Image Map

april 2010

Legen og røntgen!

Jeg dro på jobb i dag, så ringte jeg legen klokka 8. Fikk time ti på halv 12. Var på jobben til da, ikke at jeg fikk til å gjøre noe på jobben, men jeg laga jo til frokosten. Hvordan skal jeg klare å hjelpe andre når jeg nesten ikke klarer å hjelpe meg selv? Jeg dro til legen, hun sendte meg på røntgen. De fant ikke noe brudd, så jeg håper at jeg snart blir bra. Fikk på en sånn bandasje. Er sykmeldt til mandag. 

Hva er finest?


Eller den som jeg feita opp i photoshop?Nå vet jeg ihvertfall hva jeg IKKE skal gjøre mer

Jeg og Anne var på kiosken i sted, så regnet det, så sprang jeg så fort jeg kunne. Så sklei jeg på rista, datt rett på albuene og fikk kutt og styr. Det er kjempe vondt. Jeg skulle bare å prøve å ikke bli våt, sånn kan det gå. Orker ikke å ta noe bilde nå, vil bare sitte her å bli bedre. Cola hjelper mot alt, but I rather want you here. På den ene albuen har jeg en diger kul, og på den andre har jeg 2 kutt. Det var verre med en gang, men det gjør fortsatt vondt. Håper på å bli bedre til i morgen, skal jo på jobb. 


Gi meg din spotify-liste!

Har du spotify, isåfall, kan du gi meg en spilleliste? Jeg vil ha rolige sanger, lovesongs, som jeg kan sove til og sånt. 

Gi meg din liste!


Lange tekster uten bilde

Jeg blogger ikke, og jeg kommer ikke til å unnskylde meg for det. Jeg har ett rom som ser ut som, ja, ett bombenedslag. Jeg har også veldig mye som foregår akkurat nå, ingen negative ting, bare positivt. Fantastisk. Herlig. Går ikke an å få det ut i ord, bare i engelske dikt som jeg dikter omtrent hver dag, men jeg kommer ikke til å legge det ut her, for da kan folk ta de og si at det er de som har skrivet dem, ja har opplevd det før så. Copycats. Jeg tror det kommer til å gå bra, nei, det skal gå bra. Jeg fikk en pakke i posten i dag, ett skjørt, 2 topper og en øyenskygge, fra HM. Så kjøpte jeg noen strømpebukser, en skittentøyskurv og en hylle i går. Ellers har jeg spilt mye guitar hero. Og jobbet. Jeg har ett bilde som jeg har så inderlig lyst å legge ut, men dere må nok vente en stund til, stay tuned!Lørdagskveldens outfit!Dette var en av de kjolene jeg fikk i posten. Med det samme jeg fikk den likte jeg den ikke, men da den kom på var den ikke så verst. 

Hva synes du ?

2 nye skopar

Jeg fant ut at jeg kunne bruke en sånn kabel til å legge inn bildene. Her er de 2 sko parene jeg har kjøpt.Jeg måtte ha sko med blå på siden jeg har kjøpt meg blå bukse, kan jo ikke ha brune sko til blå bukse. Så måtte jeg ha noen hvite for at jeg ikke kan ha brune sko og svart bukse. Trenger ett sko par til hver bukse. Neida..


Hva synes du?

3 pakker i posten

Jeg har ennå ikke funnet den tingen som jeg bruker til å legge inn bilder med. Men denne uka har jeg fått 3 pakker i posten. Den første var fra Dilarafashion, der fikk jeg 2 kjoler. Den andre var fra Cdon og der fikk jeg guitar hero til wiien min, så den tredje var frå Elf og der fikk jeg litt forskjellig sminke. Jeg fikk forresten en pakke til, ett minnekort fra Cdon til kameraet mitt. Litt dumt at jeg ikke finner igjen den tingen men jeg skal lete idag. Nå skal jeg spille guitar hero, så sikkert spise litt så skal jeg ut. Gleder meg!

Hva skal du i dag?

Uvelkommen gjest

Jeg har altså da klart å rote vekk den der tingen, som man putter minnekortet i før man kan putte det i dataen. Ikke minnekortleser, men som en slags forlenger. Kommer ikke på hva det heter. Så derfor må jeg finne den før jeg legger ut bilder. Det heter vel faktisk at jeg rydda den vekk, jeg rydda her i går. Men nå er jo det en del rot på gulvet siden jeg var på shopping i går. Poser, skoesker og litt sånt.

Jeg tenkte at jeg skulle lufte på rommet mitt mens jeg dusja i sted, da jeg var ferdig og dusje og hadde fått på meg klærne så jeg en edderkopp i taket. Æsj, den var stor også. (for meg). Jeg ropte på Anne, men jeg hadde ikke tid til å vente så jeg tok den med støvsugeren. Sånn kan det gå når en kommer uvelkommen på rommet mitt!

(Vil ikke ha bilde av en edderkopp her)

Jeg skal ikke åpne vinduet mer. 

Dette skal jeg IKKE gjøre i Mai

Jeg har allerede brukt opp over halve lønna mi, som jeg fikk den 12. Så nå har jeg satt opp en liste over ting jeg IKKE skal gjøre i Mai.

  • Kjøpe kjoler
  • Kjøpe sko
  • Handle på butikken hver dag
  • Spise godteri og potetgull ( det gjør jeg jo ikke nå heller egentlig )
  • Spise ute hver gang jeg er på shopping en plass
  • Rote på rommet mitt, det har jeg gjort hele denne måneden


Har du noen ting som du IKKE skal gjøre i Mai?


Tilbake med nytt design!

Nå er jeg tilbake her på bloggen, med et helt nytt design. Har nesten holdt på med det hver kveld, men jeg har jo testa ut mange forskjellige. I dag skal jeg ikke på jobb før 4, men jeg var hos legen klokka 8. Ble vekt av katten halv 7. Så jeg blir lenge våken i dag. Jeg skal kanskje til Ulsteinvik sammen med Anne i dag, men hun har jo ikke stått opp enda. Senere eller i morgen kan jeg legge ut bilder som jeg har tatt siden sist.

Hva synes du om "den nye" bloggen min?

Jeg tar en bloggpause

Nå har jeg bestemt meg for å ta en bloggpause, det er bare så mye stress for tida. Jeg jobber 100%, jeg får ikke sove om natta og jeg har mange lærlingoppgaver som skal gjøres. Man kan faktisk bli avhengig av blogging, det kan bli så gale at man ikke kan gjøre noe annet, fordi en må sitte og blogge og få mange besøkende per dag. Derfor er det lurt å ta en liten pause inni mellom. Jeg kommer tilbake med ett helt nytt deisgn. Når? det vet jeg ikke...
Vi snakkes så lenge!

Verdens nydeligste sang!

http://music.d3net.net/Birthday/Ben%20Lee%20-%20Breathing%20Tornados%20-%2006%20-%20Birthday%20Song.mp3

Jeg elsker denne sangen. Den er ikke på youtube, ikke på spofify eller til å laste ned. 

Hva synes du?

Nå skjønner jeg det

Nå er det en time siden jeg kom hjem fra jobb, men jeg har ikke fått satt meg ned før nå. Da jeg kom hjem var det kjempe rotete på kjøkkenet og oppvaskmaskinen var full, altså ferdig. Bosset var så fult at jeg ikke klarte å tømme det uten å rote masse boss på kjøkkengulvet. Måtte ta med meg hele bossbøtta ut å bare tømme det i den grønne dunken. Men før jeg gjorde det, tok jeg ut av oppvaskmaskinen, satt inn det skitne og rydda på benken, etterpå lagde jeg meg mat og nå har jeg spist. De andre skal ha fisk så jeg tok ett pizza stykke i stedet. Nå skjønner jeg hvorfor mamma og pappa blir oppgitt  når de kommer hjem til bare rot.

 
Google

Bruker du å hjelpe til hjemme? 

Jeg vil ha ekte lesere

I noen uker nå, så har jeg fått alle mine lesere fra bloggtrafik, det vil si at jeg må sitte og trykke neste i lange baner. Blæ, nå merket jeg at dyna mi er opp ned. Men tilbake til saken, jeg sitter til 1 hall 2 på natta og trykker, for å få mange lesere før jeg skal på jobb dagen etter, klokka 8 altså. Men jeg orker rett og slett ikke det lenger, jeg vil ha ekte lesere, ikke sånne som bare trykker forbi og ikke leser. Jeg vet at jeg kommer til å miste mange besøk, sikkert 150 eller mer. Og talet på bloguratmeteret kommer til å gå ned igjen til 600 eller mindre. Jeg kommer til å forsvinne fra topplistene også. Jeg kommer jo selvfølgelig til å trykke litt inni mellom, men jeg sitter ikke oppe for å få flere besøkende. Blogging er ingen konkurranse. Er det vel?

Dette hadde jeg på meg i går kveld


Hva synes du?

Jeg er på alle topplistene!

Jeg har hatt en del besøkende den siste tiden, jeg hadde begynt å få flere, så begynte jeg med bloggtrafik, så fikk jeg bare enda flere. Bloggtrafik kan du bli medlem på her http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=lmsk9.
Jeg pleier og sjekke om Anne (aimen.blogg.no) er på topplisten, så var jeg forsyne meg der jeg. Er på jenter 18-24. 

Mest lest

Mest aktiv


Pluss


Nå var jeg ikke på bloggshout lista da.

Nå må jeg snart sove, jeg har sovet litt, sånn inni mellom. Mamma står vel snart opp, hun skal på jobb. 

Den beste slankemetoden..

.. er selvfølgelig photoshop!


Før, dette bildet er sikkert manipulert det også!

EtterHva synes du?

Dagens innkjøp - 10. April 2010

Idag var jeg og Ann-Synøve i Ulsteinvik. Jeg brukte vel litt mye penger.

Dette kjøpte jeg på Rema 1000


Dette kjøpte jeg på cubus

Den er mye mørkere i virkeligheten


Mye mer fersken fargetDenne kjøpte jeg på Europris
Hva synes du?

Jeg bruker minst 10 minutter

God morgen! Det var så herlig å våkne opp til dette flotte været. Er ikke ofte jeg våkner før 11, menmen. Jeg sitter og hører på god damn your beautiful på repeat, det gjorde jeg i natt også. Den er så fin. Så ser jeg utover alt rotet på rommet mitt, huff. Vil ha meg en ny kommode, den jeg har, den er gammel, stygg og når man løfter den opp faller alle bena av. Jeg vil ha en i samme sort som nattbordet mitt, men den er litt stor til å ha der. Ville ha med meg Anne sta å se om vi fant en ny, men hun kommer til å sove til ihvertfall 3.. 


Dette skal jeg gjøre noe med i dag, det ser faktisk verre ut nå. Lurer på hvor mange potetgullposer jeg vil finne, tror jeg har 3 stykker, og det er ikke tomme jeg snakker om. Må være sikker på at jeg har nok. Nå må jeg gå å sminke meg slik jeg kan begynne på denne flotte dagen! Ja, så må jeg ned å kjøpe meg en ny tannkost, viktig viktig!

Jeg bruker minst 10 minutter på overskrift hver gang jeg skal skrive ett innlegg..

Hva skal du i dag?

Noen som ikke sover?

Da har jeg vært våken i 24 timer, jeg hvilte meg litt i sted men jeg sov ikke, lå der bare og varma meg. Jeg stod opp halv 7 i dag morges. Kom en halv time for tidlig på jobben også, men det var bare koselig egentlig. Helt siden jeg kom hjem, har jeg jobbet med designet, kom hjem ca halv 4. Er snart ferdig med stilsettet, må bare finne en passende bakgrunn, så har jeg litt igjen på maler. Prøver å lage det slik at jeg kan ha det en stund, at jeg ikke blir lei av det. Skulle ønske jeg var trett, men jeg er alt for.. ehm, oppspilt? nei.. ja, jeg har hatt en super kveld, derfor er jeg så langt oppe at jeg ikke får sove.

Noen som ikke sover?
Har du hatt en like super kveld som meg?

Til helga kanskje?
Hva skal du i helga?

Nettshopping

Jeg har nok en gang shoppa på nettet, hm denne gangen også. Noen av tingene jeg bestilte hadde de ikke på lager så noe kommer etter 17 april og noe i mai. Jeg vil heller legge ut bilder av tingene når de kommer, ikke nå, for da blir jo det ikke noe spennende. Men jeg kan si en ting, jeg kjøpte ingen svarte kjoler, tror jeg. Kjøpte litt i farger, siden det snart er sommer. Vet ikke om jeg skal på noe sommerferie, men vi får se. 


Her handler jeg aller mest - Joker Gursken!

Shopper du ofte på nettet?
Fra hvilken side?

Time for friday !

Denne uka har jeg jobbet hver dag, det er faktisk litt slitsomt. Det er mye tyngre å jobbe enn å gå på skole faktisk, men jeg får jo penger. På mandag, jipppi! Nå skal jeg på jobb for siste gang i denne uka, men på'n igjen neste uke. Jeg sitter altfor lenger her på morgenen, nesten så jeg ikke rekker det, så nå må jeg virkelig løpe.

Skal du jobbe denne helgen?

Bilder fra i dag

Ikke hele dagen altså, først var jeg på jobb. Så sov jeg, så var jeg med Janita. Vi gikk til butikken, så kjøpte vi pizza og spiste den hos henne. Det er så koselig, sitte på kjøkkenet, helt alene der. Det er ingen som kommer inn eller bråker. Var litt bra, siden jeg nettopp har testa meg for cøliaki!
Ikke sant det ligner litt på fiskepudding?
Hvilken pizza liker du best?

Hva gjør man i en sånn situasjon?Har du noen tips?

Nå legger jeg meg + litt til

Nå må jeg legge meg, det er jeg slettes ikke flink nok til. Nå er jo klokka snart halv 2, og jeg skal på jobb klokka 8. Det går jo helt fint, men kanskje jeg blir trett til slutt en dag, jeg har jo holdt på sånn i minst 2 uker nå. Stakkars pus, hun fikk jo ikke sleppe inn til noen, og jeg var også skeptisk, men når hun står utenfor døra og mjauer så sårt, så må jeg bare slippe henne inn. Du kan lese om det lenger nede på bloggen. Jeg sa til henne at visst hun begynte å klenge seg på meg, eller begynte å "gugge", hadde jeg henne på gangen og lukket døra. Nå ligger hun så fint og stille og sover på ett teppe ved siden av meg her. Skulle tatt bilde men er redd for å vekke henne. 

Jeg har bestemt meg for å begynne helt på nytt med designet på bloggen, det gjør jeg først på en testblogg som jeg har, så fører jeg det over på denne. Det er så mye rot på bloggen min, i malen spesielt. Mye jeg vil ha tilbake som jeg ikke får til. Men det blir en stund til nå siden jeg skal forandre på alt. 


God natt :)

Det ble ingen av delene

Jeg var så spent på å komme hjem fra jobb, se hvordan det gikk. Om vi hadde fått flere katter, eller om vi ikke hadde katt i det hele tatt. Men da jeg kom hjem kom hun gående mot meg og strøk seg inntil bena mine. Jeg ble så glad, selv om jeg ønsker det beste for henne, det ser ut som hun har det veldig vondt. Det er ingen som vil ta henne til dyrelegen, det blir liksom så trist. Mamma tok med ene kaninen vår da den ble angrepet av ett annet dyr, hun synes det var så ekkelt å måtte dra der i fra uten noe. Men det er jo bare en dag i uken hun er sånn, det blir egentlig bare verre og verre. Men hun springer, leker og koser og er ute dagene ellers. 


Før jeg dro på jobb 


Da jeg kom hjem. (jeg har snudd bildet på pcen men når jeg laster det opp her så blir det bare sånn)

Enten eller

Når jeg kommer hjem, er det enten eller. Kanskje har vi fått flere katter, eller så har vi ingen katt i det hele tatt. Pus bare ligger der og mjauer og rister, har kjempe mye utflod og ser kjempe dårlig ut. Kanskje hun skal føde eller så er det sikkert den siste tiden. Huff, stakkars. Uansett hva som skjer når jeg ikke er her pus, så er jeg kjempe glad i deg, elsker deg og kommer til å savne deg i flere år fremover, du var min beste venn og var sammen med meg i godt og vondt!

Min aller første gang

I dag gjorde jeg det for min første gang, det var litt gøy, men jeg var ikke så god til det da, men øvelse gjør mester. Håper på å gjøre det igjen i kveld, jeg kan jo bli god til det. Sånn som Anne, hun er god hun. Hun kan lære meg opp så jeg blir skikkelig god, så kan vi gjøre det sammen. Jeg blir nok aldri en av de beste, for det finnes jo så mange som er kjempegode her i verden. 

Det er selvfølgelig snakk om Gitarhero her altså, hva trodde du?Spiller du?

Er det virkelig sånn?

Jeg er innom flere 100 blogger hver dag, og jeg merker fort hvem som har flest lesere og får flest kommentarer. De som legger ut hva de har på seg hver dag, de som er pene og har konkurranser med store premier. Så har vi de som blogger hele tiden, 10 ganger i timen, vs,hot or not, hva synes du? osv. Bare for at folk skal kommentere. Selvfølgelig kan man ha en vs eller hot or not innimellom. Det har jo jeg også det. Jeg, personlig, synes ikke det er interessant å vite hva folk har på seg hver dag, og heller ikke hva en har gjort i detaljer. De som er på topplista er der av en grunn, for at folk leser bloggene deres. Men det finnes så utallige mange andre blogger som minst er like bra men ikke er oppdaget ennå. Nå snakker jeg ikke om min, den får den som har lyst lese. Selvfølgelig er det kjekt med lesere og koselig med kommentarer, men jeg reklamerer ikke for min egen blogg på andre blogger. 


Hva liker du å lese om? 

Oppmerksomhetssyk sa du?

Siden jeg ikke skulle på jobb før 4 i dag, hadde jo jeg tenkt å ligge opp lenge, lese blogger, snakke med folk på msn og kose meg med Home and away. Jeg begynte å se en episode, men allerede etter bare 5 minutt, så sovna jeg. Jeg sov helt til hall 5, men jeg sovnet jo igjen, våknet mange ganger og til slutt sto jeg opp nå ca kvart over 12. Pus er skikkelig klengette, skal ligge så nær meg så mulig og helst under dyna. Stakkars pus, begynner vel snart igjen med utflod, for denne uka. Viss jeg ikke klapper henne eller ser på henne så er det: Mjaaumjaaumjaumjaaumjaumjau... Om jeg beveger meg også, mrjaau...
Har du noen som klenger på deg hele tiden?

I morgen skal jeg sove lenge

Ja, det skal jeg virkelig, skal ikke på jobb før 4. Det er så herlig. Men jeg får jo egentlig ikke noe ut av dagen om jeg sover til 2-halv 3. Jeg er ikke den flinkeste til å legge meg heller, legger meg omtrent til samme tid om jeg har  fri, skal på tidligvakt eller seinvakt, sånn rundt 2 tiden. Jeg kom på at jeg ikke har spist mer enn en halv karbonade og en halv potet i dag, så det blir vel snart litt mat. Jeg får jo vondt i magen av alt jeg spiser, men mat må man ha!

Huff, jeg har ingenting spennende å blogge om nå for tiden. Men jeg har jo kjøpt meg kamera, så om det skjer noe skal jeg dele det med dere!

Følg meg på facebook!

Jobb!

Nå drar jeg på jobb, etter 4 dager med fri. Ha fortsatt en fin dag dere!Konkurranse - Vinn spotify-invite

Jeg har en konkurranse gående, der kan du vinne en spotify-invite

Tilbake til hverdagen

Nå er det slutt på ferie for meg, jeg hadde en liten ferie i 4 dager og i dag er det tilbake på jobb. Jeg er glad jeg skal på seinvakt og ikke på tidligvakt, slik at jeg fikk sove litt lenger. Jeg våkna faktisk i 11 tida, og sto opp halv 12. Jeg bruker år og dag på å skrive ett lite blogginnlegg for jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive. Jeg orker ikke å skrive at i dag stod jeg opp, så sminka jeg meg, så spiste jeg frokost, så gikk jeg tur med hunden min (jeg har ikke hund), så når jeg kom igjen rydda jeg rommet mitt og så spiste jeg middag, så, så, så... 

Når jeg tenker meg om, så har jeg faktisk ingen bukser å ha på meg i dag, de 2 grå er til vask og det er den svarte også, jaja.. har fortsatt 2 timer på meg. 


Hva skal du gjøre på denne flotte dagen?

Bilder fra hytta - 2


Kveldsmat


Kveldskos


Vi fikk besøk, tante, morfar og mormor


Onkel, tante og morfar


Middag


Mamma og meg på skitur. Huff.. skulle tatt flere bilder!


Meg i "baren"


Mamma vant hele tiden, jeg vant 2 ganger i går da!


Var noen som prøvde dette også!


Pappa


Mamma


Grillings!


Pappa og Mamma


Lating på g. (liten tv er) bedre enn ingen tv! 

Både Mamma og Pappa tok bilder så om jeg får noen av de kan jeg legge ut!

Bilder fra hytta - 1

Hytta vår er ikke ny, den er 40 år gammel eller noe sånt. 


Kjøkkenet


Sofakroken


Bordet


"Vindu" inn til kjøkkenet


Jeg og pappa skulle spise frokost, mamma, lillebroren min og kompisen hans kom senere på dagen


Her sov jeg, på hemsen, helt alene!


Pappa klar til å dra opp i trekket, som forresten er 100 meter fra hytta vår. 


Vi fikk en gutt til å ta bilde av oss. Jeg var utslitt, ok? (jeg så ikke ut)


Utsikt fra toppen


Koser meg med Fanta zero, potetgull og New Moon. 


Mamma strikker.


"Kjøleskapet"


Flatbrøduttyggingskonkurranse, pappa lagde en bil...

..broren min en skilpadde.


Broren min og kompisen (Jørn) måtte grave ett hull til kjølebagen. 


Jeg og pappa var på "bar". (de solgte øl og vin)Kommer flere bilder i neste innlegg!

Jeg er hjemme igjen!

Nå har jeg kommet hjem fra hytta, eller jeg kom for en time siden. Men blogging er jo ikke det første jeg tenker på. Faktisk så var det ganske herlig uten Internett, ingen facebook, ingen msn, ingen blogging. Bare peiskos, kort, zatzi, skigåing og slalåmkjøring. Skulle gjerne ha vært der lenger, men jeg skal på jobb i morgen. Er litt dumt at snøen smelter, kanskje allerede til neste helg, men da skal mamma jobbe så da tror jeg ikke vi skal innover. Jeg tok mange bilder, men har ikke fått lagt de inn enda. Kan ikke beskrive hvor gøy det var der, gleder meg sånn til neste gang det er snø og vi skal kjøre slalåm. Men jeg skal få lagt inn bildene, så skal jeg legge de ut. 


Hva har du gjort i påsken?  

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits