Image Map

februar 2012

Filmtid

Jeg har ikke noe å skrive om, for de siste dagene har jeg faktisk talt bare drukket Cola og sett gossip girl. Men nå som jeg er ferdig med gossip girl, eller, må vente til neste uke, har jeg ingenting å gjøre. Jeg trenger en ny serie, kom gjerne med tips. (jeg liker ikke serier der det er latter i bakgrunnen). Jeg ser egentlig alt for mye på tv, så det er like greit om du ikke gir meg tips, hehe! Nå skal jeg ordne senga, tro meg, den trenger det. Hater når overmadrassen min sklir nesten ned på gulvet..unødvendig. Så skal jeg dusje, så blir det film og kvelds før jeg tar natt. Filmen heter Chalet Girl.

Jeg må innrømme at jeg ser filmen bare fordi at Ed Westwick spiller i den, og litt for at Sophia Bush også er med. Om den er bra kan jeg skrive litt om den en annen dag.


Har du sett filmen? 
Hvilke serier ser du på? 

Bedøvd.

Lenge siden sist ja. I dag var jeg hos tannlegen, jeg hadde noen små hull som måtte fikses. Jeg hater bedøvelse, synes det er så vondt, men det er jo sikkert mye vondere uten. Jeg kom hjem ca hall 11, da såv jeg til nesten halv 2 før jeg dro på seinvakt. Jeg prøvde å spise litt før jeg dro, men bedøvelsen hadde ennå ikke gått ut og det gjorde litt vondt noen steder så fikk ikke i meg så mye. Jeg drakk litt Cola med sugerør, hehe. Nå har jeg kommet hjem fra jobb, eller for noen timer siden, og bedøvelsen er fortsatt ikke gått ut.

Det er så ekkelt, kjennes ut som tungen min er kjempestor, mye større enn før i dag.. jeg er jo nesten redd for å svelge den. Jeg drikker Cola med sugerør og prøver å spise litt, men er redd for at jeg skal bite tunga mi. Jeg håper det går over snart, ellers må jeg ringe tannlegen i morgen, og det er jo Lørdag så han er jo ikke på jobb akkurat..

Har du vært til tannlegen i det siste?

That's one secret I'll never tell.

På fredag var jeg, Anne og Christina hos Silje, vi spiste kake og koste oss. Vi ble der ikke så lenge siden både jeg, Silje og Jostein skulle på jobb lørdagen. Lørdagen var jeg først på jobb, så var jeg og Anne ute og dansa igjen. Det er kjempelenge siden vi har vært ute og nå var vi en ny plass, jeg synes ihvertfall at det var kjempeartig! I går gjorde jeg ingenting, satt bare å så på tv og slappa av. I dag har jeg slappa av, og så vært på besøk hos mormor og morfar. 

Da jeg var hos Silje fikk jeg noen sesonger Gossip girl som jeg muligens skal begynne og se, det er omtrent det eneste som jeg ikke har sett, jeg har kanskje sett noen episoder men har ikke "forelska" meg helt i det. Men skal gi det en ny sjangse. 


Følger du med på Gossip girl?
Vil du anbefale meg å se det? 

 

På'n igjen..

Med spilledilla...For en stund tilbake hadde jeg totalt dilla på ravenwood fair på facebook, men nå har jeg ikke spilt det på lenge. Jeg spilte det hver eneste dag, hele tiden, hehe! Nå de siste dagene har jeg spilt the vampire diaries, og er helt dilla. Siden jeg elsker serien og leser bøkene så passer det godt for meg. Man må kunne litt om serien for å spille det og vite litt om hvem som er hvem og hvem som er i slekt. Men om du har sett hele serien og følgt med tror jeg nok du liker det. Du liker det kanskje uansett også, men som sagt, så er det best å kunne litt. I dag har jeg vært på seinvakt, det er kjekt å jobbe litt igjen, håper jeg snart får vite når jeg skal gå opp til fagprøven. Jeg er ferdig som lærling, nå jobber jeg ekstra. I morgen har jeg fri, og da skal jeg slappe av og på kvelden skal jeg og Anne til Silje, for hun har bursdag i dag.


Spiller du på facebook? 
Hva har du gjort i dag? 

Heldigvis!

Nå sitter jeg å taster på ekle, klisjette og trege taster..jo, for litt siden klarte jeg nemlig å søle Cola utover dataen min. Egentlig var det pus sin feil, at hun absolutt skulle kose. Jeg snudde dataen min opp ned med det samme slik at det ikke skulle renne noe Cola ned i tastene, og det gikk bra, ingenting ble ødelagt, bare at nå er enter, backspace å de tastene rundt der veldig trege. Jeg kan innrømme at jeg fikk litt panikk og så for meg at jeg måtte være uten data, men heldigvis gikk det bra!

I morgen skal jeg på jobb, jeg er ferdig med lærlingtiden men har ikke fått tatt fagprøven ennå, så nå går jeg og venter på den, så jeg tar på meg litt ekstravakter mens jeg venter. Jeg har ikke vært på jobb der siden midten av Januar, så jeg gleder meg til å se igjen folkene. 

Har du sølt på dataen din før?

Nytt design

Egentlig så vet jeg ikke hvorfor jeg brukte halve dagen på å lage dette, siden jeg nesten aldri blogger, men nå er det gjort og kanskje jeg skal begynne å blogge mer?


Det gamle designet, som egentlig var juledesignet mitt.. jula varer helt til påske?..

Hva synes du?

"Don't hide from me".

Nå er det helg - igjen. Vi skal på hytta, og jeg gleder meg. Vi har ikke internett, men jeg har jo mobilen min og det er jo bedre enn ingenting. Jeg føler jeg har helt mistet taket på denne bloggingen, har blogget mest på tumblr i det siste og der poster jeg bare bilder og slikt om tverier og filmer..men skal prøve mitt beste. Jeg har arbeidet så mye og brukt mye mye tid på denne bloggen så jeg vil liksom ikke bare legge den til side. Jeg vet ikke når vi drar på hytta, men jeg er ihvertfall ferdig å pakke. Jeg skal prøve å ta bilder, noe som jeg ikke har gjort mye av i det siste.

Jeg har sett en del av at folk sier at man hermer etter en toppblogger med å lage gifs, da må jeg bare si at folk, ihvertfall jeg, har laget gifs veldig lenge nå, det er jo bare det jeg poster på tumblr..så da er det sagt!


Stefan og Elena fra the vampire diaries, for de som ikke visste det. En gif jeg er veldig fornøyd med.

Hva synes du?

 

Pakke i posten!

Nå har jeg endelig fått alle the vampire diaries bøkene, så nå har jeg alle 8. Jeg holder på med nr.5 og gleder meg hver dag til å lese.


Den lille øverst fikk jeg til jul, det er nr.1. De to nederste er nr.1+2 og nr.3+4, som du kan se. De jeg fikk i posten var nr.5,nr.6,nr.7 og nr.8.


Synes?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits