Image Map

mars 2012

Picture: Sweet strawberriesDette bildet tok jeg med Mateffekt på kameraet. (haha). Det er selvfølgelig redigert i photoshop. 

Synes?

Pictures: Vår

Her brukte jeg Close up +4 filter. Ikke redigert. 

Picture: LovePå dette bilde brukte jeg effekt: lyse toner. Ble veldig fornøyd med det! Ikke redigert.

Ferdig med fagprøven

Som jeg skrev i forrige innlegg, skulle jeg ha fagprøven i går og i dag. I går skrev jeg planer og forberedte meg, jeg leverte de klokka 5 på jobben min. I dag gjennomførte jeg det, og jeg synes egentlig at det gikk ganske bra. Jeg ble skikkelig glad da de sa at jeg fikk bestått, og de ble kollegaene mine også. Så nå er jeg altså ferdig utdannet. Litt rart og tenke på siden jeg bare er 20 år, eller 21 i år da. Det var jo helt umulig å sove i natt, jeg våkna klokka 5 og fikk ikke sove igjen. I tillegg var det kjempemye vind ute, men jeg er jo vand med lite søvn. 

Nå har jeg nettopp spist pizza og sitter å ser på frustrerte fruer på bliss, synes det er kjekt å se gamle episoder selv om jeg har sett de mange ganger. Lurer på om jeg skal sove litt.


Hva gjør du i dag?

Fått vite dato

Jeg har ventet på dato på fagprøven og i dag fikk jeg vite det, og det er allerede tirsdag og onsdag neste uke. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg gruer meg skikkelig. Jeg vet jo at jeg kan det, jeg har jo gjort det 100 ganger.. men uansett, gruer meg. For dere som ikke vet det, så har jeg vært helsefagarbeider lærling. Jeg visste jo at dagen ville komme, men jeg hadde ingen aning om at jeg ville gru meg så mye..

Jeg vet jeg ikke har blogget på lenge, men det er ikke så mye som skjer hos meg akkurat nå. Eller, jo nå gjør det det, men ikke før i dag, hehe. Jeg har bare slappet av, jobbet litt, sett tv og vært på tumblr..

Har du tatt fagprøven? Hvordan var det?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits