Image Map

mars 2011

Kjendisparty outift

Imorgen skal jeg på kjendisparty, der skal man kle seg ut som en kjendis. Kjendis, som filmstjerner, artister, tegneseriefigurer, alt som er kjent. Jeg har store problemer med å finne ut hva jeg skal være, pippi, betty boop, minnie mus.. jeg vet ikke. Nå skal jeg snart på seinvakt så vi snakkes senere. 

 

Har dere noen forslag? 

Bilder av meg som litenBildene er litt dårlig kvalitet siden de er gamle og jeg har scannet de inn. 


Gratisdesign 11

Gratisdesign 11 er nå ute, det er ett lyst design som jeg likte veldig godt. Det ser sånn ut:For å få ditt eget bilde, laster du det opp i tinypic, så går du til malene og trykker Ctrl+F og søker på : DIN TEKST HER, urlen ovenfor bytter du ut med din egen, og så kan du skrive din egen tekst der det står din tekst her. Dette må du gjøre i alle malene. 

For å få forsideknappen til å gå til din blogg, trykker du Ctrl+F og søker : URL TIL DIN BLOGG og skriver inn, husk http://. Må gjørest i alle malene. 

Du kan bytte til din egen header!

No direct answer

Jeg har fått høre, mange ganger faktisk, at gratisdesignene ikke er sånn de skal, siden blir rar, skrivfen kommer ned, prikker i innleggene, ++.. Men saken er det at når jeg tester designene selv, så funker jo de helt fint. Men de funker desverre ikke i Internett explorer, ikke alle av dem. Google chrome og Opera, muligens firefox er det 3 beste nettleserene de funker i, og de beste nettleserene i det hele tatt. Derfor kan jeg ikke si direkte hva som er galt, siden de funker fint hos meg. Det er også mange ganger jeg ser at ett design funker helt fint hos noen, og så sier noen at det ikke funker.. jeg vet ikke om det er bloggeren som gjør noe feil eller hva..

Nå skal jeg spise spagetti og kjøttdeig, fra i går mens jeg ser grey's anatomy!

 

Ha en fortsatt fin dag! 

Hva skal du i dag?

 

 

Made by me

I dag hadde jeg oppgavedag på jobb, 9-13, så jeg kom hjem tidligere enn jeg bruker. Jeg laga nettopp middag, spagetti og hjemmelaget spagettisaus made by me, kjempegod. Så god at jeg ikke kunne vente på broren min som kommer hjem om en halv time med å spise. Nå sitter jeg på stua og koser meg med mat og one tree hill, selv om jeg har sett episoden før, så er det likevel spennende. Etterpå blir det Home and away på tv2, jeg har jo sett den episoden også før, men likevel spennende. 

På planen for resten av dagen står det:

  • trene
  • se ghost whisperer
  • dusje
  • rydde? 

 

Hva skal du i dag?

Axle Whitehead - Anywhere (8)Har du hørt noen av sangene hans før?
Hva synes du om denne sangen?

Min første sminkevideo!


MERK DERE: Jeg er ikke så gul i trynet, det er kameraet som fokuserer på gul/oransj/rød, det ser dere også på håret mitt/etterveksten. 

Sminkevideo?

Ja, nå har jeg faktisk filma meg når jeg sminka meg. Noe jeg aldri trodde jeg kom til å gjøre, men Gunn-Kristin laget en og det inspirerte meg til å lage en selv. Jeg har bare igjen redigeringen, vet ikke om jeg tørr og se på klippene en gang, huff. Om jeg legger den ut eller ikke, nei det vet jeg ikke. Er litt pinlig om jeg legger den ut så er det ingen som ser på den og ingen som kommenterer...

Skal jeg legge den ut? Har du lagt ut sminkevideo før?

Nytt gratisdesign!

De siste dagene har jeg jobba med ett gratisdesign. Jeg har ikke lagt det ut på bloggen ennå, vet ikke når det kommer ut. Men du kan ta en titt på det her. Vennligst ikke kommenter på den bloggen eller legg til som venn, det er bare en testblogg. Kommenter heller på dette innlegget.
Hva synes du? 
 

Annet bilde når man tar pila over

 

Dette gjør du når du skriver selve innlegget. Først så trykker du på Html oppe i menyen over innlegget:

Så limer du inn denne koden:

<img src="BILDE SOM VISES FØR MAN TAR PILA OVER"
onmouseover="this.src='BILDE SOM VISES NÅR MAN HAR PILA OVER'"
onmouseout="this.src=OG IGJEN, BILDET SOM VISES FØR PILA ER OVER'">
Bildet ditt kan du laste opp i tinypic.com , så bare limer du inn  linkene som visst på bildet og trykker oppdater.

Stillestående sidebar

Denne koden limer du under #side { i stilsettet:

position: fixed;
margin: -300px 0px 0px -100px;
float: left;


 -300px er hvor høgt oppe du vil ha den og -100px er hvor langt borte du vil ha den.
Float: left eller right, du velger selv, men om du bytter side må du endre på -100px også, prøv deg frem. 

Browser

Designene og oppsettene på nettsider og blogger er veldig forskjellige i forskjellige nettlesere. Bloggen min funker ikke i Internet Explorer, designet blir helt rart og ting flytter seg hit og dit. Jeg har hatt både Internet explorer, firefox, chrome og Opera, nå har jeg den sistnevnte og jeg er veldig fornøyd med den. Gratisdesignene mine er laga i Chrome eller Opera, jeg hadde chrome før, men jeg bytta. Har jo det på dataen ennå så jeg ser hvordan designene ser ut, for sånn jeg forstår det har de fleste chrome. 

Hvilken nettleser har du? 

Dagens topp 4


Jeg snakket nettopp med Jobben, hun kunne ikke finne meg på lista, så jeg legger hodet på puta en stund til, ha nesten ikke sovet i natt, kan skrive om grunnen senere.

Forvirret

Jeg må si at jeg er litt forvirret angående jobb eller fri i morgen. På turnusen, eller på nettet står det blankt, altså fri. Men jeg synes å huske at jeg stod oppført på arbeidslista på jobb da jeg så etter på torsdag. Det er jo dumt om jeg ikke kommer om jeg skal, og enda dummere (?) om jeg kommer om jeg ikke skal. Jeg har alarmen på klokka 7 og så får jeg ringe bort, det er bare det at det ikke kommer noen før halv 8. Jeg får ringe og se om noen tar den. Jeg gidder ihvertfall ikke å stå opp og dra dit og sjekke.
Har du jobb i morgen? Eller skole?

Endre profilbilde

Dette bildet er det bildet som vises når du kommenterer på andre blogger.

Først går du på endre profil.Nytt bilde.Så bare velger du bildet du vil ha og trykker last opp bilde.

Frihet og snakkende høns

Har du noen gang sett en høns som prater? eller har på seg klær? strikker?


// Google

Nå sitter jeg og Anne og ser på flykten fra hønsegården, om du går litt lenger ned på bloggen min her kan du se traileren, den er så bra. Må se den på Norsk, altså med Norsk tale. Det ble nokså sent i går, eller skal jeg si tidlig? Vi satt oppe til over halv 10 i dagmorgen og så på Mikkes klubbhus, holdt på og le oss i hel. Vi var helt sikkert overtrette, men det var jo ganske morsomt.// Google

Så må jeg nesten få med at Anne lagde veldig gode toast.


Hva gjør du? Har du sett filmen?

 

Kursiv eller tykk skrift i overskriftene - Innlegg og sidebar

Innlegg:

For Kursiv skrift i overskfiten legg til dette under h2 { i stilsettet:

font-style: italic;

 

For tykk skrift i overskriften i  legger du til dette under h2 { i stilsettet:

text-transform: bold;

 

 

Sidebar:

For Kursiv skrift i overskfiten legg til dette under h3 { i stilsettet:

font-style: italic;

 

For tykk skrift i overskriften i  legger du til dette under h3 { i stilsettet:

text-transform: bold;

Ny meny under header

Da har jeg ordna den der sidebobla, eller den der som var på venstre side av headeren. Jeg tok den vekk, og laga heller en meny under headeren. Synes det ble mye ryddigere nå, og linkene har kommet tilbake. Jeg er jo oppe ennå, sitter hos Anne, begge holder på med design. Jeg laga ett til henne og nå holder hun på å finpusse på det. Sjekk bloggen hennes her.

Må vel snart ta å finne sengen, eller puta. Klokka er jo over halv 7, nei vent, halv 8 jo. Vi skal visst stille klokka. Fortsetter det og snø sånn som det gjør nå til jeg våkner i morgen, må jeg vel måke meg ut døra.
Hva synes du? Mer rotete eller ryddigere?

Kveldens hårAnne krølla håret mitt! Har på meg den toppen der og så skjørt opp på magen som jeg kaller det.

Hva synes du?

Lill-Marte & Anne - Funny faces

Love you!


Har du Youcam?
Topphumør

Nå har jeg trena i over en time, og jeg er i topphumør og toppform(?)! Det er så deilig og herlig, jeg svetter og skal selvfølgelig dusje snart siden jeg skal ut, så skal jeg finner frem outfit til i kveld, omg jeg må jo kjappe meg for Anne kommer om 1 time! Jeg blir så glad av å trene!

 

Trener du?

 

Må begynne allerede

Det er jo litt tidlig men jeg vet at jeg burde begynne og tenke på det, hva jeg skal ha på meg i kveld atlså. Jeg har ikke en gang stått opp før jeg begynner og tenke på det. Var deilig og sove litt lenge, mamma og pappa dro på hytta og brødrene mine er på kamp, så jeg er hjemme alene og det er herlig!

Jeg har hatt på meg kjole så mange ganger på rad nå, og det er kjempelenge siden jeg hadde topp og highwaist skjørt eller hva det heter, jeg kaller det skjørt oppå magen.. så kanskje jeg skal ta det!Ingen sminke og bustette hår...

Skal du ut i kveld?
Om ikke, hva skal du i kveld?

Dexters labratoriumSkal snart slå av pcen og legge meg ned og se litt på dexters labratorium, forhåpentlivis sovner jeg, gjorde det samme i går.

Er han ikke søt? 
Ser du på det?

Stor, større, størst

Jeg er ikke helt våken, men jeg er liksom ikke trett heller. For 2 timer siden var jeg trett, men da var det for tidlig for å legge seg på en fredag. Så nettopp på ett program på Nrk3, Stor, større, størst. Det handlet om noen damer som var farlig overvektige, hadde fått diabetes og andre komplikasjoner. Jeg liker sånne programmer, slankekrigen også. Eller jeg foretrekker the biggest loser. Det er jo virkelighet, og det er alt for mange som sliter med dette, også i Norge.

 

Hva har du gjort i kveld?

 

Filmer

Nå kjeder jeg meg, sånn skikkelig. Langt inn i beina, haha. Ser norske talenter, men er ikke så 100% intressert. Men han lille gutten som dansa nå nettopp, på 10 år, er den flinkeste jeg noen gang har sett. Nå sitter jeg og griner av det, for det var så rørende. Lært fra youtube også, enkelte folk er født med talent.

Men nå er jo det ferdig, og nå vil jeg se en bra og spennende film. Jeg har ganske mange filmer, men langt i fra alle. Jeg liker ikke sånne pang pang filmer, ikke gamle filmer, ikke filmer der folk ler i bakgrunnen og jeg vil ikke se skumle filmer nå. Nå vil jeg se en spennende og romantisk kanskje? Litt komedie også..

Har du noen filmtips?

Nytt design!

I dag har hele dagen gått til designlaging, og jeg er så fornøyd at jeg klarer ikke å sitte stille. Nå har jeg header også, så bloggen blir litt mer personlig, samtidig en designblogg. Jeg har som regel grått design, for at jeg ikke liker fargette blogger og rosa, lilla og grønn. Grått er nøytralt. Jeg slet lenge, lengre og lengre enn lengst med å finne ut hvordan man får sånne knapper, og jammen det så fant jeg det ut!

 

Hva synes du? Vær ærlig!

 

Filmanbefaling

 Flykten fra hønsegården, Orginaltittel: Chicken run

Denne filmen er kjempemorsom, den passer for alle aldre. Den er jo best med norske stemmer, men fungerer jo også med engelsk. 

Har du sett den?

Legen, og noe jeg ikke hadde takla..

Nei det vet jeg ikke før jeg har vært der, skal nå klokka 12. Mamma kommer snart og henter meg, broren min skulle jo klokka 11, og da fikk jeg tilbudet om å gjøre litt husarbeid eller sitte der og vente, valget var jo lett.. Er ferdig med det, og sitter og ser på ekstrem rengjøring, synes jeg kjenner stanken! Jeg hadde ikke klart å hatt det sånn.. men man kommer vel inn i en sånn ond sirkel kanskje?..Jeg fikk ikke sove i natt, så jeg lå og tenkte ut ett design jeg må prøve, kanskje jeg bytter, kanskje ikke..


Hadde du takla og hatt det så rotete og skittent?
Har du sett programmet før?

 

Hot or not?

Trodde jeg aldri skulle ha en slik igjen, but here we go!
Han er ikke sånn superduper pen, men det er liksom noe med han. Han er på tv nå, criminal minds. Selveste Dr Spencer Reid!

Hot or not?

Nytt gratisdesign - grått

Her det gratisdesignet jeg har lovet dere, har jobbet en del med det. Det ble grått, bytta det ut med et annet. Jeg kan se hvilket design som blir mest lastet ned og hvilket som blir minst, og da bytter jeg ut de som blir minst.Trykk her for å komme til gratisdesignet.

Endre bredd og bakgrunnsfarge i kommentarfeltet

For å endre bredden og bakgrunnsfargen på der man skriver navn, adresse og e-mail og selve kommentaren, må du lime dette inn i stilsettet. Det vises ikke når du forhåndsviser, må lagre og se etterpå.

 

#newcomment #comment_text_wrapper { width: 400px; }
input{
background-color: #ffffff;
border: 1px solid black;
font-family: verdana;
color: black;
font-weight: ;
font-size: 10px;
margin-left: 10px;
width: 300px;
}
textarea{
background-color: #ffffff;
border: 1px solid #808080;
font-family: verdana;
color: black;
font-weight:
font-size: 10px;
margin-left: 10px;
width: 300px;
}
#newcomment textarea, #newcomment input#comment_authorurl {
width:400px;
background-color: #ffffff;
}

Trenger man virkelig det?

Nå kommer jeg, nok en gang, med ett "seriøst" innlegg. Noen er enige og andre uenige, og det respekterer jo jeg. Uenighet er jo helt normalt, både på en bra måte og en dårlig måte. Jeg skal ikke skrive ett innlegg om uenighet altså, måtte bare få fram ett poeng.

Blogging er ingen tvang, ingen kan forvente at du SKAL blogge hver eneste dag. Du bestemmer selv når du vil blogge, hva du vil blogge om, hva du skriver, hvilke bilder du legger ut og hvordan designet ditt skal være. Det finnes jo selvfølgelig grenser for hva man legger ut, og jeg har sett ganske mange som jeg synes tøyer grense litt for langt. En annen ting jeg ser, er folk som beklager seg for at de ikke har blogget, og at de er en dårlig blogger eller en sviker. Man blogger jo når man vil, andre skal jo ikke forvente at man skal blogge. Men som sagt, man blogger jo om det man vil.
Enig eller? Hva er din mening om dette?

Gratisdesign, lyst eller mørkt?

Som sagt så holder jeg på med ett nytt gratisdesign, men jeg klarer liksom ikke å bestemme meg om jeg skal ha det i lyse farger eller i mørke farger. Jeg synes personlig at lyse er finest, men ikke alt for lyst. Mørkt er jo også fint, bare det er lett og se skriften.

Så hva synes dere? Lyst eller mørkt?

Videoblogg - En annen vri!Denne laga jeg og venninna mi for lenge siden, den er jo litt morsom. 

Hva synes du?

Jeg elsker salg!


Vet ikke om jeg kan kalle det salg, kanskje mer tilbud. Men billig var det ihvertfall.

Liker du Coca Cola?

Tidenes beste reklame!Hva synes du? Tidenes beste eller?

Jobbings

Jeg fikk nesten ikke sove i natt, men jeg kom meg opp tidsnok til jobb. Jeg skal på seinvakt, så det er jo vanskelig å forsove seg, meeen, jeg har faktisk gjort det før. Siden jeg egentlig nettopp har stått opp, så har jeg vel ikke gjort så mye i dag. Ikke noe å skrive om ihvertfall. Det er deilig med seinvakt, kan sove lenger, men når det nærmer seg og jeg skal dra, så skulle jeg ønske jeg hadde fri hele dagen.  Nå må jeg få på meg noen sokker og pusse tenna, så kommer pappa og kjører meg til jobb!

 

Hva skal du i dag?

Svare på kommentarer?

Det her med hvordan man svarer på kommentarer har jo vært omsnakka mye i det siste. Skal man svare på sin egen blogg ved å trykke svar og skrive, eller skal man gå inn på bloggen til personen og svare der? Jeg har alltid gått inn på bloggen til personen og svart der, og dersom personen ikke har blogg svarer jeg på min.

Nå lurer jeg på om jeg skal svare på svar, altså på min, på alle kommentarer. Dette fordi at det ikke passer seg og skrive f.eks sv: tusen takk det samme!  på en outfit eller hot or not innlegg, spørsmålsrundeinnlegg eller nytt design you name it. Men jeg kommer jo til å glemme dette da, siden jeg er så vandt med å gå innpå bloggen og svare.

Dere vil neppe se bilde av meg nå, har trent til workout video av Jillian Michaels, trente så mye at jeg begynte å fryse...

Hvordan svarer du?
Hvordan vil du at folk skal svare deg?

Dårlig gjort..

Først så spør hun så og si om hvordan man gjør det, og jeg går på bloggen hennes og ser at hun har kopiert maange av mine html-koder. Altså, presis likt, akkurat samme beskrivelse. Jeg sier ikke at jeg eiger alle kodene mine, for de er jo der for dere, men jeg har jo faktisk holdt på i flere timer med å både finne ut av ting, teste de, lage bilder og skrive innleggene. Men jeg så at det var noen som hadde kommentert innlegget hennes om det, takk min kjære leser.

Jeg vet at man må regne med sånt, men jeg blir jo ganske så oppgitt. Skylder på at personen bare er 14 år.

Den var der hele tiden!

Jeg våknet skikkelig tidli, rundt halv 5, og så har jeg egentlig vært våken siden, jeg sovna jo ikke før etter halv 3 heller. Jeg får heller sove når jeg kommer fra jobb. Da jeg stod å sminka meg, så kjente jeg noe i det ene øyet, og plutslig ploppet det ut en linse, men jeg så fortsatt godt på øyet. Det var linsen som jeg "mistet" i dusjen forrige uke, den har vært der hele tiden!!! Jeg som har omtrengt vrengt øyet utinn for å sjekke om den var der, for det har nemlig skjedd før..God morgen! Hva skal du gjøre i dag?

 

Nytt design..igjen..

Før dere sier noe, så er jeg 110% klar over at jeg skifter design så og si hele tiden. Men saken er den at jeg prøver å finne ett som jeg liker veldig godt og er ganske fornøyd med, slik at jeg slipper og skifte flere ganger. Bloggen min er egentlig en designhjelpsblogg, med litt random blogging fra meg og mitt (kjedelige) liv. Jeg holder på å oppdatere gratisdesign 5 nå, så følg med!

Hva synes du?

Jippi, jeg er aktiv!


Jeg er på 99. plass på mest aktiv listen jenter 18-24, jippi!

haha!

 

 

Få bilder i sidebaren

For å få bilder i sidebaren/menyen:

<img src="URL TIL DITT BILDE HER">
<img src="URL TIL DITT BILDE HER"> 
<img src="URL TIL DITT BILDE HER">

Dette kan du lime inn i widgets dersom du ikke har fjernet google ad, om du har fjernet det kan du legge det i malene, i alle malene. 

Ny piercing!

Jeg har piercing i navelen, jeg har en med blå diamant, den tok jeg piercingen med eller hva jeg skal si, og så har jeg en med hvit diamant. Det er jo kjekt å ha litt variasjon, selv om det ikke er noen som ser det ennå, hehe.

Her er noen jeg fant som jeg likte:
Litt kjedelig kanskje?

 

Har du piercing?
Hvilken likte du best av de over?

Fordi jeg er snill

Jeg bestilte pizza fra nærmeste kiosk her, til hele familien. Det er jo ikke så mange, meg, 2 brødre og mamma, men likevel, fordi jeg er snill. (det var for at jeg ikke klarer og spise den opp alene). Den var kjempegod, jeg kjøpte jo også selvfølgelig Cola også, iskald. Nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden, er jo privat praksis på bliss frem til 19.30 og etter det er det vel noe annet jeg vil se.


mmm!

Dette ble jo ett sånn "idag så spiste jeg en skikkelig god pizza fra kiosken, den var med kjøttdeig og løk, kjempegod, selvfølgelig siden tanta mi var med på å lage den og nå skal jeg gjøre det, og etterpå det skal jeg gjøre det og det.." HAHA!

 

Over 500

Da har jeg ryddet på dataen min, og den har blitt raskere. Har så lyst å formatere den, men har ikke cd. Jeg sletta over 500 elementer, førte over mer enn 300 bilder til harddisken og en del one tree hill episoder. Det ble over 5GB mer ledig plass på dataen nå.

Jeg har ikke sminka meg i dag, vet ikke om jeg gidd heller, er jo snart kveld. Har bare sittet hele dagen, tven står på og jeg har potetgull og Cola. Føler meg ganske lat. Har sett privat praksis, og det er fortatt 2 eller flere episoder igjen, men jeg har sett dem før. Jeg trenger mer Cola, iskald. Kjedelig innlegg.

 

Hva har du gjort i dag? Har du mye "rot" på dataen din?

 

No headline

Jeg må bare starte med å skrive at jeg hadde det kjempeartig i går. Anne krølla håret mitt også, det ble kjempefint. Tok ikke noen bilder, men hun skal nok gjøre det igjen og da kan jeg legge ut. Vi var på Zebra hele kvelden og danset og lo. Zebra var jo 1 år så det var en del folk der, men det var jo bare kjekt. Det blir ganske så varmt så vi måtte ut og lufte oss mange ganger.

Nå sitter jeg, eller ligger, sitteligger i senga og ser på Fruene på bliss, spiser litt potetgull og drikker Cola. Jeg er litt lost i hodet, så aner ikke hva jeg skal finne på.

Ingen bilder av meg nå nei.

Hva gjør du i dag?

Kveldens outfit

I det forrige innlegget mitt spurte jeg hvilken kjole dere synes jeg skulle ha, de fleste sa den nederste, men den er ikke stropper på, så jeg tok den første. Den er litt armer på så jeg slipper "jakke", og så er den utringet, og det liker vel guttene eller?


Veldig dårlig bilde fra videokamera uten blits..


Nei, jeg presser ikke puppene sammen.

Hva synes du? Hva skal du i kveld?Samme problemet hver gang!

Det er det samme problemet hver eneste gang, og jeg vet at jeg ikke er den eneste. Man står der og åpner skapet : Hva skal jeg ha på meg? Jeg har over 20 kjoler, og 4-5 skjørt og mange mange topper, men likevel, ingenting å ha på. Jeg vil ha på meg noe jeg ikke har hatt på meg før, men det får jo bare være.


Denne? Den er mye mye finere i virkeligheten altså!


Denne? Den er egentlig ganske varmt, negativt siden jeg danser hele tiden...


Eller denne? Har ikke brukt den før..


Hva synes du? Hvilken skal jeg ha?

 

Jeg tar av!

Nå har jeg holdt på siden jeg stod opp omtrent med å rydde, støvsuge og vaske, hengt ut tepper og luftet. Jeg har tatt kjøkkenet og rommet mitt. Mamma er ikke hjemme, så det blir kjekt og se hvordan hun reagerer. Hun blir jo selfølgelig glad, for hun har skullet gjort det lenge, men hun har vært syk nå de siste dagene. Jeg har rydda på rommet mitt, tatt ut bosset, støvsuget, lufter, hengt ut teppet, ryddet alle benker og bord, vasket og nå skal jeg snart skifte på senga. Jeg har jo the voice på fullt på tven min, så det hjelper jo også, varmer opp til i kveld!

 

Hva gjør du i dag?
Hjelper du til hjemme?

Herlig!

Ah, det var deilig å såve litt lenger. Jeg har stått opp tidlig hele uka, så dette trengte jeg. Jeg er hjemme alene, vet ikke hvor lenge og hva jeg skal finne på. Rommet mitt skulle så absolutt vært rydda, det går nesten ikke an å tenke seg hvor rotete het er. Men det er jo for at jeg måtte rydde unna for å få tvsignal og får å få wii brettet mitt til å stå op bart gulv.

I kveld skal jeg vel på Zebra regner jeg med, kanskje jeg legger ut outfit, om jeg finner noe å ha på!

 

Når stod du opp i dag?

Hey there...!Ny header!

Jeg ble litt lei av headeren min, synes den var litt rotette, så jeg laga en ny. Knappene er fortsatt i headeren, ellers er designet det samme.

 

Hva synes du?

Photoshop, gratisdesign og html-koder

Nå sitter jeg og Ann-Synøve hos broren hennes, vi sitter barnevakt for en som hun er tante til. Vi har nettopp spist pizza og er egentlig mette begge to, men likevel stapper vi i oss potetgull og brus. Rart, ikke sant? Jeg holder på å finne ut mer og lære henne noen ting i photoshop. Jeg kan ganske mye, men ikke nærheten av alt. Jeg elsker å ekperimentere og finne ut av ting. Nå tenkte jeg og jobbe med gratisdesignet og kanskje legge ut noen htmlkoder.

Hva gjør dere i kveld?

 

Legge inn egne linker i sidebaren

For å legge inn linker i sidebaren:

<a href="URL HER">NAVN HER</a>

 

 

Er det bare meg?

Mange, eller omtrent alle på min alder her omkring har jo lappen. Så de kjører jo overalt dit de skal, de trenger ikke å bli kjørt eller ta buss, bare sette seg i bilen og dra. Jeg blir kjørt av mamma, pappa eller venner. Så tar jeg buss, buss er gøy. Jeg liker å ta buss, sitte der og slappe av. I dag skulle jeg ta bussen til jobb, så kom den aldri, så kom det en annen lenger oppe, og jeg gikk opp, og da kom den bussen jeg skulle ta, så den rakk jeg ikke. Mamma måtte kjøre meg. Men jeg tok buss hjem, buss er jo gøy.

 

Liker du å ta buss? Har du lappen?

Gjennomsiktig boks i photoshop

Først opner du bildet ditt, headeren din eller hva du vil ha boksen på.Så velger du rectangle tool i sidemenyen.Lag boksen slik du vil ha den, se bildet ovenfor.På høgre side er det en sånn boks, sett opacity på 70, eller du kan jo se hva som passer og du vil ha.

Slik ble mitt:
Før du lagrer, må du huske og merge. Shift+Ctrl+E , eller layers og flatten Image.

Jeg fant, jeg fant..

I dag da jeg skulle gå til hun jeg skulle sitte på med til jobb, fant jeg ett simkort. Det var ikke brukt ennå, det var liksom inne i det store kortet.. Det står på kortet at funnet kort skal returneres til Netcom. Da jeg kom hjem, kontaktet jeg Netcom, han jeg prata med sa at simkort-nummeret var så gammelt at jeg kunne bare makulere det. Hvordan makulerer man ett simkort da? hehe!.. Jeg er jo ganske så nyskjerrig på hvem det er sitt, puk-koden står jo der også, så jeg kan jo lett finne ut av. det.Nå ligger jeg under dyna og ser Grey's, jeg har jo fått kanaler vet dere! Etterpå skal jeg trene og så se slankekrigen, samtidig altså. Siden det er torsdag, og torsdag er godtedagen min, så skal jeg kose meg litt i kveld, vet ikke hva med ennå, men finner nok noe.

 

Hva skal du i dag?

Today

Nå skal jeg straks på jobb, sitter og ser Svampebob på nickelodeon. Jeg er litt sår i nakken og det gjør vondt og svelge, håper det kommer seg utover dagen og at jeg ikke blir syk, det er så mange som er syke for tiden. Syk, det har jeg ikke tid til. I går var jeg veldig sliten da jeg kom hjem at jeg ikke orket å gjøre noen ting, men i dag SKAL jeg gjøre det, nemlig rydde rommet. Jeg har jo mange andre ting og gjøre også....

 

God morgen!

Har du noen planer for dagen?

Dette må du bare se..

Nå som jeg har fått tvsignal på rommet, vil jo jeg nytte det mest mulig. Både på dagen, kvelden og senere på kvelden. Jeg har de fleste normale kanaler, men vet jo ikke hva som er bra og er verdt og se i kveld, imorgen og alle andre dager.

 

Har du noen forslag om tvserier jeg bare MÅ se?

Pakke i posten

Eller det var jo egentlig ett brev, eller konvolutt. Inne i konvolutten var det *trommevirvel*TVKORT!! Endelig kan jeg se tv på rommet mitt, har hatt tv en god stund, både tykk og flat, hehe! Jeg kan se på det jeg vil, når jeg vil. Eller, når det er da, hehe.

 

Har du tv på rommet? Med kanaler?

Hvordan legge inn gratisdesign?

Design -> RedigerDa står det på Stilsett, der limer du inn stilsettet, mine design er stilsettet navnet Stilsett.

Så lagrer du.Så går du til Maler, rett bortenfor Stilsett, som vist på bildet. 

Da bare limer du Mal - Forsiden inn i forsiden, lagre, og Mal - Innlegg i innlegg, lagre osv.


Bare spør om du lurer på noe!

Rosa sugerør, God morgen!

Ny dag, nye muligheter. Onsdag denne gangen, ny episode av the biggest loser og ny episode av Home and away. Håper jeg får tvkortet mitt i dag, skal bli så kjekt å se fjernsyn her på rommet mitt, da kan jeg se det jeg vil.


Måtte jo ha litt frukost før jeg drar på jobb, er ferdig klokka 3, og da kommer det en tutorial om hvordan man LEGGER inn design. Jeg har  fortsatt bare 1 linse..

 

Ha en fin dag :)

Charles Cottier, Dexter Walker..Charles cottier, som spiller Dexter Walker i Home and away. Vet ikke om han er kommet inn i Norge ennå, men gled dere, han er herlig. I "dig" him! Han er veldig spesiell, og rar, og det er vel derfor jeg digger han, jeg liker rett og slett rare  og spesielle folk..

Hva synes du om han?

Ekkelt og kvalmende..

I dag har jeg hatt en hard treningsøkt, Janita var her og vi trente til Workout video, og så danset vi litt etterpå. Vi spiste ostesmørbrød til kvelds, det var kjempekoselig.

Jeg har alltid passa godt på når jeg dusjer eller vasker meg i ansiktet at jeg ikke skal miste linsene. Da jeg dusjet i sted synes jeg det var litt rart og se, men tenkte ikke noe over det. Men joda, da jeg kom ut av dusjen så jo jeg bare på det ene øyet, eller litt.. nei, går ikke an å forklare egentlig. Det er ihvertfatt veldig ekkelt, og det var jo selvfølgelig det siste paret med linser også da, så nå sitter jeg her med 1 linse. Jeg bestilte nye, men de kommer jo ikke før på torsdag eller fredag. Briller?

 

Bruker du briller eller linser?

Merk bildene dine i Picasa

Det er lurt og merke bildene sine dersom de skal ut på bloggen, du kan merke flere bilder samtidig i picasa. Det kan du laste ned om du søker på Picasa på google.

Slik merker du bildeneMarker bildene som du vil ha merket, og trykk på Eksporter nede på linja.Når du gjør dette vil bildene som du merker legge seg i en ny mappe, derfor må du skrive inn navn på hva du vil mappen skal hete. Så velger du om du vil resize bildet eller ha vanlig størrelse. Huk av Legg til vannmerke og skriv inn det du vil skal stå på bildene og trykk Eksporter.

Så venter du til en mappe åpner seg, kan ta litt tid, alt etter hvor mange bilder du merker. I mappen ligger bildene dine, så er du ferdig!Da vil navnet ditt/ditt merke komme der.


Laste opp bilder i Tinypic

Først går du til Tinypic.com

Så velger du bildet ditt, og trykker Upload now

 
Så skriver du inn koden og trykker nok en gang på Upload now.

 Den nederste linken er den du skal kopiere.

Diverse tutorialer

I dag har jeg ikke blogget fordi, HAHA, det er jo ingen plikt å blogge, så om jeg ikke blogger så skal jeg ihvertfall ikke unnskylde meg for det. Men det er for at jeg har holdt på med noen tutorialer, spist suppe og sett tv.

Snart kommer det flere tutorialer, som:

- Merke bildene i picasa (har kommet)
- Laste opp bilder i tinypic (har kommet)
- Laste opp bilder i Imageshack

 

Om det er noe annet dere lurer på, bare spør!

God morgen!

Du også er tidlig oppe ja, sånn er det. Jeg skal begynne på jobb halv 8 i dag, og det er egentlig en kjempe stor forskjell fra 8, selv om det bare er en halv time. Pappa skal kjøre meg så jeg skal jo bare ut i bilen, derfor kan jeg sove lenger, bruke mer tid og få tid til mer. Som å blogge. Jeg bruker så lang tid på å skrive ett innlegg, at egentlig så må jeg planlegge hva jeg skal skrive. Jeg hadde en skikkelig snodig drøm i natt, og når jeg kommer hjem skal jeg legge ut noen tutorialer!

Ha en fin dag :)

Informasjon om gratisdesign

Dersom du vil bruke ett gratisdesign fra meg:

- Ikke ta bort navnet mitt/at det er laget av meg, om du fjerner det kan du faktisk bli anmeldt for copyright!
- Ikke legg det ut som gratisdesign og si at du har laget det
- Jeg ser ofte at folk tar bare stilsettet, slik at navnet mitt ikke kommer med, det er jo juks.
- Det er lov å endre på fargene/skriften.

 

Derfor fjerner jeg ikke reklamen:

Jeg fjerner ikke reklamen, for da vises ikke widgets. Mange legger "leser bloggen nå" og reklamer og tellere i widges. Dette kan jo du fjerne selv om du vil.

 

Takk for at du tok deg tid til å lese!

Desverre så..

Måtte jeg bare gi opp på den ryddinga. Jeg laga til tuneren og flytta til dvdspilleren og multimediaboksen slik jeg skal ha det, og kostet opp sagemasken. Jeg satte bokstavene på plass men vet ikke hvor jeg skal sette bildene og det som stod der fra før, noe er jo plass men ikke alt. Jeg har vondt i hodet, magen samarbeider ikke og litt småkvalm. Jeg spydde jo i går så henger vel litt igjen.

Nå tenkte jeg at jeg skulle lage ostesmørbrød og kose meg litt før jeg prøver på nytt på rommet!

Nytt gratisdesign og diverse tutorialer

Jeg har ett nytt gratisdesign på vei, det vil bli ett enkelt, men likevel fint design uten header, eller man kan jo sette inn om man vil. Jeg har tenkt å legge ut noen diverse tutorialer, litt fra picasa, tinypic og diverse andre ting.

Nå skal jeg ta meg selv i nakken og rydde rommet mitt, skulle jo ha gjort det i flere dager nå. Ihvertfall 3. Skal se om jeg ikke kan ta noen bilder, skal også sette opp de nye bokstavene.


Hva gjør du i kveld?

Innkjøp 140311

I dag har jeg vært i Ørsta sammen med Ann-Synøve, og da kjøpte jeg jo selvølgelig litt. Jeg kjøpte faktisk ingen klær, men egentlig så har jeg alt for mange klær, men ingenting og ha på meg. Det var ikke så mye jeg kjøpte men det va ihvertfall fornuftig.


HAHAHA!


Jeg ser ikke så dum ut når jeg har på meg buff og jakke altså!


Hjelm og briller fra Europris, ja Europris. 199kr for hjelmen, 129kr for brillene.

Jeg kjøpte også noen bokstaver fra skeidar, men jeg kan legge ut bilder når jeg har fått satt de opp og rydda på rommet mitt, det skal jeg gjøre etter Ghost whisperer.

Bruker du hjelm når du kjører slalom eller snowboard?
Hva synes du?

God morgen, ny header på plass!

God morgen! Da har jeg fikset designet og headeren, og jeg lurer på en ting. Ser dere overskriftene sånn som jeg? Sånn som skriften i headeren? Hadde vært kjekt om noen kunne si fra..

Alle planene jeg "la" i går kommer jo ikke til å gå siden jeg helt glemte at jeg skulle til legen i dag klokka 2, begynner jo også å få dårlig tid, men trenger vel ikke å pynte meg for å gå til legen. Venninna mi ringte og spurte om jeg skulle til Ulsteinvik, det hadde jeg visst skrevet på bloggen i natt, hehe! Jeg må snart en plass for å kjøpe tvoppheng.

Ser du overskriftene som skriften i headeren?
Hva synes du?

 

Nytt design

Midlertidig header altså.. laga bare en sånn i farten. Menyen er i headeren. Jeg er ganske så fornøyd med dette designet, har holdt på i hele kveld, vrengt hodet utinn for å finne ut hvordan jeg skulle ha det..Men som sagt så er headeren bare midlertidig.

I morgen har jeg fri og da tenkte jeg og få unnagjort en del, men jeg vet at jeg ikke kommer til å gjøre halvparten..

- Rydde rommet
- Støvsuge, fullt av sagemask på gulvet etter at vi måtte borre hull i veggen
- Hente fjernkontroll og lage til tuneren (jippi)
- Skifte på senga
- Trene

Så må jeg på biltema eller en eller annen plass for å kjøpe sånn tvoppheng.

 

Hva synes du om designet?
Har du tv på rommet?

Funnet i live

Det er jo litt dumt at tvN sender så spennende programmer så sent. Funnet i live er en dokumentar tror jeg, det er iallefall reelt. Fra virkeligheten, folk som forteller. Jeg er ikke så flink til å forklare, men den tar jeg igjen på å sitte oppe om nettene. I går var det også noe, det het 48 timer. Samme greia, reelt og folk som gjenfortalte historier. Men jeg må jo snart legge meg, selv om jeg har fri i morgen..

Jeg har fikset på designet, men får det ikke sånn jeg vil.. BLÆ!

Æsj...

Da jeg kom hjem fra jobb måtte jeg bare gå å legge meg, var å kvalm og trett. Jeg kasta opp 3 ganger i dag, men er bedre nå. Jeg sov fra halv 4 til halv 9, så jeg skal være heldig om jeg får noe søvn i natt. Men heldigvis har jeg fri i morgen. Det var meningen at jeg skulle blogge i dagtidlig, men dataen min gikk tom for strøm 3 sekunder etter at jeg slo den på.. Jeg har nesten ikke spist noe heller, bare en halv snitsel og en minipotet. og nå litt potetgull og Cola. Håper ikke jeg får spysyken...

 

Hva har du gjort i dag?

 

It goes bam bam bam

Da mener jeg hodepinen min, jeg har ikke hatt hodepine på 100 år og nå har det og jeg misliker det like gale som for 100 år siden. Men jeg må innrømme at det kom seg litt da jeg spiste litt salt superchips og drakk litt Cola. Jeg tror superchips må være den beste potetgullen noen sinne, altså den salte. I tillegg har den jo 45% mindre fett! Jeg har forresten kommet fra jobb, haha!

 
Hvilken potetgull er din favoritt?
Hva har du gjort i dag?

Lørdagskveld


Nå skal jeg bare få på meg jobb"frakken" min og pusse tenna og så må jeg dra på jobb. Føler meg ganske så slapp men det er jo sikkert for at jeg stod opp for ca 1 time siden. Har ikke fått ordna header ennå, men det får jo bare vente til jeg kommer hjem eller i morgen. Jeg skal også på jobb i morgen fra 7.30-15.00..


I love my "superundertøygenser" :D


Hva skal du i dag/kveld?

Late night and new design

Det ble ganske sent i går, vi var en annen plass enn vi bruker og der var det egentlig kjempegøy. Det var litt mer sosialt og vi sang og danset. Kom ikke hjem før nesten 3, og da skulle vi se film, men datamaskinene tok overhånd. Filmen endte med at begge sovna, og det neste var at jeg hørte at Anne snakka med broren min. Da var klokka 8 og han var kommet fra jobb. Da var det bare å gå å legge seg i senga.. så var det morgen! Hei.

Som dere kanskje ser så har jeg fått nytt design, jeg satt med det i går da vi kom hjem og er ganske fornøyd, mangler bare header. Jeg har ingen bilder fra i går, det ble tatt mange bilder, og så fant jeg ut at det var en annen gutt sitt kamera, ikke hun vi var der med.. (oops) ..

 

Hva synes du om designet?

Hva gjorde du i går?

Klarer ikke å bestemme meg!

Da snakker jeg om design, jeg har endret det veldig mye i det siste. Jeg prøver å lage ett slik jeg blir fornøyd og kan ha det en stund, men jeg blir jo aldri fornøyd. Men nå tror jeg det blir sånn, eller vet ikke.. om jeg finner ut noe annet jeg vil ha så kan det hende at jeg endrer på det. Dette er ett "problem" jeg tror mange har, at de aldri blir fornøyde med designet..

 

Har du problem med å bli fornøyd med designet?

Finne fargekoden i photofiltre

Først åpner du bildet ditt, f.eks headeren dinSå trykker du på Pipette tool i sidemenyen, trykk på bildet ditt der den fargen du vil ha er.Da har du fargekoden, den bare kopierer du og limer inn der du vil ha den fargen. 

Hallo! Han er jo vampyr..

Hallo! Paul Wesley i special victims unit? Han er jo en vampyr!?
Greit at jeg lever meg voldsomt inn i filmer og serier, men så gale er det ikke. Han spiller Stephan Salvatore i the vampire diaries, og jeg har faktisk ikke sett han i andre serier eller filmer. Vi har jo sett Ian Somehalder, Damon, som spiller broren til Stephan i mange filmer og serier. Det er litt rart og se hvor forskjellig de kan spille. En gang så jeg Keith fra One tree hill i Criminal minds tror jeg det var, der spilte han slem, og det var veldig rart og se, for han er jo/var så snill i One tree hill.


Hva er favoritt seriene dine?

Alle spørsmål her!

På dette innlegget kan du spørre om alt du vil, og da svarer jeg så godt som jeg kan. Dette kan du finne i menyen i siden.

Spørsmål om
Design?
Header?
Photoshop?
Photofiltre?
Blogg.no?
Andre ting?

 

SPØR MEG!

Stor skrift i overskrifter - Innlegg og sidebar

Med stor skrift mener jeg SÅNN STOR SKRIFT, caps lock stor skrift. Jeg ser mange, i bloggshouten og mine venners innlegg, de skriver overkskriften med STOR SKRIFT. Enten er det for de vil ha det, eller er det for å få mer oppmerksomhet.

Men her er en kode som gjør at du ikke trenger og skrive med store bokstaver.

I stilsettet, under h2 {  legger du til denne koden:

text-transform: uppercase;

 

Dersom du vil ha det i sidebaren også, legger du koden under h3 {

 

Nytt gratisdesignDet kan du finne her.

Etterpå, eller snart, skal jeg og pappa henge opp en hylle på rommet mitt, og så skal vi se om vi får til å fikse slik at jeg får tvsignal på rommet. Jeg har jo ett digert tv, blir kjekt med kanaler. Ellers har jeg vel ingen planer for dagen, lage noen tutorialer til, så skal jeg ihvertfall se Ghost whisperer klokka 19.00.

Hva skal du i dag?

Endre bakgrunn på innleggene

Design -> Rediger -> StilsettUnder entry. legger du til dette, eller endrer på det som står der.

background-color: #ffffff;

#ffffff er fargekoden, du kan finne flere farger her.

Backup av designet på bloggen

 

Gå til oppsett
Så backup
Så bare lagrer du sikkerhetskopi, og det er gjort!

Hva synes du om min nye header?

Jeg synes ikke det ble så fint med den jeg hadde, den var så fargerik, den passet liksom ikke inn, i mine øyne. Jeg valgte rosa for at den skulle skille seg ut, og for at det mønsteret der var rosa. Jeg har laget den i photofiltre.Hva synes du? For barnslig?

Vil ha fra Nelly

De var jo ikke så dyre heller!

 

Hvilken likte du best?

Skjule bloggen fra blogg.no og google

Kanskje du vil lage en "hemmelig" blogg, eller en testblogg som ingen andre trenger og se, da kan du bruke denne funksjonen.

Gå til oppsett, da kommer du til denne siden nedenfor:På generelt finner du dette. Der kan du velge om du vil skjule bloggen fra blogg.no eller google. Dette anbefales ikke om du vil ha lesere.

Velg standardkategori

Standardkategorien er den kategorien som innleggene legger seg i automatisk, som oftes er det blogg.

Oppsett -> KategorierTrykk på blyanten bak kategorien du vil ha som standardkategoriTrykk på utvidet infoDa kan du hake ut hvilken kategori du vil skal være standard for forskjellige bloggmetoder. 

Slette/endre en kategori

Oppsett

Så trykker på du på kategorier
Huk av den kategorien du vil slette og trykk X Slett valgt kategori. Dersom du vil endre en kategori trykker du på blyanten bak kategorien

Legge innlegget i en kategoriOm du trykker ned den pila, så kommer alle kategoriene du har opprettet, du kan lage en ny ved å klikke på ny ved siden av.

Lage en ny kategori

Dette kan du gjøre når du skriver innlegget ditt


Trykk på ny, og da kan du lage en ny kategori.

Mitt forbilde!

Akkurat nå kan jeg ikke forklare hvordan jeg føler meg, hehe! Er så sliten, i alle musklene.. er så vidt jeg orker og skrive her. Først så trente jeg til Jillian Michaels sin "last time workout" video. Jillian Michaels er den kvinnelige treneren i slankekrigen/the biggest loser. Denne varte i 1 time, holdt jo på å stryke med. Så jogga jeg i 30 minutt og tok step i 30 minutt mens jeg så den aller nyeste episoden av the biggest loser, etterpå gjorde jeg ett treningsprogram som jeg har laget, 20 minutter. Alt sistnevnte er på wii fit. Jeg er så sliten, kjenner at det blir tidlig kveld.. (haha)! Nå skal jeg ha meg en god dusj, så blir det mammas hjemmelagde pizza!


Hun er mitt forbilde!

Trener du? Hvem er ditt forbilde?

Mange nye tutorialer

Nå har jeg lagt ut mange nye tutorialer, og har maange på lager. Har sittet nå og laget siden jeg kom hjem, for en times tid siden. Jeg vet at mange synes nok det er irriterende, at jeg "spammer", hehe. Mange synes også at blogg.no - Hvorfor? er så lett, og tenker at hvem kan ikke det?.. men det er jo faktisk folk som lurer på det, det er ting som jeg også lurte på da jeg laga blogg på blogg.no..

 

Hva synes du om tutorialer? Er det noe du savner?

Slett/endre gamle innlegg

Arkiv


Huk av innlegget/innleggene du vil slette og trykk på X Slett valgte innlegg. Dersom du vil endre på ett, bare trykker du på innlegget.

Hvordan slette bloggenKonto -> X Slett denne kontoen.

 

Legge til, endre eller fjerne lenker


Først så trykker du på oppsett.
Så trykker du på lenker.
Helt nederst står det + Ny lenke, trykk på den.Så fyller du ut og lagrer, da skal lenken ha kommet nederst i sidemenyen din.

Dersom du vil endre eller fjerne en lenke:
leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits