Image Map

mars 2010

Jeg drar visst på hytta i kveld!

Dette blir mitt siste innlegg før søndagskvelden eller mandag. Jeg drar snart på hytta med Pappa, så kommer Mamma, lillebroren min og kompisen hans i morgen. Så det blir ingen blogging til da. Men jeg skal ta mange bilder med mitt nye kamera, så dere får se hvordan vi har det der. Har ikke mer å si, snakkes så lenge!

God påske!

Dagens innkjøp

I dag var jeg i Ulsteinvik sammen med Ann-Synøve (v0ldnes.blogg.no). Jeg fant ett kamera på Elkjøp som jeg ville ha, men det var ikke der. Så jeg kjøpte ett på Expert, men det kan jo jeg ikke ta bilde av. Men det var ett Sony Cyber-shot. 10.1 megapixler. Hun dama som solgte meg det, sa at jeg måtte kjøpe minnekort, men jeg sa at jeg hadde hjemme. Jeg fant ett da, men det var så lite mb på, bare 64. Men jeg vet at jeg har ett samme sort her en plass med mer plass på. 

Nå blir det flere bilder her folkens !

Jeg kjøpte meg også fanta zero og rett i koppen pasta bolognese. Så kjøpte jeg en pølse, men den spiste jeg opp. 

Oppe etter 4 timer med søvn!

I natt la jeg meg ca kvart over 2. Men jeg fikk ikke sove før klokka var nærmere 3. Snudde meg fra side til side. Men jeg sovna jo til slutt. Nå skal jeg på jobb, så skal jeg til Ulsteinvik med Ann-Synøve (v0ldnes.blogg.no). Kommer sikkert til å kjøpe noe, det gjør jeg alltid. 

God Morgen!

Hvilken kjole skal jeg kjøpe?Eller


Enten kjøper jeg den ene, eller så kjøper jeg begge.

Hva synes du?

Ja, så var det morgendagen

Det er så kaldt, jeg fryser til og med på fingrene. Så nå har jeg lagt meg godt til rette under dyna, skal på jobb klokken 8 i morgen, men jeg kommer ikke til å legge meg enda. I morgen kommer mamma hjem også, hun skal på nattevakt og dagen etter skal vi reise på hytta igjen. Jeg har veldig lyst, men jeg kommer jo til å kjede meg. Vi har jo nettopp kjøpt den, og alt er ikke helt i orden der ennå. Ja, tilbake til i morgen. Jobb klokken 8, ferdig halv 3. Da kommer Ann-Synøve (v0ldnes.blogg.no) og henter meg så drar vi til Ulsteinvik, bare for å kikke litt. Kanskje jeg kjøper meg kamera, siden batteriet i mitt ble ødelagt. (les ett innlegg lenger nede). 

Det skjer så mye tragisk her nå for tiden. I forrige uke døde en 20 år gammel gutt som bodde/bor her, og nå i dag var det en 17 år gammel jente (http://hildizzen.blogg.no/). 

Nå må jeg forsette å trykke neste på bloggtrafik. Jeg har fått over 150 lesere mer enn jeg hadde før per dag. Det er bare å samle poeng så får du mange lesere. Du kan registrere deg her http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lmsk91 . 

Hva gjør man på hytta?

Uten tv og Internett? I kveld skal jeg på seinvakt, og i morgen skal jeg på tidligvakt. Så har jeg fri i hele 4 dager. Da hadde jeg tenkt meg en tur på hytta., men jeg kommer jo til å kjede meg i hel. Ikke Internett og ikke tv? Eller jeg vet ikke om vi har tv der, har aldri vært der. Fikk den på fredag, mamma, pappa og lillebroren min har vært der siden. Jeg får jo ikke blogget eller noe. Og vet dere hva?? Jeg skulle endelig ladde kameraet mitt, så gikk det ikke. Pappa sa at batteriet var for dårlig til å laddes. Det vil si at batteriet er ødelagt og jeg må kjøpe meg nytt kamera. Neste lønning da ihvertfall. Da kommer det nok flere bilder. Men nå må jeg kjappe meg , skal dra kvart på 4 og nå er jo klokka halv. Kommer igjen litt over hall 11, kommer nok ett innlegg da. Stay tuned?

Hva gjør man på hytta?

Jeg er på pluss listen!
JIPPI! Jeg har vært på topplista en gang før da, tror det var på mest aktiv eller noe, skal se om jeg finner bildet. *lete*
Fant det!

100 plass og greier! Jippi!


Har du vært på en av listene før?

Skulle ønske jeg stod opp før

Det tenker jeg hver gang jeg sover lenge. Jeg skal på jobb klokka 4, og jeg tenkte i går at jeg fikk god tid til å finne på ting før jeg dro, selv om jeg sov lenge. Men neida. Eller jeg kan jo fortsatt finne på ting, er jo en liten stund til enda da. Jeg må ihvertfall betale en regning, Men det tar jo ikke så lang tid. Og så må jeg rydde vekk tallerkenene som er på rommet mitt, ja, vi er hjemme alene, alle spiser der de vil, og det de vil. Først skal jeg stå opp, kle på meg, sminke meg og rydde her, det tar jo ca 20 minutter. Så har jeg litt tid på å gjøre hva jeg vil, så må jeg spise, gjøre meg klar til jobben (ha på meg "uniformen" min), så pusse tenna å løpe!  For ett kjedelig innlegg...


Står du opp tidlig i feriene?

Joda

Jeg har vondt i magen, men det har jeg hver dag. Gleder meg til å få svar på prøvene, jeg må jo ha en eller annen mat allergi. Nå skal jeg legge meg og det blir godt, kan sove litt frempå i morgen siden jeg ikke skal på jobb før 4.

God natt !

Gravid eller bare mye luft i magen?

Tror jeg må sove litt middag i dag, er så trett. Er jo egentlig bare min feil, for jeg la jo meg ikke før 2 i natt. Skulle på jobb klokka 8. Men jeg overlevde jo. Var på jobb lørdag og søndag også, skal i morgen og onsdag, så har jeg fri torsdag, fredag, lørdag og søndag. Da skal jeg sikkert på hytta. I går da jeg kom igjen fra jobb, kom akkurat pus ut fra rommet mitt når jeg skulle gå inn, så jeg tok henne rundt magen og skulle løfte henne opp. Hun må være gravid, eller drektig så det egentlig heter. Ser det på henne også, tykk rundt magen. Hun er jo mor til 3 allerede. Enten er hun gravid eller så har hun veldig mye luft i magen!

Pus og tre nydelige nyfødte kattunger. Den ene er helt svart, helt til høyre. 


Den lyseste grå gav vi navnet Missy, den mørkeste grå fikk navnet Mons og den helt svarte fikk navnet Mjaurits. 


Alle tre var veldig interessert i hamsteren. 

Dette er ca 5 år siden eller noe, savner det litt. 


Har du katt? 
Har den fått kattunger? (om katten er hunnkatt) 

En ting jeg aldri klarer

Er å legge meg til riktig tid. Uansett om jeg har fri, skal på seinvakt eller på tidligvakt legger jeg meg til samme tid. I dag har jeg vært på seinvakt og i morgen skal jeg på tidlig, klokka 8. Nå er klokka 5 på halv 2, og jeg kommer nok til å sitte oppe minst en halv time til. Jeg klarer bare ikke å legge meg, det er så.. kjedelig på en måte. Og så er jeg så redd for å forsove meg, så derfor våkner jeg mange ganger om natten, nå har jo jeg glemt og stilt klokka jeg har på veggen, men jeg har jo på alarm på mobilen. 


Er du flink til å legge deg?

Bilder fra i går!

I og med at jeg ikke har tilgang til kamera, så måtte jeg bruke mobilen til å ta bilder. Ble ikke så mange, men her er noen. Har 2 til, men de legger jeg ikke ut her!


SIlje 


Mine 2..


Silje og meg


Hadde det utrolig gøy!

Blir helt forvirra

Flere enn meg som blir forvirra av klokkestillinga? Siden halv 8 i morgen har jeg våknet med jamne mellomrom, og klokka på veggen min er 1 time feil så jeg måtte liksom tenke. Var så redd for å forsove meg, skal på jobb snart. Har ingenting å blogge om. Men i morgen er jo det mandag, ny uke, nye muligheter!

Wanna be my partyboy?

Ble litt for mye i kveld, må huske på det til neste gang!

God natt..

BTW

Zebraclub.no | dag- og nattklubb i Ulsteinvik 400 deltok på Homecoming..dritt mange egentlig

Sorry folkens!

Har ennå ikke funnet noe kamera, så får ikke lagt ut noen bilder. Men jeg har på meg kjolen som jeg kjøpte/bestilte på HM på mandag. 
SNAKKES :D

Tonight's gonna be a good night!

Nå sitter jeg og Anne (aimen.blogg.no) og spiser, hun spiser taco og jeg spiser rett i koppen pasta bolognese. Broren/brødrene min(e) skal ha litt venner på besøk og da skal vi være her før vi drar til Vik på zebra. Silje kommer også! Gleder meg sånn, wæææ! Har ikke ord altså, det var så artig sist. Vi skal ha med oss Ole-Johnny også, sånn som sist. 

Skal se om jeg får lagt ut outfit senere, når Anne har fått på seg kjolen. Klokka er jo bare 7..

Hva skal du i kveld?

Pakke i posten!

I dag fikk jeg/vi endelig tingene vi bestilte. Jeg og broren min altså. Jeg fikk en svart kjole, og han fikk noen gensere og litt sånt. Jeg prøvde kjolen på, men jeg var ikke helt fornøyd, synes det gikk litt langt ut fremme og at kanten nede var for lang. Det fiksa Anne (Aimen.blogg.no) med nål og tråd! Takk Anne :) Den er litt stor, skulle ha tatt xs, menmen.. Det har seg sånn at den henger veldig langt ned bake, og jeg kan ikke bruke bh, for da ser man det jo skikkelig godt. Er litt skeptisk siden sist gang ble jo jeg tatt under kjolen 2 ganger. Men som broren min sier, du får bare smekke til!

Mamma og Pappa har tatt med seg kameraene inn på hytta, så jeg får ikke tatt noen bilder, men jeg kan legge ut senere i kveld om Anne kan ta bilde av oss som kveldens outfit! Skal forresten på Zebra, der vi var forrige helg.


Skal jeg gå uten bh eller ta en annen kjole?

Denne kan du høre på mens jeg er på jobb!


Hør på denne mens jeg er på jobb! Den er så fin.

Hva synes du om sangen?

God natt

Nå må jeg få ræva i gir og legge meg til å sove. Klokka er 01:05 og jeg skal opp klokken 7 på jobb. Så da er det bare en ting å si, God natt!

Jeg er så flink!

I sted når jeg spiste pizza, så klarte jeg å rote på den kritthvite toppen min som jeg kjøpte i går. Og litt på buksa også. Håper det går vekk fra toppen, men egentlig har vi/mamma aldri hatt noe problem med å få vekk flekker fra klær. Men jeg elsker denne buksa, svart joggebukse fra umbro, den alle har. Eneste jeg går i når jeg er hjemme, den er så herlig. Og nå må jeg vaske den selv, for mamma skal på hytta, men det er jo ikke noe problem. Har jeg sagt at vi har kjøpt oss hytte? Kan legge ut bilder av den når jeg har vært der, skal kanskje dit i neste uke. Da har jeg en liten ferie fra jobben. 

Vet ikke hva jeg skal finne på i kveld jeg, kommer sikkert bare til å sitte her. Jeg gidder aldri noe!

Hva skal du i kveld?
Har dere hytte?

Noen som husker han her?


Takk til mormor for at hun sydde kjolen min!

Da jeg kom hjem fra Ulsteinvik i går, lå det en pose i senga mi. Det var kjolen min, den som rivnet forrige lørdag. Jeg tok den med til mormor slik hun kunne sy den. Jeg sa at hun ikke trengte om å stresse, for jeg hadde mange andre kjoler. Men plutselig så lå den her!


Nå er den helt fin igjen, tusen takk mormor !

Jeg får så dårlig samvittighet

Dere som leste ett innlegg lenger nede vet om at jeg kasta ut katten min pga hun hadde utflod, men det er jo ikke hennes feil. Stakkars. Så ville ingen ha henne at med seg, hun fikk ikke sove i noen seng. Jeg får så dårlig samvittighet. Hun har jo ikke mer utflod nå, har tatt ppillen sin. Flinke pusen! Men når hun står nedenfor senga her og ser på meg og mjauer, så klarer jeg bare ikke å si nei, også fordi at ingen andre ville ha henne i natt. Hun er jo syk stakkars, og siden hun ikke "lekker" nå lenger så synes jeg hun kan få sove her i natt. Men det blir oppå teppet. 


Pus da hun nettopp hadde født. Er mange år siden nå. Hun fikk 3 søte små!

Får du lett dårlig samvittighet?

*Plystre* "Du, du kan bare ta det der.. om du vil.."

Da har jeg fått bytta på senga og rydda her (litt). Ja, jeg og Anne (aimen.blogg.no) var i Ulsteinvik i dag. Jeg kjøpte meg nattbord, og nå har vi montert det. Så flinke så vi er. Vi gikk litt i butikkene og så spiste vi på sunt & nam. Det var egentlig kjempe morsomt. Først mistet Anne kniven på gulvet. Så fikk hun hosteanfall. Da vi var ferdige å spise, kom det akkurat en kelner med mat til noen andre som satt ved siden av oss. Så plystra jeg, ikke meningen at han skulle høre det, så kom han bort og så måtte jeg bare komme på noe og si, så sa jeg bare (jeg skriver det på dialekt nå) : "ee.. du kan berre ta ditta assa,.. viss du vil.. "  Etter han hadde gått holdt vi på å le oss i hel. Er ikke så morsomt nå ,men der og da var det det. Her kommer det jeg har kjøpt. (Mobilbilder)Kommode fra Europris
Grå jakke og hvit topp fra Best fashion
Film : 17 again fra Coop
Hvit/blå marine genser fra Kappahl
Mat fra sunt & nam

Hva synes du?

Vært i byen med Anne

Etter jeg var ferdig på lærlingmøte, kom Anne (Aimen.blogg.no) og henta meg på pekas. Så dro vi til Ulsteinvik. Først på Europris for jeg skulle kjøpe meg nattbord. Det har jeg gjort, skal snart sette det opp. Skal få hjelp av handywoman Anne da. Jeg kjøpte en del ting, så spiste vi ute. Men alt dette skal jeg fortelle om senere. For da vi kom igjen, så satte jeg meg i senga, så kom pus løpende. Hun hadde bare ligget der i noen minutt så kjente jeg en ekkelt lukt, da så jeg at hun hadde hatt megautflod. I senga mi, huff, er ikke første gangen da. Men denne gangen var det på størrelse med en middagstallerken. Jeg måtte bare kaste henne ut, for hun hadde jo det omtrent over hele seg. Sorry for litt ekkelt innlegg, men bildene av nattbordet og tinga jeg kjøpte i dag kommer i neste innlegg etter jeg og Anne har satt opp nattbordet mitt!

Konkurranse - Vinn spotify-invite

Har du lyst til å vinne en spotify-invite? Bli med i konkurransen min! Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet at du er med. Det er bare lov og kommentere en gang. Den som kommenterer flere blir disket. 

Jeg trekker vinneren med random number generator. Da trekker jeg først ut 10 stykker, så 1 av de 10. 

Håper at mange vil bli med!

FERDIG!!!

Mat som ikke smaker

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg vært å testa meg for mat allergi. Så sa mamma at hun skulle lage brød eller kjøpe knekkebrød uten gluten i, og det gjorde hun i dag. For det første ligna det på 4-kantet kjeks. For det andre luktet det fabrikk og for det tredje så smakte det omtrent ingenting. Bare smøret og osten som smakte. Om jeg er allergisk skal jeg i så fall finne meg noe bedre å spise!


Har du smakt de? Har du mat allergi?

2 hull på den ene og 3 på den andre

Oppe tidlig i dag ja, skal ikke på jobb før klokka er kvart på 3. Men jeg var hos legen 08:40. Der har jo jeg vært mange ganger i det siste, men det er for jeg har hatt så vondt i magen. Så i dag tok jeg en sann prøve for å sjekke om jeg var allergisk mot gluten. Da jeg gikk inn på labben og skulle stikkes, prøvde det først 1 gang, så en gang, så en til, så en til, men de fikk ikke noe blod ut av meg, så sa jeg: men jeg har jo en her. (blodåre). Så stakk hun der og endelig traff hun. Nå sitter jeg her med 2 hull på den ene armen og 3 på den andre. Det er sjeldent de treffer på meg. Da jeg var ferdig gikk jeg rett til hydro og kjøpte meg en pølse i BRØD! Nettopp det jeg testa om jeg var allergisk mot. Men de har så gode pølser der, og en pølse er ikke noe uten ett brød. Tante jobber der også, Anne stod der og ventet på meg, så dro vi hjem. 

Jeg vil ikke legge ut noen bilder av sprøyter eller sånt på bloggen min! Kan heller legge ut ett bilde av ei pølse. ( fra google )

Nå skal jeg sitte her og drikke fanta zero til jeg skal på jobb klokken kvart på 3.


Er du like blodfattig som meg eller? 
Hva skal du i dag?


Det er støv på boka mi

Ja, jeg merka det i går. Jeg lo litt for meg selv da, den har jo egentlig ligget der urørt ganske lenge. Jeg føler at jeg må vente med å lese den ferdig slik at jeg kan se filmen rett etterpå liksom. Slik at jeg kan begynne på neste bok med en gang og slipper og vente i flere måneder før jeg kan begynne. Og så har jeg fått New moon, skal se den, men føler jeg kommer litt ut av boka da (eclipse), for jeg har jo kommet ett stykke inn i den. Og nå er den støvete, av å ligge så lenge uten at jeg har lest. Jeg sitter så lenge foran pccn hver kveld at jeg er for trett til å lese!

Har du lest alle bøkene?

Ett bilde
Fint hva?

Sånn ser jeg ut når jeg drikker fanta zero når jeg nettopp har stått opp
Liker du fanta zero?


Få flere besøkende!

Jeg registrerte meg på denne siden for lenge siden, men da glemte jeg å skrive inn bloggadressa mi der. Så gjorde jeg det i dag og jeg har fått over 300 besøkende bare på litt over 1 time. Anbefaler det sterkt!

Kjole VS Kjole

1

VS

2Dagens nettshopping

Broren min ville at jeg skulle bestille noen klær på nettet til han. Så da måtte jeg bare bestille noe til meg selv også da, og som dere alle (de som leser bloggen) elsker jeg svarte kjoler. I put my little black dress on! Den kostet 99kr på HM. 


Hva synes du?

Pakke i posten!

Da jeg kom hjem fra jobb i dag og kikket i postkassa, lå der en liten pakke til meg! Den var avlang og jeg visste med en gang var det var for noe. De fleste fikk den i går, men jeg fikk den i dag. Gleder meg til etterpå! 


Har du sett den?

Savner det sånn!

I dag er jeg tidlig oppe, skal på jobba hall 8, bruker egentlig 8. Er skikkelig trøtt, og slapp. Kjenner godt at jeg var ute både fredag og lørdag. Men jeg kan jo sove når jeg kommer hjem. Æsj, gud så jeg hater smaken på lamictal. (epilepsimedisinen). Smaker drit ekkelt, den løser seg liksom opp i munnen før jeg får svalt. Jeg har egentlig ingen planer for i dag, bare jeg og Anne skal gå tur. Men det er jo så kaldt, var -2.9 nå i sted når jeg sjekka. Men det er ganske kaldt ovenfor huset våres da. 

 

Jeg savner håret mitt, skulle ønske jeg aldri hadde klipt det kort. Ser helt dum ut!


Hva skal du i dag?

Er jeg ikke god nok?

Det er slik jeg føler det ihvertfall. Er jeg ikke pen nok? Har jeg ikke store nok pupper? Ikke sexy nok? 
Det er så irriterende at de fleste gutter velger jente etter utseende. Uansett om hun er dum som ett tre. Blond og sexy, da spiller det ingen rolle om hun ikke kan 1 gangen. Jeg var sammen med en, og jeg var tydeligvis ikke god nok. Nå møtte jeg en, og jeg var tydeligvis ikke god nok der heller. Jeg er ikke den pene og sexy. Men jeg kan jo ha en personlighet som er bedre enn ett bra utseende fordi om. Man kan ikke se på en jente om hun har god personlighet eller ikke, men man kan se om hun er pen og har store pupper. Er pupper og utseende virkelig så viktig?
Flere som føler det slik?

Takk til morfar for god middag!

Her en dag kom morfar med nisekjøtt til oss. Jeg trodde det var hvitt og smakte fisk. Men det var jo nesten svart og smakte helt herlig. Var ganske likt sosakjøtt. Nå skal vi snart besøke dem. Må ha med meg kjolen, mormor kan sikkert sy den. Hva hadde du til middag? Liker du nisekjøtt?

Hvordan det er å leve med epilepsi

Det er faktisk ikke alltid like enkelt å leve med epilepsi. Det er masse man må passe på. Mange ting man må unngå. Selv om jeg ikke alltid er like flink til å passe på, så har jeg faktisk ikke hatt så mange anfall i det siste. Hadde ett i november. For jeg ble helt klestra inn i en folkemengde. Da hadde det gått 11 måneder. Hadde det vært 1 måned senere kunne jeg faktisk hatt lappen nå. Nå må jeg vente til november, om jeg ikke får anfall før. Før jeg fikk medisin hadde jeg opptil 5 anfall i uka. Det var rett og slett ett rent helvette. Nå er det heldigvis ikke så ofte. 1 gang i året kanskje. Jeg må passe på på fester , noe som jeg ikke gjør. Og på disco, det gjør jeg heller ikke. Jeg skal egentlig bruke solbriller hele tiden i sola, for lyset. Jeg kan ikke stresse voldsomt, og ikke rangle mange netter på rad. Jeg vet at det er mange som plages mer enn meg, noen må finne opp en sprøyte man fikk og man slapp anfall!

Har du noen spørsmål angående epilepsi?

Blue sky - Slik gjør du det!

Underlaget er viktig for at sminken skal sitte, så start gjerne med en primer eller øyenskygge-base på hele lokket før du setter i gang. Kan kan også være lurt å legge et tykt lag løspudder under øynene for å fange opp blått dryss fra øyenskyggen. Dette løspudderet børster du enkelt av når du er ferdig sminket. 


1. Legg en tykk mørkeblå eller sort kajalstrek langs hele øvre og nedre vippekant, og bruk en q-tips for å gni kajalen utover. 

2. Legg en lyseblå eller mellomfarget blå skygge på hele lokket og litt opp til øyebeinet. Denne skyggen legger du også under hele øyet. 

3. Soft du alle overganger med en rund pensel. 

4. Bruk en mindre pensel til å legge på en mørkere blå skygge langs øvre og nedre vippekant. Legg den mørke blå skyggen i en v-form ytterst på øyenlokket, og jobb med den mørke skyggen opp i globallinjen. Legg mest farge i ytterkanten av øyet, og hold deg alltid innenfor den mellomfargede skyggen. Du kan også jobbe den mørkeblå skyggen lenger inn på lokket hvis du ønsker en mer dramatisk effekt. Husk å duse alle overganger!

Hva synes du om tipset? Tenkt å prøve?

[MAG]

Kjoleødeleggeren

I går dansa jeg så mye at jeg ødela kjolen min! hehe.. Den ene stroppa rauk, bra at jeg hadde på meg bolero slik at ingen så det. Stappa den litt ned i bhen, Anne sin idé. Neste gang tror jeg at jeg tar en lengre kjole, men jeg har jo bare little black dresses. For æsj, det var 2 stykker som tok meg under kjolen. Da måtte jeg til å bitch slappe de, hehe. Så sa jeg selvfølgelig ifra til vakta. Du kan se det jeg hadde på meg i ett innlegg lenger nede. 

Råte bilde, men siden jeg måtte bruke begge henda, så måtte Silje trykke printscreen. Jaja, dere ser jo litt.


Hadde du det kjekt i går?

Party x2

Jeg var på party idag også. Dritt gøy! hahah !

Kveldens fest-outfit

Etter mange om og men, fant jeg ut at jeg skulle ha på meg denne kjolen. Den er veldig enkel og det liker jeg. Så må jeg ha på meg en bolero også så jeg ikke skal fryse. Hadde ikke så god tid til å ta bilder, for nå må jeg stikke!

Da det var sommer - bilder

På båttur - vi grillet og koset oss! Sent på kvelden.


Kvelds bading og is spising og kos. 

Herlig fjøre! 


Kosetur til butikken for å kjøpe is. 


Fisketur etter midnatt!


Natt tur, tåke. Klokka var 4 på natta.


Samme tur - Janita og meg. 


Savner du også sommeren? 

Nytt design!

Der kom det nye designet ja! Hvem trenger vel en header? Det er egentlig mye ryddigere uten. Synes jeg da. Nå er jeg ganske fornøyd, bare at noen bilder er store, og viser utenpå bloggen. Og reklamene kommer også av og til utenpå. Menmen.. 


Hva synes du?

Design endring

Som jeg sa, eller skrev, i går, så skal jeg endre på designet mitt. Jeg elsker Twilight og Edward og Bella. Men det er liksom så uryddig og "makkette". Likte det med det samme, men nå liker jeg det ikke lenger!

Kanskje det blir litt rot på bloggen nå de neste 20 minuttene, for nå skal jeg skifte design!

Stay tuned..

Fantasy outfit #11
Hva synes du?

Leaving New York

Nå har jeg nettopp stått opp, eller det har jeg ikke, men jeg har klett på meg. Og jeg ligger i senga og drikker fanta zero og spiser saltstenger. Nå skal jeg hjem fra New york! Neida, jeg er jo hjemme, men jeg hører på sangen, Leaving new york. Det er REM som synger den, på youtube var det bare sånne versjoner der vi ikke hørte sangen så godt men om du har spotify kan du høre den her R.E.M. ? Leaving New York 

Det ble ikke noe party outfit bilde i går, for mamma og pappa tok med kameraet inn på hytta. Så ble det så dårlig når jeg tok med web. Men jeg hadde på den 3. kjolen. 

Og så hadde jeg retta ut håret mitt, eller Anne gjorde det. 

Men kanskje jeg kan legge ut outfit bilde i kveld, for jeg skal nemlig ut i kveld også!


Hva skal du i kveld?

Partyy!

Nå har jeg nettopp vært på fest, det var skikkelig kjempe gøy! Skal nok ut i morgen også. Huff, kommer til å slette dette innlegget i morgen .. hehe!


Har du vært ute i dag? Skal du ut i morgen?

Design dilemma!

Jeg er så lei av designet mitt, allerede. Jeg føler det er så rotete. Jeg liker ikke fargene lenger heller. Jeg elsker bildet i headeren men fargen ødela det. Jeg har laget ett nytt design. Men siden jeg nettopp har fått nytt design og har fått mange fine komplimenter om det så tror jeg at jeg beholder det en liten stund til. Men det nye designet er mye mer ryddig og oversiktlig.  

Spilleavhengig?

Nei, jeg er heldigvis ikke det. Men det er så utrolig mange som er det. Da jeg gikk på videregående, kom det en mann, eller en psykolog, og holdt ett foredrag om spilleavhengighet. Det er faktisk ett mye større problem enn det folk tror. Det er noen som er så avhengige av de skipper skolen, spiser bare junkfood og drikker bare Cola. De er aldri ute blant venner og isolerer seg. Sitter bare inne og spiller. Det er for det meste gutter, og de spiller world of warcraft og cs. Og mange andre spill som jeg ikke vet om. Jeg spiller litt, jeg spiller litt Backpacker og litt Imvu. Før spilte jeg sims, det kan folk også bli avhengige av faktisk. 


Hva er din mening om spilleavhengighet?
Spiller du mye dataspill eller tv-spill?

God morgen!

God morgen! Jeg sto opp kvart over 7 og er klar til å dra på jobb. Jeg har blitt så rask. Helt utrolig. Jeg har sminka meg, klett på meg og tatt meg litt drikke og pakka veska mi. Nå gjenstår det bare å pusse tennene og komme seg ut døra. 


Bruker du lang tid på morgenen?

Hvilken kjole skal jeg ha i morgen?

I morgen skal jeg på fest. Men jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken kjole jeg skal ha på meg. Nr 3 og 4 har jeg aldri brukt før. Alle er svarte, selv om noen ser grå ut på bildene. 

Hvilken synes du jeg skal ha på meg? Hvilken likte du best?

1. 


2.


3.


4.


5.


6.


Dagens vil ha

Alle kjolene er fra http://www.modezine.com


Hvilken likte du best?

Mellomrom over headeren

Nå skal jeg prøve å forklare dere hvordan dere får mellomrom ovenfor headeren, slik som jeg har f.eks.

1. Først går du på Design -> Rediger -> Maler
2. Så skriver du inn <br> så mange ganger du vil, spørs hvor stort mellomrom du vil ha. Og så skriver du inn like mange på samme plass i innlegg, kategori og arkiv.
Trykk for større bilde.

Spør visst du lurer på noe!

Hjelpe meg å velge?

Nå sitter jeg, eller jeg ligger , på en måte og spiser boller og drikker brus. Elsker fanta zero, helt hekta. Siden jeg ikke, av en eller annen merkelig grunn ikke liker Cola mer. Før drakk jeg jo det hver dag. Jeg har ikke lest i Eclipse boka mi så mye heller, for jeg er så tørr på hendene, ekkelt å blade. Jeg har egentlig ikke gjort på noe i det siste, bare ting som har med data og gjøre. Jeg går jo tur hver dag, og er på jobb. i kveld skal jeg på bading med Janita. Men før den tid må jo jeg gå den daglige turen sammen med Anne. Det var så morsomt i går,  for jeg måtte sånn på do, så klarte jeg ikke å holde meg så jeg måtte gå bakom en snøhaug. Tenkte ikke over at jeg hadde på meg refleksvest. Må man så må man. Holdt på å flire meg i hel. Huff, nei nok om det. Jeg har fortsatt ikke rydda her. Men jeg har tømt bosset og skifta på senga mi, eller det gjorde mamma. Senere skal jeg legge ut bilder av alle svarte kjolene mine, skal på fest i morgen og dere skal få velge hvilken jeg skal ha på meg! Stay tuned..

Denne har jeg lyst på!

Hva synes du om kjolen?

Hot or Not? Luke Mitchell

Har du en dårlig dag? - Tips

Alle har vi dårlige dager, men vi håndterer dem på vidt forskjellige måter. Et lite tips er å leke "hva så?". Skriv ned din bekymring og still spørsmålet "hva så?". Skriv ned svaret og fortsett til du er tom for svar eller får en likegyldig følelse. 
For eksempel: Jeg fikk ikke jobben, hva så? Jeg får ikke råd til sydenferie, hva så? Jeg kan jo besøke min venninne i Danmark...
Kanskje hjelper det, kanskje ikke. Du har vel ingenting å tape på å prøve?

- [MAG]

En av de beste middagene !

Nå sitter jeg å spiser oppvarmet lapskaus fra i går. Jeg elsker lapskaus, den lyse de lager på jobben er bare best. Men den som vi kjøper her på butikken er også god. Så putter vi litt ekstra ingredienser i. Så elsker jeg spagetti, og chicken tandori, Og mammas hjemmelagde pizza.. ÅJ er klokka såå mye? jeg må løpe, til optiker!


Hva er det beste du kan få til middag?

Takke innlegg

Jeg skriver ett felles takke innlegg her til alle som kommenterte fine kommentarer på den nye hår sveisen min. 

Tusen takk for hyggelige kommentarer!

Pakke i posten !!

Idag fikk jeg en pakke i posten. Med denne:


Hva synes du? Misunnelig? 

Jeg har vært hos frisøren (bilder)

Før hadde jeg litt lenger enn til puppene, men nå?
Hva synes du? Kledde jeg det? Ble det for kort?Finnes det noe bedre?

Nå har jeg gått en 2 timers lang tur, så en varm og herlig dusj. Nå skal jeg spise nybakte brød med brun ost og drikke ett glass melk. Deretter skal jeg legge meg i en nypåskiftet seng!

Finnes det noe bedre?

Blogger mer i helgene!

Jeg blogger mer i helgene, for i ukedagene gjør jeg ikke på noe og jeg er på jobb så får ikke blogga på formiddagen. Jeg har nettopp spist nudler, mmm. Var på butikken i sted og da så jeg ett blad [MAG], for mars, så kjøpte jeg det. Men da jeg kom hjem så viste det seg at jeg allerede har det bladet. hehe.. Nå tenkte jeg at jeg snart skulle spille litt Backpacker, men først skal jeg fe ferdig episoden av Medium som jeg begynte på i natt. Og senere i kveld skal jeg sikkert gå tur sammen med Anne, vet ikke helt hvor vi skal gå enda. kanskje rundt nullen, eller til kiosken og tilbake. Spørs om det snør også da, hater å gå i snø og regn. 


Ett dårlig web-cam bilde av meg. 


Leser du [MAG] ?
Liker du Medium?

Herlig dag!

Dagen i dag har vært herlig. Selv om jeg har kjedet meg litt. Første delen av dagen satt jeg bare her og chilla på facebook og msn + musikk. Så dro jeg til Janita, vi satt på hver sin data og nerdet. Hørte på hennes merkelige musikk og snakket. Jeg var der en liten stund så dro jeg hjem. Så satt jeg bare fremfor pcen. Så klokka 8 gikk jeg og Anne (http://aimen.blogg.no) tur. Og nå sitter jeg her, snart klar til å legge meg. Skal på jobb i morgen klokka 8. Helga har bare raset forbi egentlig.


Har din helg gått fort?

Robert Pattinson: Jeg er singel!

 

Ryktene har lenge svirret om at "New Moon" kjekkasen Robert Pattinson - som spiller vampyren Edward i filmene - har hatt mer enn et profesjonelt forhold til kollega Kristen Stewart (19). Men nå tar han bladet fra munnen.


Til Contactmusic.com forteller han at pressen er nødt til å finne på historier, for han er rett og slett for kjedelig!

- Jeg er singel, nesten alt som kommer ut om privatlivet mitt er falskt. Jeg tror at grunnen til at slike historier blir diktet opp er fordi det er ikke så mye å si om livet mitt. Når jeg filmer, er jeg bare på hotellet. Jeg kommer kun ut for å jobbe, og noen ganger for å spise. Men hvis du leser magasinene høres det ut som jeg ikke gjør noe annet enn å være ute, sier han.

23-åringen sa nylig at han var uheldig i kjærligheten, fordi han alltid ble dumpet. Og selv om han selv mener at han lever et kjedelig liv, er det noen ting han har til felles med rollefiguren, Edward:

- Edward er en typisk gutt, han vet ikke hva han skal gjøre når han finner en han er forelsket i. Han roter det til gang på gang, og når han endelig skjønner at han har gjort det, viser det seg at han kun hadde et fåtall sjanser. Jeg er slik hele tiden, jeg gjør det med alle forhold jeg har. Så fort jeg liker en jente, oppfører jeg meg tilslutt som en tulling, og til slutt hater de meg og dumper meg, sier Robert.

 

seher.no

Den mascaraen jeg kjøpte i går!

Ja, nå har jeg testa den mascaraen jeg kjøpte i går. Ett innlegg lenger nede. Den var egentlig kjempe bra, en av de beste jeg har prøvd ihvertfall. Vippene delte seg fint og den klumpet ikke. Jeg fikk ganske lange og fyldige vipper og den var lett å føre på. Den hadde buet børste og dekket alle vippene. Så denne anbefaler jeg!


 Denne mascaraen.

Love from Twilight

Image-ce7d_4b782a86_large

639870525c0e7e5ae055c2942925ae4eda617715

639871917654a0aa66fe17c7a7a7986177b02254

Edward-bella-new-moon-embrace-tm_large_large

Tumblr_kuexq3skdo1qzmlgro1_500_large

3044662452_5877e153f5_o_large

weheartit.com <3


Sminketips!

Her er noen sminketips fra meg til dere på en søndagsmorgen :

  • Less is more - bruk så få produkter som mulig, det gjør looken enklere og renere.
  • Børst lett over øyelokket  med en skimrende, metallisk farge og vips så har du en sexy kveldslook.
  • Hvit eyeliner åpner øyet og gjør blikket renere.

Hva syne du?

VS - Pizza / Sandwich


VS

Jeg rydder!

Nå har jeg endelig tatt meg selv i nakken med ett hardt tak og kastet meg fra senga og ut på gulvet, så jeg skal rydde. Her ser allerede bedre ut. Alle posene er borte og bosset er ikke overfullt lengre. Bare en stor haug med kle som må ryddes bort. Mamma sa i dag tidlig at hun hadde tenkt å rydde rommet mitt og skifte på senga mi, men nå skulle hun jo til Ulsteinvik med meg. jaja! Jeg må fortsette å rydde -_-


Hva gjør du på på denne lørdagskvelden?

Nytt design!

Nå er det nye designet på plass. Litt kjedelig siden det er det samme bildet, men det får bare være for jeg elsker det bildet! Har ingen nye bilder av meg selv siden jeg har vært/ er syk.  Nå skal jeg spise rett i koppen pasta bolognese! 

Hva synes du?

Dagens innkjøp!

Det ble til at jeg og Mamma dro til Ulsteinvik, hun satte meg av på Amfi for hun skulle en tur opp på Expert. Jeg møtte på Ann-Kristin på Cubus og vi gikk rundt der og ville egentlig ha alt. Begge er jo lærlinger og fikk lønn i går. Etter vi hadde vært på Cubus , kjøpt og betalt, gikk vi på apoteket for vi skulle kjøpe sånne der Antibac servietter. Så møtte hun faren sin og jeg gikk på Blåhuset og møtte Mamma. Jeg kjøpte ingenting der. Så dro jeg og Mamma på Rema 1000 og nå er jeg her. Ble litt mange så og så , og så.. menmen..

Dette kjøpte jeg på Cubus:


Clear-Up strips og en Mascara, som egentlig var hele grunnen til at jeg ville dit. Skal prøve den i morgen så skal jeg si fra om den var bra eller dårlig. 


Så kjøpte jeg meg 2 pack lange sokker, bare 19 kr! Og ett skjerf, siden Mamma tar alle mine !

Dette kjøpte jeg på Apoteket:

SB12 Duo og Antibac servietter
 


Dette kjøpte jeg på Rema 1000:


Jeg kjøpte egentlig 4 Kuli, men jeg drakk opp den ene i bilen på vei hjem. Så kjøpte jeg Solrik, rett i koppen bolognese og Lackerol. 


Nå ser jeg at jeg virkelig må rydde her.. poser og tomme Solrik kartonger overalt. Kommer senere med ett nytt design. Stay tuned!

Nytt design!

Nå har jeg laga ett nytt design. Har brukt over 2 timer på det, minst. Men det kommer ikke ut før i morgen. Stay tuned!

I morgen jeg rydde her.. flyter over alt, og det er 20 tomme solrik kartonger i bossbøtta mi. Men først, om det er bra føre, så skal vi til Ulsteinvik og jeg skal kjøpe meg ny mascara. Om du har en du vil anbefale gå inn her http://lmsk91.blogg.no/1268433096_tips_til_ny_mascara.html (Jeg bruker Chrome så det der at man kan linke med ord funker ikke). 

Nå blir det lesing, så er det sov godt med Vallergan, god natt og takk for i dag :)

Tips til ny mascara?

Jeg skal se om jeg får overtalt mamma til å ta en tur til Ulsteinvik i morgen. Jeg må ha meg ny mascara, og så har jeg ett gavekort på Kappahl som jeg alltid glemmer. Jeg har jo prøvd mange mascaraer opp gjennom årene, men har enda ikke fått noen favoritt. Jeg likte veldig godt de jeg kjøpte i Praha og Budapest men de får jeg jo ikke tak i her. Ett merke som heter Miss Sporty, billig og bra. Nå har jeg nettopp brukt opp denne:

Jeg lurer litt på å kjøpe den i rosa! Fant ikke noe bilde av den siden jeg ikke vet hva den heter. 


Er det noen som har prøvd den i rosa? 
Har du en annen å anbefale? (jeg kjøper sminken min på Cubus)

Enda en pakke i posten

Nå har jeg nettopp bestilt meg Twilight musematte. Selv om jeg ba pappa om å ta med en hjem fra jobb i dag, men den er bare helt hvit og litt kjedelig. Den er midlertidig. Det er det samme bildet på som jeg har til header. Jeg er virkelig Twilight frelst. Gleder meg til å lese i kveld, selv om jeg holder på på ett, og sikkert det eneste, kjedelige kapittelet. Holder på i Eclipse da, gleder meg så sykt til filmen kommer ut, men først får jeg New Moon på dvd, den jeg har på PC er så ræva kvalitet på at jeg ser ingenting i mørke scener og det kan jo vi ikke ha noe av når det er Edward og Bella det er snakk om. Så nå til uka blir det nok enda en pakke i posten. 

Ja, jeg er fortsatt syk. Har omtrent ikke spist noe på 2 uker, og jeg spiste i dag, sikkert litt for mye, og nå har det kommet opp igjen. Så jeg tror jeg holder meg til drikke til kvalmen er over. Var hos legen i dag, målte blodsukker og han sa at alt sto fint til, skal tilbake før påske. 


Ett overredigert bilde av meg i påska for 2 år siden (?)

Helt tomt

Det står helt tomt i hodet mitt, har ingenting å blogge om. Jeg jobber, sover, spiller Backpacker og leser. Livet mitt er litt kjedelig. Får se om jeg gjør noe artig i helga.


Hva skal du i dag?

Pakke i posten!

Nå, idag fikk jeg endelig pakken min. Mamma kom hjem og kom rett ned på rommet mitt med den! Gjett hva som var inni?

Backpacker 3 !!!
Dumt jeg skal på jobb i kveld da, men heldigvis skal jeg på seinvakt i morgen også så jeg kan jo ligge oppe litt og spille..

Liker du Backpacker 3?

Back to basic!

Ahh, nå sitter jeg her å drikker Solrik før jeg skal på jobb, skal være der klokka 4 så jeg har jo enda 1 time på meg. Dette er min andre Solrik i dag, eller jeg drakk opp den så jeg hadde til kvelds i går som jeg ikke drakk opp da. Jeg kjøpte alle de gule Solrikene de hadde igjen på butikken vår, 9 stykker. For en eller annen merkelig grunn så synes jeg ikke saft eller brus er godt lenger. ikke en gang Cola, hørte dere? IKKE EN GANG COLA! Jeg som pleide å drikke 1.5 Cola hver dag. På en måte er det vel bra. Det er 100 år siden jeg har postet ett bilde av meg selv på bloggen så her kommer ett:Jeg holder på å lese Twilight: Eclipse. Har kommet ett stykke inn i boka, men på en måte så vil jeg ikke bli ferdig før filmen kommer ut, og det er jo kjempelenge til. Men kanskje jeg kan lese den ut så lese ut den siste så se filmen. Den som lever den får se. Jeg tror jeg skal ladde kameraet mitt slik jeg får begynt å legge ut bilder her igjen på bloggen, hva sier dere om det? Huff, som jeg fryser...

Vel, jeg er jo ikke sykmeldt lenger, har vært på jobb 2 dager og skal i dag. Så det er vel back to basic. Og jeg synes det går veldig bra, selv om jeg er kvalm og ikke har matlyst..

Nå tror jeg at jeg skal spille litt Wii, for jeg har ikke spilt på over 2 måneder. 

Hva skal du gjøre i dag?
Har du noen gang kjøpt noe du aldri bruker?


VS


VS


?

Tidlig kveld

Jeg tror jeg tar en tidlig kveld, har ikke sovet skikkelig på over 10 netter og nå i natt håper jeg så inderlig at jeg får sove. Legger meg og leser litt i Eclipse, så sovner jeg vel etterhvert. Første dag på jobb idag etter en uke hjemme så jeg er egentlig sliten.

God natt!

Søteste replikk i boka Eclipse?

"Sleep, my Bella. Dream happy dreams. You are the only one who has ever touched my heart. It will always be yours. Sleep, my only love" ♥ - Edward
Nå har jeg hengt opp denne plakaten over senga mi!


Solrik <3

De siste dagene har jeg egentlig bare fått i meg Solrik. Det er så godt! Elsker det <3


Den gule er best!

Liker du solrik? Hvilken synes du er best?

Ingen vits

Jeg hadde både en fotokonkurranse og en spørsmålsrunde for en stund siden, jeg fikk ikke inn noe særlig med bilder og nesten ingen spørsmål. Derfor velger jeg å bare avslutte hele greia, uten å svare på de 3 spørsmålene og kåre en vinner av 2 bilder. Håper dere forstår!

New moon og Backpacker 3

Nå har jeg forhåndsbestilt New Moon, jeg gleder meg til å få den. Og så har jeg bestilt Backpacker 3. Gleder meg også til det kommer!


Var ikke akkurat dette spillet jeg kjøpte, men det er jo backpacker 3. 

Hva gjør du i kveld?

Medium

Jeg har bare sittet å sett Medium i hele dag. Neste One tree hill episode kommer ikke ut før langt ut i April og The vampire diaries kommer ikke før uti Mars. Jeg er fortsatt dårlig og kvalm. Håper på å bli bedre til mandag for da skal jeg på jobb. Jeg tror jeg bare drar på jobb uansett hvordan jeg føler meg, jeg kan heller dra hjem og det blir for gale. Tror jeg må rydde på rommet mitt snart og skifte på senga. Hvitt laken + Svart katt? Ja da kan du tenke deg hvordan lakenet mitt ser ut. No offence pus! Nå tenkte jeg og bestille noen nye laken og sengesett, jeg har bare 3 stykk som jeg bruker, det ene har jeg 2 av da, men jeg tror jeg trenger noen til. 


Ser du på Medium?
Hva skal du i dag?

Ramme rundt hele bloggen

Nå skal jeg prøve å forklare hvordan du får ramme rundt hele bloggen.

 

#header, #wrapper, #footer {
border: 1px solid #808080;
}


Du kan skifte til den fargen du vil og det mønsteret du vil, og tykkelsen.


1px = bredden på linjen
Solid = Type linje, du kan velge mellom: dotted, dashed, double, rigde, inset, outset og groove.
#000000 = farge på linjene, finn flere farger her.

Leger...

Jeg var hos legen, i håp om å få svar på noen  av prøvene. Men nei, for det første kom legen inn døra etter da jeg egentlig skulle være der, å så tok han inn en annen, så meg. Kom inn ca kvart på 3 og jeg skulle være der til på halv. Så var jeg ute igjen ti på 3. Han kjente ikke på magen min en gang, sa bare at alle prøvene var fine og at jeg skulle komme tilbake på mandag. Jeg er jo fortsatt kvalm og har vondt i magen. Føles ut som om det er ingen som kan hjelpe meg!

Hos legen

Nå skal jeg snart til legen, håper på å få svar på noen prøver. Og at de har noe som kan hjelpe meg for nå er jeg dritt lei av å ha smerter og være kvalm. Har hatt vondt i magen og vært kvalm i 1 uke nå. Må jo være noe som er gale. Håper på å bli bra så jeg kan rydde romme mitt, henge opp Twilight plakaten min og lese igjen. Og spise. Klarer ikke å spise noe særlig siden jeg er så kvalm. Nå har jeg snart ikke mer batteri på pcen, broren min måtte ha laderen, hans virker ikke og han trengte pcen på skolen. Han komme jo hjem før jeg har komme igjen fra legen. Håper jeg slipper å ta blodprøver, for jeg er helt oppstukket nå. Jeg skal skrive ett innlegg når jeg kommer tilbake!

Hva skal du gjøre i dag?

Enda en søvnløs natt!

Gjett hva? jeg får ikke sove. Det kom ikke som noe sjokk akkurat. Er dårlig, kvalm og har vondt i magen. Har nesten ikke sovet noe på 1 uke. Selv om jeg er kjempe utslitt og trett så får jeg ikke sove. Skal til legen i morgen, håper på å få svar på prøvene jeg tok på sykehuset. Jeg har faktisk fått i meg litt mat i dag, uten å kaste opp. Det er jo bra, men smertene i magen kom tilbake. Ikke fullt så bra. Nå ligger jeg og ser Home and away på youtube, må jo ta igjen for de dagene jeg har vært borte. Gleder meg litt til å sminke meg i morgen, har ikke sminka meg siden sist lørdag..Gud som jeg klør, på hendene og ryggen.. Men nok klaging nå!

Hjemme fra sykehuset!

Den som leser bloggen min fast vet at jeg hadde vondt i magen og kasta opp, natt til mandag ble jeg innlagt på sykehuset. Der har jeg vært helt til i går kveld. De tok masse tester, røntgen og ultralyd av magen og så en sånn slange ned i halsen, jeg "sov", så jeg merka ikke noe av det. Jeg er bedre nå men jeg er kvalm. Tror ikke de fant ut noe, var jo snakk om noen leververdier, men det får jeg sikkert nok vite hos legen i morgen. Jeg fikk mye intravenøst inn i armen omtrent hele tiden og de tok mange blodprøver. Det var egentlig drittkjedelig der. Jeg klarte ikke å spise noe heller..

Dumt at jeg ikke rakk å tippe i går.. og mesteparten av tida var jeg så dårlig at jeg ikke klarte å lese i Eclipse boka mi, så nå henger jeg etter. 

Har ingen bilder, dessverre!

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits