Image Map

august 2010

Hva liker du å lese?

Jeg trodde jeg blogget i går men det gjorde jeg tydeligvis ikke. For tiden så vet jeg aldeles ikke hva jeg skal blogge om. Før jeg møtte kjæresten min blogget jeg flere ganger for dag og hadde mange lesere. Jeg gidder ikke å skrive at idag har jeg og kjæresten min gjort det og det så dro vi dit og blablabla. Jeg kan jo skrive om skjønnhet og sminke og det der, men det blir liksom litt feil for meg for jeg er liksom ikke så interessert. Eller jeg er jo interessert, spesielt i kjoler og sko, og sminke.. ja vel da, så er jeg interessert. Men det er jo også forskjellig hva folk er interessert i å lese. 

Jeg liker å lese
  • Gravid/mamma blogger
  • Innkjøp
  • Sminke og hårtips
  • Filmtips og egentlig alle tips
  • Innlegg med bilder 
  • Innlegg uten dialektskriving som dt,r,skl+++
  • Innlegg uten smiletegn ( :P, ;), :),:( ) bak hver setning
  • Salgsblogger
Kommer ikke på flere nå i farta!

Hva liker du å lese?

Ferdig med sesong 1!

Da var jeg ferdig med å se sesong 1 av One tree hill igjen, skal begynne på sesong 2 i morgen eller noe sånt. Jeg har sett alle sesongene før, men sesong 8 kommer ikke før om noen uker så jeg skal se alle sesongene slik at jeg begynner rett på sesong 8 når den kommer ut, om dere skjønte den.. 


God helg!

Jeg er med i en konkurranse!

På http://heidisfoto.blogg.no/ , det er en fotokonkurranse og temaet er vann og sommer, jeg deltar med dette bildet:Hva synes du?

Det er så irriterende!

Etter en fridag og en seinvakt var det ganske hardt å stå opp i dag til tidligvakt, og jeg kom meg ikke i seng før klokka var minst 2.. Jeg var hjemmehjelp i dag, vasket i husene til folk. Var egentlig ganske greit, sånn en gang inni mellom. Jeg kom hjem fra jobb klokken 3, så sjekket jeg bussrutene og bestemte meg for å ta bussen til byen. Det var så mye ting jeg "trengte" å ville ha.. men da jeg skulle ta ut penger så visste det seg at jeg ikke har penger.. så derfor hoppet jeg på neste buss som gikk hjem. Jeg som trodde jeg ihvertfall hadde litt. Fikk kjøpt meg en sånn shortslignende ting som rekker nesten til knærne og så en genser/topp med puffermer. Har ikke kamera her så jeg får ikke lagt ut bilde. 

Det er så irriterende, jeg kommer meg ikke på msn på pcen min, det er noe som er galt, tror jeg skal prøve å laste ned på nytt eller noe!! 

Hva har du gjort i dag?

Alenemor med 14 barn

Det kan umulig være en lett jobb, 8 av barna er under 1 år, altså det er åttelinger eller hvordan man skriver det. Du kan se det på tv2 nå, reflektor: 8 barn på en gang. Hun er jo kunstig befruktet og ønsket seg en stor familie, men 14 barn er jo kanskje litt vel mye med tanke på at hun er alenemor, selv om venninnen hjelper henne med barna. Den ene av barna er autist. 

Jeg synes jeg kommer fra en stor familie, har 3 brødre og alle bor hjemme + dama til eldste broren min. Vi bor 7 stykker i huset. Det kan jo ikke være så lett for alle barna heller, å være 1 av 14. Man får liksom ikke så godt forhold til moren, føler jeg da. Man må liksom dele moren med 13 andre, og ingen far. Merk dere at dette er min mening. Hun kan jo ikke noe for at hun fikk 8 i stedet for 1 og det ser ut til at hun takler barna veldig bra!

Alle de barna der + 6 til...


Hvor mange søsken har du? 

Vinneren av Spotify-invite!

Det er lenge siden jeg startet en konkurranse der man kunne vinne min siste spotify invite, var ikke så mange som var med, menmen.

Den som vant var..*trommevirvel* damtididam...


Gratulerer til henne!

Nytt design allerede !

Ja, jeg klarer aldri å bestemme meg. Men nå har jeg endelig fått til ett design jeg liker, veldig godt også! Har holdt på nå i mange timer, for jeg hadde litt problemer med headeren, den ville ikke vise. Vet ikke hva det var men jeg fikk jo det til til slutt. Jeg ville ha det litt sommeraktig, selv om sommeren er snart over. Her er den vel over for lenge siden, eller har den egentlig begynt? 

Inspirasjon - http://siljeehesthagen.blogg.no

Hva synes du?

Endringer i designet

Jeg har gjort noen endringer i designet, jeg blir aldri fornøyd. Men nå er jeg litt fornøyd, men kan ikke garantere at jeg ikke bytter på det igjen. 

Idag vet ikke jeg hva jeg skal finne på, men nå skal jeg ihvertfall ha meg litt mat, så tenkte jeg å se litt på One tree hill. Har sett alle episodene, venter på sesong 8, men jeg har begynt på nytt igjen på sesong 1.

Hva synes du ?

leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits