Image Map

mai 2012

Ny blogg?

Nå er det lenge siden jeg har blogget, rett og slett fordi jeg ikke hadde lyst. Jeg kan jo innrømme at jeg har savnet det litt, men synes det er så dumt at folk ikke forstår hva jeg mener når jeg skriver at jeg ikke legger inn design, logger på kontoer og det som har med design og gjøre.. det står jo grått på lysegrått i headeren min. 

Jeg lurer på om jeg skal lage en ny blogg, siden der er så mye rot på denne. Jeg har lagt utrolig mye arbeid i denne bloggen, så synes det er litt trist og "forlate" den. Sletter jeg den, er den borte for alltid og det vil jeg ikke. Jeg har en del koder og noen gratisdesign, jeg vet ikke om gratisdesignene funker rett en gang. Kanskje en dag, ikke i dag, ikke i morgen.. men en dag, kanskje, så tester jeg om de funker og fikser på det som må fikses. Men det vet jeg ikke nå. Akkurat nå jobber jeg veldig mye, slik at jeg får råd til å ta lappen. Har kjørt med pappa og det går bedre og bedre. 

Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal fortsette på denne, eller om jeg skal begynne på nytt med ny blogg. Hva hadde du gjort?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits