Image Map

juni 2011

Rehab - dag 8 ,"ny header"

Heihei!

Da har jeg vært her en hel uke, det føles ikke egentlig så lenge. Jeg våkna i natt pga at jeg hadde skikkelig vondt i magen, og det hadde jeg fortsatt da jeg skulle stå opp så jeg sov litt frempå. Mamma og Pappa var her i dag, vi hadde møte med psykologen og snakka om alt mulig. Det gikk veldig bra synes jeg, og det var godt og se dem igjen. De hadde med seg litt ting til meg, som f.eks harddisken min, så nå sitter jeg og ser på roswell.

Jeg gikk faktisk til kiosken helt alene i dag, og det er jo kjempebra. Dere tenker sikkert at det er jo ingen stor sak, men for meg er det det. Ett lite fremskritt.

Som dere ser så har jeg ordna på headeren, ingen lett sak nei.. innpå nettet med mobilen, kopiere stilsettet og lagre på mobilen, kopiere linken til headeren og åpne den på mobilen, lagre bildet, fikse det på dataen, inn på mobilen med det, laste opp i tinypic på mobilen og så inn i stilsettet.. kanskje dere forstår nå hvorfor jeg ikke svarer på kommentarene.. og fortsatt vil kommentere!

Hvordan har din dag vært?

Rehab - dag 7, her sitter jeg

521298-1-1309178735130.jpg
Her sitter jeg og leser, spiller, tenker og bare ser ut. Har alltid ønsket meg en stor glasskarm jeg kan sitte i.

Koselig eller?

Rehab - dag 6

I dag har jeg hatt en veldig bra dag. Jeg sov til klokka var 11, spiste lunch og så har jeg bare slappet av. Jeg har lest over 100 sider i Breaking Dawn, det er så spennende at jeg klarer nesten ikke å stoppe. Så har jeg gått tur her rundt hele bygget, så på kiosken og kjøpt Cola og non-stop.

Siden jeg kom hit har jeg ikke snakka på telefon med noen, men i dag snakka jeg nesten en halv time med venninna mi som ringte, jeg snakka hvordan jeg hadde det og alt mulig egentlig, uten og gråte. Grunnen til at jeg ikke har villet snakket med noen på telefon er at jeg er redd jeg kommer til å bryte sammen og bare gråte. Det og snakke om mamma og pappa er jo fortsatt ett sårt punkt for meg, men i dag har jeg snakka en del om både dem og andre problemer uten og gråte. Jeg har grått alle de andre dagene, så jeg gjør jo fremskritt. I morgen blir jeg vekket ca klokken 8, litt tidligere enn de to siste dagene men det skal nok gå bra.

Jeg har fått mange koselige og støttende kommentarer og det setter jeg stor pris på, håper dere skjønner at jeg ikke kan svare på de akkurat nå. Skal svare så snart jeg får tilgang til internett på datamaskin. Nå skriver jeg innleggene på data, fører de over til mobil og limer inn på nytt innlegg.

Hvordan har din dag vært?

Rehab - hvorfor?

Som dere ser så har jeg skrevet en del rehab-innlegg. Jeg kaller det rehab fordi jeg synes at psykriatisk avdeling høres litt dramatisk ut. Mange av dere, til og med noen av mine nærmeste venner lurer på hvorfor jeg er her. Det spørsmålet har jeg også fått fra leger og psykologer her. Egentlig har jeg ikke noe eksakt svar på det, men jeg har ikke hatt det så enkelt og greit nei. For det første så har jeg ikke sovet skikkelig på over 1 år, har prøvd mange forskjellige tabletter men finner ingen som virkelig hjelper, nå holder jeg på å teste ut en, den har hjulpet så langt. Man blir jo sliten både fysisk og psykisk når man ikke sover skikkelig og har en døgnrytme. Jeg er deprimert, gråter ofte, snakker lite, ler aldri...

For noen måneder siden så jeg og hørte jeg ting som ikke var ekte, men heldigvis er dette borte nå. I etterkant har jeg slitt med ting som de "uekte" sa. Jeg sliter veldig med selvbilde og selvtilliten, og får til tider lyst til å bare knuse speilet. Jeg har også litt sosial angst, visst nok. Det vil si at jeg ikke klarer/liker og være med folk jeg ikke kjenner og egentlig folk generelt. Mange sier: "jeg også" til sosial angst. Da blir jeg litt lei meg på en måte, siden det er en av grunnene jeg er her, føler meg svak på en måte. Jeg tørr ikke å reise til byen alene, gikk aldri i kantina alene på skolen, liker meg best hjemme, på rommet mitt. Det å spør om jeg kan få en pose på butikken eller bestille mat på cafe/resturang er veldig vanskelig og jeg begynner og grue meg med en gang jeg vet jeg skal noe. Det er derfor jeg bare sitter på rommet her jeg er nå, og har med meg følge om jeg skal til butikken eller ut en tur. Alt dette endrer seg når jeg drikke alkohol eller gjør andre ting som jeg ikke vil skrive om her.

Det hele begynte vel da det ble slutt mellom meg og kjæresten, eller eksen nå da. Da følte jeg at jeg ikke var god nok, ikke fin nok, ikke bra nok..det kom veldig brått på og alt raste sammen for meg. Det er jo ganske lenge siden, 9 måneder, men jeg savner han fortsatt!

Akkurat nå er det å snakke om og med mamma og pappa ett veldig sårt punkt for meg, jeg begynner og gråte hver gang.. bare det å tenke at de er glad i meg og vil at jeg skal ha det bra så kommer tårene med en gang, sånn som nå.. Jeg tror det er ett sårt punkt pga at jeg har så foferdelig dårlig samvittighet for at jeg har såret dem så mye den siste tiden. Gjort dem bekymret og lei seg.

Jeg kom hit Tirsdag, og jeg må vel være her så lenge jeg trenger for å komme meg opp igjen og få livslysten og gleden av livet tilbake. Tusen takk for at du tok deg tid til å lese, ha en fin dag :)

Rehab - dag 5 (2)

Det har ikke skjedd så mye mer i dag, har spilt mario og kabal og lest 50 sider i breaking dawn, på engelsk. I morgen er det jo Søndag og da er butikkene stengt, så da må jeg finne noe annet og gjøre.

Men dette innlegget var egentlig ett innlegg der poenget er at folk ikke leser bloggen min før de spør om design og sånt. Akkurat nå orker jeg ikke å svare på kommentarer, dessuten vil det ta 1000000 år og gjøre det på mobil. Jeg har fått nærmere 40 kommentarer og de fleste er spørsmål om design. Noen ganger spør folk de samme spørsmålene om og om igjen siden jeg ikke svarer.. jeg synes det er litt obvious at jeg ikke kan svare nå egentlig.

SÅ FOLKENS, JEG SVARER IKKE PÅ KOMMENTARER FØR JEG KOMMER HJEM, OG JEG VET DESVERRE IKKE NÅR DET VIL BLI. AKKURAT NÅ BRUKER JEG TIDEN TIL Å KOMME MEG OPP IGJEN OG FÅ ORDEN PÅ LIVET!

Hva har du gjort i dag? Nok en gang, vet du om noen kjekke spill jeg kan laste ned?

Rehab - dag 5

I gårkveld kom det en mann som skulle fikse doen her som har vært litt rar i det siste, lager rare lyder og bobler. Jeg vet ikke om han fikk fiksa det ordentlig men det ble ihvertfall bedre. Siden jeg ble så trett og tung av de sovetablettene fikk jeg bare halve dosen og jeg ble heldigvis ikke så tung i dagmorges, selv om jeg fikk sove til klokka var 11. I helgene er det ikke noe program her så jeg kan jo gjøre det jeg vil.

Ellers i dag har jeg vært på butikken og kjøpt Cola, kontantkort og nesespray. Jeg blir så tett i nesa av den den medisinen jeg får, skulle egentlig kjøpe det på apoteket men det var stengt. Nå som jeg har mer penger på kortet kan jeg være mer på nettet og kanskje laste ned noen spill og føre over på dataen. Dette innlegget har jeg skrevet på dataen og ført over på mobilen, så kopiert og limt inn. Det går 10000 ganger raskere...

Hva skal du gjøre i dag? Vet du om noen kjekke spill jeg kan laste ned?

Rehab - dag 4

I går før jeg la meg fikk jeg noen tabletter som skulle hjelpe meg med å få såve og jeg sovna vel egentlig ganske kjapt. Men i dagtidlig var jeg så trett og tung at jeg nesten ikke fant frem til badet. Men jeg måtte jo inn til frukost. Jeg la meg i senga etterpå og sovnet, og sov til klokka var 11.

Som jeg skrev i forrige innlegg så skulle jo mamma og pappa komme i dag, men hun psykologen vi skulle ha møte med var syk. Jeg sa til pappa at da trengte de ikke å komme. Jeg vil ikke at de skal komme egentlig, jeg føler at da blir jeg lei meg og vil hjem..

Ellers i dag har jeg hatt legesamtale og snakket om søvn og sånt, så har fysioterapauten sett litt på kneet mitt. Jeg har også vært på butikken og kjøpt litt snacks. Jeg lasta ned supermario på mobilen og førte det over på dataen så har spilt litt.

Hva har du gjort i dag?

Rehab - dag 3

Natt til i dag sov jeg ganske lite, det var vel pga at i dag var det så mye gruppeting og det liker jeg ikke. Jeg hadde ikke lyst å gå men jeg må jo egentlig bare det. Jeg er ikke så flink til å snakke og være med folk jeg ikke kjenner. Jeg er nokså forsiktig av meg og veldig stille. Jeg var på den ene tingen, men jeg hadde med meg følge og satt for det meste og så på. Ellers i dag har jeg spilt kabal og spill på mobilen, og sett home and away på youtube på mobilen faktisk. Snart er det kvelds og så natt og ny dag i morgen, da kommer mamma og pappa på besøk.

Hva har du gjort i dag?

Rehab - dag 1 & 2

Jeg hadde egentlig tenkt å blogge i går, men siden det ikke skjer så mye og jeg blogger fra mobilen så venta jeg til i dag.

I går da jeg kom hit snakka jeg med lege og fikk ett midlertidig rom, men det tok ikke så lang tid før jeg fikk komme på den avdelinga jeg er på nå. Her har jeg mobilen og pcen, men ikke nett, derfor bruker jeg mobilen. Det skjedde ikke så mye resten da dagen egentlig. I dag ble jeg vekket 07:45, så da stod jeg opp så kom det en dame og tok noen blodprøver. I går spiste jeg middag og kvelds på rommet, men i dag har jeg spist alt på matsalen. (flinke meg). Ellers i dag har jeg snakka med hun som er psykologen min her og gått tur til butikken med hun som er kontaktpersonen min her. Klokka 7 er det kvelds og så er det vel ikke mer i dag. Det går egentlig ganske greit, men sitter for det meste på rommet. Håper dere har hatt en fin dag!

Hva har du gjort i dag?

Rehab

Jeg har lenge tenkt på om jeg skal skrive det eller ikke på bloggen, men jeg tenkte det var mye lettere egentlig, vet ikke hvorfor. Da vet dere det liksom, og sånne ting kan ingen se. Den siste tiden, eller, ganske lenge, har jeg hatt en del problemer og slitt med. Jeg har snakka med psykolog og dokter og fått god hjelp. Vi fant ut av det beste for meg var en innleggelse, så fra og med i morgen kommer jeg ikke til å blogge, nå vet dere hvorfor. Jeg vet jeg kommer til å få 1000 kommentarer/eposter om design og sånt, menmen. Jeg vet egentlig ingenting om dette stedet eller hva jeg skal gjøre eller noe, så det kan jeg skrive om når jeg kommer hjem, vet ikke hvor lenge jeg skal være der heller.. Jeg kaller det rehab!

Ha en fin sommer og kos dere, så snakkes vi! 

New bikini

 

Kjøpte den på Cubus for litt siden, likte den veldig godt.

Hva synes du?

Hot or Not?

 

Jeg synes dette egentlig er kjempestygt, rett og slett.. bildene er tatt fra google, og det gjelder selvfølgelig ikke bare desse bildene. Noe sånt kunne jeg aldri ha hatt på meg. Jeg synes det er fint med shorts, ja, også high waist, bare ikke i dongeri og i denne stilen. 


Så hva er din mening?

Shopping i dag også

Jeg vet at jeg ikke la ut det jeg kjøpte i går, men jeg har nemlig vært på shopping i dag også. I dag var vi på Moa i Ålesund, kjøpte jo litt. Vi var der hele dagen, og etterpå var vi på fotballkamp, nå har vi/har hatt middagsgjester så jeg er ganske sliten. Jeg legger ut tingene enten senere i kveld eller i morgen, orker ikke å drive å ta bilde nå. Kameraet mitt er jo endelig kommet på reperasjon også, gleder meg til jeg får det tilbake! Flere som har vært på shopping i dag?
Om ikke, hva har du gjort i dag?

Nytt design og ny header!

Da har det nye designet fått plass på bloggen, med en ny og personlig header. Bildene er tatt av Pappa da vi var på tur på hytta forrige helg. 

Hva synes du?

Shopping

For en stund siden, den 6. Juni, bestilte jeg extensions fra Rapunzel of Sweden. I mange dager nå har jeg nærmest sprunget til postkassa, men ingenting. Så las jeg en epost jeg fikk, og der stod det med mini mini skrift at de sendte varen etter at de hadde mottatt betaling (?), og jeg valgte jo sånn at jeg fikk med regning... ble irritert. Jeg betalte og i dag fikk jeg ett brev som jeg over hodet ikke fatter noe av. Hvorfor gjøre det så vanskelig liksom.. 

Over til noe annet, jeg har jobbet med nytt design i 2-3 dager nå, straks ferdig, og jeg har vært på shopping i dag med Anne, legger ut senere.  


Hva har du gjort i dag?

 

TatoveringseksempelDet ser kanskje ikke sånn ut, men jeg har jobba med den ganske lenge. Vet ikke om jeg skal ha alt det rundt eller om jeg bare skal ha pus helt svart, jeg skal spørre hva som er best. Jeg har jo bestemt meg for at jeg skal ta, men vet det gjør veldig vondt. Vet ikke hvor jeg skal ha den heller ennå, men det er best å ha den en plass der huden er glatt, så må jeg også tenke på visst jeg blir gravid en gang..

Hva synes du?
Har du tatovering, hvor og hva?
Til salgs: bukse-tightsSelges pga at jeg ikke bruker den. Det er en helt vanlig bukse-tights fra Cubus. Det eneste som er "galt" med den er at strikken oppe har snurra seg litt. 

Størrelse: XS
Pris: 50kr

Send meg en epost på Lmsk-@hotmail.com om du er intressert. Dagen + Outfit

Nå, straks skal vi på middag hos broren min og Anne. Hun har besøk av moren sin, de er jo fraAlta. RETTELSE: Masi. og moren skulle lage noe mat som de bruker der. Jeg er ganske spent, men er ganske så sikker på at det er kjempegodt. Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag, bare slappet av, ikke tenkt på jobben eller noe, ganske herlig. Sola skinner, men jeg er faktisk ikke sånn at jeg MÅ ut når sola titter frem, det gjør meg liksom ikke noe om det er regn eller sol.


Litt dårlig bilde, tatt med videokamera.

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du?
 

Siste innkjøp


Jakke fra Bestfashion.Vanlig hvit topp fra Cubus, kjøpte og en i svart. Genser med broderi også fra Cubus. 


 
Bh'er fra Cubus. Hvit topp/tsjorte fra Bestfashion.Hårpynt fra Glitter.Shorts og topp fra Bestfashion.


Har du noen av tingene?
Hva synes du?
 

Til salgs: Kjole fra Ichi

Den er aldri brukt, lappen fortsatt på. Selges pga at den er for stor rundt brystet.

Størrelse: Den er størrelse S, jeg bruker XS/S, men denne var for stor rundt brystet. Så denne passer den som er litt stor rundt brystet og smal rundt midjen. 

Den er stroppløs, men har sånn "plastikk/lim" som holder den på plass. Glidelås bake. 

Pris: 50kr.

Send meg en epost på Lmsk-@hotmail.com om du er intressert.

Ny stol

Jeg har ikke skrudd på denne dataen siden fredag, det er egentlig litt herlig. Var deilig med en pause, fra både data og blogging. Men bakdelen er at det er så mange spørsmål og eposter og svare på etterpå. I dag har jeg kjøpt meg en stol, så jeg ikke skal sitte i sengen hele dagen, der skal jeg sove. Den er kjøpt på Jysk og ser sånn ut.

 Den er faktisk god å sitte i , så har jeg ett lite databord som jeg fikk av mamma og pappa til jul. Den er litt varm da, siden det er skinn, blir litt klam. Nå skal jeg straks til Ulsteinvik sammen med venninna mi, Cubus har visst langåpent og salg i dag. Jeg var på shopping i går også, kjøpte en shorts og 2 topper. 

Hva synes du om stolen min?
Hva skal du i dag?
 

The princess diaries

Denne fredagen blir en rolig fredag, jeg skal på jobb i morgen halv 8 så det er like greit. Akkurat nå har jeg filmkveld med meg selv, hehe, og pus da. Jeg ser på Prinsesse på prøve, og etterpå skal jeg se 2'eren. 

 

Prinsesse på prøve 1Prinsesse på prøve 2
Hva gjør du i kveld?
Har du sett filmene?


Lets get dressed up

#Party

 

 
Hva synes du? 

Endringer i designet..

..bare fordi jeg måtte, hehe. Jeg klarer liksom ikke å bestemme meg for hvordan jeg skal ha det, jeg vet hvordan jeg vil ha det, så lager jeg det slik, men så liker jeg det ikke. Nå er jeg ganske fornøyd, men headeren er bare midlertidig altså, jeg tenkte å ha en med bilder av meg selv, for en gangs skyld. Jeg er heller ikke sikker på hvordan jeg skal ha skriften på overskriften i sidemenyen, så den kommer nok til å endrest ofte. Er man fornøyd med designet, får man mer lyst til å blogge!

Hva synes du? 

White one shoulder

 

Jeg har så lyst på denne kjolen! Tror ikke den passer meg like godt som den passer Rebecca. Rebecca Breeds, spiller Ruby i Home and away. Hun er også kjempepen, elsker håret hennes. 

Hva synes du?

Hot or not!

 

Jeg elsker denne jenta, Tessa James. Nicola fra Home and away. Hun er så pen!


Hva synes du?

Pakke i posten!

I dag, eller egentlig i går, fikk jeg min lenge etterlengtende pakke fra H&M. Jeg vet at jeg fikk en for ikke så lenge siden også, men dere skjønner, at jeg skulle vise til venninna mi noe av det jeg hadde kjøpt da, og så MÅTTE jeg bare ha denne kjolen:

 Hva synes du?

Endre størrelsen på profilbildet

Først går på på design->rediger->maler

Trykk Ctrl+F for å søke og søk opp: <img src="${ProfileImageUrl}" alt="${ProfileName}" />

Så laster du opp bildet du vil ha i tinypic.com , se denne guiden for hvordan du laster opp bilder i tinypic. 

Lim inn urlen til bildet ditt og width="180" slik du ser under, du kan endre 180 til hva du vil ha.

<img src="URL TIL DITT BILDE HER" width="180">

 

Husk at du må gjøre dette i alle malene! 

Rapunzel of Sweden

Natt til mandag fikk jeg ikke sove, så jeg satt og kika på nettet. Jeg lette lenge lenge (lenge) etter en side som jeg har bestilt det hair-extensionet som jeg har nå, men jeg fant den ikke. Derfor bestemte jeg meg for å bestille fra Rapunzel of sweden siden jeg har hørt mye bra om den siden.
 

Jeg tok denne fargen siden det er den som er likest håret mitt. De sendte det i dag så jeg får det sikkert Torsdag eller Fredag, gleder meg!

Har du prøvd hairextension fra Rapunzel of Sweden?
Hva synes du?
Har du ett annet merke? Hvor kjøpte du det?

Jobb!

I natt har jeg vært skikkelig urolig, våknet mange ganger og hadde stressende drømmer. Sånne drømmer som henger igjen lenge etter at du har våknet, travelt. Pappa kommer og henter meg snart og skal kjøre meg på jobb. Jeg har fått en pakke i posten, men jeg får ikke henta den, siden jeg skal på jobb, kanskje Mamma eller Pappa kan hente den. Gleder meg!

Jeg har nesten ikke vært på data i dag, har bare slappet av, spist boller som jeg lagde i går og drukket Cola. Boller og brus!

 

Hva skal du i dag? 

Nytt gratisdesign 4
Sånn så det ut før.Sånn ser det ut nå, om 5 minutter kan du finne det på Gratisdesign 4 på gratisdesign!

Hva synes du?

God morgen!

God morgen! 

Jeg kan ikke huske sist jeg var oppe så tidlig på en fridag. Men jeg hadde jo aldri vært våken nå om jeg ikke hadde legetime altså, jeg hadde nok vært i min dypeste søvn. Jeg har akkurat spist en skikkelig frukost, og det er kjempelenge siden jeg har gjort det også faktisk, så i dag lagde jeg, eller prøvde å lage en omelett. Den var god, men det ble alt for mye. hehe! Jeg har egentlig ingen planer i dag, men jeg skal ihvertfall gjøre ferdig gratisdesign 4 og kanskje gratisdesign rosa. Med mindre en av brødrene mine ligger nede og sover er jeg hjemme alene til nesten 4, det er så herlig. Det er så synd at det ikke er noe bra på tv så tidlig på dag, jeg kommer jo helt sikkert nok til å sovne og sove bort hele min sjeldne hjemmealenedag. Typisk.

Hva skal du i dag? Skole eller jobb? Fri kanskje?

  

Hvilket?
Blir snart, forhåpentligvis i morgen, byttet ut med:Hvilket likte du best?

Outfit 050611

Jeg legger så og si aldri ut outfit, utenom kvelder jeg skal ut eller i selskap. Jeg føler dere har fått inntrykk av at jeg går bare med joggebukse og hvit topp, og ja, det gjør jeg for det meste, men ikke alltid. I det siste har jo jeg kjøpt meg mange nye klær og da må jo jeg bruke de også.Bukse, topp og genser fra Cubus.

Hva synes du? 

Kveldens outfit!

Snart kommer Anne og henter meg, vi skal på Skumparty, dette har jeg på meg:

Jumpsuite fra H&M. Skal ha en jakke også men er ikke sikker på hvilken.

 

Hva synes du? 
Hva skal du i kveld?
 

Bloggere du vil møte!

Om jeg fikk velge en blogger jeg vil møte av hele bloggnorge, unntatt mine venner da såklart, så tror jeg at jeg hadde valgt Thea Kristine fra theakristinef.blogg.no og familien bak emilandus.blogg.no. Begge bloggene er veldig sterke og reelle. Jeg anbefaler dere og lese begge!

Jeg har lest bloggen til Thea Kristine i over ett år, og fant interesse fra første gang jeg var innom. Jeg har aldri følgt en blogg så lenge faktisk, jeg leser en periode så blir jeg lei. Men jeg ble ikke lei av denne søte jenta som skriver om livet sitt, mote, og diagnosen hun ENDELIG har fått etter en lang lang tid. Det at hun er så positiv gjør bloggen mye bedre, det virker som hun fokuserer på livet og det som skal bli, ikke det som var og er. 

Jeg er veldig glad i mammablogger, så jeg søkte det opp og da fant jeg Emilandus, den har jeg også lest bloggen omtrent hver dag siden det. Jeg begynte og lese det øverse innlegget, og las meg bare nedover og nedover, bladde i arkiv og las og las. Det kan ikke ha vært en lett situasjon, men jeg vet ihvertfall nå at Emil ikke kunnet kommet til en bedre familie enn det han har nå. Jeg smiler hver gang jeg ser på de herlige bildene som hun legger ut. 

 

Hvilke bloggere vil du møte? Hvorfor?

Innkjøp 030611


Alt sammen fra Europris


Denne måtte jeg bare ha, husker ikke hva butikken heter men jeg tror den er bare her siden en dame her startet den.


Treningstights fra Kappahl


Hårbånd og sko fra Europris


Truser og mascara frå Cubus. (den rosa er Anne sin).


Genser fra Cubus <3 Love it!

Hva synes du?En del til salgs

Jeg har lagt ut en del til salgs her på bloggen, fra bukser til spill og film, dere finner det i menyen over her. Ha en fin dag!

Visste du at..

..da jeg var fødd hadde jeg under 1 i blodsukker?
..da jeg var 5-6 falt jeg ned fra ett tred 4-5 meter og slo meg både her og der, fikk kraftig hjernerystelse og rift på milten?
..jeg har vært i norge,sverige,danmark,tyskland,frankrike,andorra,luxemburg,spania,england,polen,tjekkia,ungarn og hellas? (tror jeg fikk med alle)
..jeg veide 9.5kg da jeg var 2 år?
..jeg drikker 1-1.5l Cola daglig?
..jeg har bare drukket sex on the beach på zebra siden vi begynte og gå dit 23.januar 2010? (drink, rusbrus teller ikke)
..jeg liker kun fisk på jobb?
..jeg satt oppe dag og natt og så home and away, opptil 25 episoder i strekk, uten å gå på do?

 

Har vi noe til felles?

Til salgs: Marsvinbånd og negletang

Jeg hadde marsvin før, han døde vel for litt over 3 år siden. Tiden går så utrolig raskt. Jeg har ett turbånd, eller bånd og en negletang, som vi skal klippe neglene deres med. Jeg har ikke brukt negletanga, og båndet har jeg bare prøvd på men han likte det ikke.

Jeg savner egentlig marsvinet mitt, Polly. Han var så herlig, lagde så herlige lyder. Jeg hadde ikke hatt ham så veldig lenge før han døde. I etterkant har jeg snakka med hun som jobber på dyrebutikken, hun sa at han hadde nok vært syk før jeg fikk ham. Det var ganske betryggende for da vet jeg ihvertfall at jeg ikke gjorde noe galt.

Du får begge deler for 50kr. 

Dersom du er intressert eller vil vite mer, send meg en epost på Lmsk-@hotmail.com

Pakke i posten: H&M

For en stund siden bestilte jeg noe lite fra H&M, trengte det egentlig ikke, men hvem kjøper ikke ting de ikke trenger?Denne jumpsuiten likte jeg veldig godt, tror jeg skal bruke den i helga.
Og denne toppen, den er egentlig mye finere i virkeligheten. 

Jeg bestilte noe til 2 dager etter, jeg skulle vise hva jeg hadde bestilt til venninna mi og da var det en kjole som var på tilbud så jeg måtte bare kjøpe den..

Hva synes du? Har du noen av tingene?

Nytt design!

Nå har jeg laga ett mer sommerslig design, har jobba med det ganske lenge egentlig, og ble veldig fornøyd. Jeg skal få nytt profilbilde, men har ikke tatt ennå. Så er det jo litt småpuss igjen. Jeg skal faktisk bli med Mamma og Pappa på hytta nå, vi kommer hjem i morgen så det er jo bare en liten tur, men det blir ikke noe blogging før det. Jeg fikk også pakke fra hm i går, det skal jeg legge ut når jeg kommer hjem.


Hva synes du?


 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits