Image Map

februar 2010

Ferdig med New Moon!

Nå har jeg lest ferdig den andre Twilight boka, New Moon. Jeg leste over 150 sider i formiddag. Nå skal jeg snart se filmen. Ja, hvordan har jeg det? Det skal jeg si deg, jeg har så vondt i magen at jeg kaster opp. I går kveld var jeg hos legevakta og hun undersøkte meg og tok tester, og hun sa noe om galleanfall, men jeg er jo alt for ung til det. Så jeg håper at jeg snart blir bedre. Jeg fikk jo ikke dratt på fest i går, men det kommer nok andre sjanser. Gleder meg til å begynne på bok nr.3 i kveld, Eclipse. 


Hvordan har du det i dag?

Bella, you are my life now!


Fant denne på Youtube, har sett den mange ganger, elsker den!

Håper på å få sove i natt

Natt til fredag fikk jeg ikke sove. Jeg hadde så vondt i magen at jeg måtte skrike meg til søvn. I tillegg så kasta jeg opp. Du kan lese om det i de siste innleggene mine. Til tross for mine smerter og kvalmheter dro jeg likevel på jobb. Det gikk jo bra. Jeg har fått noen tabletter, som legen mente skulle hjelpe, men det står magebeskyttende på pakken. Den som lever den får se. Nå skal jeg lese litt i New moon før jeg legger meg, har heldigvis fri i morgen. 


God Natt :)

Bestilt meg Twilight-plakat!

Jeg har bestilt meg denne plakaten ho Allposters!

Twilight Poster

Håper jeg får den snart , gleder meg!! 

Jeg skal ikke på jobb før 14.45 så jeg har god tida til å gjøre noe nå før jobb, jeg fikk ikke sove før 6 for jeg kasta opp og hadde vondt i magen. Jeg er heldigvis litt bedre nå.. Skal jobbe til hall 11,da er jeg sikkert kjempe trett. 

Hva skal du gjøre i dag?

Blir nok ikke noe søvn på meg i natt

Jeg har sovet en halv time ca, men så våkna jeg for jeg hadde så vondt i magen. Så kasta jeg opp, og så prøvde jeg å sove, så måtte jeg kaste opp igjen. Har sikkert vekket hele familien. Men nå har jeg en bøtte her da. Sorry for ekkelt innlegg. Guud, så vondt jeg har i magen, har tatt meg en kvalmestillende nå da, for håpe den hjelper. Om jeg ikke sovner snart får jeg vel lese litt i New Moon boka mi

Har kommet meg dit ca. . 

No sleep tonight?

Nå ligger jeg her, bare å gjør ingenting. Jeg får ikke sove, til og med jeg som har gått på ski og stått på skøyter idag, så får jeg altså det ikke sove. Jeg har lest 2 kapittel i New Moon, men det har seg sånn at når jeg begynner på ett nytt kapittel MÅ jeg lese hele før jeg legger meg. Så da er spørsmålet, skal jeg lese eller skal jeg ikke ? blææ.. bra at jeg ikke skal på jobb før kvart på 3 i morgen. 


Jaja, så får jeg vel lese litt da <3


Hva med deg? Får du sove?

Hei og hopp, Twilight er topp!

Det ble ikke så mye lesing i går, jeg var på jobb og da jeg kom igjen var jeg så trett. Så spiste jeg middag og senere dro jeg til Larsnes sammen med Ann-Kristin og gikk på skøyter. Det var kjekt, lenge siden jeg har vært sammen med henne så vi hadde mye å snakke om. Etterpå dro til på Kroa. Så jeg hadde bare tid å lese på kvelden, siden jeg har fri i dag lå jeg oppe lenge og las. Rundt 30 sider ca. Når jeg først leser, leser jeg mye. Idag har jeg vært hos legen så jeg har ikke lest så mye i dag heller, så nå etter middag skal jeg sta å gå på ski sammen med Ann-Synøve. (http://v0ldnes.blogg.no/). 


<3<3<3<3<3

NÅ skal jeg lese, snakkes. 

Ja, jeg leser fortsatt..

Nå har jeg kommet meg til side 121 i New Moon. Tenkte at jeg skulle ihvertfall lese til side 150 i dag. Jeg leser jo hele tiden unntatt når jeg spiser så det er jo ikke noe problem. Jeg skulle egentlig ha rydda her, men det er mye mer spennende å lese. 

Ha en fortsatt fin dag!

God natt

Nå legger jeg meg og leser i New moon boka mi, dette er faktisk det 5. innlegget om Twilight. Jeg er helt frelst.(det står forresten i sist innlegg også). Skal ikke på jobb før 14.45 så jeg kan jo sove ihvertfall til 11, om ikke 12. Vi får se hvor lenge jeg blir liggende å lese. 


God Natt :)

Måtte bare ha ny header

Fordi jeg er helt Twilight frelst. Jeg har kommet så vidt inn i den nye boka, bok nr.2, men jeg er redd for å begynne skikkelig for at da får jeg aldri tid til noe. Må bare lese hele tiden. Så elsker jeg det bildet av Bella og Edward. 

Hva synes du?

Boka var bedre enn filmen - Hva synes du?

Synes ikke du? Twilight altså, den første boka. Mye bedre enn filmen, mye mer som skjedde. Menmen. Jeg har sett New Moon, men nå skal jeg lese boka. Så se filmen igjen. Håper det kommer flere filmer!


Har du lest boka? Hva synes du var best av boka og filmen?

Ferdig med den første boka

Nå har jeg lest den første Twilight boka, på en uke. Nå skal jeg se filmen, jeg har sett den før men jeg må bare se den igjen etter å ha lest boka.

Hva skal du gjøre i dag? 
Har du lest Twilight? 

Jeg har ikke tid til noe, for jeg

leser den første twilight boka. Har kommet meg til kapittel 8 allerede. Det er så spennende. Nå må jeg lese videre. 


Ha en fortsatt fin dag!

Liker du bladet "HENNE"?

Historien bak valentin!

 

Alle hjerters dag, som den gjerne kalles på norsk, markerst den 14. februar, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen feires spesielt i engelskspråkelige land med romantisk gaver, kjærlighetsbrev eller kort, ofte anonyme. Ideen kommer fra myten om den hellige Valentin, som ble fengslet av den romerske keiseren, Claudius II og truet med dødsstraff dersom han ikke avsverget seg kristendommen. På grunn av dette ble han steinet til døde, men først sendte han et kjærlighetsbrev til sin elskede Julia. Han undertegnet det ?..fra din Valentin?.

 

Feirer dere valentins dagen?

 


Gratulerer med dagen , Mamma <3


Mamma og meg


Mamma og hele gjengen


Mamma og meg i barnedåpen til broren min faktisk!


Har du ett Januarbilde?

Så bli med i fotokonkurransen min!
Premien er en dvd, vet ikke hvilken enda. 
Redigering er ikke tillatt.

Send ditt bilde til Lillisk@hotmail.com nå!

Har fått inn 3 bilder til nå, jeg legger ut bildene når jeg har fått inn 10 så får dere stemme!

Er du glad i å lage ting?


Meld deg inn her. 2 Valgfrie bøker gratis + en velkomstgave på en verdi av 837 kr. 

Hva er egentlig morsdag?

Morsdagen er en hedersdag for mødre, som feires på varierende dato i forskjellige land. I Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar, det vil si søndag 14. februar i 2010, og søndag 13. februar i 2011.

Den første norske morsdagen ble feiret i Bergen 9. februar 1919, og ble til å begynne med arrangert av religiøse organisasjoner. Den har senere gått over til å bli en familiedag, der mødre oppvartes med f.eks kaffe på sengen om morgenen, blomster og kake.

Morsdagen har etter hvert blitt en stor kommersiell høytid gjennom markedsføring av morsdagskake, morsdagsblomster og morsdagsgaver. Barnehager og skoler opprettholder tradisjonen ved å følge opp ideen om feiringen av mor, og setter barna til å lage kort og gave til mor. Trender viser likevel at dette er på vei ut fra skolen, siden det etterhvert er mange forskjellige familiesammensetninger i de tusen hjem.

//Wikipedia

 


 

Jeg er ihvertfall kjempe glad i moren min <3


Dagens innkjøp!

Idag har jeg kjøpt meg ny jakke, softshell jakke. 

Og så kjøpte jeg Twilight bøkene!
Blir tidlig kveld i kveld da!


Har du lest Twilight bøkene?


Byen med Pappa

Nå skal jeg og Pappa til nærmeste by, Ulsteinvik. Mamma har vært på nattevakt så hun sover. Vet ikke om jeg kommer til å kjøpe noe, jo det kommer jeg til å gjøre for jeg har helt kjøpomani! Det vil si at jeg kjøpe noe når jeg er i butikkene. 


Har du kjøpomani?

Vet du om ett bra spill?

Som jeg kan laste ned. Skulle spiller Rollercoaster men så funka det ikke. Ble skikkelig lei meg. Men ikke Mario for det er jeg så lei av. Vet du om ett bra spill jeg kan laste ned? (gratis)

Aktiv trening!


HUSK PÅ: 
Spørsmålsrunden her: http://lmsk91.blogg.no/1264509710_sprsmlsrunde_2.htmlOg fotokonkurransen, der temaet er Januar her:http://lmsk91.blogg.no/1264710439_fotokonkurranse_3.html

Hjelp meg å få Norge på 1. plass

På www.clickclickclick.com  , bare å trykke 15-20 ganger å så trykke på autoclick. Når det har kommet til 900 stopper det og du klikker add clicks to total. Norge er nå på 7.plass! Om du trykker 50 eller noe så kommer det opp turboclick.

Veldig godt eksempel på tidsfordriv!

Hvor mange er online

Her er koden for å se hvor mange som er online på din blogg, jeg har koden på beskrivelse på profilen min.

<!-- Start FastOnlineUsers.com --><FONT color="black">
<SCRIPT src=http://fastonlineusers.com/online.php?d=DIN BLOGG ADRESSE HER>
</SCRIPT> HER KAN DU SKRIVE HVA DU VIL, SOM F.EKS: ONLINE NÅ</A>
<!-- End FastOnlineUsers.com --></FONT>
Håper det var til hjelp for noen!

1 måned kostnadsfri leiefilm rett hjem til deg!

Nytt design!

Jeg ble lei av det gamle designet mitt, dessuten likte jeg det ikke så godt heller. Dette liker jeg mye bedre, jeg er faktisk ganske fornøyd med det. Jeg jobber med en ny meny, kanskje det kommer en og kanskje ikke..

Hva synes du?

Kvalmestillende og SVÆRE antibiotikatabletter...

Kvalmestillende og Antibiotika
Se på de STORE tablettene, må ha mat i munnen for å klare å svelge de..


Jeg drakk ett glass Cola, så kasta jeg opp.. Så drakk jeg litt til og spiste en appelsin, for jeg måtte spise når jeg skal ta antibiotikaen og det har holdt seg nede. Mamma er på butikken og skal kjøpe Bamsepotetgull og Cola til meg. Jeg har også tatt en kvalmestillende, håper at jeg kan spise noe snart, har ikke spist noe særlig siden mandag..


Har du gått på antibiotika?

Vinn 1 års forbruk av selvbruner servietter!

Vært hos legen

Idag dro jeg til legen, han tok mange undersøkelser og prøver. Jeg skylte ørene mine også, det var skikkelig ubehagelig, og så ble jeg helt våt. Jeg fikk antibiotika mot ørebetennelse. Håper det hjelper så jeg kan komme meg på jobb igjen til mandag. 


Har du hatt ørebetennelse? 

Vinn en Ipad!

  Trykk her for å begynne å tjene penger på bloggen din
 

Noe jeg ikke liker

Det er å kaste opp. Jeg kasta opp i går, og nå kaster jeg opp igjen. Jeg er så svimmel at jeg blir kvalm, og så kaster jeg opp.. Det er visst mange som har omgangssyken rundt om kring nå, men jeg tror ikke jeg har fått den. Les ett innlegg lenger nede. 

Har du fått omgangssyken ?

Minneverdig gave - helt gratis!

Det er så langt ned

Joda, jeg er svimmel og kvalm i dag også. I går fikk jeg ikke i meg mat eller drikke. Men nå har jeg spist 2 kanelsnurrer og kjeks og drukket litt Cola. Det vi tror det er , er at jeg har fått vann i øret, liksom langt inni eller hva jeg skal si og det "irriterer" på balansenerven. Eller betennelse der. Men jeg må snart til lege igjen for jeg kan jo ikke gå sånn. Kan nesten ikke forlate senga, når jeg går så er det skikkelig langt ned og jeg blir enda mer svimmel. 


Hva har du gjort i dag?

Kjempe tilbud ; Dvd-film 20 kr!

Remember!


Og fotokonkurransen, der temaet er Januar her: http://lmsk91.blogg.no/1264710439_fotokonkurranse_3.htmlTjen penger på bloggen din!


Trykk på bildet for å registrere deg slik du kan tjene penger på bloggen din. Det er ikke noe tull og du trenger ikke å være redd for å skrive ned kontonummeret ditt. Er du villig til ha litt reklame på bloggen din kan du tjene penger på det. 
Bli med du også!


Syk?

I natt fikk jeg ikke sove for jeg var så svimmel og kvalm. Tror jeg bare sov sånn 2-3 timer. Så når jeg våkna i dag var jeg fortsatt svimmel og kvalm, så jeg kasta opp. Jeg er fortsatt dårlig, kjempe svimmel og vondt i hodet. Blir kvalm av det. Så har jeg vondt i øret. Lurer på om det har en sammenheng. Er ikke sikkert jeg kommer til å blogge så mye når jeg er dårlig. 

Nytt design

Nå har jeg laga nytt design. Ble ikke like personlig , eller jeg føler ikke at det ble like personlig. Men jeg liker det. 


Det gamle


Det nye

Hva synes du?

1000 kommentarer !

Nå har jeg fått 1000 kommentarer! 

Hvor mange kommentarer har du?

Etter jeg rydda

Her kan du se hvordan det så ut før jeg rydda 
http://lmsk91.blogg.no/1265640070_fr_jeg_rydder.html

Etter jeg rydda : 

  

Nå skal vi snart spise middag, lasagne, og jeg gleder meg. Etter det skal jeg kose meg med potetgull og Cola og kanskje en film.  


Hva synes du?Før jeg rydder..

  


Rommet mitt er BOMBA akkurat nå, så nå skal jeg rydde. Etterpå skal jeg kose meg med Potetgull, Cola og en film. Skal legge ut bilder når jeg er ferdig!Jeg anbefaler


John Frieda sin hårpleieserie. Jeg var plaget med at håret mitt ble svært og digert etter jeg hadde dusja, men når jeg brukte denne ble det mye bedre. Dessuten lukter den kjempegodt. Den er litt dyr men det er verdt det! Kan fåes kjøpt på Cubus og noen få apotek. 


Har du prøvd shampoo fra den serien?

Skal,skal ikke..

Jeg er så trett. Sto opp halv 9 for at jeg skulle til legen. Har så vondt i det ene øret så hører jeg dårligere på det. Skal skylle øret mitt så skal han se på det igjen. I tillegg har jeg fri i dag. HALLO! stå opp såå tidlig på en fridag? Jeg tenker: skal jeg sove? skal jeg la være? Om jeg sover nå så blir jeg ikke så trett til kvelden og jeg som skal på tidligvakt i morgen. Forresten har jeg tidligvakt resten av uka , men jeg har fri i helgen og det gleder jeg meg til, da har jeg fått lønn også!


Bilde fra google

Var du oppe tidlig i dag?

Verdens søteste ape

 
Trykk for større bilde

Dette bildet tok jeg da jeg var på språkreise i England 2007. Vi var i en Zoo og der var mange søte aper. Men denne var jo bare så skjønn!


Hva synes du?

Paul Wesley VS Ian Somehalder


     Paul Wesley                                                  Ian Somehalder

Jeg får jo aldri tid til noe

Sist uke jobbet jeg hele uken. Denne uka jobba jeg hele uken unntatt Torsdagen, da var jeg på lærlingmøte. Nå har jeg jobbhelg og fri på mandag. Så jobb resten av den uka. Jeg får jo aldri tid til noe, om jeg har seinvakt sover jeg lenge og får ikke begynt på noe annet enn data. Og når jeg har tidligvakt er jeg så trett når jeg kommer igjen. Rommet mitt skulle så absolutt vært rydda. Her ser ikke ut. Nå skal jeg snart på seinvakt, jeg og mamma har lik arbeids-helg denne helgen. I morgen skal jeg på tidligvakt, og da får jeg se om jeg får gjort noe når jeg kommer igjen. Hadde vært deilig med 2-3 uker fri.


Jobber du mye?

Gratulerer med dagen, Ann-Synøve <3

Idag blir Ann-Synøve søta mi 19 år. http://v0ldnes.blogg.no . Gratulerer med dagen, kjempe glad i deg <3Fra bunnen av i Photoshop #2


Trykk for større bilde

Startet med blanke ark å lekte med brushes. 

Hva synes du?

Fotokonkurranse #3

Send ditt Januarbilde til Lillisk@hotmail.com , ha Fotokonkurranse som emne. 

Du må ha tatt det selv og redigering er ikke tillatt. 

Jeg legger ut alle bidrag til avstemning og vinneren får en overraskelse i posten!


Bli med du også!

Farger - bilder

 

Hva synes du? 

Fra bunnen av i Photoshop

Jeg så noen som hadde laget ett kult bilde av bare brushes i Photoshop, så ideen og æra går til http://sinol.blogg.no/ . 
Begynte med blankt ark. 


Trykk for større bilde


Hva synes du?

Ostesmørbrød etter trening..

.. "da e herle" . Har du sett den reklama? Den er ihvertfall sann. Jeg har nettopp vært i svømmehallen og svømt minst 500 meter. Nå sitter jeg på kjøkkenet og koser meg med ostesmørbrød og appelsinjuice. Er forresten hjemme alene, mamma går tur, pappa og brødrene mine er på trening. Anne er her, men hun er på stua og ser på Ghost Whisperer . 
Til neste torsdag tror jeg at jeg må skaffe meg noen svømmebriller, jeg får vann inn på øynene hele tiden og linsene krøller seg. Skikkelig irriterende. I dag var vi faktisk så lenge uti bassenget at vi ikke rakk å hoppe innom badstua. Herlig. Og en ting til, dere vet at jeg kjøpte meg ny bikini, da jeg hadde svømt litt falt den plutselig av. hoho.. Janita festet den med en gang så det var ingen som så det heldigvis. 

Liker du ostesmørbrød? 


Spor i snøen - bilder

 

Hva synes du?


Dagens lille innkjøp

Idag var jeg, Anne og mamma i Ulsteinvik. Vi måtte dra klokka halv 10 for jeg skulle på ett lærlingmøte i Myrvåg klokka 12. Vet ikke hvorfor jeg skriver hvor det er og sånn, for det er jo nesten ingen av dere som vet hvor det er. Menmen. Jeg skulle ha ny bikini, siden det er bikinisesong nå og alt. Ironi, til dere som ikke skjønte det. Jeg skal ha den når jeg er i svømmehallen. 

  

Og så kjøpte jeg en "ull" tights. Var på tilbud, kosta 32 kr. 

 
Trykk for større bilder. 


Hva synes du?Hva er galt med mammabloggere?

Jeg har lest utallige ganger om folk som ikke liker mammabloggere, og at de ikke "fortjener" å være på topplista. Men hvorfor leser man blogger man ikke liker? Jeg personlig har ikke noe i mot mammabloggere, jeg synes det er kjempe gøy å lese og se på bildene når babyene utvikler seg og vokser. De som er mammaer som blogger, blogger faktisk om andre ting enn bare om mammalivet. Jeg leser en blogg fast, om en mamma, http://siljelien.blogg.no/ . Hun blogger om egentlig alt mulig, og så om den supersøte sønnen sin. Det er en grunn til at hun er på topplista, og det fortjener hun. Jeg tror mange mener at mammabloggere, ihvertfall de unge mammaene, vil ha oppmerksomhet, liksom fordi de er så unge og har barn. (Sorry for dårlig ordlegging). 

Bilde: google. 


Mammabloggere er jo som alle andre bloggere, og det er faktisk en grunn til at de er på topplista. 

Hva er din mening om mammabloggere?

Dråpebilder

  


Her er noen dråpebilder dere kan se på mens stakkars meg må på jobb, men $$$!


Hva synes du?


HUSK PÅ:

Og fotokonkurransen, der temaet er Januar her: http://lmsk91.blogg.no/1264710439_fotokonkurranse_3.html

Nytt design på vei !

Nå har jeg laga nytt design, men jeg har ikke tenkt å bytte til det helt ennå. Liker egentlig det jeg har nå, det er enkelt, lett og personlig. Jeg har det for meg, det å skifte design ofte. Jeg liker så godt å lage til at jeg skifter litt på designet egentlig hele tiden. Designet er det første man legger merke til når man kommer inn på en blogg eller en annen internettside. Og da har det seg slik, ihvertfall med meg, at om designet er fint og ryddig leser jeg, ellers blir jeg forstyrret av designet og ikke klarer å lese. Sann er det med meg ihvertfall!

Hva synes du om designet jeg har nå? Bør jeg bytte?Vann-i-hånd bilder

 
Trykk for større bilde

Hva synes du?

Husk på!


Og fotokonkurransen, der temaet er Januar her: http://lmsk91.blogg.no/1264710439_fotokonkurranse_3.html


Jeg har nettopp tatt noen bilder, skal jeg legge dem ut?

Har du prøvd denne?


Den er skikkelig snerten og den er til å anbefale. Bare kok opp vann og tilsett den. Jeg kokte først opp spagettien og så putta jeg den oppi samme pannen, og det gikk helt bra. Trenger ikke kjøttdeig. Passer bra om du kommer hjem fra jobb og er sulten. 

Har du smakt den?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits