Image Map

januar 2011

Hva gjør du?

Jeg har veldig lenge lurt på hva folk gjør på når de ikke er på msn, facebook eller data generelt.. Det er jo ikke så mye og gjøre, jeg sitter for det meste fremfor dataen, har tven på og ser filmer og serier. Det er det jeg gjør, hver dag. Data, data, data...og tv da. Samtidig. Jeg har ikke så mange venner som jeg finner på ting med, men denne uka skal jeg finne på noe sammen med Silje og Anne.


Cheesy webcam bilde..

 

Hva gjør du på når du ikke er på data?

En ting jeg bare ikke klarer..

Det er å stå opp i en rimelig tid de dagene jeg har fri.. jeg får det bare ikke til,vet ikke hva det er. Både mamma og pappa har vekket meg men likevel så sov jeg videre, det er bare når jeg skal noe jeg får det til, altså om jeg og mamma skal til byen eller med Anne eller noe. Men så fikk jeg heller ikke sove i går, ble så frykelig kvalm så jeg satt oppå badet og snakka med pappa en stund, det var koselig. Nei, nå må jeg gå å dusje og se om jeg får noe ut av denne korte dagen, skal på tidligvakt i morgen også..
Noen andre som har samme problemet?

Så dumt.

I morgen har jeg fri og det skal bli deilig. Har ingen store planer, men skal ihvertfall dusje og så må jeg snart få panta flaskene mine, har en full bossekk her + litt til.. kjenner at gleden over å stå å putte flaskene inni pantemaskina stiger, er alltid like artig. En kompis av meg tipper at det blir 162kr og jeg tipper at det blir 134kr.. men uansett så kommer jeg til å glemme den der tippinga når jeg har panta flaskene så.

Det var noe jeg tenkte her forleden at jeg skulle blogge om, men nå har jeg glemt det.. typisk.. så dumt.

Noen andre som har problemer?

Jeg har litt problemer med blogg.no akkurat nå. Går ikke an å redigere på designet, for hver gang jeg gjør en endring og forhåndsviser det så forsvinner det. Og her inne på skriv ett nytt innlegg, ja hvor er alle tingene? går ikke an å trykke på noen knapper heller.

Runde hjørner wrapper/innlegg/header

Her er koden for runde hjørner, jeg har det men de som bruker Internet Explorer kan ikke se det. Det funker iallefall i Chrome, Opera og Firefox, så jeg vet om.

 

Border-radius:  5px;

-moz-border-radius: 5px;

-webkit-border-radius: 5px;

-khtml-border-radius: 5px;

 

Denne limer du under der du vil ha runde hjørner, #wrapper, #main, #side, #header, .entry.. der du vil ha runde hjørner.

 

Du kan bytte ut 5 med andre tall, jo høyere jo rundere..

Welcome to my wardrobe

To nye kjoler fra motehus, velkommen til meg! Satt i natt og spilte noe på facebook så var det en reklame i siden og det skulle ikke mer til.. hehe, kosta 149 kr for en så jeg måtte kjøpe to.


Hva synes du?

Tid for jobb..

Nå skal jeg snart på jobb, føler meg, vet ikke helt. Men det får bare være, jobb i dag. Er litt kvalm så sliter med å få i meg alle tablettene, men de viktigste er kommet ned. Nå må jeg egentlig løpe, sånn bostavelig talt!

Jaja, så ligger jeg her da..

Jaja, så ligger jeg her, ennå. Siden i går, eller jeg har vært opp å henta meg en paracet. Ingen jobb heller, joda jeg får jo dårlig samvittighet, men hvordan skal jeg klare å hjelpe noen når jeg nærmest er som en pasient selv. Jeg har ligget i senga i hele dag, opp på do i dagtidlig samtidig som jeg henta paraceten, ingen mat og ingen drikke ellers. Alle plagene som jeg har står i innlegge under, men det er ett virkelig syteinnlegg..

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, er så lei, mamma er jo også lei.. av meg..av dette.. vet ikke..---


Har vi ikke sett det an nok snart?

Jeg har så vondt, overalt. Nakken min verker, leggen min verker, har hodepine, er kvalm.. og opp i alt dette får jeg selvølgelig ikke sove, sier jo seg selv egentlig. Det er tungt og puste, jeg blir svimmel, får hjertebank og blir helt utmattet. Og du som jeg skjelver, var en gang jeg skalv sånn at jeg ikke fikk til å skjære en f**ns brødskive, måtte bare til med litt "styggeord" ja. Har vært til legen 1,2,3,4,5 ganger og alt han sier er: Vi får se det an.. og dette betaler jeg for!

Hallo? ja, til slutt så ligger jeg der, og da har vi vel sett det an...

Syteinnlegg.

Tidenes søteste kjendisfamilie?
Hva synes du? Søte eller?Les hele innlegget her

Gratisdesign 7Trykk Ctrl og F samtidig og søk på din tekst her, bytt ut teksten med din egen, urlen over bytter du også ut med din egen. Hvordan laste ned gratis design?

Nå har jeg fått ordna det slik at det ikke kommer ? eller ruter i designene, det var for der jeg lastet de opp før, var ikke æ ø eller å, eller è eller noen sånne symboler. Nå har jeg prøvdt en annen plass, håper den virker.

Først finner du det designet du vil ha, så bare trykker du på last ned design helt nederst. Da kommer du til en ny side, ta det med ro, det koster ikke penger. Gå litt lenger ned på siden, da finner du noe slikt:


Da bare venter du til det er ferdig med nedtellingen. Så trykker du på download.

Så kommer det en til. Vent.


Så skriver du inn ordene.


Så trykker du på slow download. 
Lagre det og så åpne det og så kan du begynne og endre på designet ditt!

 

Designene er laga av meg, og det er ikke lov å ta bort navnet nederst i sidemenyen eller over headeren!


Har du noen spørsmål er det  bare spørre!

Angående gratis design!

Jeg har fått en del tilbakemeldinger om at i gratis designene kommer det sånn ? og noen plasser en ramme, og nå har jeg funnet ut at det er fordi at på den siden jeg laster opp designene er engelsk, og der har de ikke æ ø å eller è og de der tegnene der.

Jeg har flere gratis design, skal laste de opp så snart jeg får funnet en ny plass og får muligheten!

 

Beklager virkelig!

Jeg har vært hos frisøren

Var hos frisøren klokka 1 i dag, var litt spent for det var ei ny som skulle klippe meg, hun som brukte og klippe meg har sluttet der.. Jeg klipte ikke så mye, bare tuppene og tynna det ut.


mmm, lukter så godt..

Remember my contest here

Husk konkurransen!

Husk Januar konkurransen min her.

 

Gjennomsiktig wrapper/side/header

Denne koda brukte jeg mye i freewebs og litt i piczo, så virket den visst her også, bare andre steder.

 

Denne kan du legge under #main, #wrapper, #entry, #side, #header eller hva du vil ha gjennomsiktig.

filter:alpha(opacity=80);

-moz-opacity:0.8;

-khtml-opacity: 0.8;

opacity: 0.8;

 

Du kan skifte ut 80 og 0.8 med andre tall dersom du vil ha mindre eller mer gjennomsiktig.

 

Lei? ja det kan du si!..

Jeg rakk ikke å blogge før jeg dro til legen i dag, eller jeg hadde jo rukket det, for jeg venta jo der nesten 1 time. Hvorfor kan ikke leger bare innrømme at de ikke klarer så mange pasienter samtidig? Da slipper jo alle å vente, da jeg kom dit, ti på halv 11, så satt der 3 andre som skulle inn før meg. Jeg hadde jo fri så det gjorde meg ingenting å vente, bare jeg hater å vente hehe.. Sitter der og venter og tenker at nå skal du endelig få svar på ting og tang, men så får du bare vi får se det an?.. er så lei!

Gikk ikke an å laste opp bilde...

Hvor er energien?

Jeg har ikke fått blogget i dag, rett og slett for jeg har sovet hele dagen. Kom igjen litt før 3 og da sov jeg helt til klokka 10 (22). Jeg har faktisk ikke spist middag her hjemme denne uka, mandag var jeg på seinvakt, tirsdag og onsdag var jeg på tidlig og sov, sånn som i dag. I morgen har jeg heldigvis fri, skal til legen og frisør. Gleder meg, til legetimen også, håper han har noen svar. Jeg har nettopp sovet over 7 timer, og er faktisk egentlig trett. Har ingen energi..

 

Hva har du gjort i dag?

God morgen!

Nå skal jeg dra på jobb om 3 minutter så dette blir bare kjapt. Har nettopp stått opp, for 20 minutter siden.. trenger ikke så lang tid om morgenen. Jeg er ikke helt i form men skal på jobb likevel.

 

Dere får ha en fin dag folkens!

Mine tips til en fin blogg

Det finnes mange sorter blogger, med mange forskjellige design. Jeg sier ikke at mitt design er det fineste i verden, men det er fint og oversiktelig. Det kan godt hende at personen bak bloggen blogger veldig bra, men jeg klarer ikke å lese dersom fargen bak innleggene er lilla, rammen rundt er gul og skriften er blå. Jeg leser helst blogger med hvit eller lyse bakgrunner bak skriften i innleggene. Her er noen tips fra meg:

  • Hvit eller lys bakgrunn i innleggene
  • Svart eller mørk skrift i innleggne
  • Større skrift i overskriften enn i innleggene
  • Ikke for stor skrift i innleggene, men ikke for liten heller
  • Ikke brede rammer rundt bloggen/innlegg
  • Luft mellom linjene i innleggene
  • Farger som passer til hverandre/headeren
  • Leselig skrift, både i overskriftene og innleggene
  • Ikke ha musikk som kommer på av seg selv på bloggen

 

Det var mine tips, andre har andre meninger!

Sunt og godt for håret

 

Da jeg var på jobb i dag, var det en kollega som sa at majones var bra for håret. Massere majones inni hodebunnen og vente litt og så dusje, eller skylle ut og vaske håret. Det lukter heller ikke majones sa hun. Jeg synes det høres skikkelig ekkelt ut, men skal prøve det en gang. Orker ikke i dag, er sliten. Sov fra jeg kom hjem, og til halv 7.

Dette skal jeg isåfall prøve en gang, uansett hvor ekkelt det høres ut. Håret skal bli mykt og glatt og man får mindre flass. Massere det inn, vente 1-2 timer og så skylle.. har vanskelig for å tro at det ikke lukter majones etterpå, men shampoen tar vel bort lukta.

 

Har du prøvd det?

Gleder meg som en liten unge!!

Det kiler i magen, gleder meg så forferdelig. Til hva? Jo, det skal jeg si deg: HOME AND AWAY! Jeg holder jo på der de holder på i Australia, så har jo tatt en pause nå, siste episode var den 26 November tror jeg, og nå i kveld skal jeg nok få se en splitter ny episode. Gleder meg sånn, var så grusomt spennende sist episode, og da jeg fikk høre: Next year on home and away, nei da ble jeg så lei meg at jeg kunne grine, hehe! Men jeg sitter jo bare her og tripper, må bare vente en liten stund til nå, så skal jeg se den, går ikke an å beskrive hvor mye jeg gleder meg altså! Kiler i magen og jeg klarer ikke å vente, huff, ble stresset..

 

 

Følger du med? På Tv2 eller i Australia?

Ha en fin dag!

Nå er det ikke lenge til jeg skal på jobb, og for en gangs skyld føler jeg har fått mye ut når jeg skal på seinvakt. Egentlig bruker jeg å stå opp 2 eller noe når jeg skal på jobb 4, men i dag stod jeg faktisk opp 12. Mamma fikk nesten bakoversveis da jeg kom opp. Jeg gikk rett på bade og stelte meg slik at jeg ikke skulle sovne igjen, hehe!

Har ikke gjort så mye nyttig, har sett en episode The vampire diaries og spist pizza, ellers bare vært på data og slappet av. For noen dager siden fikk jeg Krom og greenfoods tablettene i posten, jeg skulle jo prøve Krom. De virker faktisk, jeg har ikke spist noe søtt eller godterier da, siden jeg begynte med de.

Og NEI, jeg bruker ikke de greenfoods til slanking, bruker de for at jeg ikke skal bli så sulten hele tiden, for det ble jeg nemlig. Jeg gikk og spiste hele dagen, men nå gjør jeg ikke det lenger og det beviser jo at tablettene virker.

Nå tenkte jeg at jeg skulle spille litt Gitarhero før jeg drar på jobb, skal begynne 4 så jeg har litt tid ennå.

Ha en fin dag videre!

Lukk øynene om du skal kysse meg nå!

Haha, for en drøm jeg hadde i natt. Tror jeg må ha sett litt for mye The vampire diaries. OBS!.. Dette kan inneholde spoilere. Vet ikke om alle har sett så langt men Elena og Stephan er jo ikke sammen lenger, der jeg holder på altså. Så det var jeg, Stefan, Damon, Katherine, Elijah, Jeremy og Bonnie, vi var nede i den dere "grotta", kommer ikke på hva den heter nå. Elijah skulle drepe Elena, for at hun er dobbeltgjengeren til Katherine, men så fant han ut at Katherine var i live, og han la skylden på Damon. Det var skikkelig dramatisk altså, Elijah tok tak i Damon og dro ut hovudpulsåren i halsen og sugde ut alt blodet slik at Damon døde. Så fikk Bonnie skikklig sterke krefter og i samarbeid med Katherine då drepte de Elijah. Katherine har jo allerede bitt Jeremy så han var blitt vampyr. Bonnie bestemte seg for å dra til Luka, og jeg og Stephan gikk hjem til han. Katherine måtte jo bli igjen der nede og Jeremy var vakt slik hun ikke skulle stikke av. Da vi var hjemme hos han, så kysset vi, og litt etterpå så sa han: lukk øynenen om du skal kysse meg nå. Så spurte jeg om han hadde det med øynene og tennene, ja det hadde han, så kjente jeg på tennene hans. Så våkna jeg, det var kjedelig.
Har du hatt noen rare drømmer i det siste?

God natt!

For litt over 1 time siden var jeg trett og la fra meg dataen, men nå er jeg altså på igjen. Jeg sov ikke, lå bare å så på the vampire diaries, ser på det ennå. Det er så spennende, holder på med sesong 2 men det er ikke alt jeg får med meg, hehe! Formen er ikke på topp, er slapp, det banker i leddene og det føles ut som om jeg har bomull i ørene. Menmen, akkurat nå har jeg skikkelig lyst på Cornflakes, men mat får vente til i morgen. Jeg skal ikke på jobb før 4 imorgen, så jeg kan jo sove litt frempå, men likevel så må jeg snart sove.

 

God natt!

Meny under/over header - måte 2

 

Her er en litt lettere og mindre avansert måte å få en meny under eller over headeren din.

Lim denne koden:

<div id="meny">
<a href="Link/URL"> Navn på knapp </a>
<a href="Link/URL"> Navn på knapp</a>
<a href="Link/URL"> Navn på knapp </a>
<a href="Link/URL"> Navn på knapp </a>
<a href="Link/URL"> Navn på knapp </a>
<a href="Link/URL"> Navn på knapp </a>
</div>
Du kan trykke Ctrl + F, og søke på header, lettere og finne frem da. 

Du kan ta bort eller legge til <a href="Link/URL"> Navn på knapp </a> dersom du vil ha mer/mindre knapper.  

Etter du har gjort det, så limer du dette inn i stilsettet, jeg har det øverst.


#meny {
font-family: arial;
font-size: 12px; /* Størrelse på teksten */
text-align: center;
width: 890px; /* Bredde på hele menyen */
padding: 5px 0px 5px 0px;
background-color: #707070; /* Bakgrunnsfarge bak hele menyen*/
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}
#meny a {
background-color: #707070; /* Bakgrunnsfarge */
color: #ffffff; /* Farge på linken */
padding: 5px 15px 5px 15px;
width: 100%;
margin: 0px 8px 0px 0px; /* Mellomrom mellom boksene. Oppe, høyre, nede, venstre */
}
#meny a:hover {
color: #808080; /* Farge på linken når du fører pekeren over */
background-color: #FFFFFF; /* bakgrunnsfarge på knappen */
}

Da skal du ha fått en meny over eller under headeren. Prøv deg frem!

 

 

Bilder av meg fra 2005 til nå!


2005. Savner lengden og fallet i håret. 


2006. Savner INGENTING med dette utseende.. *flau*


2007. Her hadde jeg ganske fin hud, og fint hår. Men litt fjortis ja. Var her jeg begynte og bry meg om sminke. 


2008. Her var jeg søt. Var på skolen og vi gikk ned til en butikk, var så kaldt. Det er varm pizza jeg har på ørene, hehe. Savner at jeg hadde så tynt ansikt.


2009. Likte dette bildet, men det var ett av de bedre. Hadde uren hud og var rund i ansiktet.


2010. Ganske fornøyd. 


2011. Det er på nyttårsaften, men det er jo slik jeg ser ut nå.Gift from grandma'


Ser kanskje ltit store ut..


Men der var de ikke (bruker 36 i sko)..

Bestemor er kjempeflink og strikke, så jeg får sokker litt nå og da. Kjempe herlige!

Har du noen som strikker sokker til deg?

Delt innhold og sidebar - måte 2

Dette er en mye enklere måte enn måte 1. Faktisk mye mye enklere.

 

#wrapper {
background-color: #transparent;
}

#side {
background-color: #FFFFFF;
}

 

Lim denne koden inn i stilsettet.

Changes

Ja, nå igjen, helt sant. Hehe, endret på designet. Likte det forrige, men følte det var litt metallic, og det er ikke meg. Dette likte jeg, nå har jeg også header. Skal snart sove, kom hjem fra byen 3? kvart på 3? Så har jeg spist og bare sett the vampire diaries, vært på msn og ordnet med design.

 

Hva synes du?

Tonights outfit!

Dette skal jeg ha på meg i kveld, Anne kommer om 1 time og da skal vi på byen, gleder meg! Litt dårlige bilder siden jeg tok dem i speilet uten blits.


Kjolen framme.


Smykket (boobpic)


Kjolen fra siden.


Ready to go, neeei, håret og sminken!

Hva synes du? Hva skal du i kveld?

Gave fra Pappa fra Kina

Da Pappa var i Kina, kjøpte han ett smykke til meg. Jeg likte det, synes det var kjempe fint!Hva synes du?

Gratis design 6 - city 

Såklart har hun mange lesere

Selvfølgelig har hun mange lesere. Hun er jo pen, legger ut outfit, skriver om mote, sminke og skjønnhet. Mange, ikke alle(!), på topplista på blogg.no legger ut hva de har på seg hver eneste dag, hvilken sminke de bruker den og den dagen og hvordan de har sminka seg. Mote, mote, mote, sminke, skjønnhet og mote igjen. Litt av hverdagen også, men ikke uten ett bilde av seg selv med fin sminke og fint outfit. Jeg henger ikke ut noen nå. Jeg leser ikke noen av bloggene på topplista, kan jo hende at jeg er innom en tur, men ikke sånn fast. Greit nok med en outfit av og til og sminke av og til. Noen har så fine klær i hverdagen at jeg ikke kan tenke meg hva de har på seg når de skal pynte seg.

Jeg er ikke noen sånn typisk jente, jeg bruker sjeldent dongeribukse, går som regel med min kjæreste umbro svart joggebukse, som jeg forresten har 2 av og en topp/genser. Sminken er jo den samme egentlig, bare kanskje litt mer om jeg skal ut på lørdagskvelden.

 

Uuups...

Du stoore min med STOR S hvor tiden flyr, klokken er jo snart 7 og her ligger jeg ennå, våken. Har holdt på med noen gratis design, har 2 på lager nå. Jeg har også holdt på med noen Html koder som jeg skal legge ut. The vampire diaries er fortsatt på tven, og nå må jeg legge fra meg dataen og lukke øynene ett par timer.

 

God mornatt!

Gratisdesign 5 - gråDu kan endre til din header. Her kan du laste opp bilder i 700px. For å endre profilbilde og tekst, trykker du Ctrl og F samtidig og søker på din tekst her, der bytter du ut teksten og over bytter du ut urlen med din egen. Husk å gjøre det i alle malene. 

Nytt design!

Jippi, jeg elsker designet mitt. Haha, har holdt på en stund. Testet, tenkt, prøvd og gjort. Har tatt sin tid og tenking. Men jeg er fornøyd, veldig fornøyd. Vet ikke hvor lenge jeg kommer til å være det da, hehe!

Hva synes du?

The vampire diaries maraton!

Nå har jeg ført over alle episodene i sesong 1 av the vampire diaries til harddisken min. Så nå sitter jeg, eller ligger i senga med teppe og dataen på fanget med en kopp Cola og ser på. Har sett det før, så det faktisk før det kom ut på norsk tv. Så en reklame en eller annen plass og så lasta jeg ned. Det er lenge siden, men så kom jeg ut av det en periode og så nå var det på tv for litt siden og da bestemte jeg meg for å se det igjen. Jeg har det på harddisken slik at jeg kan se det på tven min.

 

Ser du på the vampire diaries?

Fridaynight in

Jeg føler meg ikke helt i form i dag, så jeg har ikke gjort så mye aktivt. Egentlig bare slappa av hele dagen. Jeg betalte 2 regninger men det teller vel ikke som noen aktiv ting. Nå sitter jeg under ett teppe med dataen på fanget og ser Nemo, jeg bare elsker den filmen. Om du har lest noen innlegg på bloggen min vet du at jeg ser den ofte. Jeg har skikkelig lyst på salt potetgull, men jeg får ikke tak i broren min, har ringt han 3 ganger, så det får vel vente til en annen dag.


Drikke Cola ut av kopp med sugerør..

Og nok ett cheesy webcam bilde


Ja, uten sminke også!


Hva skal du i kveld?

Skifte header uten å ødelegge designet

Du har laget ett helt nytt design i stilsettet som du er fornøyd med, men du har lyst på ny header og laster den opp i Designbygger, hele designet blir ødelagt, hva gjør du?

Gå til rediger, i stilsettet finner du  noe slikt:Bytt ut urlen som står der med din egen, bildet kan du laste opp i Imageshack eller Tinypic .Følg meg på facebook!

I sidemenyen kan du følge bloggen min på facebook. Da vil det komme opp på facebooken din at jeg har postet ett nytt innlegg.  Praktisk og enkelt!

_________________________________
Husk bloggkonkurransen / Bloggkonkurranse - Januar

Bloggkonkurranse - Januar!

Jeg tenkte jeg skulle holde en konkurranse, dere kan melde dere på, og jeg skal lage en toppliste om hvilke blogger jeg liker best. Hvor lang lista blir kommer an på hvor mange som melder seg på. Med blogger mener jeg design, skrivemåte og slike ting. Dette er bare for Januar, dersom mange melder seg på og det blir bra så har jeg det neste måned også.

 

Meld deg på!

Gratisdesign 4

 

En helt vanlig torsdag?

I dag har jeg vært på jobb, 07.30-15.00, var innom butikken på vei hjem, kjøpte jo Cola selvølgelig. Da jeg kom hjem så trente jeg faktisk, haha tenk på det! 170 i benkpress og 200 situps, føler meg bedre enn noen gang. Neida, tuller bare. Tok noen sånne der fotgreier, sånn at jeg løfter ja.. og så 12 situps. Nå sitter jeg og ser på *trommevirvel* Nemo og drikker Cola. Etter jeg trente spiste jeg ball, og nå sitter jeg her ja. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men kjenner av det ikke blir så sent, om jeg ikke sovner før jeg legger meg da.


En åpnet regning som jeg ikke har betalt, noe som jeg kan gjøre nå f.eks..

Hva har du gjort i dag?

Jeg skal prøve Krom

 

Nå har jeg nettopp bestilt Krom tabletter, det sies at det skal hjelpe mot søtsug. Jeg trenger virkelig noe som hjelper, spiser så mye "dritt" at det holder for 10 stykk. Vil så gjerne bli kvitt søtsuget og ikke ha lyst på noe godt hele tiden. Skulle ha vært noe for salt potetgull også, det også har jeg lyst på hele tiden. Jeg kjøper mest sånn der med 45% mindre fett, men det er jo likevel ikke sunt..

Har du prøvd Krom før?

En dag til videre..

Ja, da var det gått en dag til i 2011. Det går jammen fort. Jeg kom hjem fra jobb for en halv time siden, og har egentlig ikke gjort noe siden jeg kom, bare drukket Cola og slappet av. Vet ikke om jeg skal lage noe mat eller om jeg skal la være, har ikke spist så særlig mye i dag. Jeg har egentlig ikke matlyst heller, er trett, enda da jeg sov minst 15 timer natt til i dag. Skal på jobb 07.30 i morgen, så jeg må vel snart legge meg uansett..

 

Hva har du gjort i dag?

Svar på prøvene fra legen!

I går ringte jeg legen for å høre om de hadde fått svar på prøvene jeg tok for litt siden. Hun i resepsjonen visste jo ingenting, så hun sa at legen min skulle ringe meg så snart han fikk tid. I matpausen på jobb ringte han meg, bra han ikke ringte mens jeg var hos en pasient. Han sa at alle prøvene var fine, også serumspeilet. Jeg skjelver jo og er fortsatt sliten, men tablettene har hjulpet mye. Man skal jo være glad for at prøvene er fine, men jeg skulle ønske der var noe så jeg fikk hjelp for det, for jeg orker snart ikke mer. Her for noen uker siden, så fikk jeg ikke en gang til å skjære brød for jeg skalv sånn. Jeg skal snart til legen igjen, og han skulle henvise meg til Nevrolog.

Nå må jeg lage meg klar til jobb klokken fire, snakkes senere :)

Lenge siden sist!

Ja ble litt lenge mellom innleggene her nå, i går ble det bare ett etter jobben, orket bare ikke å skrive noe, og dessuten hadde jeg ingenting å skrive. Jeg sovnet ganske tidlig i går, la meg ned for å se på ett program, og så sovnet jeg , og våknet 21:45.. da bare gikk jeg å pussa tenna og gjorde meg klar til å sove og la meg igjen. Tok jo litt tid før jeg sovna men sovna før 12. Jeg våkna jo i dagtidlig når de andre her i huset stod opp, men jeg sov egentlig til hall 3, med noen oppvåkninger inni mellom. Jeg klarer ikke å skrive mer, skriver bare feil og tull.

Nå skal jeg snart på jobb igjen, så jeg må se om jeg finner på noe før jobb.

 

Eyeliner - 3 kjappe tips!

Vi elsker den sexy og sofistikerte svarte lineren, og den holder seg hot gjennom hele vintersesongen. Lær deg ulike metoder for å gi den nye uttrykk.

 

Den avanserte
Er du en mester i eyelinerkunst kan du prøve deg på denne vanvittige kule streken som på bildet. Her ble lineren lagt i en dobbel strek med litt mellomrom over øverste vippekant. De to strekene møtes i en spiss. Fyll eventuelt mellomrommet med en grå eller brun øyenskygge. Som ekstra effekt kan du legge en hvit liner i underkant av øyet.

 

 

 

Den markerte
Ønsker du en markert look, kan du legge en flytende liner rundt hele øyet. Velg gjerne en liner med en litt bredere tupp. Også på denne looken kan du la streken gå ut i en liten vipp uten for øyet. Bruker du en kajal på våtkanten blir blikket enda mer intenst og sotet.

 

Den enkle
Bruk en eyeliner med filtspiss for å tegne en linje over de øverste vippene. Trekk forsiktig i ytterkanten av øyet, og hold lineren litt på skrått, slik at ikke streken blir ujevn. Forsett forbi øyets ytterkant i en strek vinklet litt oppover.

 

Dette står også i Mag nr.1 2011. Jeg bruker ikke eyeliner eller kajal lengre, brukte det før.

 

Bruker du eyeliner?

God morgen!

God morgen alle sammen! Jeg føler med de som er våkne men vil sove lenger og de som sover misunner jeg. Grunnen til at jeg er oppe så tidlig er at jeg skal på jobb 07.30. Bruker egentlit og begynne 08.00. De ble litt sent i går, Pappa kom igjen fra Kina og jeg ville være våken når han kom. Nå skal jeg bare ha på meg jobb"frakken" min og lage til knekkebrød så drar jeg på jobb.

 

Ha en fin dag :)

Nytt design!

Nå er jeg sånn ca ferdig med det nye designet, er fornøyd nå, men vet ikke hvor lenge det varer..

 

Hva synes du ?

Holder på med designet..

Jeg driver og styrer litt med designet, så kanskje bloggen ser litt rar ut nå. Ser Nemo ennå jeg, ser den om og om igjen hele dagen. Blir aldri lei av den, kan nesten alle replikkene nå. Har sett den sånn ca. 100 ganger eller mer. Ja, som sagt holder jeg på med designet, har gått lei av det jeg har allerede.

Bilde - Down underTok bildet med pappas speilrefleks og redigerte det litt i photoshop.

Hva synes du?

Irritert på meg selv!!

Kan bli så irritert på meg selv av og til, jeg skulle jo stå opp tidlig, men likevel så stod jeg ikke opp før nå i stad kvart over 3..Er jo verre enn 2 også det, (innlegget nedenfor).. og at jeg drikker Cola nå. Deilig. Jeg må virkelig rydde her til Pappa kommer hjem, han skal se på det nydelige fjernsynet mitt. Det er jo ikke såå rotete. Bare litt klær på gulvet.

Jeg har vært våken før i dag, og jeg vet godt at jeg kunne ha stått opp, men jeg gadd liksom ikke, så det er jo bare min feil..  tenk på hvor mye jeg kunne ha gjort på den tida.. har ennå dilla på gud signe maten på vårt bord!


Sensurert!


Weeeeeeee!!!

Har du blitt irritert på deg selv noen gang?

Dagens planer

I dag har jeg fri så jeg har tenkt å gjøre en del, men legg merke til tenk folkens. Ligger litt på den late sida for tiden så ikke bli overrasket om jeg ikke gjør noe av det jeg tenkte at jeg skulle gjøre, for jeg bare tenker det.

So, here we go:

- Stå opp før 12. (HAHA).
- Rydde rommet..
- Pante flasker.. (har en hel bossekk, på rommet)
- Ordne senga (overmadrassa ligger halvveis utenfor, Irriterende)
- Trene (nå ler jeg av meg selv)
- Dusje.. (det eneste som jeg vet 100% at jeg kommer til å gjøre)
- Jobbe litt med oppgaver!

Det var det jeg tenkte jeg skulle gjøre, men her er det jeg mest sannsynelig kommer til å gjøre:

- Sove til 2 (14)..:D
- Drikke 1,5 liter Cola før middag
- Se tv hele dagen (Nemo <3)
- Dusje
- Rydde litt før Pappa kommer hjem fra Kina, han har ikke sett tven min ennå!

Men nå aller helt først før jeg begynner på tingene jeg tenkte jeg skulle eller de som jeg kommer til å gjøre skal jeg nemlig sove.. God natt :)

Det var jo også en sang å få dilla på..

Jeg har fått dilla på Gud signe maten på vårt bord, og det er jo litt irriterende.. hehe! Er sikkert for jeg var på jobb i sted, husker ikke om de sang den men jeg tror det. Nå sitter jeg og ser Nemo, for andre gang i dag og drikker Cola, så spiser jeg litt av julegodteriet mitt. Har ikke fått spist opp alt ennå, spiser egentlig ikke så mye godterier, blir mer potetgull.

 

"Just keep swimming, just keep swimming..."

 

Jeg har mye jeg skulle ha gjort, men likevel så sitter jeg her og gjør helt andre ting.. og dataen min er så treg at når jeg skriver kommer ikke teksten før jeg har fullført en linje. Jeg har jo fri i morgen så jeg får gjøre noe fornuftig da, men jeg vet at jeg ikke kommer til å klare å stå opp før i 12-1 tiden likevel. Jeg får det liksom ikke bare til, bare om jeg skal noe.

 

Noen andre som er oppe?

Gratisdesign 3

Ble vekket av politiet!

Jeg sov så fint her i senga mi, så ringte mobilen min, jeg fikk ikke helt til å ta den for den er ny og det er sånn touch ting, så det var ingen i den andre enden da jeg endelig fikk tatt den. Men senere ringte de igjen, og det var politiet. Jeg ble skikkelig redd. Tenkte: gjorde jeg noe ulovelig i går?!.. Han spurte noe om en leilighet og at jeg kunne få snakke me henne, og det var ei jente, snakket ikke så mye med henne, hun sa at det var ikke meg. Hehe! Så jeg ble altså vekket av politiet, bare at jeg sov til halv 12, så ringte mamma, og så sov jeg ca 1 time til.

Jeg er fremdeles ganske så trett!


Ja, verdens kuleste plakat, jeg vet.

Senga full av barnåler

Haha, vet ikke om det skrives sånn. Men sånne grønne "nåler" som er på juletreet. Mamma kastet ut juletreet på altanen, så datt alle sammen av og pus går inn og ut og drar med seg inn, og så opp i senga mi. Skikkelig behagelig å ligge på, anbefalest på det høyeste. Å du store min tid, er klokka såå mye? 3? Skal på jobb om 11,5 timer, eller da drar jeg, eller kanskje 11,4 timer. Altså, skal gå fra  huset mitt 10-5 på hall 3 for å sitte på med ei som jeg jobber at med, begynner 14.45. Dette innlegget ble jo bare rotette! Heh...

 


Anne og meg, kunne likså godt vært i kveld/natt.. (er fra nyttårsaften)

 

Har du hatt en fin kveld?

Pakke i posten!

Da har jeg vært og henta pakken min. Fra illusion.no. Jeg har ikke så mye batteri på kameraet så jeg får ikke tatt noen bilder av det jeg fikk, men kan legge ut de bildene som ligger på siden.

Denne i svart:


Og så noe lignende denne:


Hva synes du?

Ting jeg gjerne skulle hatt!

Ja, nå fikk jeg en hentelapp i posten om at jeg har fått en pakke. Jeg har så fryktelig lyst og hente den, men jeg har hverken bil eller lappen. Pappa er i Kina og Mamma på hytta. Det er ikke så kjempe langt til butikken, kanskje 15 minutter og gå, men det er jo så glatt. Går jo ikke an å stå stille en gang, bare sklir bortover. Det er så mange ting jeg gjerne skulle hatt..
- Lappen
- Bil
- Mye penger, litt til de fattige barna også!
- Personlig trener som fikk meg til og trene
- Hushjelp

Men nå ville Janita gå sammen med meg til butikken, så skal jeg legge ut bilder av det jeg får i pakken!

Har du noen ting du gjerne skulle hatt?

Goede nacht

Eller god natt for den som det vil. Ligger i senga og er helt klar for å sove, skal nemlig på tidligvakt i morgen. Er ganske så trett så det passer bra. Summerland på tven og alarmen på 07.00. Har jo sett begge sesongene av Summerland før, men har ikke noe annet og se på, klarer aldri å velge film. Hehe!

 

Natta!

Dagens innkjøp!


Genser fra Cubus


Skjørt fra Cubus (er svart)


Skjørt fra Cubus


Kjole fra Cubus (mye finere på)!


Kjole fra Bestfashion


Kjole fra Bestfashion


Kjole fra Cubus


Smykker fra Glitter og strømpebukser fra Cubus

Hva synes du?

Fri i dag!

I dag har jeg hatt fri, det va herlig. Jeg sa til mamma at hun skulle vekke meg tidlig, ja det gjorde hun også. Men jeg stod ikke opp, hehe!. Jeg stod opp i ehm, hva var det da? halv 2?.. Ja, isåfall så dro jeg og mamma til butikken og kjøpte litt til helgen. Hun dro på jobb etterpå, og så drar hun rett inn på hytta etter jobben. Jeg, og brødrene mine skal være hjemme alene hele helgen, jeg skal jo jobbe da.

Jeg har laga middag, prøvde bare noe men det ble jo godt. Stekt kylling i chili og pepper, og poteter i ovnen sammen med paprika. I går prøvde jeg og lage Tzatziki, den smakte ikke det i går men i dag smakte den mye bedre. Nå ser kjøkkenbenken ut som ja, vet ikke hva jeg skal si og Ann-Synøve kommer straks og henter meg, vi skal til Ulsteinvik.

 

Hvordan har din dag vært?

Gratisdesign 2
Gratis design!

Jeg prøver meg på gratis design, men jeg er ikke noen proff altså!

Om du bruker ett, så ikke ta bort namnet over headeren hvor det står at designet er av meg, dersom ett design ikke virker, vær så snill og si fra! Designene er i menyen under headeren.

Gratis design 1 - Lyst og brunt
Brev til fadderbarna

Nå har jeg nettopp skrevet brev til begge fadderbarna mine. Jeg ble først plan-fadder i 2009 til en gutt på 13 og nå for ikke så lenge siden til en jente på 4. Det er jo litt vanskelig å komme på ting å skrive, spesielt til en 4-åring. Jeg skrev på engelsk og la med noen bilder og håper på svar.

Det var koselig hos bestemor og bestefar, mange av slekta var der for bestefar har nettopp hatt bursdag. Nå sitter jeg og ser på The OC og har fryktelig utrolig lyst på pølse!

Æsj

Nå sitter jeg her, nesten klar for å dra til besta og besten for og spise middag. Komplisert setning. Men ett problem, jeg stinker. Skulle lage noe kjappmat i sted, med hvitløk, så ble det sikkert litt mye og nå stinker jeg, jippi! Las på internett at det skulle hjelpe med ett glass melk, så jeg drakk ett glass, håper det hjelper. Skal pusse tennene mine og skylle munnen og ta en tyggis, huff, jeg hater og stinke!

Den nye topplista!

Jeg har nå registrert meg på den nye topplista!

B L O G G L I S T E N . N E T

Diverse

Skifte bakgrunnsfarge på overskriftene - Innlegg og sidebar

Skifte bakgrunnsfarge på overskriftene:

Gå til stilsettet. Design -> Rediger.

Lim inn denne koden i stilsettet, gjerne nederst eller under de andre h-kodene.

Overskriftene i innleggene:
h2 {
background-color: #404040;
}

Overskriftene i sidebaren:
h3 {
background-color: #808080;

Du kan bytte ut fargekoden(#808080) med den fargen du vil ha, du kan finne en farge her.

Fargekart!Legen

I går var jeg hos legen, skal få noen medisiner mens jeg venter på time hos nevrolog. Er så lei nå, orker ikke mer. Kom hjem i ti på fire tiden i går ettermiddag og sov egentlig helt til kvelden, tok medisinene mine og sov litt til, så kom mamma hjem og vi ble sittende oppe litt og se CSI, the Closer og Special victims unit. I dagtidlig var jeg hos legen klokka 8 for å ta noen nye prøver, kom hjem halv 9 og sov, og sov, og sov, til hall 5. heh! Nå har jeg nettopp dusja, jeg og mamma skal på butikken og så en tur til broren min og Anne. Gleder meg til å komme hjem og legge meg igjen. Kanskje jeg blogger når jeg er tilbake..Hva skal du gjøre i kveld?

Bakgrunner

Victorian:Dotter:
Hjerter:Striper:

Ramme rundt hvert innlegg

Gå til stilsett, og så finner du dette:

.entry {
background-color: #FFFFFF ;
margin-left: 20px;
}

Om du ikke har det, så limer du det inn.

Lim inn denne koden:
border: 2px solid #FFFFFF; under margin-left:20px;.

Du kan endre bredden der det står 2px til så mange du vil ha, og endre fargen til en annen om du vil det.

 

Bare spør om du lurer på noe!

Får ikke sove!

Jeg får altså ikke sove, selv om jeg er veldig trett. Tror jeg rett og slett er for trett til å sove. Jeg ser på the OC på tven min, og holder på med litt design på dataen. Vondt i hodet har jeg også , men jeg skal heldigvis til legen i morgen, håper på å få svar på noen av prøvene.

 

Noen andre som ikke får sove?

2010 - Minner


Mamma, pappa og jeg på skitur.


Anne og jeg på skøyter!


Silje og jeg skulle ut.. hehe!


Hyttekos!


Pizza sammen med Janita.


Pappa spiller guitarhero, hehe!


Ulsteindagene


Ulsteindagene, Anne!


Pappa på hytta, i sommer.


Grilling


Familiegrilling, høres ut som vi griller familien, haha!


Silje og Jostein kom på besøk til meg på bursdagen min og hadde med seg kake, betydde veldig mye <3


Anne og jeg på bowling!


Bowling en annen gang, broren min, Anne, søskenbarnet mitt og en kompis og jeg. Vi ventet på bane.


En kveld før Anne og jeg skulle ut!


Jeg i godt humør - Put your ass in the air!


En morsomt vits, fra en annen gang Anne og jeg skulle ut..


Hyttekos!


Søskenbarnet mitt sin grunnskulefest.


Broren min og Anne flyttet ut! :(


Anne og jeg på Zebra <3


Jeg fikk nytt skap! :D


Bilde fra verandaen våres, var så fint :)


Hele familien samlet til julemiddag.


Spilte Alias i juleselskap


Nyttårsaften hos mormor og morfar!


Anne og meg på vonheim - nyttårsaften 2010!

 

Helt nytt design!

Dette har jeg jobbet med lenge, mange timer. Minst 10. Har endret på alle malene og stilsettet og absolutt alt. Har fått tilbake arkiv og siste kommentarer, og vanlige linker. Jeg føler at det nå er mye lettere og redigere på designet også, altså fargene. I går fant jeg ut at det snart er 2 år siden jeg begynte og blogge, bare jeg begynte på Ipublish, men da de skiftet plattform, gjorde jeg det samme..likte ikke den nye "redigereren" de fikk.

 

Hva synes du?

Hvor lenge har du blogget?

Teknisk feil?

Er det andre enn meg som ikke får til å redigere på designet? det kommer opp at det er en teknisk feil..

Endrer på designet

Jeg holder på å endre litt på designet, så bloggen ser kanskje litt rar ut nå en stund.

 

EDIT: det var noe galt med blogg.no så det gikk ikke å endre.

Store forandringer - før og etter!


Hva synes du?

Ok, fine, I admit it!

Ja, jeg såv til nå, eller til halv fem. Men jeg hadde jo bare 2 timer søvn i forrige natt. Jeg var også ute i går, det var jo kjempe kjekt. Huff, når jeg står opp så sent så vet jeg aldri hva jeg skal finne på. Ikke at jeg står opp så sent ofte alstå, men det var egentlig deilig å ligge så lenge. Nå sitter jeg og ser på The OC på den digre svære deilige tven min, som jeg forresten skal legge ut bilde av senere. Først må jeg ta på meg noen sokker, for å ikke fryse på føttene!

 


Me atm..

Stort innkjøp!

Idag har jeg kjøpt meg ny tv, 42 tommer. Har egentlig brukt hele dagen til å få den opp og rydde og vaske på rommet mitt. Jeg har laga pizza og nå spiser jeg, etterpå skal jeg dusje og fikse meg så blir det ut på byen med Anne!

Bilder kommer i morgen!

God morgen!

Nå sitter jeg og spiser lapskaus fra i går, mamma sin er aller best! Jeg drikke også Cola av min superkule rosa kopp med saud på mens jeg fører over penger slik det skal bli råd og få kjøpt noe i Ulsteinvik. --- Sånn! Der var pengene i boks. Jeg våknet, eller alarmen vekte meg for en time siden for jeg skulle jo liksom ut for å måke, men så var det noen som alleredde hadde måket. Mamma sov så jeg la meg litt igjen og såv til for 20 minutter siden. Heldigvis er jeg ikke sånn "Åneeii!! hva skal jeg ha på meg??".. Jeg tar på meg det jeg føler for, som i dag var joggebukse og genser. Spiller det noen rolle om jeg skal en tur til Ulsteinvik da? (nærmeste by)


Søt eller?


Nytt design!

Hoh, ja nå har jeg holdt på med ett helt nytt design siden i natt klokken 2, og nå er klokka 8.. skal jo snart opp, men det går jo bra. Har forandret alt på stilsettet og alt på maler. Men det kommer ikke ut før om litt, nå skal jeg nemlig sove noen timer før jeg skal ut å måke bort snøen så jeg og mamma kan dra til Ulsteinvik!

Hva kan du om Home and away?

Følger du med på Home and away og vil teste hvor mye du egentlig får med deg?

 

Trykk her for å komme til quizen

 

Hvor mange rette fikk du?

The Vampire diaries

Jeg har sett på det helt siden det kom ut, faktisk før. Så det på reklame på tven, så søkte jeg opp på nettet. Men så var det en pause i mellom episodene og så glemte jeg helt av det. Nå såg jeg nettopp litt av en episode på tv, og jeg fikk lyst til å se hele serien oppatt.

 

Ser du på det?

Verdens fineste sang

 

Ben Lee - Birthday song

Sminken jeg bruker!

Jeg bruker sminke hver dag, noen vil kanskje si at jeg bruker mye sminke, og det kan det hende at jeg gjør, men hva andre sier har jeg sluttet og bry meg om for lenge siden.

I ansiktet bruker jeg først en krem, fra Nivea. Så flytende foundation, fast pudder, glow pudder og så blush. Jeg bruker alle i de lyseste tonene, eller foundationen og pudderet i en tone lysere enn det jeg trenger, bruker glow pudderet og blushen til å få litt glow hehe!.På øynene bruker jeg ett sett jeg har kjøpt på elf og en jeg fikk hos mamma for litt siden. Jeg vet ikke hvordan jeg ikk vite om den, men isåfall, ja nå kom jeg på det. Jeg fikk den som velkomstgave i ett blad jeg abonnerte på. Elizabeth Arden Maskara, fallt for den med det samme, så jeg bestiller den av og til på nettet, men kan bruke andre også.


Eyeliner har jeg sluttet og bruke, brukte det hele tiden før.


Hvilken sminke bruker du? Noe av det samme som jeg?

 

 

Vann er viktig!Vet ikke helt hvor viktig det er med grønnsåpe i, hehe.. pus drikker av fotbadet mitt!

På jobb og hos legen

I natt var jeg våken til klokka var nesten 5. Fikk altså ikke sove, så på Grey's Anatomy, nå venter jeg bare på nye episoder. Så var det opp klokka 7, bare jeg forsov meg til halv 8, men rakk jobben likevel. Klokka 12 var jeg hos legen, fordi jeg skjelver slik, fryser ikke og er ikke nervøs eller noe slikt, bare skjelver. Tok noen blodprøver, målte blodsukkeret og tok EKG. Høres litt dramatisk ut om jeg sier at de festet en masse ledninger til kroppen min, så jeg sier bare at de sjekket hjerterytmen min en liten stund. EKG'en og blodsukkeret var fint, men har ikke fått svar på de andre prøvene enda. Jeg skal tilbake i morgen for å måle serumspeil, det er verdiene av epilepsimedisinen i blodet mitt, eller noe sånt? Er ikke helt sikker.

 

Aldri bra nok!

Jeg blir snart gal, blir aldri fornøyd med designet på bloggen! Det er noe jeg ikke liker hele tiden, eller først så liker jeg det, men så etterhvert blir jeg misfornøyd. Nå klarer jeg ikke helt å sette ord på hva det er som er gale..Men jeg er vel ikke den eneste som har det sånn!Endelig!

Endelig kom jeg meg inn, har prøvd mange ganger men kom bare sånn error. Jeg bruker Opera til vanlig, men nå er jeg på Internet Explorer. Liker egentlig best Chrome, men det kom sånn virusgreie så jeg tok det vekk og lasta ned Opera. Denne veka, eller dette året har egentlig vært gaaanske kjedelig.. jobb, slappet av/sovet, spist, slappet av og så er det natt, og samme greia neste dag. Har sett mye på Grey's Anatomy da, ser på nettet, holder på med sesong 7 nå.

 

Nå venter jeg bare på at klokka skal bli hall 10, så kan jeg legge meg, hehe!

Alt som må gjørest!

Det er så mye jeg skulle ha gjort. Rydda rommet, gjøre oppgaver, dusje, betale noen regninger, spise middag, eller lage meg noe mat blir det vel. Mye mer. Satte nettopp på ei maskin med klær så fikk jo unna litt av det. Da jeg kom hjem fra jobb, la jeg meg i senga, skulle se Grey's Anatomy, men så såvna jo jeg. Det er mye som SKAL gjørest, mye som MÅ gjørest, og andre ting som jeg VIL gjøre. Kan jo ikke gjøre alt på en gang..

Bilde fra altandøra en dag i Desember.

 

Har du mye du skulle ha gjort?

2011 - Bok eller blogg?

Er en stund siden jeg blogget sist nå, men det har seg sånn at jeg har ingenting å blogge om. Jeg står opp, går på jobb, kommer hjem, spiser, slapper av, sover.. Men det var jo i fjor, hva jeg gjør i år vet jeg ikke ennå, har jo bare gått 3 dager. Men hittil har jeg sett mye Grey's Anatomy og bare slappa av. I begynnelsen av 2010, så laga jeg ei bok, som het: "mitt 2010".. jeg skrev litt i den, men så stoppa jeg, vet ikke hvorfor. Har kjøpt ei for 2011 også, men det er jo litt styr for jeg må printe ut bilder og lime dem inn. Da er det også bare jeg som vet hva som står der. Men jeg har jo blogging som ett alternativ, men har ikke så stor blogglyst for tiden, liker best og fikse på designet, som forresten er nytt.

Så da blir spørsmålet for meg da, bok eller blogg?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits