Image Map

juni 2010

Nytt design!

Nå har jeg laga nytt design, kommer kanskje til å skifte bakgrunn om jeg finner en jeg liker bedre. Jeg orker ikke å ha header denne gangen, kanskje neste gang.

Hva synes du?

Vet dere hvorfor..

fiskene er så friske? med tanke på ordtaket frisk som en fisk så klart. 

Janita sin teori at det er fordi de får så mye frisk luft!

HAHA

Burde det vært forbudt?

Alle vet om Facebook sine phrases, eller hva det heter. Jeg tok nettopp dagens BØR, altså hva man bør gjøre i dag. Da fikk jeg altså frem "du burde henge deg". Selvfølgelig vet jeg at det er bare tull og tøys og det der, men likevel så synes jeg det var ganske sterkt å skrive. Jeg synes det burde vært ulovlig egentlig. 

Hva synes du?

Jeg er syk

Tett og rennende nese, hodepine, sår hals, nysing og feber.. Jeg fikk det sånn plutselig egentlig, våknet opp søndagsmorgen og hadde sykt vondt i halsen og nyste hele dagen. Haha, nyste? heter det det? Naus sier vi her.. Jeg kjøpte meg sånn nesespray som fikser både tett og rennende nese. Jeg har ikke feber nå, siden jeg tok en feberdempende. Jeg savner kjæresten min dobbelt så mye nå som jeg er syk også, 18 dager til han kommer hjem, det er lenge det! 

Får se om jeg skal på jobb i morgen, føler for å gå men vil ikke smitte pasientene. Vi får se! 

God Natt !

Bilder fra fredag!

På fredag var jeg i Ulsteinvik sammen med Ann-Synøve først, så kom Anne og da var jeg sammen med henne. Brukte mye penger og koste meg skikkelig. Jeg skulle ha lagt ut bilder av det jeg kjøpte men jeg har allerede brukt det og jeg orker ikke å kle av meg nå.. hehe.. Men jeg kjøpte ihvertfall en dongeribukse, en blå topp, en hvit genser, bikini og bikinitruse, bh og truse, ja jeg tror det var alt. Vi var bare innom tivoliet og så litt, var så mye folk. Men Anne vant en Playboy kanin i pilkasting.  

I dag skal jeg..

Ut på byen med Anne, vi har bare nødt til å dra å danse litt å få ut litt energi.. har ikke vært ute å dansa på aldri den tid. Skal legge ut outfit, hår og sminke når det lider på. Nå skal vi snart dra i butikken for å handle litt, lete etter red bull til Anne så hun får vinger i kveld. Ellers i dag har jeg sett på One tree hill, drukket Cola og spist utgått potetgull. Så har jeg beisa ei dør, haha! Og rydda litt på rommet, hadde tenkt å rydde skapet, jeg bruker jo ikke halvparten av klærne en gang, og i går kjøpte jo jeg meg mange nye klær, legger ut bilder i morgen eller noe. 

Hva skal du i kveld?

Rydde skapet?

Jeg har lyst å rydde skapet mitt, men egentlig så har jeg nettopp gjort det. Jeg bruker egentlig bare de samme klærne om og om igjen, fordi jeg føler meg mest vel i dem. Jeg kjøper jo ofte klær, men det er som oftest topper og kjoler. Topper bruker jo jeg veldig mye av, sånne helt vanlige hvite. Jeg trenger bukser, jeg har 2 tightsebukser, men de blir så fort store.. Eller så kan jo jeg si at alle buksene som var stramme på meg før er for store. Jeg skal jo til Ulsteinvik i dag, det er Ulsteindagene og seinfredag så det er jo salg. Skulle bare ønske at kjæresten min var hjemme så han kunne ha blitt med, det er jo tivoli der også. Han dro på jobb i går og jeg savner han allerede. Nå skal jeg vaske litt klær, og finne frem hva jeg skal ha på meg i kveld, ordne håret og sminke meg. Skal prøve å huske kameraet!

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits