Image Map

mai 2011

Pakke i posten: ny sminke

For en stund siden bestilte jeg og Silje sminke fra Elf sammen. Jeg har jo bestilt derifra mange ganger før, og anbefalt henne det. Det er jo veldig billig, og sminken er jo like bra som den man kjøper i butikken for 100kr mer.

Silje, om du leser dette, kan du legge ut en vurdering av hva du kjøpte?

 

Her er ihvertfall det jeg bestilte:

 


Tone correcting concealer, denne kjøpte jeg 3 av, jeg elsker den! Jeg bruker den i stedet for foundation.


Primer, jeg har kjøpt denne før, jeg likte den veldig godt så derfor kjøpte jeg 2 denne gangen. 
Den første kosten er foundationbrush, jeg har "brukt opp" 2 stykke, holder på med min 3. Denne er til Anne, siden jeg er så snill. Den andre er til meg, den bruker jeg til rouge å pudder. Den er veldig myk, jeg likte den veldig godt!

http://www.eyeslipsface.no/  

Hva synes du? 
Har du bestilt fra ELF før?

Usaklig, men sant!

Jada, jeg er tilbake på bloggbanen, men hvor lenge det vet jeg ikke ennå. Spørs om det fosser inn med eposter og spørsmål om ting jeg har skrevet x-antall ganger at jeg ikke gjør. Faktisk fikk jeg 3 eposter om å lage design, legge inn og fikse på bloggen ++ mens jeg hadde pause. Det som er så irriterende med det, er at det står i det øverste innlegget mitt at jeg er ute og gjør ikke sånt. 

Jeg er litt lei av å få usaklige kommentarer som fin blogg, besøke min???????? og hei! fin blogg, det hadde vært fint med kommentar tilbake :D:D:D<3<3<3

Det er en grunn til at jeg har dette bildet under kommentarfeltet:
 
Jeg var bare ute 2 dager i denne runden, men ikke bli overrasket om det kommer flere, det var ganske deilig. Jeg har tenkt litt på nytt design, bare jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det finere, er ganske fornøyd slik som det er. 

Hva synes du om designet mitt? Hva kan jeg gjøre for å få det bedre?
Hva synes du om usaklige kommentarer?

Attention please!

Oppmerksomhet, oppmerksomhet, oppmerksomhet.. Ja, det er egentlig ett ganske langt ord. Det finnes mange former for oppmerksomhet, både positiv og negativ. Det finnes også mange måter og få oppmerksomhet på. Store pupper trekker oppmerksomhet, men det gjør også alt for små pupper, men det er kanskje i negativ form. De som skiller seg ut, får oppmerksomhet, de pene, de populære. Mange får oppmerksomhet fordi de er flinke til noe. Leser du fortsatt? Jeg har holdt på me html og css så lenge jeg kan huske, først på piczo i noen år, og så freewebs, ipublish og nå blogg.no.

Bloggen er min kilde til oppmerksomhet, den og på lørdagskveldene ute når jeg har på meg korte kjoler. Jeg sier ikke at jeg er verdens flinkeste med html og css. Men jeg er flink, og jeg får oppmerksomhet for det. Folk spør meg om tips og alt mulig om design. Still reading? Alle vil ha oppmerksomhet, og helst positiv. Det er helt normalt. Men jeg sier ikke at det ikke finnes oppmerksomhetssyke idioter, for det gjør det. Men folk har jo forskjellige meninger på hvem som er det og hvem som ikke er det, mange er det og vet ikke om det også. Selv om jeg har på the voice på full styrke på rommet mitt nå betyr det ikke at jeg vil ha oppmerktsomhet, jeg bare varmer opp til helgen. Langt innlegg med bare dritt synes du? Hvorfor leser du det da? For meg, spiller det ingen rolle hvordan personen ser ut eller hvordan h*n er. Men jeg ser fort hvem som vil ha oppmerksomhet og hvem jeg vil gi min oppmerksomhet til.

Må man virkelig være pen og populær eller flink til noe for å få oppmerksomhet?

En periode på benken!

Da jeg kom hjem fra jobb i dag, la jeg meg bare i senga og sov. Jeg hadde skikkelig hodepine og var egentlig veldig veldig trett. Jeg sov til mamma, pappa og brødrene min kom hjem fra kamp. Mamma og pappa dro på hytta, og jeg bare sov videre, så våkna jeg ca 21. Jeg hadde mest lyst og bare legge meg ned igjen og sove videre, med tanke på hodepinen. Jeg er litt bedre nå, men jeg kjenner at det blir kveld snart, igjen.

Siden jeg skrev at jeg desverre lenger ikke lager design til folk, og at jeg ikke logget meg på bloggen deres for å legge inn småting, så har jeg fått 7 eposter og spørsmål om dette. Det som irriterer meg mest er at det står med store bokstaver i stor skrift at jeg ikke lager design til folk, det står midlertidig for jeg vet ikke når jeg er tilbake eller om jeg er tilbake noen gang.


Ikke stort  nok?

Hva med dette?


Dere tenker sikkert nå at det er så lite at det burde jo jeg kunne gjøre, men da kan dere ta en titt her:Det var bare halvparten, men jeg er glad for den fra hm, får snart pakke i posten!

Så nå tenker jeg at jeg tar en pitteliten periode på benken og tenker litt på meg selv, fokusere på jobben og oppgavene, og bruke dataen litt til msn, facebook og spille sims og ikke bare sitte og svare på eposter hele dagen. Jeg kommer heller ikke til å svare på eposter, dette innlegget er øverst, så om noen sender så vet vi ihvertfall at de ikke leser innleggene. Jeg vet ikke når jeg er tilbake!

Dere får har en god helg videre, håper jeg fortsatt har lesere når jeg er tilbake!


 

Jobbhelg!

Denne helga skal jeg jobbe, det er veldig veldig lenge siden sist jeg jobba helg. Det passet veldig bra denne helga siden Anne skulle reise oppover. Vi er jo alltid ute på i helgene. Nå skal jeg på seinvakt, så er det tidlig Lørdag og Søndag om jeg ikke tar feil. 

Jeg kommer ikke igjen før nærmere 11 i kveld, så det blir ikke noe blogging til den tid. Ha en fin dag!

Hva skal du gjøre i helgen?

Anbefaling: Sminke

Vet ikke om jeg har skrevet om den på bloggen før, men jeg gjør det ihvertfall nå. Jeg hadde så mye øyebetennelse før, så jeg tenkte og kjøpe en bra mascara som var allergivennlig og ikke inneholdt så mye "rart". Jeg spurte på vita og hun anbefalte meg denne:

 Isadora sin hypo allergenic marcara. Med det samme likte jeg den ikke, men nå elsker jeg den!

Har du prøvd den? Hva synes du?

Anbefaling: Renseprodukt

Jeg hadde veldig uren hud før. Jeg prøvde mange dyre produkter fra apotek og renseserier fra the body shop, men ingenting forandret seg, bortsett fra lommeboka. Jeg hadde egentlig gitt opp, men så tenkte jeg at jeg skulle bare teste ett produkt som jeg fant på Cubus siden det sto at det ble forandringer etter 1 dag. 

Jeg hadde bare brukt det i 3 dager, da så jeg en stor forkjell, så dette anbefaler jeg virkelig:

 Den er å få kjøpt på Cubus og andre plasser der de selger garnier produkter!

Har du prøvd den? Hva synes du? 

Til salgs: 6 nr av Costume

Jeg har 6 nr av Costume, som jeg ikke en gang har lest i, ihvertfall ikke alle. Jeg vet ikke hvorfor jeg har dem så ikke spør om det. I stedet for å kaste dem så tenkte jeg kanskjer noen av dere ville ha dem. Det er Nr01-Nr06 2011, og hadde kostet deg 351kr om du skulle kjøpt dem i butikken. Jeg skulle gjerne ha gitt dem gratis, men siden det koster veldig mye og sende siden de er så tunge, så tar jeg 150kr for dem. 

Send meg en epost på Lmsk-@hotmail.com om du er intressert! 

Rosa gratisdesignKommer snart, i stedet for det rosa som er der.

Hva synes du?Needles

I dag har jeg vært hos fysioterapauten og "fiksa" kneet mitt. Det gjorde litt vondt, men jeg overlevde. Nåler med elektrosjokk. 

Pakke i posten!
Alle elsker pakker fra Cdon!

Har du sett noen av filmene?
Tenk om det var deg?

Har du noen gang gått ute og sett en person med ansiktet fullt av kviser og tenkt æsj?
Har du noen gang gått ute og sett noen som svetter selv om det ikke er varmt ute og tenkt æsj?
Har du noen gang gått ute og sett ett menneske med brannskader i ansiktet eller på kroppen og tenkt æsj?
Hva om du hadde sett en kvinne med uønsket hårvekst i ansiktet? Hva hadde du tenkt da?

Tenk om det var deg? Tenk om det var du som gikk der med ansiktet fullt av kviser? Eller med uønsket hårvekst, eller at du svettet eller hadde brannskader?

Ingen vil ha kviser, ingen vil ha uønsket hårvekst, ingen vil svette, men uheldigvis så er det ikke sånn det fungerer. Det finnes over tusen renseprodukter for å få bort kviser, men ikke alle hjelper, noen må bare slite med det. Det finnes kvinner som barberer seg hver dag men likevel kommer håret tilbake neste dag, ikke alle har råd til laseroperasjon. Noen mennekser svetter mer enn andre, det har jo i det hele tatt ikke noe med personligheten og gjøre det heller. Den personen med brannskader du gikk forbi og tenkte æsj av i går, ikke visste du at han var med i en brannulykke da han var 3 og mistet alt, hvorfor ikke? Du spurte ikke. Man har det utseende man har, og det er personligheten som teller.

SE DENNE VIDEOENJeg anbefaler alle og se Skjønnheten og Udyret på FEM i kveld klokken 22:05.

Hvem bestemmer hva skjønnhet er? Hvem sier at skjønnheten ikke kommer innenfra?

Hva skal du ha til middag?

I dag skal vi ha fiskekaker til middag, men dette innlegget handler ikke om fiskekaker i det hele tatt. Jeg bryr jeg overhodet ikke over hva andre har til middag, med mindre det er spagetti, og jeg er 110% sikker på at ingen bryr seg hva jeg spiser til middag heller. Jeg er bare så utrolig lei av at folk kommenterer uten og lese innleggene, jeg har fått 4-5 eposter om å lage design selv om jeg har skrevet med GANSKE STORE bokstaver i innlegget "bestill design" at jeg har midlertidig stengt. I innlegget mitt gratisdesign står det også at jeg ikke går innpå andres blogger for å legge inn småting, jeg logger bare på om jeg skal legge inn gratisdesign som jeg har laget. De som lager gratisdesign, svarer på flerfoldige eposter og spørsmål daglig forstår vel dette. Selv om jeg har skrevet dette med store bokstaver, får jeg likevel epost og brev og spørsmål om jeg kan gjøre det og det. Om jeg sier nei, får jeg dårlig samvittighet, om jeg sier ja, må jeg si ja til alle andre også. 

Dersom du fortsatt leser, så vet jeg at du er enig, det er travelt når folk ikke leser innleggene og bare kommenterer. Jeg har også en "beskjed" nedenfor kommentarfeltet mitt som står at jeg ikke vil ha reklame eller beskjeder om å kommentere eller besøke noens blogg.  

I tilfelle det var noen som lurte, så skal de andre i familien min ha fiskekaker og jeg skal ha noe spagettigreier.

Hva er dine meninger om dette?  

Til salgs: Mønstret genser med puffermer

Den er ikke så lilla i virkeligheten. Jeg har bare brukt denne 1 gang, jeg synes jeg ble for svart siden jeg ville ha den sammen med skjørt. Den er størrelse 9-10 år, og er kjøpt på Kappahl barneavdeling. Jeg bruker XS og denne passer!

Selges for: 50kr

Send meg en epost på Lmsk-@hotmail.comI don't do surprisesJeg liker denne sangen veldig godt, synes den er så fengende!

Hva synes du?

Til salgs: baggyjeansJeg bruker XS, og denne er for stram oppe til meg. Ellers har jeg bare brukt den 1 gang tror jeg..

Selges for: 50kr

Send meg en epost på: Lmsk-@hotmail.com 

La barn være barn!

Den siste tiden, har alle, ihvertfall de fleste blitt helt betatt av å se bra ut. Dette gjelder ihvertfall jentene, men guttene også bryr seg mer om det nå. Jenter helt ned i 10 års alderen og yngre har allerede begynt med sminke og bh, som de forresten fyller med papir. Jeg begynte faktisk ikke med bh før i 7. klasse, da var jeg 12 år, jeg trengte det egentlig ikke, men jeg synes det var så flaut i gymmen siden de populere jentene brukte det. På konfirmasjonsdagen min brukte jeg eyebrowfix som maskara, helt lys, ikke noe annet, litt pudder kanskje, som jeg lånte fra mamma. Da var jeg 14 år.

Time changes..  Da jeg var 9-10 år, så hadde jeg faktisk barbiedukker og betty spaghetti.. og jeg kjøper ennå klær fra barneavdelinger. Bh og stringtruser var helt fjernt, det samme var solarium også. Dette er min mening, la barn være barn. Men som sagt, tiden forandrer seg..

 

Hvor gammel var du da du begynte med bh og sminke? 

Innkjøp!

I dag var jeg, pappa og besten på biltur til Volda, og jeg måtte jo selvfølgelig innom en butikk. Jeg er tom for pudder, så jeg tok sjangsen til å kjøpe nytt.

 


Dette pudderet har jeg brukt lenge, jeg er veldig fornøyd med det. Det er veldig bra og jeg anbefaler dere og prøve det.

Så var jeg veldig nysgjerrig på denne nye tingen her, så jeg måtte bare kjøpe den.Har du prøvd den? Hva synes du?

2 sidemenyer

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man får 2 sidemenyer, og nå skal jeg prøve og forklare det. Dette er koden jeg bruker ihvertfall.

 

I malene 

Trykk Ctrl og F samtidig og søk på <div id="main" class="yui-u first">

Når du har funnet det, limer du dette OVER:

<div id="side1">Dette er den ekstra sidemenyen, her kan du ha kategorier osv.</div>

 

Lim inn dette i stilsettet:

#side1 {
width: 190px;
background: #transparent;
padding: 5px;
float: left;
padding: 5px;
}
#side {
width: 180px;
background: #transparent;
float: right;
padding: 5px;
}
#main {
width: 600px;
background: #ffffff;
padding: 5px;
float: left;
}
#wrapper{
background-color: #transparent;
width: 1028px;
}


Bare spør om du trenger hjelp!
 

Den siste dagen?

Hva er denne greia med at jorden skal gå under i dag? Jeg har ikke lest eller hørt noe om det annet enn på blogger. Var det ikke i 2012 den skulle gå under? Hva er det egentlig som skjer når jorden går under? Jeg er ikke sikker på om jeg tror på dette eller ikke, men man kan jo aldri vite. Det kan jo egentlig skje når som helst det. Men jeg synes det er litt dumt at de går ut i media om det, folk blir jo redde. Det er panikkskapende og fører bare til negative heldelser. Isåfall om det skjer noe, så har jeg dusjet, og jeg hadde en veldig kjekk kveld i går med kjekke folk! Er dette virkelig den siste dagen?

Hva tror du om dette? 

Outfit 200511Jeg har ikke hatt på meg dette hele dagen altså, tok det på meg nå som jeg skal ut. Nå må jeg bare putte alle andre klærne inni skapet igjen..

Hva synes du?
Hva skal du i kveld?

My boobs are OK!

Her en dag, snakket jeg og venninna mi om pupper, ja vi er jo jenter, snakker om alt.
Jeg har faktisk snakket om   pupper med mange av venninnene mine. Pupper finnes faktisk i mange varianter, store pupper, små pupper, runde pupper, hengepupper, spisse pupper, flate pupper og ballongpupper. Jeg synes personlig at store pupper på smale jenter ikke er så særlig fint, men andre har vel sine egne meninger om det. Det finnes ingen fasit på puppestørrelser, noen har små og andre har store. De som har små pupper, kan faktisk ikke noe for det. Jeg er imot plastisk kirurgi, men det er jo ett alternativ for dem som vil det og har råd. Men noen må jo av medisinske grunner, og da er det greit etter min mening. 

Mine pupper er ikke perfekt, men de kunne godt ha vært litt større. Jeg bruker 70A med push-up og da blir de helt normale. Gutter liker vel pupper uansett, noen av dem liker store pupper, andre liker mindre og noen liker små.

 

 


Tørr du og røpe din BH-størrelse?
Hva er din mening?
 Til salgs: bukse-tightsDenne er fra Vero Moda, den er litt stor til meg selv om den er størrelse XS/S. Jeg har brukt den ett par ganger.

Selges for: 50kr

Betalingsmåte: Du fører  over penger til kontoen min, når jeg har mottatt pengene sender jeg den i posten til deg. 

Den fineste!

Jeg hadde bare på meg bunad i ca 2 timer når jeg var og spiste, siden jeg skulle på jobb. Etter min mening er bunaden min den fineste bunaden, sunnmørsbunad.

 

Hvilken bunad har du? 

Face and make-up - 160511
Ser jo litt fjortis ut...Skal du ut i kveld?
Outfit - 160511Jeg har mekka sammen kjolen selv, synes den ble ganske fin!

 

Hva synes du? 

Før og etter, nr2

Før:

 


Etter: 
Hva synes du?

Oppdaterte gratisdesign: før og etter

GRATISDESIGN 8 - SOMMER

Før: 
Etter:

GRATISDESIGN 10 - ROSER

Før:
Etter:Tilgjengelig om 10 minutter!

Hva synes du?

3 kjolerHvilken likte du best?

Til salgs: Natt/kosebukse fra OnlyJeg har bare brukt denne ett par ganger, den er ganske så gammel og tror ikke den er i butikkene lenger.

Selges for 70kr.

Betalingsmåte: Du fører over penger til kontoen min, når jeg har mottatt pengene sender jeg den i posten til deg 

 

Send meg en epost om du er intressert: Lmsk-@hotmail.com 

Vise hele innlegg i kategorier og arkiv

Gå til Design->Rediger->Maler->

Om du vil at hele innlegg skal vises på arkiv, gjør du det på arkiv, og det samme med kategorier.

Trykk Ctrl og F samtidig, og søker på <tag:entrylist limit="1000" maxchars="200">.

Så fjerner du bare  maxchars="200"   

Til salgs: Wii spill, Just danceDet er bare prøvd en gang, men jeg likte det ikke, så jeg bestemte meg for å selge det.

Ny pris: 219kr
Selges for: 150kr
Betalingsmåte: Du fører over penger til kontoen min, når jeg har mottatt pengene sender jeg den i posten til deg

Send meg en epost om du er intressert: Lmsk-@hotmail.com
I dag MÅ jeg gjøre det

Rommet mitt er så rotete at jeg vil absolutt ikke legge ut bilder, er i grunnen litt skjemt. Det ble ikke noe bedre i går akkurat, jeg snudde hele rommet på hodet for å finne noe og ha på meg, kasta nesten ut alle klærne av skapet også. Men da har jo jeg god sjangse til å rydde skapet og finne ut hva jeg ikke skal ha lengre. Skapet mitt er fult av klær jeg ikke bruker og til og med noen med lappen fortsatt på, og de tenkte jeg og ha på salgsbloggen. 

Det er vel bare og starte på rotet da, men jeg skal ihvertfall se ferdig denne episoden med Greys før jeg begynner, er hjemme alene så det blir the voice på full styrke!

Har du ryddet rommet ditt i det siste? 
Eller er du slik som meg, at du skal gjøre det i morgen?

Jeg gjør det i morgen..

Det sier og tenker jeg ganske så ofte for tiden, jeg er tilbake på jobb og blir jo selvølgelig sliten. Akkurat nå er jeg veldig veldig trett, siden jeg spilte sims til langt på natt i går (3-4 tiden), og så var jeg på jobb 7.30-15.00. Jeg har ikke sovet i dag på dagen, nå kom jeg nettopp hjem fra utelivet, klarer så vidt og holde øynene oppe.. Det er veldig mye som jeg skulle ha gjort, men det kan jo jeg gjøre i morgen, ikke sant? Jeg er ganske sikker på at det er flere enn meg som "gjør det imorgen". 

 

Tenker du sånn? 

Berlinerbolle, sjokoladepudding og Colaboks med dame på!

I kveld skal jeg og Anne en annen plass enn det vi egentlig bruker, vi har bare vært der en gang før, for vanligvis er det 24 års aldersgrense der. Vi var der en annen gang også en Lørdag da det var 18 år. Anne holder på med å farge håret sitt, og jeg har nettopp spist berlinerbolle med vaniljekrem, aah, deili! Kjempegod! 

Etterpå skal vi ha simslan, haha. Har fått dilla på sims begge to, ihvertfall jeg, satt oppe i natt til klokka var over og spilte. Jeg er ganske trett men det er jo ikke annet og vente, var jo på jobb også.. Vi har forresten kjøpt sjokoladepudding som vi skal kose oss med!

 

Hva skal du bedrive kvelden med?

 

Busy Lady!

Nå er det 5 minutt til Pappa kommer for å kjøre meg på jobb. Jeg som synes jeg nettopp har stått opp, jeg sov jo litt lenge i dag da, deilig. Jeg liker seinvakt, for da kan jeg sove lenge, men når jeg har tidligvakt har jeg hele ettermiddagen hjemme. Da må jeg også stå opp tidlig, og da er det større sjangse for at jeg blir trett til kvelden. Jeg har ikke fått spilt sims i dag heller, jeg har ikke installert den nye tilleggspakken ennå. Forretningsliv samlepakke med forretningsliv, HM mote og kjøkken og bad. Men i morgen skal jeg ihvertfall på simslan med Anne. 

 

Anbefaling: hårprodukt!Jeg har brukt denne merket i en lang tid nå, shampo, balsam, hårkur, serum, spray og krem som "roer" ned håret når det er tørt. Håret mitt blir kjempe glatt og fint, jeg kommer ikke til å slutte med denne ihvertfall, den er absolutt til å anbefale! Du kan kjøpe det på Cubus og Vita, sikkert andre plasser også!


Har du prøvd dette merket før?

Drop down meny - egen

Først limer du denne koden øverst i stilsettet, det kommer ikke noen endringer på bloggen før du har limt inn kodene som skal i malen.

#meny {
float: right;
width: 625px;
padding: 20px 0px 0px 0px;
margin-top: 0px;
}
#navbar {
margin-top: auto;
margin-left: auto;
}
#navbar li {
list-style: none;
float: left;
height: 20px;
}
#navbar li a {
display: block;
padding: 5px 5px 5px 5px; /*mellomrom mellom knappene*/
background-color: #ffffff; /*bakgrunnsfarge på hele menyen*/
color: #695855; /*farge på skriften i menyen*/
text-decoration: none;
font-family: calibri; /*skrifttype*/
font-size: 11px; /*skriftstørrelse*/
font-weight: normal;
text-transform: none;
}
#navbar li ul {
display: none;
width: 173px; /*bredden på menyknappene som kommer ned*/
background-color: #ffffff; /*fargene på menyen som kommer ned*/
}
#navbar li ul li {
margin: 5px 0px 0px 0px;
}
#navbar li a:hover {
font-weight: normal;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
display: block;
position: absolute;
margin: 0;
padding: 0;
z-index: 1;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
float: none;
}
#navbar li ul li a{
padding: 4px 21px 4px 15px;
background-color: transparent;
color: #4e4e4e; /*farge på linkene i menyen som kommer ned*/
}
#navbar li ul li a:hover {
background-color: #808080; /*bakgrunnsfarge når man holder over knappene som kommer ned*/
color: #ffffff; /*farge*/
}

 

Denne koden skal i malene, alle sammen! 

<div id="meny">
<ul id="navbar">
<li><a href="#">Navn på knapp</a>
<ul>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">Navn på knapp</a>
<ul>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">Navn på knapp</a>
<ul>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
</ul></li>
<li><a href="#">Navn på knapp</a>
<ul>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
<li><a href="URL">LINK</a></li>
</ul></li>
</ul>
</div>

Trykk Ctrl og F samtidig og søk på header så finner du dette, lim den under om du vil ha den under eller lim den over om du vil det.
Bytte ut, legge til eller fjerne linker

<li><a href="#">Navnet som vises i menyen</a>
<ul>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned</a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
</ul></li>


Om du vil ha mindre, tar du bare bort noen, om du vil ha flere knapper som kommer ned legger du til:

  <li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>


Om du vil ha færre knapper bortover, tar du bort dette, og vil du ha flere legger du til:

<li><a href="#">Navnet som vises i menyen</a>
<ul>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned</a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
<li><a href="URL"> Navnet på knapp som kommer ned </a></li>
</ul></li>


Om du vil ha bare en link uten underknapper, som f.eks forsiden og html/css hos meg, tar du bare bort det under, slik:

<li><a href="#">Navnet som vises i menyen</a>


Bare spør om det er noe!
 

Syklende postbud!

Jeg har en del ting som skal ut på salgsbloggen, men har ikke noe kamera å ta bilde med akkurat nå. Anne og broren min hadde fått noe post, så derfor sykla jeg bort med posten til dem. Jeg har jo fått meg ny sykkel, eller nei, jeg harkjøpt meg ny sykkel. Den er faktisk testvinner i tv2 hjelper deg, jeg liker den skikkelig godt. Så i dag har jeg ihvertfall trent, 11km med en del oppoverbakker på sykkel. Nå skal jeg ihvertfall dusje, så blir det vel litt design, sims og kos senere. 


Jeg er jo nesten sykkelfrelst jeg nå, men det er jo ikke så rart når man har så fin og lett sykkel som jeg, den veier jo bare 9,8 kg.  

Hva har du gjort i dag?
Til den som trener, hvordan var din treningsøkt?

De beste dagene!

Den beste dagen i uken? Da må jeg nok si de beste dagene i uken, selvfølgelig Fredag og Lørdag. Jeg synes også det er litt koselig med Søndag faktisk, avslappningsdag på en måte. Onsdager er også veldig kjekke, ny episode av One tree hill, ny episode av The biggest loser..gossip girl, det ser jeg ikke så mye på da, men det er spennende.

                  
                            Fredag                                                      Lørdag                                                          Søndag

Det er jo ikke hver helg det er sånn, men som oftest. Karaoke eller noe annet ute på Fredagen, Lørdag er jo det disko og dansing og Søndag slapper vi av. Når jeg jobber helg er det ikke sånn, men det er ofte jeg går ut uten og drikke og drar litt tidligere hjem.

 
Dette er Onsdagen!


Hvilke dager liker du best?

Hello sunshine!

God morgen! I dag stod jeg opp til strålende sol og fuglene kvitrer, men det er ikke så varmt ennå, det er bare 12 grader. Jeg skal bort på jobben og gjøre noen lærlingoppgaver, jeg skal bruke miniPCen min for første gang, for det var jo derfor jeg kjøpte den. Den er til oppgaver og sånt. I går satt jeg nesten hele dagen med design, og jeg fikk ikke spilt sims, så det må jeg gjøre i dag. Jeg skal også mest sannsynlig finne på noe med venninna mi, det er lenge siden vi har funnet på noe så det blir kjekt!

 

God morgen, ha en fin dag! 

Deilig å være tilbake!

I dag har jeg vært på jobb for første gang etter jeg skada kneet, og det var kjempekjekt! Kjekt og se igjen folka og føle at jeg gjør noe bra og hjelper til. For dere som ikke vet det, så er jeg helsefagarbeiderlærling, og jeg jobber i hjemmesykepleien. I dag skal jeg bare slappe av, har en del design på bestilling, så det er nok det jeg skal holde på med i dag, og så grey's anatomy da, hehe. Jeg fikk ett nytt sims-spill i posten i går men det får vente litt. Hva har du gjort i dag?
Jobber du?

 

 

Prøvetur!

Gjett om det var herlig og trene igjen?? Jeg har ikke trent på over 2 uker, pga foten. Jeg kjøpte jo meg ny sykkel i dag, og jeg tok en prøvetur sammen med Pappa. Det ble vel en times sykkeltur, herlig! Jeg kjente faktisk ikke så mye av det i kneet, og det er jo bra! 

Den gamle sykkelen min veide over 20kg eller noe, og den nye veier noe med 9kg, så den er ganske så lett.


Jeg får alltid så lyst på ostesmørbrød etter jeg har trent, så kveldsmaten er jeg ferdig med. Nå blir det avslapping før natt, og så tilbake på jobb i morgen første dag på lenge!

Liker du å sykle? Hvilken sykkel har du?
Hva har du gjort i dag?

Herliiig!

I dag har jeg vært i Ørsta og Volda sammen med Mamma. Jeg kjøpte 2 bukser og faktisk ny sykkel, eller sykkel, siden det er ganske lenge siden min gamle "døde". Broren min har bursdag i dag, så nå kommer snart besteforeldrene mine og vi skal grille, det er så herlig med sånt vær. Jeg gidder ikke å sitte inne her når vi har besøk og været er sånn, så dagens innkjøp kommer i ett senere innlegg. Det er faktisk 25 grader i skyggen her!

 

Hva har du gjort i dag? 
Er det varmt og fint vær der du bor?

Last nights outfit!Litt dårlig kvalitet på bildet. Vet at bhen min viser, men kjolen er bare sånn, derfor tok jeg en fin bh.. hehe! Jeg fikk også brannsår på begge sider av halsen av kjolen.

  Hva synes du?Søndag!

I dag skal jeg bare slappe av, spille sims og lage design. Det var kjempeartig i går, antankelig litt for artig.. Det kom ikke noe innlegg før vi dro ut i gårkveld siden når vi kom opp fra badet hadde broren min besøk og så film, orket ikke å begynne med å legge inn bilder da. Nå skal jeg jobbe med noen design, så skal jeg spille sims, jeg la inn 2 nye tilleggspakker i går og Ikea møbler. 

 

Hva skal du gjøre i dag? 

Outfits Nelly.com

  

To jeg synes var fine, var jo selvølgelig mer jeg vil ha, men kan jo ikke ta med alt. Nå skal jeg sminke meg til kvelden, kanskje jeg legger ut bilde av outfit senere!

Hva synes du? 

Virkelig ett dilemma..

I går var jo jeg og Anne på Zebra, vi trodde det var karaoke, men det var det ikke. Vi var de eneste som var der en god stund, men så kom jo all denne russen. Det er jo litt bråk på de, menmen. Det var kjekk og ikke så fullt kjekk kveld på samme tid. Ett nei er ett nei, ikke sant? Det er så irriterende at noen bare ikke forstår det.. Du kan se hva jeg hadde på meg i gårkveld her.

I kveld skal vi også dit, men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Det er jo alltid ett problem for oss jenter. Jeg er ikke helt 100% bra i foten ennå, og det er veldig lett og vri opp igjen siden musklene ikke er så sterke ennå, derfor har jeg på en støttebandasje, og den er ikke så særlig fin under strømpebukse??

Det er jo 17 grader nå, og jeg har veldig lyst til å ha på meg kjole, så dette er virkelig ett dilemma!  

  


Hva hadde du gjort?


Kveldens outfit 0605

  
Bukse og topp fra Bestfashion, jakke fra Cubus, jeg er ikke sikker hvor jeg kjøpte den veska..

Hva synes du?Til salgs: Skjørt fra CubusSkjørt fra Cubus, selges på grunn av at det er for lite for meg, aldri brukt, lappen fortsatt på.

Det er størrelse XS, og jeg bruker det vanligvis, men dette var veldig stramt i livet.

Selges for: 50kr
Betalingsmåte: Du fører over penger til kontoen min, når jeg har mottatt pengene sender jeg den i posten til deg 

Send meg en epost om du er intressert: Lmsk-@hotmail.com 

Gratisdesign 13 - Bred hvit


Her kan du poste bilder opp til 800px.Til salgs: Sherlock Holmes blu-rayDen har bare vært spilt av 1 gang, selges på grunn av mangel på blu-ray spiller.

Ny pris: 199kr
Selges for: 99kr
Betalingsmåte: Du fører over penger til kontoen min, når jeg har mottatt pengene sender jeg den i posten til deg

Send meg en epost om du er intressert: Lmsk-@hotmail.com 

God morgen zZz!

God morgen! Jeg kom nettopp fra legen, skulle bare ta noen blodprøver, så det gikk ganske fort. Jeg fikk ikke sove i gårkveld, jeg lå der bare, så jeg bestemte meg for å spille litt sims, og da flyr jo tiden. Det ble bare 2-3 timer med søvn så det er helt tomt i hodet mitt nå, derfor legger jeg meg og sover igjen. Det var faktisk frost på bilen tidligere, så det har vært kaldt i natt!

Hva gjør du i dag? Skole? Jobb?

Sims 2

Jeg har ikke kunnet hatt sims på dataen min siden den blir så varm og overbelastet av den slår seg av, men nå som jeg har fått laptopkjøler og har alle de "viktige" tingene mine på denne nye dataen har jeg installert det. Jeg har spilt helt siden jeg installerte det, i 9 tiden. Det er så gøy at tiden bare flyr fra meg, blir liksom aldri lei. Jeg har 3 tilleggspakker, men bruker bare den ene, som er uteliv. Jeg vet at det har kommet sims 3, men jeg liker sims 2, så da gidder jeg ikke  spille 3. Har også hørt at det er komplisert...

Spiller du sims? 

Ny pc!

Nå blogger jeg fra nye PCen min, det er en 10.1 så det er litt vanskelig og treffe de rette tastene siden jeg er vandt med større. Denne skal jeg bruke til oppgaver og sånne lette ting, den gamle skal jeg spille, laste ned filmer og musikk og sånne ting. Jeg kan blogge fra denne, men vet ikke om jeg kan holde på med design siden den er så liten, kan hende det blir seende rart ut. 

 


Den er hvit og kjempesøt!


Hvilken PC har du?

Innkjøp 050511

I dag har jeg vært i "byen" med Anne og Silje. Det var kjempe koslig, vi spiste på kafè, eller Anne og jeg, Silje hadde nettopp spist. Vi gikk rundt på amfisenteret og europris, lo og koset oss, jeg kjøpte noen ting, selvfølgelig. Jeg orker ikke å drage frem kameraet nå, så jeg legger heller ut webcam"dårlige" bilder av noen av tingene.


Blomstrette topp og grå bukse fra Bestfashion.

Usynlig truse - Cubus

Sokker - europris, renseskrubb-cubus

Jeg kjøpte også en tskjorte og en bh på cubus, og tyggis og gassballong fra Europris.

 

Hva har du gjort i dag?
 

Bytur!

Da drar jeg til Ulsteinvik på bytur sammen med desse 2 herlige jentene! Men vanlige øyenfarger såklart..Ha en fin dag!

Joda, nytt design!

Jeg ler av meg selv, bytter design hele tiden. Jeg var veldig fornøyd med det forrige, men jeg lærer mer og mer så jeg liker og bytte litt. Nå er jeg også fornøyd, jeg likte det, var fint og ryddig. Jeg har jo holdt på med det lenge, har også holdt på med ett gratisdesign, det kommer jeg mest sannsynlig til å bytte ut med ett av de andre. Nå som jeg er blitt flinkere og har lært mer, kommer det nok nye gratisdesign. 

Her er en liten sneakpeak av det nye gratisdesignet:Hva synes du om det nye designet mitt?


 

Ny frisyre!

Jeg farga håret brunt, jeg har brunt hår fra før, så det viser ikke så godt. Så klipte jeg luggen, en god del. Det ene øyet mitt ser litt rart ut, for at jeg fikk mye vann i tryne når jeg skylte ut fargen.. sminke overalt!
Kledde jeg det?

Farge håret selv?

Jeg har lenge tenkt og farge håret mitt, jeg har jo kjøpt hårfarge for lenge siden. Nå som jeg er bedre i foten, klarer og gå uten krykker men ikke lange strekninger, har jo fortsatt vondt, så tenkte jeg og farge håret. I morgen skal jeg til Ulsteinvik sammen med to venninner og da må jo jeg se fin ut, hehe! Jeg har ikke farga håret mitt selv så mange ganger, Anne bruker egentlig og gjøre det. Men jeg kan vel ikke gjøre så mye galt..

Jeg legger ut bilder senere og jeg farger håret i kveld. 

Har du farget håret selv noen gang? 

Få headeren på plass

I stilsettet finner du #header { , under der skriver du inn:

margin-left: -200px;

 

du kan endre 200 med va du vil, dersom du vil ha den lenger til venstre setter du - fremfor, og om du vil ha den til høgre kutter du ut -. Prøv deg frem.  

Bytte profilbilde og tekst i mine gratisdesign

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan man bytter profilbilde og tekst i gratisdesignene, så her kommer en guide.

Det kommer an på hvilket du bruker, det er samme framgangsmåten men litt andre søkeord, nå bruker jeg det nyeste.Når du har lagt inn designet, så ser du at det allerede er tekst i sidemenyen.

1. Gå til Design -> Rediger -> Maler
2. Trykk Ctrl og F samtidig, så søker du på de første ordene som står der, i det gratisdesignet du bruker. Så bytter du ut teksten med din egen. Over teksten er det en link, som vist på bildet, den bytter du ut med din egen. Du kan laste opp bildet ditt i Tinypic. 

Dette må du gjøre i alle malene! Spør meg om du ikke forstod.
 

Gratisdesign 12 - 2 sidemenyer

For å endre Navn, profilbilde og tekst trykker du Ctrl og F samtidig og søker på Ditt navn her, der skriver du inn navnet ditt. Søk på Hei, og skriv inn din egen tekst, linken over bytter du ut med din egen. For å legge inn linker i menyen søker du på Meny og nedenfor skriver du inn hva som skal stå på knappene og limer inn linken. Header kan du laste opp i Tinypic.com og følge denne guiden. 
Store forhåpninger..

Foten min har blitt en god del bedre, nå kan jeg gå med bare 1 krykke. Jeg klarer ikke å bøye kneet helt skikkelig ennå, men det er på bedringens vei, helt nede på foten har jeg ikke vondt lengre, musklene er bare litt svake. Såklart er musklene svake når jeg ikke har brukt foten på over 1 uke, nå prøver jeg og bevege så mye jeg klarer. Jeg tror kanskje jeg har for store forhåpninger, jeg har nemlig så sykt lyst til å gå ut og danse på lørdag.. 

Det er noe galt med kameraet mitt, når jeg zoomer så kommer det en svart flekk midt på, derfor blir det ikke så mye nye bilder :( 


Foten min på Lørdag, bankkortet mitt ligger vanligvis ikke på gulvet altså, det bare falt ned akkurat der og da.

 

Jeg gleder meg til jeg blir helt bra så kan jeg begynne og trene, sykle, jogge, styrke, gå på fjellet..
 

Fotballkamp

Da var jeg hjemme fra fotballkamp, begge brødrene mine spilte. Jeg og Pappa var hos besta og besten etterpå så derfor er vi hjemme så sent. Det ble 2-2, egentlig så fikk jeg ikke med meg så særlig mye men det var kjekt og møte folk. Jeg er ikke så superintressert i fotball, men det er jo litt kjekt når brødrene mine skal spille. Var litt kjipt at de ikke vant, men det ble jo uavgjort, så de tapte jo ikke heller.


Dette er lillebroren min, lånte det av Dina Wiik fra facebook, hun er veldig flink og ta bilder. 


Hva har du gjort i dag? 

Hvilke blogger leser du?

Når man ikke vet hva man skal skrive om, så er det vel ikke vits å skrive ett innlegg i det hele tatt. Jeg har mange ting å skrive om, men jeg vet ikke hva som intresserer folk. Blogging kan være så forskjellig, noen legger ut hele livet sitt og litt til, andre legger ut fine bilder de har tatt, andre er kanskje flinke å tegne og noen lager design.

Det er også forskjellig hva folk liker å lese om, men det er jo helt klart at motebloggere får mest lesere. Motebloggere eller mammablogger, eller folk som er syke. No offence. Noen liker humorblogger også, andre liker dem ikke. Uansett hva som står i innlegget, så er det alltid noen som kommenterer "spam" eller svarer på overskriften. Det er for at de ikke leser innlegget skikkelig, eller ikke lest det i det hele tatt. 

 

Hvilke blogger liker du best å lese? Moteblogger? Humorblogger? Fotoblogger? 

Kino!

Nå skal jeg straks på kino sammen med 2 av brødrene mine og Anne. Det var henne jeg laga design til forresten. Vi skal se filmen Thor, har sett den på reklame på tv ett par ganger og gleder meg til å se den. Chris Hemsworth spiller jo i den, og han var jo med i Home and away.  Har du sett filmen?

101 dalmatinere

I går var jeg codriver sammen med Anne, vi kjørte litt overalt, først Ulsteinvik, så Ørsta, men enda opp i Ulsteinvik igjen. Jeg stinker røyk, så jeg må nok dusje før jeg går videre med dagens planer.

Nå ligger jeg faktsik og ser på 101 dalmatinere, på tv2 zebra. De er jo så nydelige de små valpene, skulle ønske de var så små hele tiden. I natt ble jeg sittende oppe lenge med ett design, jeg vet ikke om hun jeg laget det til har sett det ennå så dere må nok vente til jeg har fått vist det til henne først. Jeg har brukt skikkelig lang tid på dette innlegget pga filmen, blir så opphengt! Dessuten er det problemer, igjen, på blogg.no

Hva gjør du?

 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits