Image Map

januar 2012

På hytta!

På torsdagskveld dro jeg og mamma på hytta, siden vi begge hadde fri fredagen. Vi kom ganske sent inn så vi bare slappa av og koste oss. Fredagen kom pappa inn i 4 tiden, og så spiste vi middag. Jeg og pappa var en tur i trekket, jeg måtte jo teste mine nye slalomski, og det gikk ganske bra. Senere kom tante, onkel og 3 søskenbarn, og vi spiste suppe og bare slappa av. Det er så herlig på hytta, slappe av og kose oss. På lørdagen var jeg og ene søskenbarne mitt i trekket mens de andre gikk på bortoverski. Mamma skulle på jobb lørdagsettermiddag så hun dro hjem på førmiddagen. Etter det grillet vi og spiste hamburger og pølser i gapahuken som er det, og så dro de hjem og jeg og pappa var igjen alene. I går (søndag), var jeg og pappa i trekket en stund, det var kjempeherlige forhold. Senere kom tanta mi og søskenbarne mitt på besøk, de holder på å bygge hytte litt lenger oppe. Jeg hadde ikke noe lyst å dra hjem, gleder meg til neste gang jeg skal inn!

Hva har du gjort på i helgen?

Innkjøp!

I dag var jeg i Ulsteinvik før alle butikkene åpnet, satt på blåhuset og venta på at de skulle åpne.. jeg kjøpte meg slalomski, som jeg hadde planlagt at jeg skulle. De jeg hadde var så dårlige og gamle, gleder meg til å prøve de nye. De er litt lengre enn de gamle, så jeg må nok øve meg litt i barnetrekket først, hehe!

 

Orker ikke å ta bilde av de akkurat nå, men fant ett bilde på hjemmesiden til intersport.

Har du slalomski?

Pictures: Aurora Polaris

Nikon D5100 18-105

 

Synes?

Bøker.

Egentlig så likte jeg ikke å lese, men en dag bestemte jeg meg bare for at nå skal jeg lese. Jeg leste jo bøker før det, Anna+Didrik=baby eller noe sånt, den leste jeg på en dag. Men den var jo tynn og egentlig for yngre folk enn meg. En dag jeg var i bokhandelen så jeg twilightbøkene, alle i en boks, og jeg spurte hva de kostet. De var på engelsk, men det gjorde jo ingenting, engelske navn, engelsk forfatter.. engelsk bok. Jeg kjøpte de, og jeg ble raskt ferdig med den første, og den andre.. og den tredje, nå har jeg bare 3 kapittel igjen i den siste boka, men har hatt god sjangs til å lese ferdig, men jeg vil ikke at det skal ende.. Jeg ønsket meg the vampire diaries bøkene til jul, meg trodde jo aldri at jeg skulle få det, men fikk den første boka fra bestevenninna mi. Jeg har kjøpt bok nr.2,3, og 4 også, og nå er jeg snart ferdig med bok nr.3..


Jeg har også "water for elephants" boka, men har ikke lest den. Alle bøkene mine er på engelsk, jeg liker det best, jeg liker ikke "dubbet", om du forstår. Blir så rart med norsk tekst og engelske navn..


Leser du bøker? Hvilken bok leser du nå?

Koselig helg!

Har du hatt en fin helg? Det har ihvertfall jeg. Jeg var på hytta med mamma og pappa, og vi koste oss skikkelig. Jeg og mamma lagde snølykt og gikk tur, og på lørdag var jeg og pappa i skitrekket på slalom, og på søndag var vi på en lang skitur. På lørdag var jeg "hjemme alene", mamma og pappa var hos noen naboer, hyttenaboer. Jeg kan innrømme at det var litt skummelt, men jeg koste meg uansett. Jeg tok ikke så mange bilder, men noen ble det, jeg har også noen på det andre kameraet som jeg hadde med på skituren men har ikke fått lagt inn bildene ennå.


Det var mye snø der, og vi måtte gå/vasse i snø for å komme ned til døra.


Jeg og mamma på tur, bildet er litt uklart for jeg hadde feil innstillinger. Men nå har pappa fikset det, så nå kan jeg endelig ta bilder når det er mørkt uten å ha på manuell blits.


Hehe, mens mamma og pappa var på besøk, lagde jeg snømanner og koste meg.
Hva gjorde du i helgen?

God helg!

Nå drar jeg snart på hytta sammen med foreldrene mine og lillebroren min. Gleder meg til å renne slalom og stå på ski. Det er visst veldig mye snø der inne, og mye kaldere enn her. Jeg er forresten ferdig med lærlingtiden min, men har ikke tatt fagprøven, venter på dato på den. I dag har jeg ikke gjort så mye, bare dusja og slappa av, og nå, pakka til hytta. Det blir sjelden med blogging nå, jeg vet egentlig ikke hvorfor, bare er sånn. Jeg har tumblr og jeg føler jeg får mer respons der enn her, kanskje det er en av grunnene, vet ikke helt. 

Men nå skal jeg pakke siste rest og så snakkes vi nok over helgen!

I helgen

På Lørdag var jeg og Anne hos Silje, vi spise taco og kosa oss skikkelig. Vi så filmen friends with benefits og spilte Wii, det ble mye latter og magemusklene fikk en god trim. Jeg hadde det kjempe kjekt og gleder meg til neste gang. 


Anne og Silje ga hverandre forsinket julegaver


Klar til å spise, jeg elsker taco! 


Så spilte vi litt wii sports


Og vi lo så mye at vi begynte og gråte!Hva gjorde du i helgen?

Til salgs

Sony Ericsson X8 Hvit, kjøpt desember 2010. Customisert og resatt Juli 2011, lagt inn siste software android 2.1, byttet batteri ep500, langtidskontrollert i standby, testet OK. Lite bruk etter dette da jeg kjøpte ny telefon. 

Den er fint brukt ,men har ett pittelite hakk i siden.

Jeg vil helst at kjøper skal være over 18, slik at pengene kan føres over via nettbank.

Skal du kjøpe den ny nå uten abonnemang må du opp i 1400, så da selger jeg min for omtrent halve prisen, 800kr.

Innkjøp!

Jeg fikk litt penger til jul, og da vil jo jeg kjøpe noe jeg har bruk for isteden for bare sånne småting og tull. Jeg har sett litt på kamerastativ på nettet en stund, og jeg fant ett på lefdal som jeg likte. Det kostet bare 199kr også! Det heter Hama star 61.

 

Hama Star 61 kamerastativ

Jeg har ikke fått brukt det ennå, men jeg vet det kommer til å bli mye brukt siden jeg har brukt pappa sitt mye. Jeg anbefaler alle med kamera, ihvertfall speilrefleks og kjøpe stativ. Man får mye finere bilder av det, og når man skal bruke lang lukkertid blir bildene mye klarere. Jeg tviler på at noen klarer å holde ett kamera stilt i 10 sekunder eller mer, hehe!

Har du kamerastativ?

Rar dag.

Godt nytt år!

I dag har det vært en veldig rar dag, synes jeg. For det første er jeg, eller var jeg, alvorlig underernært på søvn. Jeg sov bare 6-7 timer denne helga og så jobbet jeg begge dagene, men slapp av jeg har sovet nå, hehe. I går var vi hos mormoren og morfaren min og spiste middag, vi bruker å samles der. Jeg skulle jo på tidligvakt i dag, men jeg ville liksom ikke å sitte her hjemme alene på nyttårsaften, så jeg dro til den festen venninna mi var. Jeg var edru men uansett var det kjempeartig. På jobb i dag var jeg litt i zombie modus, men jeg kom meg gjennom dagen. Da jeg kom hjem litt over halv 3 tok jeg på meg ullet mitt og gikk å la meg, og nå har jeg nettopp spist taco. Jeg tok noen bilder i går, men har ikke lagt de innpå dataen ennå, kanskje jeg kan legge ut noen når jeg har gjort det. 

Dette bildet er fra i fjor, av meg og venninna mi.


Hva gjorde du i går? Har du hatt ett fint år så langt? 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits