Image Map

mai 2010

1 ukes pause

Nå har jeg faktisk ikke blogga på 1 uke. Jeg ante ikke at det var så lenge, tida går så fort. Hvorfor jeg ikke har blogga det vet jeg ikke, men det er jo andre ting i livet mitt som er viktigere enn blogging. Det er liksom ikke sånn at med en gang det skjer noe må jeg komme meg på en PC og blogge om det med en gang. Omtrent slik var det før, jeg følte at bloggen min var det viktigeste og sto opp tidlig på morgenen bare for å skrive ett morgeninnlegg.

Nå sitter jeg hos kjæresten min, han holder på å hjelpe faren sin med noe. Jeg hører på taylor swift og drikker Cola, vet ikke om jeg tørr å gå ut på kjøkkenet igjen, det er en svær edderkopp der. Jeg satte bare ett glass over så han får ta den når han kommer hjem.


Printscreen-bilde som er croppa i paint! hehe..

Når han kommer hjem skal vi (han) lage spagetti. Skal prøve å blogge litt oftere.

Ikke glem konkurransen!

Jeg har en konkurranse gående, du kan vinne en spotify invite, du finner den i sidemenyen! 

Gårsdagens innkjøp!

Her kommer det jeg kjøpte i går!


Matchende undertøy, ble litt dårlig bilde..


2 truser og en vannfast mascara.


Skjørt.


Asan intimservietter og Lacoste Deo.. 


Jakke/bolero og shorts. 


Sko


Hva synes du?

Shopping!

I dag har jeg og Anne vært på shopping. Vi var på Cubus minst en og en halv time, ble litt lei til slutt. Jeg har kjøpt en del, men jeg har ikke tid til å legge ut noen bilder nå, skal være på jobben klokka 4. Så har jeg fått 2 pakker i posten, men det får jeg blogge om i morgen. Skulle kanskje hatt meg litt mat før jeg dro på jobb men det har jeg ikke tid til, eller jeg har jo egentlig det, men jeg har ikke lyst på skive. Jeg får se om jeg legger ut bilde av det jeg har kjøpt når jeg kommer hjem, slutter halv 11. 

Nå er jeg spent!

Nå skal jeg prøve de nye linsene mine, som er dag og natt linser, som betyr at det skal gå an å sove med dem, eller det betyr vel egentlig at jeg skal ha de på en måned i strekk. Når jeg en gang blir trett og sovner, så håper jeg at jeg våkner med godt syn og normale øyner, altså ikke røde. 

Har du linser?

Pakke i posten..

Vet ikke hvorfor men i dag er jeg faktisk skikkelig sur og sint. Egentlig drittlei. Av hva? nei det vet jeg ikke. Hjalp jo litt da kjæresten min sa at han kanskje kom hjem i morgen om han ikke fikk ta helikopter til jobben sin, pga aske. Føler meg nokså fæl, men sånn er det bare. Jeg fikk jo en liten pakke i posten i dag, linsene mine fra lensway. Som jeg kan sove med faktisk. I dag, som alle andre dager gidder jeg ikke å gjøre noe. Har tenkt å sitte her hele dagen, kanskje se en film eller noe. 

Hva skal du i dag?

Tipp alderen

Mikus Lasmanis

Klarer du å tippe alderen på han her?

Jeg har vondt i hodet

Ja, det er vel ikke mer å si. Har tatt både ibux og paracet, men hjelper ikke. Vondt i ryggen også, tenker litt på UVI. Får se i morgen om det er bedre. Skal prøve å legge meg før halv 2 i natt. Har vært på jobb, så ingenting annet. Var på kiosken, kjøpte meg burger, men da jeg fikk den hadde jeg ikke lyst på den. 70kr rett i søpla. jaja.. 


Tar med dette bildet siden "Edward" har bursdag idag..


Hva har du gjort i dag?

Ops, jeg kjøpte en kjole

Ja, det gjorde jeg, Og ett skjørt også. Klarte ikke å holde meg. Anne kjøpte samme kjole. Fra nelly, 


Den kjolen kjøpte vi, gleder meg til den kommer i posten. Håper den kommer før helga tilfelle jeg og Anne skal ut, da kunne jo vi ha hatt på oss samme sort kjole. Da blir det: *Anne*: "See! vi matche jo!". 

Fin blogg, fint med kommentar tilbake!

Ja, det er det helt sikkert. Men de som skriver det til meg, de får det ihvertfall ikke. Jeg går ikke inn på bloggen en gang. Om det hadde stått bare fin blogg, så hadde jeg jo gått inn og sagt takk. Jeg blir så lei av alle som ikke forstår at det ikke hjelper å reklamere for bloggen sin. Noe som jeg synes er verre enn verst, det er at på en blogg jeg leser, http://theakristinef.blogg.no/, hun er syk og lå på sykehuset. Hun skrev om hvordan hun hadde det og hvordan det var på sykehuset og sånt. Så kommer folk med kommentarer som: Hei, fin blogg, koselig med kommentar tilbake? 

HALLO? feiler de da? huff, jeg blir så irritert... enig?


Dette skulle jeg ikke gjøre i Mai


  • Kjøpe kjoler
  • Kjøpe sko
  • Handle på butikken hver dag
  • Spise godteri og potetgull ( det gjør jeg jo ikke nå heller egentlig )
  • Spise ute hver gang jeg er på shopping en plass
  • Rote på rommet mitt, det har jeg gjort hele denne måneden

Jeg har spist godteri og potetgull, og rota på rommet mitt. Nå har jo jeg også funnet frem alle kjolene jeg vil kjøpe, så denne lista er nok ut nå. Huff, jeg skal ihvertfall klare å ikke kjøpe noen sko! (tror jeg). 

Neste lønning går til..

På onsdag, den 12, får jeg lønning. Har jo nesten allerede brukt opp hele greia, er ikke mye men er jo nok så jeg klarer meg. Jeg har ikke kjøpt noe ennå, men jeg lagrer ting som jeg har tenkt å kjøpe. 

Fra nelly, det er sånn flash så det går ikke an å ta bildene.

Så noen dvder fra CDON, har ikke bestemt alle enda

Så har jeg lyst på denne http://www.illusion.no/missy-topp-sort-  fra Illusion

Jeg har jo egentlig lyst på alt fra Gina, men det kan jo jeg ikke. Men her er noe av det jeg kanskje kommer til å kjøpe.


Åj, det ble litt mange. Men jeg skal ihvertfall ha en av de. 

VIPS TOMT PÅ KONTO!!!

Flere enn meg som er fysisk og psykisk tiltrukket av korte kjoler?

Sjampo anbefaling

Jeg har prøvd mange sjampoer, men egentlig ikke funnet meg en favoritt. Omtrent alle gjør at håret mitt blir stort etter at jeg har dusja. Når det har tørket altså. Men om jeg dusjer på kvelden, så venter litt og så legger meg, da blir det ikke så stort, men da ser jo jeg ikke ut om morgenen. Så jeg kan liksom ikke dusje før jeg skal ut, i selskap eller på fest. Jeg vil også at den skal lukte godt og ikke være så alt for dyr, og det må være balsam til.

Har du noen anbefalinger?

Det er jo bare 336 timer...

Det åpnet seg en helt ny verden da jeg møtte deg, med ting jeg aldri hadde opplevd og følelser jeg aldri hadde følt. Nå blir det mange dager uten deg. 2 uker. 14 dager. ca 336 timer. Jeg jobber jo hver dag så jeg skal nok klare meg, helga går fort, så har jeg fri mandag, og da er jo det bare 10 dager igjen. Da jobber jo jeg til fredag, så fri i helga og jobbe hele den uka og på fredag, er du endelig hjemme. Håper jeg. Skal prøve å tenke på alt det positive med at du kommer hjem og ikke det negative med at du dro, men jeg kommer til å savne deg. 

For ett sippende innlegg. Hør heller på denne Westlife ? I Wanna Grow Old With You (klikk for å åpne den i spotify)

Mine ord til deg <3


*Da jeg så deg for første gang, tenkte jeg at du ikke kom til å like meg, at det fantes bedre jenter her i verden som du kunne få. Du ber meg ikke tenke slik. Nå tenker jeg at du er at med meg fordi du vil det, og bare det. Du er så herlig, tar ting lett og forstår mye av det andre kanskje ikke hadde gjort. Forståelsesfull, koselig og god mot meg, alene og i offentlighet. Du tar vare på meg, beskytter meg og respekterer mine ønsker. Hva du vil med meg og hvorfor akkurat meg, det vet jeg ikke, men jeg vet at det ikke kan være noe negativt, for det finnes ikke noe negativt ved deg. Vit at jeg er veldig glad i deg ♥"
leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits