Image Map

juli 2011

Outfit 31.Juli

I dag har vi vært i Stockholm hele dagen. Har gått hele tiden så er ganske sliten. Jeg tok endel bilder, men nå skal jeg slappe av og spille litt sims før jeg legger de ut. 


Kjole fra Cubus, Solbriller fra Cmyk, Veske fra HM. Tror jeg har kjøpt sandalene på Din sko.

Hva har du gjort i dag?Hold sammen - hold hender

Hold sammen og hold hender i avsky mot vold og i medfølelse med de som er rammet. Til nå er det 1333478 som holder hender, tallet økes stadig. Trykk her for å bli en del ta lenken.
Er du med i lenken?


Axle Whitehead

(Bilde fra google, redigert av meg)

Han spiller Liam Murphy i Home and away, der han spiller gitar og synger, det gjør han også utenom Home and away. Jeg liker veldig godt både han og sangene hans, det gikk ikke an å få sangene fra youtube på bloggen, men mine favorittene mine er vel: Sister Sunshine, Anywhere og I don't do surprises. Dumt at man ikke kan få kjøpt Cdene hans noen plass, jeg har ihvertfall ikke funnet det..

Har du hørt noen av sangene hans?
Hva synes du?
Send inn din historie

Har du opplevd noe du vil dele med andre? Nå kan du sende inn din historie så blir den publisert på bloggen min. Det er selvfølgelig valgfritt om du vil være anonym. Jeg leser gjennom historiene først og om det absolutt ikke passer seg på min blogg så kan jeg desverre ikke publisere den. 

Historien må være fullt bokmål eller fullt nynorsk, ikke noen dialekter. Send den på mail til meg: Lmsk-@hotmail.com , merk eposten med Leserhistorie, husk å ha med tittel til historien.

Takk!

The Sims 2 og The Sims 3

The Sims har jo vært populært fra første stund. Jeg husker veldig godt da det første spillet kom, søskenbarna mine hadde det så vi brukte å spille det når jeg var der. Mange i klassa mi hadde det også, og når jeg en supersjelden gang var der spilte vi det. Jeg kom langt etter og fikk det bare noen måneder før The Sims 2 kom ut. Søskenbarna mine hadde/har jo alle The sims 2 spillene, så jeg lånte bare det første, startpakken og så kjøpte jeg en tilleggspakke. Da spilte jeg også. Dataen min kræsja, og jeg kjøpte ny. Nå har jeg lasta ned og har hatt det en god stund, har jo kjøpt mange tilleggspakker. (før jeg lasta ned). Nå har det kommet The sims 3, men jeg har hørt at det ikke er så stor forskjell på dem. 

Spiller du sims?
Har du spilt begge? Hva er forskjellen?
 

Fakkel og rosetoget, Lillehammer


Bildet over var alle bak meg, bildet nedenfor var alle forran meg.Det var utrolig mye folk der, har aldri sett så mange før. 


Hvil i fred..

Shopping

Vi ble litt lengre på IKEA enn jeg hadde trodd, men den var skikkelig svær, var der over 2 timer. Vi brukte jo tid på å spise også, så da var vi der enda lengre. Etterpå dro vi til noen andre butikker, var bare butikker med merkeklær men på salg, men synes likevel at det var dyrt. Jeg trenger absolutt ikke å gå med en genser til over 1000kr, jeg kan jo kjøpe en på Cubus eller noe til under 100 lappen. Jeg kjøpte 3 hyller og en pute på IKEA, trenger egentlig ikke så mye. (Har 6 puter i senga mi fra før, så trenger jo ikke den heller). 


Dette kosta bare 29kr!  (kom ikke på å ta bilder før etter jeg hadde begynt å spise).


Denne kosta 9kr, synes den var litt sterk, sterk sjokoladesmak.

Ett glass med brus kosta 10kr, og da kunne man fylle på så mange ganger man ville. Synd de ikke hadde skikkelig Cola.

Hva har du gjort i dag?IKEA

I dag er det 22 grader, overskyet og en del vind her i Stockholm, det kommer kanskje litt regn etterhvert. Vi har bare hatt fint vær her så jeg skal ikke klage. Nå skal vi snart dra på IKEA, jeg gleder meg, elsker IKEA. Vet ikke om noe jeg skal kjøpe, men jeg kjøper jo alltid noe når det er noe og kjøpe, hehe. Er vel ikke den eneste som er sånn her i verden. 


 Bilde fra Google.

Vi skal jo ikke være der hele dagen, men siden den er så stor blir det nok en stund. Hva vi skal senere i dag, det vet jeg ikke, men vi finner nok på noe. 

Liker du deg på IKEA?
Hva skal du i dag? 

Ny knapp i menyen

Som dere kanskje ser er det en ledig plass oppe i menyen, den skal ikke være ledig så mye lenger. Det har vært mye om og men hva som skal være der og jeg har kommet frem til at det blir Leserhistorier. Der kan alle sende inn historiene sine, triste, glade og dramatiske. Om jeg ser at dette ikke er noen suksess vil jeg selvølgelig ha noe annet der, men vet ikke hva det skal være.

Har du noen tips? Eller er leserhistorier interessant?

Innkjøp 280711


Shorts fra Gina Tricot.


Topp fra MQ eller hva det var..


Jakke fra Gina Tricot.


Kremmer, tannkostboks og hårstrikk fra Ahlens og Insektsnett fra Clas Ohlson.

Har du noe av det samme?
Hva synes du?

Er det flere enn meg som ser bildene halve med grått nederst? 

På stranden

Idag har vi vært på stranden, det var kjempeherlig temperatur i vannet. Det var for det meste overskyet men det kom jo litt sol inni mellom så vi fikk jo solet oss også.


Herlig strand, ferskvannsstrand. 


Must på stranden


Mamma, pappa, tante og halve broren min.


Jeg er og forblir bleik, har så mye pigmenter i håret. Jeg farger det brunt, liker ikke den kobber/rødfargen på meg.

Doene på stranden, kan ikke tro at jeg faktisk gikk på en sånn.. heldigvis var det desinfeksjonsprit der.

Hva har du gjort i dag?
Har du noen gang gått på en sånn do?
 

Picture: sky

Tok dette bildet på vei til Stockholm, synes det var kjempefint. I dag er det 23 grader og litt overskyet, men tror sola kommer frem i løpet av dagen.

Hva synes du?
Hvordan er været hos deg i dag?
Innkjøp 270711

Dette kjøpte jeg i dag, første dagen i Sverige.Desinfeksjonssprit, sånn topp som vi skal ha på boksene, 2 stykker, mascara, øyenskygge, kajalkvesser og bomullspinner - fra Coop Forum.Jeg lette lenge etter en hvit vanlig shorts, alle var så lange, eller så var de for stramme. Likte veldig godt dette skjørtet, så er det shorts under, treningsskjørt på en måte. Fra Stadium.

Hva synes du?
Hva har du gjort i dag?
Outfit - Dag 1 i Sverige

I dag er det 25 grader og sol i Stockholm, nå skal vi inn til byen. Jeg og tante skal ta bussen og resten drar med bilen, det er ikke plass til alle.Dette har jeg på meg i dag.

Hva skal du i dag?
Hva synes du?


Fakkeltog og fremme i Stockholm

Nå har vi kommet frem i Stockholm, eller har jo vært her en stund. Kom ca i 20 tiden så har ikke gjort så mye annet enn å spist, slappet av og gått en tur rundt i kvartalet. Vi kjørte egentlig i hele går, og kom frem i/på Gjøvik i 8 halv 9 tiden. (på kvelden). Da klokka nærma seg 18, så var vi nesten i Lillehammer, så vi stoppa der for å gå i fakkel og rosetoget. Jeg vet ikke om jeg har sett så mange folk før, i følge nettet var der nesten 15 000, men jeg tror det var mye mer. Både barn, unge, voksne og gamle. Jeg tok noen bilder, men har ikke lagt inn ennå. 

Dette bildet fant jeg på nettet. 

Nå skal vi snart legge oss, det er helt kolmørkt ute her. Vi er jo også slitne etter å kjøre så langt, er så rart at man blir det når man sitter hele tiden. 

Gikk du i fakkeltog?
Hva har du gjort i dag?
 

Da reiser vi..

Nå reiser vi snart til Sverige, eller vi skal først kjøre til Gjøvik. Det skal jo være fakkel og rosetog der i dag klokken 18, så om vi rekker det skal vi gå. Håper vi rekker det, hadde vært fint å kunne gått sammen med mange andre mennesker til minne om alle pårørende, skadde om dei som mista livet. Selv om jeg reiser betyr det ikke at jeg ikke bryr meg.

Aller først skal vi til Ulsteinvik for å se om kameraet mitt er ferdig, sendte det jo inn for over 1 måned siden, han sa 10 dager.. Som sagt blir dataen med, jeg blogger, svarer på epost og fortsetter på design mens jeg er der, men i mindre grad. Vi skal jo ikke sitte inne hele dagen heller. Håper på fint vær og at jeg klarer og kose meg. Denne turen har jeg sett frem til siden mine lyseste dager på rehab og jeg vil absolutt prøve å kose meg og ha det kjekt. Les her og her før du kommenterer at jeg er ufølsom og respektløs.(åpnes i nye vinduer). 


Hva skal du gjøre i dag?
Har du vært på ferie?
 

 

Sverigetur

Jeg har som sagt, i forrige innlegg, ikke lyst å dra. Lyst har jo jeg, men samvittigheten kommer i veien. Har lest en på en del blogger at det er forskjellige meninger om når man kan blogge som normalt, selv om jeg får dårlig samvittighet av å skrive at jeg skal på ferie til Sverige og at jeg har pakket, så tror jeg at mange har godt av å lese noe annet. Jeg har sett på nyhetene, lest på nettet og snakket med venner, vi står sammen. Hele Norges land. 

Men jeg drar ihvertfall til Sverige i morgen, vi skal kjøre. Vi skal overnatte i Gjøvik på hotell. Jeg har jeg pakka litt, eller har egentlig ikke pakka ut fra hytteturen. Vi kom hjem på Fredag, baggen har bare stått der. Siden vi drar i morgen tidlig så måtte jeg bare ta ett tiltak og pakke. Håper det blir varmt så jeg får brukt sommerklærne mine, og ikke minst bikinien og få badet i år også. Her jeg bor har det ikke vært så fint vær i det siste, men akkurat nå er det fint. Sol og 19 grader. Vi skal bo hos Tante så jeg har med dataen og blogger når jeg får tid. 

Jeg har sett frem til denne turen helt siden jeg var på bedringens vei da jeg var innlagt, så jeg drar og prøver så godt jeg kan å kose meg. 

Ord, tanker, følelser..

Jeg sitter her, har ikke sovet så mye i natt, og det er jeg ikke alene om. Det blir nok mange søvnløse netter fremover, søvnløse netter og trege, lange og mørke dager. Jeg fatter det ikke, Norge er ikke det som det en gang var. Vårt Norge, fredelig, varmt og stille. Uskyldige mennesker, unge mennesker. Frykt, redsel og tårer. Alt dette bare på en liten stund. 

I morgen skal vi på ferie til Sverige, jeg har over hodet ikke lyst i det hele tatt. Jeg føler det blir helt feil, feil og reise og dra på ferie. Feil og gjøre noe gøy, jeg klarer det ikke. Får dårlig samvittighet. Jeg har skiftet kanal og klarer ikke, orker ikke å lese så mye om det. Forstår det ikke.

Det er dette han vil, han? Vet ikke hva jeg skal kalle ham. Ihvertfall ikke noe menneske. Kalde, ufølsomme, syke monster. Om vi slutter å leve, får han det som han vil. Jeg føler det blir helt feil og leve livet skikkelig nå, siden det er så ufattelig mange som aldri får livet tilbake slik som det var. Dette er noe som aldri vil bli glemt, det verste siden krigen, etter min mening verre. Så langt vet vi bare om en, men ingen vet om flere var med på dette.Jeg sender mine dypeste og varmeste tanker til alle pårørende, skadde og de som mistet livet i terroraksjonen i Oslo og Utøya - dagene som aldri blir glemt.

Hvordan og hvorfor bruke svarfunksjonen

Blogg.no har sin egen svarfunksjon som mange ikke bruker og mange ikke vet hvordan man bruker. Jeg bruker den, siden det er det letteste, synes ikke det passer seg med sv: takk på ett outfit innlegg, og noen ganger når noen skriver sv: til meg så vet jeg ikke hva det dreier seg om. Derfor er det mye bedre å bruke den.Får å gå til kommentarene trykker du som vist på bildet over. Så under kommentaren står det svar, trykk på det.Da kommer du til denne siden, da står det ett navn, navnet på den som kommenterte, om det er ett langt navn så kommer bare halve. Du må ikke ta bort dette navnet. Skriv svaret ditt etter navnet.


Slik vises det i kommentarfeltet ditt.


Andre bloggere ser at de har fått svar ved å trykke på svar, som vist på bildet over. Du sjekker også om du har fått svar der.


Sånn ser det ut da, trykk på det for å lese hele og for å komme til bloggen.

Det er så mye lettere og gjøre det på denne måten, og jeg ser helst at folk gjør det om jeg kommenterer hos dem. Da slipper jeg og få mange sv: takk, eller sv: noe annet.. i ett innlegg som handler om noe helt annet!


Hvordan svarer du?
Bruker du svar-funksjonen?
Pop-up boks på bloggen

Denne bokser popper opp med din egen beskjed hver gang noen kommer på forsiden av bloggen din. Først går du til Design->Rediger->Maler, forsiden


Lim inn koden under som visst på bildet over.


<SCRIPT>alert('DIN BESKJED HER')</SCRIPT> Anbefaling: nettleser!

Jeg har aldri likt Internett explorer, og det gjør jeg fortsatt ikke. Jeg har både Internett explorer, chrome, firefox, opera og safari på dataen min, må jo det siden jeg må se hvordan designene ser ut i hver og en. Jeg har alltid hatt min favoritt, opera. Nå den siste tiden har dataen min vært veldig treg og bildene visste ikke skikkelig på internett, så i dag prøvde jeg Safari bare for å prøve, og det gikk skikkelig fort og bildene var skikkelig bra. Så nå har jeg en ny favoritt, Safari. Det er jo egentlig sånn som er på Mac, men går an å bruke til vanlig PC. Jeg anbefaler alle og bruke den!

Hvilken nettleser har du?

Uklare bilder i tinypic?

Jeg har blogget fra mobil veldig lenge nå, siden jeg var på hytta. Da la jeg ikke merke til at både bildene som jeg lasta opp via photobucket app og headeren min var helt uklare. Du kan jo sikkert se det du også, jeg har også lagt merke til at på nesten alle andre blogger er også headeren uklar. Irriterende, jeg holder jo på med noen design og det går jo ikke an å arbeide når headeren er så stygg og uklar..

Noen flere som har merket dette? 

Arkiv, linker og kategori bortover

Først går du til Design->rediger->maler

Så trykker du Ctrl og F samtidig og søker på det du vil ha bortover, arkiv, kategori, eller linker.Det som er rammet i rødt, skal du fjerne. Dette gjør du på det du vil ha bortover av arkiv, kategorier eller linker. Husk å gjøre det i alle malene!

 

Fjerne "les mer i arkivet"

Først går du til design->rediger->maler, forsiden

Så trykker du Ctrl og F samtidig og søker på les mer i arkivet, da kommer dette opp:Det som er merket blått skal du fjerne. Trykk lagre og det er gjort!

Diverse 22.Juli

Føler meg ganske fæl nå, noe så forferdelig skjer og jeg blogger om at bildene jeg har lasta opp mens jeg var på hytta er ræva kvalitet på. De skal ikke være sånn altså, men nok om det... Det er jo helt forferdelig. Jeg ser på nyhetene, tok med meg dataen opp i stua, jeg ser egentlig aldri på nyhetene. Jeg sitter med gåsehud hele tiden, synes det er så forferdelig. Sender alle mine tanker til de pårørende. Og til alle i skyteepisoden på Utøya. 


smp.no

----------------------------------------
Bildene jeg tok på hytta kommer på bloggen snart, forhåpentligvis er de bedre kvalitet. Jeg gjorde nemlig bildene mindre på mobilen for at det skulle gå raskere og laste opp, og det viste seg og være en ikke så lur ide. Akkurat nå er det helt tomt i hodet mitt, jeg klarer ikke å tenke, trodde aldri at noe sånt skulle skje Norge. 

Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut hvordan man får arkiv, kategori og linker bortover og hvordan man fjerner "les mer i arkivet", det skal jeg legge ut snart.
 
Nok en gang, så sender jeg mine tanker til alle pårørende!

Hvordan har du det akkurat nå?

 

Sminke anbefaling/tips

Foundation, rouge og kost fra elf.no. Jeg kjøpte foundationen bare for å prøve og den var skikkelig bra, den holder veldig lenge, skal bare litt til. Rougen er også bra, men den sitter best om du bruker den kosten. Kosten blender veldig bra. Jeg bruker nesten bare sminke fra elf.no!

Har du noen av tingene? Bruker du sminke fra elf?

Hvordan har du det når du sover?

Vi er fortsatt på hytta, jeg blogger fortsatt fra mobilen. Jeg sov jo hos mamma, altså pappa sin "plass" siden han var i kina. Nå som han er kommet ligger jeg på sofaen, jeg har ingenting imot det siden jeg har tv, kan være våken lenge og det er ingen som snorker. Jeg leser fortsatt i boka mi, men akkurat nå ser jeg ghost whisperer på FEM.

Jeg føler meg trygg i stua, på rommet mitt hjemme har jeg en høyt-tikkende klokke, samme greia her. Mange må ha det helt stilt og mørkt, jeg sover med tikkende klokker og lampa på. Rart er det.

Må du ha det helt stilt og mørkt når du skal sove?

Endelig

I dag fikk vi endelig grillet, kjempegodt. Vi grillet både kylling, kjøtt og hamburgere.

Hva har du gjort i dag?

Har du grillet i det siste?

Picture: sunset

Tok dette da vi var på fisketur.

Hva synes du?

Kjedelig da..

Nå regner det skikkelig, vi hører det veldig veldig godt siden taket her er av blekk, eller hva det heter. De andre er nede i byen for å handle, de er ikke plass i bilen til alle så jeg meldte meg frivillig å være igjen. Jeg sitter og ser pæ frustrerte fruer på bliss og koser meg.

Det er så kjedelig at det skal regne hele tiden, man får jo ikke gjort noe. Men vi skal jo til Sverige snart, håper på bedre vær der. Senere kommer Pappa, han har vært i kina med jobben.

Hva har du gjort i dag? Har du vært på ferie?

Det ble ikke helt som planlagt..

Selv om dagen egentlig har vært ganske kort, synes jeg den har vært lang. I dag, som de aller fleste dagene her, har vi ikke hatt været med oss. Tante, onkel og 2 søskenbarn var på besøk i dag, altså på hytta. Vi stekte vafler og koste oss.

Planen i dag var jo egentlig at vi skulle grille, men da vi var ferdige og handle, grillmat selvfølgelig var det blitt skikkelig mørkt ute og det tok ikke lang tid før tordenværet kom. Det bare rant fra himmelen bokstavelig talt. Det ble til at maten ble tilberedt inne og det var egentlig ganske greit. Gidder jo ikke å stå ute når det pøsregner..

Nå skal jeg legge meg, håper på bedre vær i morgen. Dere får ha en god natt!

Hva har du gjort i dag? Hvordan har været vært du bor?

Picture: horses

Nye sko!

Jeg trengte sånne, til å gå på fjellet og sånt. Kjøpte de på g-sport, tilbud 799,-.

Hva synes du?

Svar på leserspørsmål

For litt siden fikk jeg ett spørsmål om hvordan jeg blogger fra mobil. Siden jeg gjør det nå tenkte jeg at jeg skulle svare på det. Jeg har android-telefon og har lastet ned opera nettleser fra market. Der logger jeg bare på og skriver innlegget som normalt. For å spare penger og data mb så skriver jeg innlegget på mobilen først.

For å få med bilder, laster jeg dem opp på tinypic, også i opera nettleser og trykker på den lille html knappen i linjen over og skriver inn:

Du kan også blogge ved å sende en mms, send bildet ditt med kodeord BLOGG til 1938. Dersom du har Iphone kan du søke på blogg.no i appstore og laste ned gratis.

Forstod du forklaringen? Blogger du fra mobil?

Koslig tur!

Heihei!

Nå sitter vi på hytta og koser oss, kom nettopp fra en kjempekoslig tur. Vi var ved ett vann og fisket, men ingen fikk fisk hehe. Da vi kjørte på veien hjem stod noen kuer midt i veien og noen hester bak ett gjerde. Kuene sprang jo selvfølgelig sin vei men vi klappet og mata hestene. Tok en del bilder, men blogger fra mobil så de får bli senere.

Ellers i dag siden vi kom hit har jeg slappa av, spist taco og sett de siste episodene an frustrerte fruer!

Hva har du gjort i dag?

Da reiser jeg på ferie nr.1!

Nå forlater jeg PCen min fullt i post-it lapper med ting jeg må huske når jeg kommer tilbake. Jeg skal nemlig på hytta sammen med mamma, lillebroren min, tante og 2 søskenbarn. Det er ikke plass i bilen til alle, så jeg og tante skal ta buss, gleder meg. Er ikke helt ferdig og pakke ennå, men det går jo kjapt. Jeg vet ikke ennå hvor lenge vi skal være der, men jeg kan jo ta bussen tilbake om jeg vil hjem. Vi har ikke internett på hytta, men jeg kommer til å blogge fra mobilen.

Har du vært på ferie i år?
Om ikke, hvor skal du?
 

Chat på bloggen?

 

Jeg har hatt chat på bloggen før, er en stund siden nå. Men ingen skrev noe, så jeg tok den bort. Jeg hadde ikke så mange lesere da som jeg har nå, har begynt å få en del nå. Det er jo koslig egentlig, kan stille spørsmål og andre enn meg kan svare. De som skriver kan jo også få flere lesere om de legger igjen bloggadressen sin, så det er jo egentlig bare fordeler med det.

Nå skal jeg pakke ferdig, drar på hytta sammen med Mamma, tante, lillebroren min og 2 søskenbarn i morgen. Pappa er i Kina men han kommer når han er hjemme. Skriver ett innlegg i morgen før jeg drar. 

Hva synes du om Chat på bloggen? 

Bildeserie - the last days


Alle bildene er tatt av meg med mobilen; Samsung Galaxy S2.

Hva synes du?


Epostadresse endring + design

Jeg følte meg ikke så bra for litt siden, hodepine, frøs å hadde vondt i nakken. Jeg tok meg en god og varm dusj, da kom det seg. Nå sitter jeg her uten sminke, hater det, føler meg ikke vel i det hele tatt! Da jeg laget nytt design, endret jeg epostadressen dere kunne sende til til Lmsk91design@hotmail.no, men nå har jeg byttet tilbake til den gode gamle, det ble så travelt å drive å logge på og av hele tiden. 

Som dere ser i den øverste boksen i sidemenyen, de knappene der. Jeg slet veldig med å få det til, fant det på css-tricks, lasta ned og åpna å lagra og slet lenge. Jeg er veldig fornøyd, men det som er at jeg får meg ikke inn på bloggen og kontakt/spørsmål når jeg er på noen innlegg, vet ikke hvorfor!

Nå skal jeg slappe av og kose meg med ukens home and away episoder, når jeg ser på tv2, husker jeg nesten ikke hva det handler om siden jeg er så mye lengre fremme! Det er så spennende, jeg er glad jeg sparte opp alle til i dag!

Hva har du gjort i dag?
Følger du med på home and away? Hvor langt er du kommet?
 

Rot!

I går og i dag har mamma ryddet og kasta og vaska, så nå er hele huset shina. Eller, rommet mitt skiller seg ut, så da må jeg vel kanskje gjøre noe med det. Det var ryddig her, men så kom jeg hjem fra Rehab med mye klær og styr. Nå har jeg panta alle flaskene mine, så er jo litt mindre rot. Klær overalt! Det ligger noen ute på salg, check it out!

Hva gjør du i dag?
Rydder du rommet ditt ofte?
 

Nytt design og ny header

Da er jeg ferdig med sommerdesignet, i tillegg tok jeg også og fikk nye bilder til ny sommerheader. Mamma tok bildene med mobilen min, må si det er bra kamera på. Ble veldig fornøyd med dette, håper det varer. Har holdt på med det hele uken, var veldig vanskelig og få til skikkelig i sidemenyen, den øverste boksen. 
Hva synes du?
 

Dagens innkjøp


Shorts, bukse og kjole fra Cubus


Ekte sølv-piercing fra en gullsmed. Jeg får så lett betennelse av sånne jeg kjøper på nett, som du sikkert ser! Litt dårlig bilde da..

Hva synes du?

Veien videre og dagens outfit

Som mange av dere har jeg vært innlagt, jeg fikk god hjelp og har vært hjemme i snart en uke. Jeg må jo jobbe hardt selv og skal jo få oppfølging. Snart kommer en psykriatisk sykepleier og henter meg, så skal vi ut til byen og øve litt på det sosiale. Jeg fikk diagnosen sosial fobi, og det må jeg jobbe med så jeg kommer meg mer ut og får ett større sosialt nettverk. Jakke fra Cubus, topp og bukse fra Bestfashion, fotlenke fra glitter. Skal ha på meg hvite tøysko fra H&M.

Hva synes du?
Hva skal du i dag?

 

Nettshopping

Joda, selvølgelig klarte jeg og bestille noe. Jeg var innom en blogg og fant en side så måtte jeg bare bestille..Hva synes du?

 

Blir så irritert..

I innlegget under har jeg skrevet at jeg holder på å lage nytt sommerdesign, og spurt etter tips til farger og sånt, jeg brukte overksriften sommerdesign. 

Bare 1 til nå har faktisk skrevet tips til farger, mens andre skriver bare fin blogg, kjempefint, kul blogg osv.

Snakk om å ikke lese innlegget da.. blir så irritert, jeg svarte alle med takk så jeg fikk skrive dette innlegget. Det tar jo dem bare 2 minutt å lese hele greia i steden for å bare kommentere..

Leser du innleggene før du kommenterer?
Hva synes du om dette?
 

Sommerdesign

Jeg prøver nå og lage meg nytt design, som skal være ett sommerdesign. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ha det, sitter helt fast. Først så lagde jeg ett og ble fornøyd, men nå er jeg ikke fornøyd lenger..typisk. Vil liksom ha ett som jeg kan ha lenge, eller ihvertfall hele sommeren. Hva mener du er ett sommerdesign?
Hvilke farger burde det inneholde?
 

Stem på kjolene mine!

Flere som har netcom?

Blæ, jeg prøver å sende en melding men det funker ikke. Det kommer opp at meldingen kan ikke sendes nå men sendes så fort som det er tilgjengelig eller noe sånt. Irriterende... det er jo bare telenor som har problemer heheh! Tenk om det var en nødsituasjon, og mobilene ikke hadde funket? Jeg lurer på om det er hos alle netcom kunder eller bare hos meg..

 

Flere som har netcom og ikke kan sende melding? 

Endelig(?) fiksa gratisdesign 2

Da har jeg fått fiksa gratisdesign nr.2, alle klagde jo over det. Det var litt av en jobb siden det funker fint hos meg, men til slutt fikk jeg det til! Det er ikke kommet ut ennå, holder på å "klargjøres" på easy-share. Legger det så snart det er klart!

Gårsdagen

I går kom vi ikke hjem før klokka var 11, så jeg orka ikke å slå på dataen. Var vekke i hele 12 timer, på fotballkamp. Hehe, var egentlig ganske langt, 2 ferger og mye kjøring, men det var kjempekoslig og vi spiste på resturang og bare kosa oss. Det var litt rart for det regnet, så var det sol, og så en annen plass regnet det. 

Jeg var skikkelig trett når jeg skulle stå opp i dag, så jeg lå i senga helt til halv 12. Det regner jo så det er likevel ingenting å finne på utendørs. Men jeg skal jobbe med designet mitt, og så alle sammen klager jo på gratisdesign 2, så det skal jeg ordne, det funker fint hos meg så jeg vet ikke helt hva jeg skal ordne på, hehe!

 
Det første bildet tok jeg ut vinduet på Molde-Vestnes ferga, det andre tok jeg på Sulesund. Kameraet på mobilen min er skikkelig bra!

Hva synes du om bildene?
Har du noen planer for dagen?

Ut på tur!

Da sitter jeg på ferga, vi skal på fotballkamp langt vekke. Brødrene mine skal spille. Jeg kom ikke igjen før i halv 4 tiden i natt, men jeg hadde det kjempeartig. Det tar ca 5 timer og kjøre dit vi skal, så det blir en lang tur. Når jeg kommer hjem skal jeg jobbe videre med det nye designet jeg skal ha og se home and away for 2 uker, gleder meg!

Hva skal du i dag?

Herlig!Nå jeg skal dusje meg, så kommer Anne og vi skal farge håret mitt og gjøre oss klar til en etterlengtet kveld ute på byen!

Liker du grillmat?
Hva skal du i kveld?

God morgen!

Etter 17 netter på Rehab  var det kjempedeilig og sove i min egen seng i natt. Jeg må fortsette med å stå noen lunde tidlig opp, ivhertfall prøve. Sitter og gjesper nå, men det er egentlig ganske greit og være tidlig oppe. Jeg har spist frokost sammen med mamma og pappa, det var kjempekoslig. Lenge siden jeg har vært oppe så tidlig hjemme i en helg, når jeg ikke skal noe så tidlig. Nå sitter jeg og ser på Animal på Tv4 fakta, veldig spennende og intressant, det er sånn dyrleger som hjelper dyr. 

 
Husker ikke når dette var, men er ihvertfall 5 år siden. 

Jeg er ikke sikker på hva jeg skal finne på i dag, men jeg skal ihvertfall få hjelp av Anne til å farge håret mitt, så har jeg fått pakke i posten jeg skal hente senere. Jeg har også mange Home and away episoder og se, og det gleder jeg meg til! 

Akkurat nå er det litt grått her, men håper jo at sola titter frem og det blir litt sommer i år også. 

 

Har du lagt noen planer for dagen? 
Hvordan er været hos deg?

 

Hjemreise og veien videre

Da sitter jeg hjemme, i min egen stol, og skriver på min store bæbare pc. Rart. Pus var jo veldig glad for og se meg, og det var deilig og komme hjem til rommet mitt og hjemmet mitt. Jeg skal fortsette med sovetablettene en stund til, og prøve så godt jeg kan og holde en god døgnrytme både i forhold til mat og søvn. Jeg må også være ute blant folk mer og være mer sosial. Men i kveld tror jeg at jeg bare skal slappe av. 

Nå skal jeg begynne på å svare på kommentarene, det er jo nærmere 100 så det tar jo litt tid. Egentlig så er jeg litt skuffet siden det er ca halve om spørsmål om design. Jeg har jo også skrevet at jeg ikke lager design og når det i tillegg står slik på headeren så ja..

Hva har du gjort i dag? 

Rehab - dag 17 (2), døgnrytme er viktigere enn du tror

I dag etter at jeg blogget hadde jeg samtale med lege. Vi snakka om hvordan jeg har det og hvordan ting har forandret seg. Slik som søvnen og en døgnrytme i det hele, jeg bruker sovepiller nå og de hjelper jo. Jeg håper jo at jeg en dag kan sove uten.

Jeg må selvfølgelig jobbe hardt og alltid være motivert, uansett hvor jeg er. Søvn og døgnrytme er faktisk mye viktigere enn du tror. Jeg må begynne med faste måltider hjemme, husker ikke sist jeg hadde det..har egentlig bare spist når jeg var sulten og sovet når jeg var trett.

Vi kom frem til at jeg var klar til å reise hjem, men jeg skal jo selvfølgelig ha oppfølgning og sånt, man blir ikke frisk og 100% av at noen sier det. Jeg kan jo komme tilbake hit dersom jeg trenger det, men forhåpentligvis trenger jeg ikke det.

Hva har du gjort i dag? Har du en fast døgnrytme?

Rehab - dag 16 & 17, finvær og utfordringer

Heihei! I går var en lang dag. Først frukost, så blodprøver, så tur, lunch og soling. Jeg er skikkelig solbrendt, men i dag har jeg ihvertfall skaffa meg solkrem. I går var også ene bestevenninna mi her, hun har jo flytta hit nå, det var kjempekjekt og se henne igjen. Ellers i går gjorde jeg utfordringer, tok kontakt med gamle og nye kjente, kjøpte is og koste meg i sola.

I dag får jeg kanskje besøk av hun venninna mi som jeg var på moa sammen med på tirsdag. Det er ikke så mye og finne på her, men det er jo en butikk rett vedsiden av så vi kan jo kjøpe is og kose oss. I går var det skikkelig varmt, tror det var noe med 36 grader, jeg holdt jo på og svette i hel. Været endrer seg fort her, plutslig kom det en tordenbyge og regnvær, men nå er det fint igjen..

Dere får ha en fin dag, sol eller ikke.

Er det sol hos deg?

Hva skal du gjøre i dag?

Rehab - dag 15, diagnoser, shopping og fint vær

Da har jeg fått en diagnose, eller to da. Alvorlig depresjon og sosial fobi. Jeg jobber med begge deler, i dag tok jeg bussen til og fra moa helt alene, møtte en venninne der, vi spiste på mcdonalds og gikk litt i butikkene. Jeg kjøpte svart umbrobukse og en fleecejakke. Du kan gjerne le, men jeg synes det var veldig skummelt å ta bussen alene. I tillegg har jeg gått til butikken alene i dag.

Det ble jo så fint vær plutslig, så jeg har sittet litt ute på verandaen sammen med de andre. Tanta mi og søskenbarna mine fra Sverige har kommet til Norge, gleder meg til å se dem igjen. Jeg savner folket hjemme...

Hva har du gjort i dag?

Rehab - dag 12,13 & 14, shopping med mamma

Lenge siden sist ja. Det skjer ikke så mye i helgene her, så jeg har kosa meg og sett Roswell, er ferdig med alle 3 sesongene. I dag tok mamma seg en tur hit og vi dro på shopping på moa, det var virkelig godt å se henne igjen, synd pappa ikke kunne bli med.

Jeg fikk sendt inn mobilen min, så kjøpte jeg en ny, samsung galaxy s2, som er kåret til verdens beste mobil. Jeg kjøpte jo også andre ting. Jakke, undertøy, hårbånd og sjald.

Nå skal jeg utforske mobilen, så lese litt i i Breaking dawn, er kommet over halvveis nå!

Hva har du gjort i dag?

Hvilken mobil har du?

Rehab - dag 9,10 & 11, syk men bedre nå!

Heihei! Det har ikke vært noe blogging i det siste, og det er jo en grunn for det. Natt til tirsdag hadde jeg skikkelig vondt i magen, det skrev jeg jo. Det kom seg litt utover dagen, men etterhvert ble jeg verre. Onsdag da jeg våknet var jeg skikkelig dårlig, hodepine, mageverk og helt slapp. Legen kom å undersøkte meg, han sa det kunne være ett virus eller noe. De målte crpen min, den var litt høy og jeg hadde litt feber også. Senere på Onsdagen kasta jeg opp også, så jeg lå egentlig bare i senga hele dagen. Torsdag, i går, jeg var ikke helt bra, hadde fortsatt litt feber, crpen var høyere, men jeg følte jo meg litt bedre. Jeg var også og tok MR, av hodet, det gikk jo fint. I dag er jeg bare slapp og har litt hodepine, men crpen synker og det samme gjør feberen.

Jeg har jo bare vært på rommet, de hadde jo på seg frakk og munnbind da de kom inn. Men i dag, siden det er 48 timer siden jeg kasta opp slipper de det, og jeg var ute og spiste for første gang siden Tirsdag. Jeg har sett veldig mye Roswell, det er så spennende, selv om jeg har sett det før.

Ellers har jeg det egentlig bare fint, det er litt kjedelig her, men sånn er det vel bare. Jeg kunne få komme hjem denne helgen på permisjon, men mamma og pappa skulle på hytta med ett vennepar og brødrene mine skule spille fotballkamp, så det var egentlig ikke vits. Dessuten så skal jo jeg kanskje reise hjem neste uke.

Ble litt langt innlegg dette her, men nå vet dere ihvertfall hva jeg har gjort de siste dagene, håper dere har hatt det bedre enn meg!

Hva har du gjort de siste dagene?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits