenting av.

 


Gikk jo fremover.

 


Mamma sto bare å så på, ser litt oppgitt ut!

 


Men vi ble jo ferdige!

 

Nå skal jeg bare legge inn de siste klærne, feste skuffene og dørene, så er skapet mitt klart! Men jeg mangler litt kleshengere, ante ikke at jeg hadde mer enn 20 ting som skulle henges opp..og jeg MÅ ha samme sorten, derfor så må vi, mamma! nok på jysk en gang snart..

hvem er denne karen med sekk og lue på?

Joda, Jon Blund det. Han har ikke vært her på noen kvelder så jeg begynner snart å bli litt bekymret for ham. Håper han kommer snart, for jeg må opp litt tidligere for å gjøre ferdig skape mitt. Pappa og jeg satte det sammen, tok jammen sin tid. Jeg har fått inn de fleste klærne, men jeg har ikke fått inn skuffene som undertøyet mitt skal være i, og dørene er ikke festet på. Jeg tok litt bilder under "byggingen", legger de ut i morgen, skal også legge ut bilder av når det er ferdig selvfølgelig!

 

nightynight!

 

(edit: skrev hatt og lue på i overskiften, men mente jo sekk)

Luke nr.7

DEL 7

Hannah ville helst være alene, men det var en betryggelse hver dag klokken ett da damen kom inn. I dag var det jo tirsdag, og hver tirsdag pleide de å veie henne. For en halvannen måned siden, var hun fem kilo mer enn nå. Hun hadde egentlig en ganske fin kropp, men puppene og rumpa hadde blitt mindre. Men sånn var jo det når man ikke fikk lov å spise. Hun stod lenge fremfor vekten, men hver gang hun skulle til å stige på, sa damen i blått skjørt: ?Jeg dreper moren din om du stiger på?. Etter en lang stund, lukket hun øynene og gikk på vekten. Hun var gått ned ett halvt kilo siden sist tirsdag.

 

Les videre i morgen.

Luke nr.6

DEL 6

Hun hadde tenkt på det noen ganger, men aldri gjort noe med det. Hun kom jo til å dø uansett, en dag måtte hun jo dusje og spise. Da kom en av dem til å drepe henne, enten mannen eller en av de to damene. Hver dag klokken ett, kom det en hyggelig dame inn til henne. Hun var litt høyere enn henne, hadde mørkt kort hår og brukte briller. Damen snakket, og hun spurte om ting, som hva hun gjorde på fritiden, hva hun ønsket seg til jul. Hun hadde vært her en hel uke nå, og de snakket litt om når hun skulle få reise hjem. Hun fikk ett skjema som hun skulle fylle ut. Hun begynte med og skrive namnet sitt ?Hannah?.

 

Les mer i morgen!

bilde fra Åndenes makt!

 

Om du ikke tror på det, så burde du iallefall gjøre det nå! Dette var ett printscreen jeg tok.

Ser du "spøkelset"?

Luke nr.5

DEL 5

Tre ganger i uken, fikk hun besøk av foreldrene sine.  Det var bare Mamma og Pappa som fikk komme, om brødrene kom, så kom hun i svart skjørt til å drepe dem. De sa forskjellige ting, damen i blått skjørt skulle drepe moren eller faren, damen i svart skulle drepe brødrene og mannen som ikke kunne helt norsk henne. Det ble ikke sagt så mye når de var på besøk, men hver gang hadde de med seg noe. Denne dagen, var det Søndag og de hadde med seg en adventstake, den samme som de hadde med seg sist Søndag. De tente lys sammen med henne. De tok med seg staken hjem, de var redd hun skulle finne på noe dumt.

Les videre i morgen.

Luke nr.4

DEL 4

Noen dager var bedre enn andre. Noen dager lå hun bare i sengen og verken spiste eller drakk, andre dager gikk hun turer ut av rommet sitt. Rommet hennes var passe stort, veggene var hvite. I det ene hjørnet sto det en seng og ett nattbord,  på nattbordet var det to bilder, det ene av foreldrene og de tre brødrene og det andre av katten. På den andre siden stod der ett klesskap. Hun hadde eget bad, men der gikk hun inn kun når hun måtte på do. Hun dusjet sjelden, den høye og mørke mannen, som ikke snakket skikkelig norsk, hadde sagt at om hun gjorde det, kom hun til å dø.

 

Les mer i morgen.

bilder fra igår.

shopping.

Først må jeg si at jeg hadde det kjempe artig i går, Anne og jeg var på karaoke. Idag har vi vært rundt om kring på shopping, først var vi på en elektrobutikk, der Anne og broren min kjøpte seg tv. De har forresten flyttet, huff, blir ensomt. Så var vi i Ørsta, der kjøpte jeg 3 julegaver og innpakningspapir, og så Cola da, hehe. Så etter det, dro vi til Ulsteinvik, der kjøpte jeg meg en buksetights og en kåpe, bilde kommer nok senere. Broren min og en kompis hadde vært på nattcup, så de satt på med oss tilbake. Broren min satt på med Pappa som kom fra Vigra, de hadde med seg kjøleskapet til Anne og broren min. Innviklet. Vi kjøpte oss forresten mat på Coop og satt i bilen og spiste mens vi venta på Pappa.

Hva har du gjort i dag?

Julekalender 2010!

Luke nr.3

DEL 3

Dagene var stort sett like, hun satt i vinduskarmen og kikket ut av det skitne vinduet. Fire ganger daglig kom det enten en dame eller en mann inn med ett brett med mat til henne, og like mange ganger kom de og tok det ut. Noen ganger gikk hun ut for å spise med de andre, men det var ikke så ofte, hun spiste som oftest på rommet sitt. Selv om hun fikk streng beskjed om å ikke spise, de sa, spesielt hun ene damen, hun i blått skjørt, at om hun spiste, kom hun til å drepe moren hennes. En annen gang hadde hun sagt at hun kom til å drepe hele familien.

 

Les videre i morgen!

Luke nr.2

DEL 2

Noen netter gikk fort, andre gikk ikke slett så fort og noen netter var forferdelige. Spørs jo hvem som var der, det var alltid noen der. Det var tre personer, to damer og en mann. Damene hadde på seg hvite bluser og den ene hadde blått skjørt og hun andre hadde svart. Akkurat som sekretærer eller lærerinner. Mannen, han var høy og mørk, snakket ikke helt norsk, så derfor var han verst. For å få dem til å slutte og mase, pleide hun ofte å sette på musikk eller en film.

 

Les videre i morgen.

Luke nr.1

Her er en historie, fortelling eller hva du vil kalle det, den er skrevet av meg, bare sånn i farta. Følg med hver dag frem til julaften.

 

DEL 1.

Gangene var mørke, det var iskaldt på gulvet og man kunne nesten høre at sneen falt ute. Mørkt, stille og ensomt. Akkurat sånn var det hun hadde det, hun var ensom, det var mørkt og stille. De fleste var vel i seng nå, bortsett fra de som hadde det sånn som hun. Fra andres øyne var hun veldig pen, hadde fint hår, akkurat passelig vekt, ikke for høy og ikke for lav. Men hver gang hun så seg i speilet, både så og hørte hun noe helt annet.  Mange ganger hadde hun stått å stirret i speilet, og minst halvparten av gangene hadde de kommet inn til ett knust speil. Natten var den tiden hun slappet mest av, men hun sov ikke, hun sov sjelden.

 

 

Les videre i morgen!


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits