Image Map

januar 2010

Denne fikk jeg besøk av i natt!


Har bare en ting å si, det er bare min feil, og det ble visst to, au.

Party outfit!

 
Trykk for større bilde

Nå skal jeg i bursdagsparty på vonheim! Dette har jeg på meg, kjole fra vero moda med blonder nederst. Og mønstertights fra Cubus og mammas sokker og jakka er fra hm. 


Hva skal du i kveld?

Fantasy outfit #10


Trykk for større bildeHva synes du?

Vannbilder

  


Hva synes du?Svømmehud mellom tærne !

Ja nå har jeg fått svømmehud mellom tærne. Var på damebading sammen med Janita. Vi svømte frem og tilbake, frem og tilbake, frem og tilbake... Så kom det noen unger (jenter) å begynte å kaste ball og rope.. huff.. jaja..Så var vi i badstua og det var kjempe herlig. Noen sprang ut i sneen og så. Det var iiiiskaldt vann i dusjen, håper det kommer seg til neste torsdag, for jeg har tenkt å fare da også. 

Bilde fra google

Har du svømmehall i nærheten der du bor?

Fotokonkurranse #3

Nå tenkte jeg å ha en konkurranse her på bloggen. En fotokonkurranse.. Temaet er Januar

Send ditt bilde til meg på Lillisk@hotmail.com , og merk det med fotokonkurranse, din blogg og navnet ditt. 

Bli med du også!

Snøbilder

  

Jeg likte det siste best!

Hva synes du?Saklig blogging

Jeg skulle liksom blogge om noe saklig nå, men jeg kommer ikke på noe som er saklig. Får se om jeg kommer på noe i morgen, skal på tidligvakt og er ferdig 3. Så er det hjem å spise middag. Alltid sulten etter jobb.

Gleder meg til i morgen da kommer episode 12 av The vampire Diaries ut !

God natt :)

Sånn ser jeg ut nå!Prikkete morgenkåpe som jeg fikk hos Mormor og Morfar til jul, turban på hodet og grønn facemask fra the body shop. 

Skal blogge om noe mer saklig senere, nå lukter jeg pizzahorn fra kjøkkenet! 

Spørsmålsrunde #2

Nå har jeg tenkt å ha spørsmålsrunde nr.2 på bloggen her på blogg.no. Fikk en del spørsmål sist og det hadde vært kjekt med enda flere. Så kom igjen, spør! Har du spørsmål om det å være lærling i helsearbeiderfaget? Spørsmål om epilepsi? Spør! (Jeg svarer på det meste)

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ding dong blæ

Idag ble jeg vekt av en brannmann, nei, en brann-mann fra branntilsynet. Han ringte først på, da orket jeg ikke å gå, så fikk jeg dårlig samvittighet og han ringte på igjen da gikk jeg. I morgenkåpe og uten sminke. Jeg som hadde tenkt å sove til hall 2. Men da hadde jeg sikkert ikke hatt tida til å sitte her. Back to the subject. Han mannen, han ville se på ovnen vår og en sann luke vi har nede, og om vi hadde brannslukningsapparat. 


Har dere fått besøk av branntilsynet?

Fantasy outfit #9


(Trykk for større bilde)

Hva synes du?

Meg gjennom årene - 2005 - 2010

2005


2006


200720082009Meg nå - 2010


Hva synes du? Har jeg forandret meg?

Girlsnight out!

Igår var jeg og Anne (http://aimen.blogg.no) ute på byen, vi var i Ulsteinvik på Hong Kong, på bar og diskotek. Det var kjempe gøy! Da vi kom dit var det bare gamle menn som var der, og vi var de eneste jentene. Men i hall 1 tiden kom det flere og senere kom Ann-Synøve (http://v0ldnes.blogg.no) og typen hennes. Det var min første gang på Hong Kong, jeg har jo nesten nettopp blitt 18 (september) og jeg skal iallefall dra dit flere ganger, og håpe på at det er litt flere folk der da. Tror det var en fest der på fredag eller noe. Men uansett, det var kjempegøy! Fikk en ny favoritt drink ; Sex on the beach. Anne var sjåfør og drakk Cola og vann.  
'


Var du ute i går?

Dine tanker om meg!

Jeg lurer litt på hva leserne mine synes om meg, eller tenker om meg. Her får du sjansen til å skrive det!Hva tenker du om meg?

Kommentar nr. 900!

Nå har jeg fått 900 kommentarer her på bloggen, og nr. 900 var http://jludwig.blogg.no/ ! 

Tusen takk alle som leser og er innom bloggen min og kommenterer, trodde aldri jeg skulle få så mange kommentarer, begynte å blogge her på blogg.no den 23 september 2009. 

Hodepine?

Hodepine kan komme av mange forskjellige ting, stress, hard trening, graviditet, menstruasjon, og det finnes mange tips mot det også. Her en dag jeg våknet med hodepine/migrene tok jeg en ibux og skrudde av alle lysene på rommet mitt og la en kald klut over øynene. Det var kjempe deilig og jeg anbefaler deg å prøve det!Snow Patrol - Up to now

Her er det nye albumet til Snow Patrol, til dere som har Spofify http://open.spotify.com/user/lmsk/playlist/54pbtCYHG19h8kuMtrqMdF

Har du spotify?

Just say yes <3

Outfit 220110Jakke og topp nr.1 - Apollo, kjøpt i dag
Tights og topp nr.2 - Cubus, kjøpt på Tirsdag
Smykke - Glitter?

PS: jeg ser ikke ut på bildene, men det er jo klærne jeg viser frem. 

Kosekveld

I kveld har jeg en liten kosekveld. Egentlig så koser jeg meg alt for ofte. Men nå sitter jeg her med popcorn skål og knaz-sjokolade og Cola og ser på Benjamin Button. Elsker den filmen. 

Bruker du å ha kosekvelder?
Har du sett Benjamin Button?

Velg riktig farge!

Det er ikke alltid lett å vite hvilken farge du kler best, men her har du noen tips på veien. 

Spill på kontraster. I fargelæren finnes det noe som heter komplementærfarger, som er en betegnelse på fargene som står rett ovenfor hverandre i fargesirkelen. Disse fargene framhever hverandre, det vil si at oransje farger framhever blått og motsatt. Lilla passer til gul, grønn til rød og så videre, skjønner? Denne kunnskapen kan lett overføres til sminkepungen. 

Grønne/lysebrune øyne:
Lillatoner eller metalliske farger.
Blå øyne:
Varme, brune nyanser, kobber og gull, samt lyse ferskenfarger. 
Gråblå øyne:
Sotete farger, kalde brunfarger og myke lillatoner.
Brune øyne:
Kler stort sett alle farger, men husk at fargeintensiteten må tilpasses hudtonen.

Enda ett tips:
Ikke fall for fristelsen til å velge en øyenskygge i samme farge som øynene dine, da vil fargen trekke oppmerksomheten bort fra øynene dine og det er de som skal framheves. 

[MAG]

Hva har du gjort i dag?

Idag sto jeg opp klokken halv 2 (!). Deilig. Så ordnet jeg meg og spiste og så dro jeg på jobb. Etter jobben kjøpte jeg meg Biffbaguett på kiosken, så har jeg sittet her siden jeg kom hjem. En veldig normal dag for meg. Livet mitt er egentlig ganske kjedelig. Nå skal jeg og mamma gå en liten tur. Jeg skal på på tidligvakt i morgen.. (07.30-15.00)


Bilde: google

Hva har du gjort i dag?

Uredigerte sommerbilder

   
Trykk for større bilde. 

Savner sommeren.

Hva synes du?

Dette kjøpte jeg på Moa

Idag var jeg på Moa sammen med Anne og broren min. Vi tok bussen her fra klokken hall 10 og kom vel dit i hall 12 tiden (Ja, det tar så lang tid med buss). Jeg og Anne gikk rundt og shoppa og broren min kom daltende etter.
Har ikke noe kamera her nå så jeg kan ikke ta bilde av tingene, men jeg kjøpte
  • 3 bh'er, en rosa/oransje, en hvit og en svart
  • 2 tightser,   en grå, siden jeg ødela min gamle, og en svart mønstret
  • 1 strømpebukse, mønstret
  • 1 topp
  • 1 kjole, som egentlig er for liten.. (glemte å prøve den)
  • Ett wii spill, party games eller noe

Nå er jeg egentlig kjempe sliten, men jeg skal se enten Dance your ass off eller åtte år og feil kjønn eller hva det heter. Begge begynner hall 9. 


Hva har du gjort i dag?

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits