Image Map

april 2011

I kveld!Sånn ser jeg ut i trynet og på håret i kveld. Anne skal være sjåfør for noen og jeg skal være.. ja, jeg skal være sjåfør sammen med henne, eller hva jeg skal kalle det. Det blir ikke noe kort kjole eller skjørt i dag pga foten, tar en lys bukse og en lys overdel.

Hallo! det er jo natt til 1.mai så jeg må jo ut, med eller uten krykker. Men krykker og alkohol er vel ingen god kombinasjon så jeg tar det rolig der. Men det er jo gøy og møte folk! 

Hva skal du i kveld?


Fjerne googlead i sidemenyen

Dette må du gjøre i alle malene: Trykk Ctrl og F samtidig og søk på </tag:profile>, denne skal du fjerne. Husk at du må gjøre det i alle malene. 

Innholdsrik dag!

Det eneste jeg har gjort i dag, er å gått opp på badet og ned fra badet. Rydda litt i senga mi, siden jeg har alt her tilgjengelig nå, og så tråkka jeg på den ene krykka mi, det er jo sånne pigger på så jeg fikk ett sår. 

Innholdsrikt hva?

Jeg har så lyst og rydde her og skifte på senga mi, men litt vanskelig i min tilstand. Det er jo fint vær og strålende sol, men jeg er ikke så megafan av sol egentlig, det er ikke sånn at jeg MÅ ut liksom. Nå skal jeg gjøre mitt beste med rydding, så blir det vel litt design og tv, Cola og muligens sjokolade frem til det dukker opp noe eller noen.


 

Hva har du gjort i dag?
Har du noen planer?
 

Fine bilder!

I morges, eller det blir vel gårmorges, så ringte hun fra røngtenavdelingen og sa at MR bildene var helt fine. Jeg er jo selvfølgelig glad for det, men om de hadde funnet noe, så kunne de kanskje ha gjort noe med smertene. Om det ikke er noe galt, hvorfor har jeg så mye smerter da? Det er 1 uke siden jeg falt og jeg kan ikke si at jeg har blitt noe bedre. 

Jeg er så trett og sliten, men jeg får bare ikke sove. Hver gang jeg snur på meg, så gjør det vondt i foten, og om jeg er så heldig at jeg sover, så våkner jeg. Jeg vet jeg syter litt mye om foten min for tiden, men den er en del av livet mitt og det er det jeg blogger om nå.  Jeg har fått en tendens til å skrive lange innlegg for tiden, derfor avslutter jeg dette med morgen dagens/dagens) planer. 

- Dusje
- Prøve og rydde litt
- Brette klær

Hva skal du gjøre i morgen? 

Guider for gratisdesign!

Jeg får så mange spørsmål om hvordan man laster ned og legger inn gratisdesignene, og jeg har laga guider for lenge siden som dere kan følge. Der er jo både bilder og tekst, og folk som bare ser på bildene får det ikke til, såklart. 

TRYKK HER FOR GUIDEN LASTE NED DESIGN. 

TRYKK HER FOR GUIDEN LEGGE INN DESIGN 

 

Nå skal jeg lage guider for hvordan endre profilbilde, profiltekst og header i gratisdesigene. Jeg har ikke fått meg opp av senga i dag, foten min verker sånn, kjennes ut som det står en kniv inn i kneet, er kvalm av det.

 

Synes du guidene er vanskelige og følge? 

Pakke i posten!

I går fikk jeg en pakke i posten. Det var ikke noe klær eller sminke, men en sånn her:

Det er sånn jeg har under dataen min, så blir den ikke varm. Det hjelper veldig veldig godt, jeg kan ha på dataen min i flere timer uten at den blir varm. Jeg har fått brannsår på låret og den har smelta ett lys, så en sånn trengte jeg virkelig. Det er også vifte under som man kobler til via usb, veldig praktisk! Man kan ikke ha den rett på fanget, men på en plate eller ett bord. Du kan bestille den her.

 

Har du en sånn? 

Nytt gratisdesign

Siden jeg har vondt i foten, så kan jeg ikke gjøre så stort annet enn å sitte her, så da holder jeg på med design og html/css. Jeg har holdt på med html/css siden 2003-2004, jeg elsker det, og jeg har lært mye nytt nå i det siste. Jeg er ferdig med gratisdesignet som dere fikk se en sneakpeak av, det kan du finne her.

Jeg vet at jeg oppdaterer designene ofte, men det er fordi jeg lærer mer og mer, og til finere de er jo flere vil bruke dem. Jeg holder på med det rosa designet, jeg var skikkelig fornøyd med det, men så virket det ikke skikkelig i Chrome så jeg måtte ordne litt mer på det.  

Nå skal jeg kose meg med Cola, paprikabamser og den nyeste episoden av the biggest loser.

  


Hva gjør du på i kveld? 
Hva synes du om gratisdesignet?

Bakgrunner 3

  
  
   
  
  


Jeg har laget fargene på dem selv.


Bakgrunner 2

  
  
  
    

Desse har jeg laget selv, eller farget til forskjellige farger selv. 

SneakpeakEn liten sneakpeak av gratisdesign 6.

Ser det bra ut?Innkjøp 270411


Som sagt så skulle jeg ta MR i dag.Venninna mi, Ann-Synøve, kjørte meg siden mamma og pappa jobber. Vi var ganske tidlig ute så vi gikk litt på Cubus først. Der kjøpte jeg meg en beige bukse. Jeg var litt nervøs for MR, selv om jeg har tatt MR mange ganger før, av hodet. Alt av metall måtte jeg ta av meg, og det gikk veldig bra. Etterpå fikk jeg kjenne hvor sterk den magneten er, jeg holdt en strømpe med en metalldings i og den fløy rett inn i trommelen. Så det hadde ikke vært noe særlig om jeg glemte piercingen og den fløy rett opp i, auau.

Jeg holder på med ett nytt gratisdesign, gratisdesign 6. Jeg er veldig fornøyd med det, så gled dere. Jeg holdt på i flere timer i natt, siden jeg ikke får sove pga foten uansett.

 Hva har du gjort i dag?
 Har du vært på MR noen gang? Isåfall av hva?
 Hva synes du om buksa jeg kjøpte?

 
Ble litt mange spørsmål..

Hello day, Im ready to play..

Men først må jeg tvinge meg selv til å overse the pain in my leg. Det gjør så vondt at det er kvalmende, jeg blir helt uvel og ekkel. Håper de finner ut om det er noe og fikser meg eller at jeg blir bra av meg selv veldig snart. Jeg vil kunne sove uten og våkne hver gang jeg snur på meg, døgnrytma mi er jo helt krøllette. Dette med klokkeslett og tid er litt rart, hvordan vet vi at klokka er f.eks 5? Hvem fant ut at klokka var 5 aller første gangen man laget en klokke?

Vet dere hvem som fant opp klokken? 

(Mekaniske klokker ble produsert i Tyskland, Storbritannia og Frankrike fra 1600-tallet, og i USA fra 1700-tallet. De hadde ofte svært forseggjort dekor i gull, porselen eller elfenben, og ble bygget for adel og storborgerskap. Dette var særlig populære statusobjekter blant adelen i Frankrike. Benjamin Franklin produserte klokker i USA.) 

Bilde fra google

Ha en fin dag, blogges når jeg kommer hjem fra MR!

MR i morgen

I dag tidlig fikk jeg en telefon fra røngten avdelingen, de sa at jeg kunne få komme i morgen til MR. Klokken var jo ikke 9 en gang så jeg la meg ned igjen, plutslig var klokka 12 og jeg måtte stå opp, var hos legen klokka 13, så opp med sykmelding til jobben. Jeg har nesten bare holdt på me design i hele dag, til andre og litt meg selv. Det er litt irriterende når noen har sendt epost og vil ha design, og så svarer de ikke når jeg har jobba lenge med designet. Men sånn er det vel.  Jeg har slitt meg gjennom en dusj, var slitsom og stå på en fot og snu seg og vaske seg, ja.

Det var egentlig det jeg har gjort på i dag,  nå skal jeg snart lage meg noe mat, og kanskje se på tv med de andre oppe. Må være opplagt og våken til i morgen, Ann-Synøve skal følge meg til MR, og hjelpe meg med å finne frem, har aldri vært på MR på det sykehuset før. 

 

Hva har du gjort i dag ?  

Perfect design!

Nå er jeg virkelig fryktelig fornøyd med designet på bloggen, det er lyst og fint og søtt og nydelig. (haha). Jeg blir så glad når jeg får til ting slik jeg vil, og at jeg kan ting. Jeg synes det er kjekt når venner og lesere spør om hjelp angående design, da får jeg liksom en følelse av at folk synes jeg er flink. Nei, huff, dette ble.. rart. Men det er jo på en måte lykke. 

Jeg har holdt på i over 1 time bare med kommentarfeltet, og jeg er mer enn fornøyd med det. Virkelig. Jeg har lært mye nytt og har storkost meg. Storkoset meg med designet, men ikke grunnen til at jeg er våken, som er for at foten min verker og jeg blir helt uvel og kvalm av det.

Grunnen til at jeg ikke har lagt ut bilder i de siste innleggene er for at, og nå er jeg ærlig, jeg er lat. Nå skal jeg prøve og overse smertene og få litt søvn.

Hva synes du om det "perfekte" designet mitt?  

Det hjelper ikke å gråte..

I går, da jeg var ferdig med designet var jeg kjempefornøyd. Men i dag, nei ikke slett så fornøyd, så ikke bli overrasket om jeg bytter litt på. Jeg vet hvordan jeg vil ha det, men jeg får det liksom ikke helt til, eller jo, men når jeg har gjort det så ble det ikke slik jeg tenkte. Foten min verker også, er vanskelig og konsentrere seg, jeg blir rett og slett kvalm av smertene! Det hjelper ikke å gråte, jeg prøvde, men det ble ikke noe bedre..Hva gjorde du på den siste feriedagen (?) ?
 

 

Gammelt arbeid

Når jeg lå i senga før jeg endelig bestemte meg for å stå opp, hadde jeg fullt og helt i hodet hva jeg skulle skrive, men når jeg skulle skrive det så fløy det bare rett ut. Men nå sitter jeg ihvertfall i stua og skal til på ett design, jeg er faktisk hjemme alene. (Jippi). Det eneste som er herlig med å være hjemme alene er stillheten, det er så herlig å kunne sitte i stua helt alene uten at noen maser. Jeg har jo egen tv på rommet, men det er noe annet å sitte på stua.

Om noen få strakser begynner One tree hill og selv om jeg har sett episoden minst 2 ganger før, så skal jeg nok se den igjen. Noen serier kan man bare se om og omigjen.  

Denne laga jeg da jeg hadde piczo, 5 år siden eller noe, fant den på photobucketgreia mi. Hva skal du i dag?
Hva synes du om headeren/layouten?

God natt!

Nå orker jeg ikke mer data, jeg hadde egentlig tenkt å sitte her til greys begynner, men det ble så kjedelig at det gidder jeg ikke. Jeg sovner nok ikke uansett, foten min verker sånn. Hver gang jeg snur på meg, våkner jeg, travelt. Jeg må ligge på rygg, jeg som sover best når jeg ligger på siden..

Jeg har ingen planer i morgen, jeg kommer mest sannsynlig til å sitte her, det er jo ikke så mye annet jeg kan gjøre heller så. Jeg har lyst på joggetur, men det må nok vente. 

God natt! 

Nytt design!

Helt siden mitt forrige innlegg, tidligere i dag klokken 14:49 har jeg holdt på med dette designet. Jeg er egentlig kjempefornøyd, jeg likte det. Det skal jo liksom være ett vårdesign på en måte, men passer jo til alle sesonger. Jeg har ikke bytta ut headeren, og det er fordi jeg ikke har noen nye bilder og lage header av, og dessuten så likte jeg den. 

Det har kommet en ny knapp i menyen, til salgs, der kommer jeg til å legge inn det jeg skal selge, som en salgsblogg. Ideen og inspirasjonen til å gjøre det sånn fikk jeg fra denne bloggen. Jeg har ikke fått gjort ferdig alt ennå, har litt småting igjen.

Nå sitter jeg og ser på en film på FEM, men har ikke egentlig fått med meg så mye. Foten min verker, jeg er sulten, det er ett dyr på veggen.. og jeg kan ikke gjøre noe med det. Jeg orker ikke å stå på en fot og lage mat, og så lenge jeg har ett øye med dyret på veggen gjør det vel ikke noe skade..leggen min er helt iskald, så jeg må uansett opp på kjøkkenet og varme varmeputa!

 

Hva synes du om designet? 

4 leger..+ en til..

Først var jeg hos legevakten heri området, han bøyet og vridde og trykte på foten, noe som egentlig gjorde forferdelig vondt. Han trodde ikke det var noe brudd, men sendte meg til røngten for å være sikker. Der var det først radiografen eller hva det heter som bøyde og vridde litt mens bildene ble tatt, etter det ble jeg sendt til en annen lege, som også skulle undersøke meg. Hun bøyde, jeg skrek. Hun hentet en lege til, hun også bøyde, trykte, og dro. De bøyde føttene mine veier jeg ikke visste gikk an en gang. De sa at det var en forstuing/forstrekking og hadde på bandasje, ned i ankelen var det en lett forstuing. Så var vi ferdige, trodde jeg. En mann kom inn, han var nok ferdig på jobb siden han ikke hadde arbeidskle på, og han også ville bøye og bende på føttene mine. Herrigud så vondt det gjorde, han fant ut at han ville ta en MR. Så de skal ringe meg når jeg kan komme...


Hva har du gjort på så langt i dag?

Hjelpesløs..

Tidligere i kveld ringte jeg legevakta og spurte om det var best og komme nå eller vente til legetimen min på tirsdag, hun sa at det kunne være lurt og komme, men at jeg måtte ringe i morgen klokka 9. Så da blir det tidlig opp på meg. Jeg tok smertestillende men det hjalp ikke noe særlig, så her sitter jeg i senga mi med pute under kneet og pcen vedsiden av meg. Jeg føler meg ganske hjelpesløs siden mamma hjelper meg med all bæring og flytting av ting.

Jeg har jobbet litt med ett gratisdesign, det ble lyst/grønt. Gled dere! Ellers ser jeg på Ungkaren og slapper av, det er nesten ingenting å se på tven heller.

Hva har du gjort i kveld? 

Den siste turen i trekket

Jeg er hjemme fra hytta, det var kjempeartig. Da vi kom dit spiste vi middag, så testa jeg den nye dusjen, deilig. På torsdagen var vi på karaoke på varmestuen og hadde det utrolig kjekt, ihvertfall jeg. Vi sang, lo og koset oss.


Anne og meg. Tatt med mobil. 

På fredag, i går, dro jeg, pappa og lillebroren min i trekket. Det var så herlig, selv om føret var elendig. Det var jo 12 grader og sol, så det var ikke så rart at føret ikke var bra. Den siste turen ned, skulle vi grille med mamma, broren min og Anne. Men vi kom aldri så langt. Den siste løypa ned, så skulle jeg renne rett ned en bakke, så kom venstreskia mi, eller foten ut av sporet og jeg falt jo. Det føltes seriøst ut som foten min var vridd helt rundt. Jeg lå der og hadde skikkelig vondt i kneet, kom meg ikke opp eller ned. Heldigvis var pappa der. Han fikk taki noen folk, så kom de og henta meg. Det så jo helt sikkert dramatisk ut, men de gjør jo sånn hver gang. 

Det ble til at vi grillet på hytta og spiste inne. Jeg klarer jo ikke å gå, det gjør så vondt. Mamma og jeg dro hjem i går kveld, hun skulle jo på jobb i dag. Det var jo egentlig meningen at jeg også skulle det, men neida. I natt har jeg nesten ikke sovet, hver gang jeg snudde på meg våkna jeg for at det gjorde vondt. 

Jeg har jo krykker, men det er så slitsomt. Jeg skal ringe legen i senere og høre om det går bra at jeg venter til tirsdag siden jeg skal til fastlegen min da. Jeg har litt bilder, men de er på kameraet som ligger i sekken min oppe, og jeg sitter på rommet mitt nede nå. 

 

Hvordan har din påske vært?

Jeg drar på tur!

Jeg sto opp en halv time for tidlig i dag, trodde jeg hadde skikkelig dårlig tid, men det var heller omvendt du. Nå skal jeg først på jobb, 08-15, så drar jeg på hytta sammen med brødrene mine og Anne. Mamma og Pappa er allerede på hytta og de gleder seg til vi kommer innover. Jeg skal mest sannsynlig bare være der til fredagskveld, siden jeg skal på jobb på lørdagsettermiddag. Det er ikke så mye jeg trenger og ha med, så pakkingen går nok i en fei. 

Ha en fortsatt god påske, så snakkes vi når jeg kommer hjem! 

 

Salgsblogg?

Jeg har så mye klær at det ikke er plass til dem i skapet, og jeg har jo kjøpt klærne, det er jo ikke akkurat billig med klær heller. Derfor har jeg tenkt å starte en salgsblogg, eller det blir på denne bloggen, orker ikke og holde styr på så mange blogger. Jeg har klær som jeg bare har brukt noen få ganger, noen bare en gang og noen er ikke brukte i det hele tatt. Jeg har også en del ting jeg ikke trenger, som for eksempel spill.  

Jeg er ferdig med å fikse gratisdesignene, de er nå kommet på bloggen helt i orden uten prikker. Det tar faktisk tid å lage design, og det blir forskjellig i forskjellige nettlesere. Nå tenkte jeg og se om jeg fant noe is eller noe godt og kose meg litt!

 

Hva skal du gjøre i kveld? Hva synes du om salgsblogger? 

Farger

Som sagt så holder jeg på med å oppdatere og fikse på gratisdesignene. Jeg lager også noen nye, de som er minst lastet ned blir byttet ut med helt nye, og da trenger jeg tips til farger jeg kan bruke, som dere vil ha eller kunne ha tenkt dere.

Det går jo mest i hvitt, grått, rosa og lyse farger. Hittil nå har jeg, lysebrun, lillanyanser, grå og hvitt, hvitt med skygger, mørkegrå og noen sommerslige farger.

Hvilke farger synes du er finest på bloggdesign? 

5 ferdige

Jeg er faktisk ferdig med å fikse på 5 gratisdesign, slik at prikkene er borte og litt andre finpussinger. Jeg har ikke lasta opp de nye enda, men det kommer når jeg er ferdig med alle. Akkurat nå har jeg skikkelig vondt i hodet, sånn skikkelig skallebank.. da tenker dere sikkert: hvorfor holder du på med data om du har så vondt i hodet?. ja det skal jeg fortelle dere, når jeg har hodepine så blir den ikke noe verre av data og tv. Nå skal jeg fortsette med gratisdesignene slik de blir ferdige og kommer på bloggen.

Hva gjør du i dag?

Besøk!

Først så skulle Anne komme på besøk, men så var det noe med bilen, også plutslig dukket hun opp med både popcorn og Cola. Vi hadde det kjempeartig, eller, ihvertfall jeg. Vi spilte supermario på nintendo wii, så på pinlige sykdommer på nrk3 og spilte enda mer. Vi spiste 3 pakker med popcorn, sånne vi popper i microen, drakk 1,5 liter Cola, + litt annen brus og lo og koste oss. Jeg kan ikke tro at vi spilte supermario i nesten 6 timer, men tiden bare fløy.. hun kom ca 8 og dro nå i 2 tiden, hun skulle gå hjem, det er jo faktisk ett stykke. Jeg får ihvertfall ikke sove før jeg vet at hun er hjemme, all den refleksen jeg putta på henne hjelper ikke mot folk og andre ulumskheter. 

Nå skal jeg se om jeg får ordna på gratisdesignene, jeg får så mange negative tilbakemeldinger for den minste ting..

God natt til dere som er trøtte og skal sove! 

Fiksing av gratisdesign, men først..

skal jeg spille supermario med Anne! 

På omtrent alle gratisdesignene mine kommer det en prikk først i alle innlegg, nå har jeg funnet ut hva det kommer av, og jeg skal ordne det etterpå. 

Kos dere!

Godkjenne kommentarene

Nå har jeg satt på sann at jeg må godkjenne kommentarene før de vises på bloggen, ikke for at jeg er redd for stygge kommentarer eller at andre skal se de, men jeg synes det er lettere når jeg skal svare. Jeg får se hvor lenge jeg har det sånn, jeg har en tendens til å ombestemme meg nemlig. 

    

Akkurat nå sitter jeg og ser på Grey's på tv2 bliss, tenkte og ta meg litt mat snart. Aner ikke hva jeg skal finne på i dag, ingen verdens ting å finne på. De få vennene jeg har er enten på jobb eller bor langt vekke.

Godkjenner du kommentarene før det vises?
Hva skal du gjøre i kveld?


 

Innkjøp 180411

Tenk at vi tar bilder av tingene vi kjøper? Som om vi ikke kommer til å huske hva vi har kjøpt liksom.. og så legger vi dem ut på nettet etterpå? syk verden.. here we go:


Alt sammen! Unntatt benken..


Supersøte sko fra Eurosko. 


Undertøy fra Vero Moda og strømper fra Cubus.


Hårfarge og sokker fra Europris. Clear strips fra Cubus.


2 jakker og en bukse fra Cubus.


 


Denne benken kjøpte jeg på Jysk, satte den sammen i går, HELT ALENE! Jeg må bare få rydda litt til på rommet så kan jeg legge ut bilder av rommet.

Hva synes du?

Bilder!

Bilder fra Lørdag, egobilder i nattmodus!

Blir aldri ferdig...

Jeg rydder enda jeg.. tok litt lang tid å sette sammen den tvbenken, og koble til alle ledningene ++.. nå holder jeg på å rydde og kaste og styre litt. Jeg føler at jeg aldri blir ferdig, men det håper jeg at jeg blir. Det kan godt hende at innkjøpet og bilder av rommet ikke kommer før i morgen, vi får se. 

:) 

Shopping!

I dag har jeg shoppet skikkelig mye, synes jeg da. Hehe! Sko, benk, jakker, undertøy og mer. Men nå må jeg først rydde rommet, slik at jeg faktisk får plass til å ta bilder av det jeg har kjøpt, ja så gale er det faktisk. Det tar vel en stund tenker jeg, men jeg kan jo legge ut bilder etterpå. Både av rommet og innkjøpet.

Hva har du gjort i dag? 

Ta en titt på dette designet

Dette har jeg jobbet veldig lenge med, du kan ta en titt på det her.

God morgen!

 

Hva synes du om designet?  

Få søkeboks på bloggen

Denne kan du legge i widges, men også i malene om du vil det.

<form action="http://blogsoft.no/index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="518890" />
<input type="text" name="criteria" value="Søk i bloggen" style="width: 100px;" maxlength="1000" />
<input type="submit" value="Søk" style="width: 30px;" id="soek" />
</form>

Innkjøp 110411

Ja, jeg vet, det var på mandag. Men dere skjønner.. nei, ikke noe men. Latskap kalles det. 


Strømpebukser fra cubus, 3 for 2.


Truser fra bik bok, 2 for 49.


Nettingtights fra H&M, hårpodukter fra VITA, "pupper" fra cubus.


Kjole bik bok <3


Skjørt og topp fra H&M


Sko, husker ikke hvor fra, men en skobutikk.

Hva synes du?

 

Kjoler

Jeg har over 25 kjoler som henger i skapet og venter spent på helg og håper på at det er deres tur. Enten av meg eller andre. Jeg har kjoler fra Motehus, nelly, Illusion, Fashionwebshop, Cubus, BikBok, Gina tricot, H&M og sikkert andre plasser. Mange ganger har jeg tenkt at nei nå skal jeg ikke kjøpe flere kjoler, men om jeg ser en kjole som jeg liker så må jeg rett og slett bare kjøpe den. 

Skal jeg legge ut bilder av alle kjolene mine?
Har du mange kjoler?

Den er oppe og går igjen!

Resultatet av gårskveldens hårfrisyre vart ikke som jeg hadde tenkt, da jeg tok ut rullene var håret mitt helt stritt. Så det ble ingen krøller på meg. Dataen min er oppe og går igjen, og det er jeg også, snart. Jeg skal legge de viktige tingene på en minnepenn nå. Vi var en stund på fest hos Silje og Jostein, før jeg og Anne tok veien videre til Zebra. Akkurat nå er jeg kjempelat, har litt vondt i halsen og hoster, men det stopper ikke meg, hehe! Jeg tok 5-6 bilder i går, men finner ikke kabelen til kameraet, typisk. Må lete.Hva skal du i dag?

Mellomrom mellom bokstavene ved pil over

Alle linkene på bloggen:

a:hover {
letter-spacing: 1px;
}


Overskriftene:

h2 a:hover {
letter-spacing; 1px;
}


Sidebaren

#side li a:hover {
letter-spacing: 1px;
}

Du kan selvfølgelig bytte ut 1px med mindre eller større. 

Krisesituasjon!!!

ÅneiÅneiÅnei!! Dataen min! I sted når jeg var ferdig å dusje så var det helt svart skjerm på dataen min, jeg trykte på alle knappene men det kom ikke noe frem. Jeg slo den av og på, og nå tror jeg at alt kommer til å gå bort. Det står System Recovery options og jeg må velge språk og styr. Jeg ringte pappa med en gang, han kommer hjem nå fra tyskland. Håper virkelig ikke alt blir slettet, alle designene, headerene, kodene.. og ikke minst LÆRLINGOPPGAVENE!!

 

Har det skjedd deg??

Kveldens hårfrisyre!

Haha, tror jeg har begynt å bli gammel. Nå har mamma rullet opp håret mitt, i håpet om å få krøller til kvelden. Jeg skal på Innflyttningsfest til noen venner. Au, det stikker jo, men man må lide for skjønnheten, eller? Jeg er skikkelig spent på hvordan det blir, det er jo bare å vente. Jeg sitter her med ett skjerf på hodet, føler meg ganske rar.Lekkert eller?
Har du rullet opp håret noen gang?
 

Send meg epost-link

Det var noen som spurte meg om hvordan man fikk sånn at man kunne sende epost ved å trykke på linken, her er koden:

<a href="mailto:DIN EPOSTADRESSE HER">DIN TEKST HER</a> 

Denne kan du legge i sidemenyen eller widgets, eller der du vil! 

Gratisdesign 9


trykk for større bilde

 

For å endre profilbilde og tekst trykker du Ctrl og F samtidig, og søker på DIN TEKST HER, da kommer dette opp:


<img src="http://i51.tinypic.com/sglslf.jpg"><br>
DIN TEKST HER


Lim inn urlen til ditt bilde i stedet for den urlen som er der, og skriv inn din egen tekst. 


Deilig!Akkurat nå bobler jeg føttene, det er så deilig!

Har du fotbad?

Pakke i posten!

I dag fikk jeg pakken fra Gina i posten, jeg har ikke kamera tilgjengelig akkurat nå, så jeg legger ut bilder fra nettsiden.


Shorts: Topp:

Topp:

 Nattshorts:

Hårpynt:

Jeg kjøpte også en svart kjole, men jeg fant den ikke på nettsiden nå.

Hva synes du?

 

7,8 km!!

Nå har jeg faktisk nettopp gått og jogga 7.8km. Først så gikk jeg, så jogga jeg, så gikk jeg.. osv. Trodde aldri jeg skulle komme meg hjem, men nå er jeg her, i god behold. Bare jeg må dusje! Er jo ganske logisk at jeg svetter.. eller nå fryser jeg faktisk..

Har du trent i dag?? 

Avansert dropdown meny

Denne dropdown menyen er litt mer avansert i kodene enn de andre, koden er veldig lang. Dette er en dropdown meny slik at man må trykke på overskriften for at det under skal komme ned, som f.eks på annais sin blogg.

Design -> Rediger -> Maler, så trykker du Ctrl og F samtidig, og søker på <div id="profile" class="clearfix">

Under der, limer du denne koden:


<style>
#foldheader {
font-family: calibri;
font-size: 13px;
font-weight: normal;
padding-top: 3px;
padding-bottom: 3px;
width: 140px;
border: 1px solid #000000;
margin-top: 5px;
margin-bottom: 5px;
list-style-image:url(fold.gif)}
#foldinglist{list-style-image:url(list.gif)}
</style>
<script language="JavaScript1.2">
<!--
var head="display:''"
img1=new Image()
img1.src="fold.gif"
img2=new Image()
img2.src="open.gif"
var ns6=(document.getElementById&&!document.all||window.opera)
var ie4=document.all&&navigator.userAgent.indexOf("Opera")==-1
function checkcontained(e){
var iscontained=0
cur=ns6? e.target : event.srcElement
i=0
if (cur.id=="foldheader")
iscontained=1
else
while (ns6&&cur.parentNode||(ie4&&cur.parentElement)){
if (cur.id=="foldheader"||cur.id=="foldinglist"){
iscontained=(cur.id=="foldheader")? 1 : 0
break
}
cur=ns6? cur.parentNode : cur.parentElement
}
if (iscontained){
var foldercontent=ns6? cur.nextSibling.nextSibling : cur.all.tags("UL")[0]
if (foldercontent.style.display=="none"){
foldercontent.style.display=""
cur.style.listStyleImage="url(open.gif)"
}
else{
foldercontent.style.display="none"
cur.style.listStyleImage="url(fold.gif)"
}
}
}
if (ie4||ns6)
document.onclick=checkcontained
//-->
</script>
<ul>
<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST HER</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
<li><a href="DIN LINK">DIN TEKST</a></li>
<li> <a href="DIN LINK">DIN TEKST</a> </li>
<br></ul>
<br>
<ul>
<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
DIN TEKST/DIN LINK</a></li>
<br>
</ul>
<br>
<ul>
<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
<li> <a href="LINK">TEKST</a> </li>
<li> <a href="LINK">TEKST</a> </li>
<br></ul>
<br>
<ul>
<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
<li> <a href="LINK">TEKST</a> </li>
<br></ul>
<br>
<ul>
<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
<li> <a href="DIN LINK">DIN TEKST</a> </li>
<li> </li>
<li> </li>
<br></ul>
<script type="text/javascript" language="javascript">
function stopWrite()
{null;} /*malicious javascript is not allowed.*/ stopWrite;
</script>


Den teksten som er mellom <h3> og </h3> er overskriftene, og de under er det som kommer når du trykker på h3-teksten.

 

For å legge til flere linker, legger du til denne:

<li> <a href="DIN LINK">DIN TEKST</a> </li>  

 

For å legge til flere knapper:

<li id="foldheader"><h3>DIN TEKST</h3></li>
<ul id="foldinglist" style="display:none" style="&{head};">
 <li><a href="LINK">DIN TEKST</a></li>
<br>
</ul>
 

Om du lurer på noe, bare spør!

Endre bredden på innleggene

For å endre bredden på innleggene må du gå til stilsettet.

.entry {
width: 600px;
}

Du kan selvfølgelig endre på 600px. Når du bruker denne koden så hopper kanskje sidebaren ned, og da må du endre på #wrapper. Der legger du til:

#wrapper {
width: 1000px;
}

Det spørs jo også hvilken bredde du har på sidebaren.  

Pakke i posten

I dag fikk jeg pakke fra Cdon, det var spillet som jeg bestilte for noen dager siden. Just dance, feel the beat, move your feet! Har ikke prøvd det ennå, men gleder meg!

 

Har du prøvd spillet før? 

Jeg bruker ikke å gjøre det..

..men grunnen til at jeg ikke ha blogget i går og før nå i dag er at i går var jeg på Moa, ett stort kjøpesenter i Ålesund sammen med Anne. Det kjøpte jeg egentlig en del, det kommer i ett senere innlegg. I dag når jeg stod opp følte jeg meg ikke helt i form, men jeg dro på jobb. Vi satt jo der på kontoret og så plutslig fikk jeg epilepsianfall, var egentlig litt flaut, men de var flinke. Jeg var jo kjempetrygg i og med at alle var helsepersonell. Jeg ble kjempesliten etter anfallet og de kjørte meg hjem. Jeg har bare slappet av og sovet i hele dag, nå skal jeg spise middag, så kommer det ett innlegg med gårsdagens innkjøp og pakke i posten og litt diverse andre ting.Hva har du gjort i dag?

Lazy

I natt sov jeg bare i 2 timer, så da jeg kom fra jobb i dag, la meg jeg på senga og skrudde på tv og så zzzz. Jeg orket ikke å skru på dataen min en gang, var så trett. Jeg sovna i bilen hjem også, hehe. Nå ligger jeg i senga under dyna og ser "She's all that" på FEM. Jeg vet faktisk ikke om jeg gidd og gjøre noen verdens ting i dag..Hva har du gjort i dag?
Har du sett She's all that?

 

Shopping!

I dag har jeg brukt over 600kr, det er jo ikke så mye egentlig. Egentlig så er det ingen verdens ting. Da jeg var liten var 20kr kjempemye, og om jeg fikk 100kr var jeg rik. Men grunnen til at 600kr er litt mye denne gangen, er at jeg kun shoppet på Europris. Fy søren så kvalmende med smågodt. Bra jeg kjøpte tannkrem. Jeg kjøpte også en kjempedeilig bukse, som jeg ennå ikke har prøvd så jeg kan vel ikke si at den er deilig helt ennå. Jeg kjøpte også en jakke, sånn softshell lignende, jeg har samme i hvit med ruter, og denne jeg kjøpte nå er svart. Jeg føler svart er litt "finere" om jeg har f.eks dongeribukse. (som jeg egentlig aldri bruker). 


Hva har du gjort i dag? Har du noen gang shoppet på europris? 

God morgen!

Tidlig oppe i dag? Eller kanskje leser du dette klokka to? God morgen uansett! Nå skal jeg snart dra på jobb, men det er så kaldt at jeg er ikke sikker på om jeg vil bytte til jobbeklær, brr...Dere som har fri får jo bare kose dere og sove, jeg har også lyst.. jeg kunne jo ha sovet lengre, men jeg tenker alltid at jeg har så dårlig tid. Og om jeg f.eks sover 5 minutt lenger en dag, så er det ikke sikkert jeg rekker det om jeg gjør det en annen dag..

Har du noen planer for dagen? 

Gratisdesign, true blood og morgendagens planer

Da har jeg jobbet med oppdatering av gratisdesign 9, du kan se det her.

Som sagt så holdt jeg på å laste ned true blood sesong 1, og nå har jeg fått den på harddisken min og jeg ser første episode nå. Følger jo ikke helt 100% med, men synes det er litt pornografisk til tider.. liker egentlig the vampire diaries bedre.

Nå skal jeg snart sove, jeg skal nemlig på jobb i morgen klokka 07.30, det er jo ganske tidlig egentlig. Når jeg skal sove, så må jeg alltid på do, eller så er jeg sulten, eller tørst.. hehe! Etter jobb i morgen så skal laget til broren min spille kamp, været bestemmer om jeg kommer for og se på dem.  Hva synes du om gratisdesignet? 
Hva skal du i morgen?

 

Gratisdesign 9 oppdateres

Jeg oppdaterer gratisdesignene nå og da, jeg ser jo på statistikken hvilke som blir lastet ned og når de blir det. Nå skal jeg oppdatere gratisdesign nr.9. Det skal fortsatt være hvitt og rosa, men mye finere og bedre layout. 

 

Hva gjør du i kveld?

True blood

Igår kveld kom jeg tilfeldigvis over en episode true blood på nrk3, det stå på og jeg ble faktisk litt opphengt i det. Det var egentlig spennende, men det er jo mye kjekkere og se helt fra begynnelsen, så jeg holder på å laste ned sesong 1 og så skal jeg se litt og se om det faller i smak. Jeg trenger jo noe og gjøre, ting og se på og slikt. Har du sett true blood? Hva synes du om serien?

Strek over og under ved pil over

I stilsettet.


Alle linkene på bloggen:

a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
border-bottom: 1px solid #000000;
}


Overskriftene:

h2 a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
border-bottom: 1px solid #000000;
}


Sidebaren

#side li a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
border-bottom: 1px solid #000000;
}


1px = bredden på linjen
Solid = Type linje, du kan velge mellom: dotted, dashed, double, rigde, inset, outset og groove.
#909090 = farge på linjene, finn flere farger her.

Strek over ved pil over

I stilsettet.

 

Alle linkene på bloggen:

a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
}


Overskriftene:

h2 a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
}


Sidebaren

#side li a:hover {
border-top: 1px solid #000000;
}


1px = bredden på linjen
Solid = Type linje, du kan velge mellom: dotted, dashed, double, rigde, inset, outset og groove.
#909090 = farge på linjene, finn flere farger her.

Strek under ved pil over

Dette gjør du i stilsettet.

Alle linkene på bloggen:

a:hover {
border-bottom: 1px solid #000000;

 

Overskriftene:

h2 a:hover {
border-bottom: 1px solid #000000;
}


Sidebaren

#side li a:hover {
border-bottom: 1px solid #000000;
}

1px = bredden på linjen
Solid = Type linje, du kan velge mellom: dotted, dashed, double, rigde, inset, outset og groove.
#909090 = farge på linjene, finn flere farger her.

Kursiv ved pil over

Dette gjør du i stilsettet.

Alle linkene på bloggen:

a:hover {
font-style: italic;
}

 

Overskriftene:

h2 a:hover {
font-style:  italic;
}

 

Sidebaren:

#side li a:hover {
font-style: italic;

Tykk skrift ved pil over

Dette gjør du i stilsettet.

Alle linkene på bloggen:

a:hover {
font-weight: bold;
}

 

Overskrifene: 

h2 a:hover {
font-weight: bold;

 

Sidebaren:

#side li a:hover {
font-weight: bold;

 

It hurts so bad, I can't take it anylonger..I miss you so bad..

Hele dagen gikk til..

Det skal bli deilig og legge seg nå snart, jeg har ikke fått sett the biggest loser ennå, så det skal jeg gjøre nå etterpå. Jeg er så spent på hvem som går ut i dag, siden det ikke er så mange igjen. Dagen i dag har gått til designing, i hele dag. Jeg er kjempefornøyd, så tiden gikk jo ikke til spille. (haha). I morgen har jeg fri og da skal jeg bare kose meg hele dagen med data, tv, trening og kanskje rydding?
 
 

Hva har du gjort i dag?

Nytt og endelig design!

Er dette ditt endelige design? Ja! Nå har jeg faktisk skippet både middagsluren og treningen for å jobbe med dette, rumpa mi verker også av at jeg har sittet på den i hele dag. Stakkars. Jeg vet at jeg bytter design hele tiden, men det som er det er at jeg er veldig perfeksjonist, og må ha ting sånn og sånn. Om jeg ikke får gjort noe ferdig, så får jeg f.eks ikke sove. Sånn er det. 

Nå har jeg ikke kategorier, siden jeg ikke trenger det egentlig. Så om dere kommer inn på kategorier vil alt være hulter til bulter. Jeg holder på å lage til innpå gratisdesign innlegget, slik at det blir litt ryddigere der.

Det vises bra i opera, chrome og IE, men skriften kan være litt liten i chrome og IE.  


Trykk for større bilde.

 

Hva synes du? 

Firkantede øyne og røde negler.

Nå har jeg nesten spist en hel pakke med popcorn. Jeg synes det ser mye usunnere ut når man spiser popcorn fra posen og drikker brus fra flaska, vet ikke hvorfor. 

Jeg ser på One tree hill, så er det home and away på tv2, og så rett over til bliss der det er Greys, så klokka 7 på FEM er det ghost whisperer.Selv om jeg har sett alt før. Klokka 8 på FEM er det gossip girl, noe som er spennende.

Etter alt det der som går på tv, da skal jeg se the biggest loser, fra nettet og til tven min. Tv hele dagen. Jeg kommer til å få firkantede øyne. Jeg bruker egentlig ikke neglelakk, var bare i helga jeg skulle teste. 

 

Hva synes du om rød neglelakk?
Hva skal du i kveld?
 

2 personlige trenere

I går fikk jo jeg 2 nye wiispill i posten, the biggest loser og Jillian michaels. I går trente jeg med Bob, og i dag med Jillian. De har blitt mine 2 personlige trenere. Det er så herlig, bli sliten, svette. Nå skal jeg se Ghost whisperer og one tree hill. Så skal jeg dusje, jeg MÅ dusje. haha! 

Jeg fikk forresten en pakke i posten i dag, legger ut bilder etterpå. Den er fra ELF, så gled dere!

 
Hva skal du gjøre i kveld?

Nytt design

Dette har jeg holdt på med lenge, synes det ble litt rotette med det forrige designet, ble så mange knapper her og der. Sidebobla mi har jeg fått en del kommentarer på at den var liksom "i veien". Den har tatt en permanent ferie. Egentlig så er jo bloggen min en designhjelpe blogg til dere, med litt av mitt liv inni mellom. Nå synes jeg at det ble litt mer oversiktelig og ryddig.

Det forrige designet:Trykk for større bilde. 


Hva synes du?

 

3 nye piercinger

Jeg fikk enda en pakke i posten, der var det 3 nye piercinger.Jeg synes ikke nr.2 og nr.3 passet så godt til min mage, så jeg likte best nr.1, og den har jeg nå.Det er en L, for navnet mitt da ofc. Eller kanskje Love? hehe! (omg, Im so sexy.lol.).


Hvilken likte du best?

 

Pakke i posten!

Idag fikk jeg pakke i posten, eller jeg fikk faktisk 2. I den ene var det 2 wii spill som jeg bestilte for litt siden.Jeg testa ut the biggest loser challenge i sted, skikkelig bra trening, var lette øvelser men uansett ble jeg sliten. I morgen skal jeg teste ut Jillian Michaels spillet. 

 

Har du nintendo wii? Hvilke spill har du? 

Flere bilder fra kjendispartyet

Det er mest bilder av meg, siden jeg ikke vet hvem som vil være på bloggen eller ikke..

KommentarinnstillingerDet kan være lurt og huke av for godkjenn kommentarene før de vises slik at du har kontroll hva som er kommentert. 

Linke til en kategori

Mange har spurt om hvordan man linker til en kategori i menyen over/under headeren. Her kommer en guide:

 

Først så trykker du på den kategorien du vil linke til i sidebaren.

Så kopierer du linken som kommer i adressefeltet. (Det er en testblogg av meg) 

Så går du til Design -> Rediger -> Maler
Så limer du inn linken der linken skal være og skriver navnet på knappen. Dette gjør du i alle malene, husk og lagre. 

Håper dette var til hjelp!


 

Gårsdagens outfit - kjendispartyDette er meg og Anne, hun var britney i hit me baby one more time. Men hun ligna jo på Pia i langbein og sønn også - 2in1.. jeg var jo minni mus som du ser, sydde skjørtet mitt selv også! Var litt dårlig bilde, skal få taki flere senere. Jeg blogga ikke i går for jeg jobba til 3 så var det bare å gjøre seg klar, det tar jo litt tid vet dere. 

 

Hva synes du? 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits