Image Map

august 2011

The book Im reeding..

Jeg har lest alle de 3 andre bøkene, nå holder jeg på med den siste. Jeg snakker om Twilight serien. Jeg kjøpte bøkene på engelsk i en samlepakke siden dette var billigest. Det er jo også bedre på engelsk siden det er mest normalt i forhold til navnene. 

Jeg har kommet meg ganske mye lenger enn dette nå, men prøver å spare litt slik jeg ikke skal bli ferdig så lenge før filmen kommer, den 18.november om jeg ikke tar feil.

Har du lest bøkene?
Hvilken bok leser du nå?
 

Looking forward..

Jeg gleder meg til snøen kommer, da jeg kan gå på ski og renne slalom! Håper at jeg ikke får vondt i kneet når jeg skal renne slalom igjen, siden jeg falt i Påska og vreid kneet, gikk på krykker over en uke, plages litt ennå..


Det er lillebroren min sine ski egentlig, derfor står det TJ.Kveldstur på hytta sammen med pappa


Hva savner du?
Liker du å stå på ski og renne slalom? 

Wednesday

I går var jo jeg hos legen, som dere kanskje har fått med dere så har jeg veldig vondt i magen på den ene siden. Tror det er galleblæra siden den ligger akkurat der og legen fant ett lite utslag på galleprøva. Jeg blir jo skikkeli slapp og kvalm og ekkel av det. Nå sitter jeg her med smerter, kvalme og hodepine. Jeg er jo hjemme alene så stilt er det heldigvis. Jeg hater internet explorer forresten, jeg er på minipcen min nå siden jeg sitter på stuen. Det går i salte kjeks og Cola.

Ellers vet jeg ikke hva jeg skal gjøre på i dag, blir vel bare å slappe av og gjøre ferdig designene til folk. Jeg ser jo fortsatt på greys anatomy, har kommet til midten av sesong 3 nå, skal prøve å se ferdig til sesong 7 til sesong 8 kommer ut september.

Hva skal du gjøre i dag?
Ser du på Greys anatomy?

Hot or not?


Jeg har denne Jumpsuiten fra HM, og jeg elsker den. Kjøpte den en gang jeg skulle på skumparty, tenkte det var greit å ha noe lett og som ikke blotta meg om jeg falt, så denne var perfekt. Det eneste er at man må stryke den etter man har vaska den med mindre man vil gå med den helt skrukkete.

Hva synes du? 

Sponsetblogg.no

Nå har jeg også registrert meg på sponsetblogg.no, gjorde det en annen gang også, men så var det noe klikk siden jeg fikk ny epost ++. Det er en stund siden jeg registrerte meg, var litt usikker, men nå har jeg bestemt meg, skal ihvertfall prøve. Besøk sponsetblogg.no du også og registrer bloggen din!

Har du registrert deg?

Favourite song
Synes om sangen?
Hva er din favorittsang? 

Mine tips til en ren hud

Jeg hadde veldig uren hud før, husker ikke hvor gammel jeg var, var på videregående tror jeg. Jeg mener virkelig uren hud, veldig mye kviser og det gikk jo selvfølgelig utover selvtilliten min. Jeg fikk timer hos hudpleier med mamma og pappa til bursdagsgave, det var kjempeherlig å bare ligge der mens hun holdt på i ansiktet. Jeg testa ut mange produkter fra apoteket og fra the body shop, men det hjalp ikke noe særlig. Jeg ga på en måte opp, prøvde alle mulige kjærringråd med sitron og potetmel og mye annet rart. Jeg så en reklame på tv og tenkte at det var for godt til å være sant, men likevel så kjøpte jeg de to her:

 På den scrubben står det at man skal se forskjell bare etter en dag, og vet dere hva? Det gjorde jeg faktisk, etter en uke med denne, var huden min blitt mye mye bedre. Bare arr og litt rødhet igjen. I starten brukte jeg den både morgen og kveld, nå bruker jeg den bare når jeg dusjer. Jeg har nesten ingen kviser nå, bare litt i panna når jeg bruker hårprodukter, og om jeg spiser potetgull eller sjokolade kan det hende at det dukker opp noen her og der. Jeg er også plaget med litt eksem/tørre hudområder, men det kommer og går. 

Andre tips fra meg, av mine erfaringer altså:
- Vask hendene før du smører inn ansiktet med krem eller renser med ansiktsrens
- Ikke ta deg mye opp i ansiktet (vet at det er vanskelig)
- Ikke rens huden for ofte, den kan bli irritert
- Ikke bruk mye hårprodukter, det kommer faktisk mer i ansiktet enn du tror
- Ikke del putetrekk med andre

Håper mine tips og erfaringer var til hjelp for noen.

Har du prøvd produktene før?
Har du noen erfaringer med tipsene?
 

Jeg skal se på det.

Jeg har aldri sett på Big brother, første gangen det var på tv, var jeg rett og slett for ung til å forstå og gjorde opp min mening der og da at jeg likte det ikke. Jeg har ikke sett på Paradise hotel, jeg synes det var bare teit. Jeg så på det for lenge siden, men da var det ikke Norsk. Men har aldri likt det. Om 1 time nå, begynner Big brother 2011 på tv2 bliss, kanalen står på og vet dere hva? Jeg skal se på det. Vet ikke om jeg kommer til å følge med hver gang, men skal se den første episoden nå og gjøre opp min mening. Trodde aldri jeg skulle si det!

 Bilde fra tv2.no

Skal du se Big brother?

Hvordan få youtube-video på bloggen

Finn den videoen du vil ha, så under den finner du dette:
Så trykker du på embed, som her:
Huk av for gammel kode helt nederst som du ser her:Kopier koden:Gå til bloggen og lag ett nytt innlegg, trykk HTML, lim inn koden og trykk oppdater.Når du lagrer innlegget har du fått youtubevideo på bloggen!
Skjønte du det?

Expensive wants

really want

 

Laget av meg, polyvore.com
Kjole nr.1 svart -  2620kr, farfetch.com
Kjole nr.2 brun med folder - 485kr, topshop.com
Kjole nr.3 rosa - 2080kr, frockaholics.com
Kjole nr.4 rosa mønstret med folder - 59375kr, ja, 59375kr, net-a-porter.com
Kjole nr.5 svart - 810kr, net-a-porter.com

Dyre, men fine.

Hvilken likte du best? 

God morgen!

Jeg har fri, jeg er hjemme alene. Kan det bli bedre? Joda det kan det, jeg har ikke Cola. Kjenner abstinensene komme krypende oppover ryggen. Jeg er vant med å drikke Cola til frokost, Cola til lunsj, Cola til middag og Cola til kvelds. Jeg må på butikken i dag, det er jo sikkert og visst. Nå, mens jeg er hjemme alene skal jeg kose meg med hele forrige ukes home and away, kanskje rydde litt (det trengst), og ordne på bloggen, om jeg finner ut hvordan jeg vil ha det da. 

Jeg kan ikke legge ut noen bilder av Home and away, i og med jeg holder på 2 år fremfor norsk tv så vil jeg ikke røpe noe av det som skjer. Om du vil vite noe er det bare å spørre.

Hva skal du gjøre i dag?
Følger du med på home and away? 

 

Sunday

Jeg kom nettopp ut av senga, og skal straks krype opp i den igjen. Jeg føler meg ikke så bra, vondt i hodet, ryggen og magen og verker i fingrene. I går da jeg kom hjem orket jeg ikke å blogge, jeg fikk til å koble til den andre harddisken min til tven så nå ser jeg Grey's anatomy sesong 2. Så i dag kommer jeg ikke til å svare på spørsmål på design på epost eller kommentarer. Kanskje jeg blogger en gang senere i dag, vet ikke, skal bare slappe av.

 

Hva skal du gjøre denne søndagen?

Anbefalinger: Sminke, hud og hår

Nå tenkte jeg at jeg skulle skrive, eller vise dere skjønnhetsprodukter, altså hud, hår og sminke som jeg anbefaler. 
 

Hud

Garnier Body Intensive 7 Days Hydration Lotion

Denne kremmen er kjempegod. Jeg kjøpte den da jeg var innlagt for jeg fikk så tørr hud der, var sikkert av den tørre luften. Jeg bruker den etter jeg har shavet leggene og jeg bruker den faktisk i ansiktet. Den fungerer kjempebra og faktisk bedre enn den hudkremmen hun på VITA anbefalte meg. Den lukter også kjempegodt. Du får kjøpt den på de fleste butikker og den koster ikke så mye heller.

 

HårJohn Frieda Critical care

Jeg bruker denne hårkuren kanskje 1 eller 2 ganger i uken. Den gjør håret kjempemykt og deilig. Jeg bruker bare å ha den i håret i 2-3 minutter, men man kan også ha håret i ett handkle lenger for å få mer effekt. Jeg kjøpte den på VITA sammen med mange andre John Frieda produkter og er veldig fornøyd. Den lukter også godt.

 
Kevin Murphy Hair resort Beach hair

Denne kjøpte jeg etter at jeg hadde vært hos frisøren, siden hun brukte den på meg og anbefalte den. Den var ganske dyr egentlig, hehe. Rundt 300kr da, men vet ikke nå. Jeg har den i håret etter at jeg har dusjet, men det skal ikke mye til, bare pittelitt ellers blir håret kleimette. Det lukter veldig godt og håret får en liten beach look. Håret mitt blir litt tungt om jeg bruker mye, derfor tar jeg bare en liten dråpe. 


Sminke

 Gosh volum mascara

Jeg fikk denne av pappa en gang da han kom hjem fra en reise. Jeg brukte en annen da og lot denne bare ligge, da den andre var tom måtte jo jeg bruke denne. I starten synes jeg at den var dårlig og det kom så lite på vippene. Men nå, jeg bare elsker den, det tok bare litt tid før jeg innså at denne er den beste jeg har prøvd. Man får veldig fyldige vipper med god volum. Ikke sånn som modellene på reklamene for andre mascaraer, men det får jo en aldri uansett. Du får kjøpt den på VITA, husker ikke helt prisen.

 


Elf sitt complexion powder

Dette kjøpt jeg på elf sin hjemmeside, jeg kjøper veldig mye sminke der. Jeg las der at det matter ned huden, og det gjør det også. Jeg bruker det for å se mest mulig normal ut, i huden altså, fargemessig. Synes ikke det er så fint med brunkremskille. Dette pudderet gjør at huden blir lysere etter man har tatt på foundation og andre pudder. Jeg bruker det etter foundation og pressed powder, og så har jeg på rough etterpå. Fungerer veldig bra, har fått gode tilbakemeldinger.

 

Har du prøvd noen av tingene? 

 

Lørdag

Jeg var ikke så mye på dataen i går, satt opp i stua med mamma og broren min, var egentlig ganske trett. Husker ikke når jeg sovnet, men det var i Medium en plass. Nå skal jeg snart stelle meg og sminke meg til å møte så og si hele familen på pappas side, vi skal ha vår årlige grillfest. Da samles vi og griller og koser oss. Jeg har jo hatt vondt i siden ett par dager, vet ikke hva der er, nyren, galleblæren.. de hadde jo funnet ut noe i prøvene, og nå må jeg bare vente på de andre svarene. Jeg blir jo helt slapp av det, men håper jeg ikke blir så dårlig i dag som i går. 

Når jeg kommer hjem skal jeg koble om ledningene, jeg fikk en pakke i posten i går, men det var bare noen ledninger så er ikke så kjekt å legge ut, hehe. Jeg har ennå ikke ryddet rommet, men jeg må vel snart det.. Men mest av alt så er det mye klær som tar opp plassen, jeg har jo lagt ut noen på salgsbloggen min. Jeg vil jo ikke kaste det, siden mye av det ikke er brukt. 

 

Hva skal du gjøre i dag?
Har du salgsblogg? 

Vurdering: Gosh - Mattifying finish pressed powder

Jeg lovte jo at jeg skulle legge ut en vurdering av det nye pudderet jeg kjøpte, så her kommer den:

 

Gosh - Mattifying finish pressed powder

Først av alt kjøpte jeg dette fordi det var så lyst, jeg liker at pudderet er lysere enn huden min, slik at jeg ser mest mulig nøytral ut. Jeg kjøpte det på VITA og hun som jobbet der sa at det var bra og "mattet" huden. Jeg har prøvd det tre ganger, men alle gangene måtte jeg ta mitt eget pudder, det jeg har fra før altså, utenpå. Svampen som følgte med var egentlig alt for myk, men uansett om jeg brukte den jeg har fra før, så syntes ikke pudderet på huden, jeg følte at huden min ble tørr liksom. Det ble også sånne "klumper" på pudderet etterpå. Jeg kommer ikke til å bruke dette for å si det sånn, jeg bruker heller mitt gamle, som jeg mye eller vil anbefale, noe lignende dette:


Jeg elsker det, det er kjempebra, er ikke mer å si!


Har du prøvd noen av dem? Hva er din mening?

Litt usikker..

I går ble det veldig sent, satt oppe å så på CSI: Miami med Mamma. For andre natten på rad, har jeg våknet i 3 tiden, dataen min har slått seg på og jeg må på do, er jo litt rart, hehe. Akkurat nå er jeg faktisk kjempetrøtt, håper jeg våkner etterhvert. Jeg er jo ikke så vant med dette å stå tidlig opp, og det er jo fredag, sikkert flere enn meg som er trette!

Etter jobben i dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men i løpet av helga skal jeg til Anne og broren min for å ha Ringenes Herre maraton, for 2 helger siden hadde så Pirates of the caribbian filmene, gleder meg til å se den siste.

Dere som snakker bokmål, og skriver det til vanlig, er det så eller såg? (se)  .. har vært litt usikker..
Gleder du deg til du er ferdig på skolen/jobb i dag? 

Vil ha: Kjole!


Jeg har virkelig lyst på denne kjolen, den koster 449 kr på superkul, du kan finne den her.


Hva synes du om den ? 

Pakke i posten!Har du noe av det samme?

7 minutes

Vet dere hva? Jeg er så drittlei, blir snart gal, det kribler i fingrene og har bare lyst å kaste den i veggen. Altså, nå snakker jeg om PCen min. Den er jo så sykt treg og klikker hele tiden, henger seg opp når jeg trykker på noe, så plutslig kommer alt på en gang, og da blir det for mye og da klikker den. Kommer alltid Svarer ikke, kan ikke starte program, det har oppstått ett problem, avslutt, svarer ikke, drit blabla. Jeg kan ikke ha flere enn 4-5 faner på internett oppe, og kan ikke kjøre 3 program samtidig. Veldig vanskelig for meg siden jeg bruker Photofiltre, photoshop og picasa til bilderedigering. Jeg har jo oppe internetten også, så supertreg. Derfor blir det lite kommentarer fra meg, siden det klikker hele tiden. Jeg har jo en bærbar Pc, men kan ikke flytte den noen plass uten å ta med ekstravifta, 7 minutt av vifta, kræsj.. for varmt, slår seg av.

Men nok om det, nå skal jeg lage meg en god lunch. Egg og stekt løk, mmm!

 

Kommenter hva du vil, svarer tilbake :)

Let's get dresses up..

#Party

 

Laget av meg på polyvore.com
Vet ikke om jeg har postet dette før, akkurat nå er jeg så trett at jeg må ha ett øye lukket, skal slå av dataen og så blir det rett til sengs!

Hva synes du? 

First set - polyvore

Dette er det aller første settet jeg laga på Polyvore.com, ler litt, hehe!

 

#First set

 

Synes?
Bruker du polyvore? Hva er profilen din? 

Blondere enn blondest, brunere enn brunest..

Haha, nå har jeg funnet ut at folk på topplisten, som har over 6000 lesere bruker noen av mine gratisdesign. Men de har jo selvfølgelig tatt bort at det er jeg som har laget det da, siden de er så stolte av sin egen blogg at de ikke kan reklamere om noen andres. Jeg leser ingen av bloggene på topplista, de er ikke interessange for meg i det hele tatt. Mote, rosa, sminke, klær, stygge klær, mote, rar mote, rosa, pupper, store pupper, enda større pupper, tynn, tynnere og tynnest, brunere enn brunest og blondere enn blondest.  Forbilde for små jenter? Jeg sier ikke at alle som er på topplista er sånn, men de fleste av dem, jeg synes virkelig at blogg.no burde la noen andre få en sjangse til å vise frem bloggen sin ved å ta en random liste, som plukker ut 100 randome blogger hver dag, i de samme aldersgruppene som de har nå. Tilbake til det med designene, lurer faktisk på å ta de bort og sette på at de som vil ha må sende meg epost, men da tror jeg at tallene på de som bruker de synker enormt.

Lurer på om jeg hadde kommet på topplista om jeg var brunere enn brunest, blondere enn blondest og hadde verdens største pupper..hmm. Da måtte jeg vel ha blogget om rar mote også, men jeg er fornøyd med det lesertallet jeg har egentlig. De sier ihvertfall fra om det er noen som tar mine design og tar bort navnet!

Nå skal jeg på jobb, ha en fin dag!

Hva er din mening om topplista?
Burde jeg ta bort gratisdesignene og folk må sende epost for å få de? 

En ny blogg å lese

Da har venninna mi Silje fått seg ny blogg, hun har jo hatt noen fra før, og den forrige hadde hun sammen med samboeren sin. Nå har hun sin egen og det er jo ganske greit! Jeg hjalp henne med designet på mandag da jeg var på besøk hos dem. Trykk på bildet under for å gå til bloggen hennes og kanskje legge igjen en kommentar.

Hun har jo ikke fått så mange innlegg ennå, men de kommer nok etterhvert.

Har du vært innom bloggen før? 

Wants from h&m.


Alt fra H&M.


Likte du noe av det?

My best side


Tror jeg synes jeg ser best ut oppned, ihvertfall på dette bildet. Ellers blir det vel ehm, nei jeg vet ikke egentlig. Det er så forskjellig fra dag til dag. Den til venstre er normalen til dette bildet. Mamma sitter ved siden av meg på dette bildet, siden hun ser bra ut fra alle sider så trengte hun ikke om å bli med.

Hvilken side av deg liker du best og er mest fornøyd med?

Første dag på jobben!

Nå sitter jeg her, halvveis klar til å dra på jobb. På jobb, for første gang på nærmere 3 måneder. De 3 siste månedene har det skjedd så mye i livet mitt, både av det ene og det andre. Jeg husker nesten ikke, eller jo det gjør jeg, men jeg tenker ikke over at jeg har vært innlagt på rehab. Jeg har på en måte glemt det, jeg tenker ikke på det, rart. Jeg var jo der bare i 18 dager, men jeg har jo vært der. Det blir rart å gå på jobb, men håper at det blir bedre, at jeg får orden på døgnrytme i både søvn og mat. Selv om jeg ikke sovna før sent i natt, så føler jeg ikke at jeg er trett, jeg blir heller trett av å sove for mye. Men når jeg kommer hjem i dag, er jeg sikkert trett, jeg er jo ikke vant med å jobbe. 

Jeg har ingen bilder som passer til dette innlegget, men jeg har vurdert å kjøpe meg sånn der som alle har fått, speilrefleks. Selv om pappa har, så vil jeg ha mitt eget. 

Hva skal du i dag?
Skole eller jobb?
Eller har du kanskje ferie ennå? 

Gjesteinnlegg: advarsel

Jeg fikk en kommentar for litt siden, noen ser nok på det som spam, men jeg ser på det som en advarsel og valge å legge det ut i innlegg. (med tillatelse fra bloggeren). Her er kommentaren:

Hei! Er ikke meningen å spamme bloggen din med ønsker om egenreklame, men jeg ser at du har mange lesere. Jeg har et VELDIG VIKTIG budskap til alle, særlig til unge kvinner som bor i Trondheim og omegn. Jeg ønsker å advare så mange som mulig så de ikke blir utsatt for det samme som meg. Jeg fikk ansiktet ødelagt av plastisk kirurgi ved Klinikk Stokkan i Trondheim. Dersom du har lyst til å legge ut en link til bloggen min for å hjelpe meg å advare andre, så har du min tillatelse til det. Jeg er ikke ute etter å få masse oppmerksomhet eller å havne på topp 40 lista. Jeg vil bare advare så mange som mulig! Med vennlig hilsen "Trist jente 28".


Håper dere går innpå bloggen om gir budskapet videre!

14 pairs of shoes

#lets go for a walk

 

made by me on polyvore.com
Hvilke likte du best?

Outfit for a night out

a night out

 

a night out by lmsk featuring a mini skirt
Laget av meg på polyvore.com

Hva synes du?

Do you believe in magic?

I går slo jeg av dataen ganske tidlig, både fordi at jeg var lei og for at den bråker noe så forferdelig. Bare en time før hadde jo den klikka og jeg trodde jeg hadde mista alt som var på den. Jeg holdt på å føre over noen filer til en annen harddisk, og da hadde jeg den på gulvet, og den står egentlig på ei sånn anna vifte. Den tålte tydeligvis ikke å ikke stå på vifta.. Jeg så på enn sånn dokumentar om babyens første leveår, var faktisk veldig spennende. Siden jeg begynner på jobb igjen i morgen tenkte jo jeg at det var lurt å legge seg tidlig, så jeg tok en sovetablett og la meg ned å se den første Harry Potter, men fikk ikke se ferdig før jeg sovna.  Synes det var ganske koslig, skal se alle sammen siden jeg har fått taki de nyeste. 


thecia.com.au

Nå skal jeg snart besøke venninna mi som bor ett stykke unna, jeg har bare vært der hun bor nå èn gang og det var på fest så gleder meg!


Har du sett harry potter filmene?
 

Jeg gleder meg til..

- The vampire diaries sesong 3 kommer ut (september)
- Greys anatomy sesong 8 kommer ut (september)
- Frustrerte fruer sesong  8 kommer ut (september)
-
Pirates of the caribbien: On stranger tides, altså å se den
- Den neste twilight filmen, det nærmer seg nå!

Det er jo sikkert mange ting, men kommer ikke på noe akkurat nå, som du kanskje ser så er jeg veldig glad i filmer og serier.

Hva gleder du deg til? 

"Bilder fra google"

Jeg ser mange ganger at folk skriver under bildene at de er tatt fra google, og jeg også gjør/har gjort det mange ganger. Men saken er den at ingen bilder kommer fra google, google legger ikke ut noen bilder. Google er en, ja, jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. Om du søker på nye sko, og ruller litt ned finner du dette:Så ser du at bildet kommer fra min blogg, det er jeg som har tatt bildet, det er jo faktisk mine sko. Om noen leter etter ett bilde av sko, så søker de og tar bare ett de finner og skriver at det kommer fra google. Bildet kan komme fra en annen blogg, fra en blogger som har tatt bildet selv. 

Jeg synes det blir litt feil da å skrive at bildet er fra google, jeg vet at jeg har gjort det mange ganger, men tenkte over dette for noen dager siden. Alt som er på google er tilgjengelig for andre, derfor er det viktig å merke bildene sine. 

Bruker du bilder fra google?
Merker du bildene mine før du legger de ut?
 

Beskjed til andre i kommentarfeltet

For å få beskjeder til andre i kommentarfeltet, da mener jeg sånn som jeg har, må du først gå til malene, så på innlegg.

Trykk Ctrl og F samtidig, så søker du på </textarea>

Da kommer dette opp:

<textarea name="comment" onchange="doChange(this);"> SKRIV DIN BESKJED HER </textarea> 

Så skriver du bare beskjeden din og lagrer!

 

Håper dette var til hjelp for noen.

Nytt design!

Jobbet i flere dager med dette, siden jeg aldri klarer å bestemme meg. Hadde store problemer med å finne ut hvilken side sidemenyen skulle være på, og hvordan den skulle se ut. Eneste jeg visste jeg ville ha var bakgrunnen. Jeg laget først ett, men så ble jeg ikke fornøyd, så endra jeg på det, så endra jeg igjen, hehe. Jeg hadde jo laga til sånn organictabs jeg hadde før, men så plutslig funka det ikke, funka ikke på noen blogger som har det.. så da måtte jo jeg endre hele sidemenyen igjen. Jeg vet ikke om jeg ble fornøyd, men det får bare være så lenge..

Hva synes du?

Videoblogg?

Jeg vet jo at videoblogg er populært og sånn, jeg har aldri lagt ut en skikkelig av meg der jeg snakker og forteller om dagen min eller andre ting. Tror nok ikke jeg kommer til å gjøre det heller. Dere skjønner..

"Dåkke kjeme ikkje til å fårstå ka ej sei likevel, so derfor gidd ikkje ej å streve me å lage til en når ingen forstår det liksom. Eller nåken forstår no det da, sida det e monge so bur her i nærheita so lese bloggen min. Dessuten hekje ej nåke å videoblogge om heller, men ej tenkte kanskje at ej skolle legge ut en om alle kjolane mine, sida ej he so monge, sleppe liksom å snakke då hehe!"

Det er liksom så rart for meg og snakke bokmål, siden jeg snakker dialekt, som vi bruker her jeg bor. Får se etter at jeg har ryddet rommet mitt om jeg kan lage en liten video om kjolene mine, men jeg har over 25 stykker så vet ikke om jeg orker..


Hvilken dialekt snakker du?
Har du lagt ut videoblogg der du snakker? 

Bilder og outfit fra i går

Bildene er ikke i rekkefølge.


Vi så på gamle barnetv program på youtube, var egentlig ganske morsomt.

Silje og Jostein.

Kaka som Anne laga, den var kjempegod, og ikke minst veldig fin.

Anne og broren min, hun hadde bursdag i går og han hadde den 29.juli.

Annesøta, som ble 24år i går.

Jeg hadde som vanlig store problemer med å finne ut hva jeg skulle ha på meg, men fant noe til slutt.


Topp fra HM, Shorts og jakke fra Gina
 

Hva synes du? 

Når kommenterer du?

Noe jeg lurer på, eller kanskje det blir mer rett å si irriterer meg, eller det gjør meg ikke noe sånn egentlig. Mange bloggere har på navnet sitt at de kommenterer alltid tilbake. Jeg har noen, eller en del av de på vennelista mi, jeg kommenterer jo når det er noe å kommentere på, ikke bare for å kommentere. Men noen av de kommenterer aldri tilbake, noen bloggere er for "stolte" til å gidde å kommentere hos andre. Greit nok at jeg ikke alltid kommenterer tilbake til de som kommenterer hos meg, men de fleste som kommenterer hos meg har allerede fått en kommentar fra meg først. Jeg kommenterer om det er noe å kommentere på, f.eks spørsmål i innleggene eller lignende. De fleste leser jo ikke innleggene om det er noen bilder man kan kommentere: fine bilder! på bare for å få en tilbake. 

Når kommenterer du?
Hva får deg til å kommentere?

 

Hot or not?

out
Laget av meg på Polyvore.com

Jeg tror ikke jeg kunne ha hatt på meg dette, ikke at det er stygt, men det passer ikke helt meg. Jeg likte skoene veldig godt, men er ikke så stor fan av sånn dongerishorts over toppen..

Din mening? 

Annen peker på linkene

Dette gjøres i stilsettet.

Linkene i sidemenyen

#side a {
cursor: navn på cursor her;

Linkene i innleggene

 

#entry a {
cursor: navn på cursor her;
}

 

 

 
Håper dette var til hjelp for noen.

Dagens innkjøp


Var tilbud på GOSH produkter på VITA, siden jeg elsker denne mascaraen og den var begynt å gått tom så måtte jeg jo bare. Puddere skal jeg teste ut, kan skrive på bloggen etter jeg har prøvd det.


Har du noe av tingene?
Har du prøvd pudderet før? 

3 latest PhotoshopDette er 3 av mine nyeste "kunstverk" laget i Photoshop.

Hva synes du?

Noe jeg aldri kunne gått med

not wearing
Laget på polyvore.com av meg.

Jeg vet at dette er på moten og mange synes det er kjempekult og stilig, men jeg synes ikke det er noe fint i det hele tatt. No offence. Jeg kunne aldri ha gått med det..

Hva synes du om denne moten? 

8 søte

8 cute
Laget av meg på Polyvore.com

Kunne du ha gått med noen av dem? 

Veien videre

I dag har jeg vært i møte angående jobben, og vi kome frem til en løsning. De som leser bloggen min fast har kanskje fått meg seg at jeg sliter veldig med døgnrytmen, jeg blir liksom ikke trett. Da tenker dere sikkert: hvorfor ikke bruke sovetabletter? Jo det skal jeg si dere, jeg liker å være våken, å få med meg det som skjer, elsker å holde på med design om natta, mye kjekkere enn på dagen faktisk. Det er så rart at alt blir kjekkere om natta. Det som er best for meg, er at jeg jobber bare, eller mest tidligvakter. Da må jeg stå opp tidlig, så blir jeg forhåpentligvis trett til kvelden, så opp igjen tidlig og sånn fortsetter det. I 4 uker nå skal jeg jobbe og så skal vi ha ett nytt møte. 

 vv   

Jeg har bestemt meg for at jeg skal gjøre mitt beste for å få til fagbrevet, slik at jeg har det. Når jeg en gang flytter, så trenger jeg kanskje en jobb og da er det mye lettere å få en om jeg har fagbrev. Både jeg og mamma kjenner mange som er utdannet til mange forskjellige jobber. Jeg håper jo det kommer til å gå bra, med tanke på plagene mine. Men da jeg valgte utdanning hadde jeg ikke de helseplagene jeg har nå.


Går du på skole?
Jobber du? Hvor? 

Vil ha!
Er den ikke fin? Jeg elsker designet på den, og den har 8GB minne, 17,3" skjerm, 500GB harddisk.. jeg har så lyst på den, og jeg vurderer å kjøpe den. Jeg må bare få solgt Mini-Pcen min først, se her

Eneste som stopper meg her, er at denne nydelige koster 15000kr.

Fin eller?
Hvor mye er du villig til å betale for en PC? 

Just love dresses

2 dresses

 

2 kjoler jeg satte sammen, likte begge ganske godt.

Hva synes du? Hvilket likte du best? 

Hot or not?

Laget av meg på Polyvore.com
Hot or not?

Noe galt med statistikken?

Flere som har problemer med statistikken? Min har stått på 77 fra klokken 12 i ettermiddag. Jeg er 100% sikker på at flere har vært innom siden det, sidevisningene står også stille. Jeg har jo fått mange kommentarer så noen må jo ha vært innom. Alltid noe galt med blogg.no, eneste grunnen til at jeg fortsatt blogger her er at jeg har så mange innlegg med designhjelp og sånt. 

Har du problemer med din?

I love pink

I love pink

 

Noe jeg laget i polyvore.com!
Likte du det?

FavorittreklamerHer er 3 av mine favorittreklamer.

Hvilken reklame er din favoritt? 

1 skirt, 3 dresses

3 skirts

 

Laget dem på Polyvore.com. 

Hvilken overdel synes du passet best? 

Lite plass i skapet?Gjør som meg.

Koslig dag!

I 12 tida fikk jeg besøk av ene bestevenninna mi, Silje. Jeg har forresten bare bestevenner, siden jeg har så få venner. Vi visste ikke helt hva vi skulle finne på, men vi kosa oss ihvertfall. Hun tok bilder av meg i alle klærne jeg skal selge, så laget jeg meg ny salgsblogg og la ut noen av tingene. Du kan besøke salgsbloggen min her. Etter det laga vi oss en kjempegod omelett med skinke og med stekt løk til. Vi såg en del på tv, men vi liker jo de samme seriene. Hun hadde med seg harddisken sin så hun fikk Greys sesong 1-7 med meg, jeg gleder meg til å begynne å se fra sesong 1, selv om den går på tv2 nå. Altså, klokka 17. 

Meg og Silje for lenge siden.


Har du hatt en koslig dag?
Hva har du gjort på? 

Hot or not?Jeg må innrømme at jeg ikke liker de nye lange kjolene som har kommet på moten nå den siste tiden. Det er fint med sånne silkekjoler og sånne i bryllup men slike som den over synes jeg ikke er fint.

Hot or not? 

Ny salgsblogg

Trykk her for å gå til min nye salgsblogg. Der legger jeg ut mange ubrukte klær, klær jeg nesten ikke har brukt, spill og dvder. Alle tingene som er til salgs på denne bloggen blir etterhvert overført dit.

Love these shoes

 

Hva synes du?

3 wants from Nelly
Hva synes du?

Svar på spørsmålsrunden.

Hva syns du om min blogg?
Den er helt grei

 

Hva syntes du om min blogg ?
Den er helt grei den også

 

Hvordan så din første header ut ? Legge den ut ?
Tror ikke jeg har den, siden jeg først blogget på ipublish, hehe.

 

Har du dyr ?
Har en katt, som også er min bestevenn:

 

Har du jobb ?
Er lærling i hjemmesykepleien, men har ikke vært på jobb på lenge siden jeg har vært sykemeldt og har ferie, les mer her.

 

Hva vil du bli ?
Jeg er ikke sikker faktisk, men tror jeg vil sitte på kontor

 

Hva er din favorittfarge ?
Ehm, har ikke noen spesiell egentlig

 

Hva er din favorittmat ?
Ehm, jeg elsker taco, ball og spagetti

 

Er det noen spesielle blogger du leser?
Ehm, leser de som jeg har på vennelista om jeg ser en interessang overskrift, så leser jeg emilandus.blogg.no

 

Hva ser du etter i en gutt?
I en gutt, ehm. Han må være til å stole på, forstå mine problemer, ha tid til meg og kunne være hjemme på fredag og lørdagskveldene for å se film eller gjøre noe bare jeg og han, han må kunne gå ut og ha det kjekt som f.eks fisketur eller en tur på stranda. Jeg ser ikke på utseende, kropp eller bakgrunn, bare han er til å stole på og kan ha det gøy sammen med meg så er det nok

 

Er du forelska NÅ?
Nei ikke akkurat nå, jeg er ikke klar for det ennå tror jeg

 

Hvor mange blogger har du hatt?
Jeg hadde en på Ipublish før denne, og denne er fortsettelsen på den siden de byttet plattform og bloggen ble ødelagt

 

Er du fornøyd med livet ditt som du har nå?
Nei, men en dag skal jeg bli det, en dag skal jeg være lykkelig, det er mine mål

 

Hvordan skole går du på?
Jeg går ikke på skole, men gikk vg1 helse og sosial og vg2 helsefag

 

Topp 5 sanger atm?

Hører ikke så mye på musikk, men:

Axle Whitehead - Anywhere

Axle Whitehead - Sister sunshine

Axle Whitehead - I dont do surprises

Axle Whitehead - You

Chris Medina - What are words

 

Har du en favoritt film?
Ehm, har mange. Edward Scissorhands, twilight-filmene, pirates-filmene, mange flere, elsker å se film.

 

Hvor mange kjærester har du hatt?
2 og en halv, ingen kommentar.

 

Har du bil?
Nei, har ikke bil eller lappen, har epilepsi så kan ikke ta lappen helt ennå.

 

Hva er favoritt butikken din?
Joker, Cola <3 hehe, nei vet sannelig ikke..

 

Hvordan ønsker du at livet ditt skal bli om noen år?
Jeg ønsker at livet mitt skal bli det livet som ble planlagt for meg da jeg ble født.

 

Hvordan får du så bra klesstil?
Jeg? bra klesstil? hehe, jeg har på meg joggebukse hver dag når jeg er hjemme, og tar på meg noe litt finere når jeg skal ut. Jeg kler meg ikke i klær som er på moten og fordi andre bruker det, jeg kler meg i det jeg liker.

 

Handler du mye på internett?
Jeg handler veldig mye på nettet, hver uke faktisk. Enten klær eller sminke.

 

Hvordan går det med deg? Men tanke på hvor du var for en liten stund siden. Jeg synes du er kjempe sterk og at det er bra du prøver å komme deg igjennom det. STÅ PÅ! :)
Jeg har det bedre nå, men må selvfølgelig jobbe videre selv med problemene. Jeg blir ikke frisk av 18 dager der, jeg går fortsatt til psykolog og får oppfølging av lege, og en dag skal jeg bli frisk og lykkelig.


Synes du det er kjempe artig og lage gratisblogg Design?
Jeg elsker å holde på design og photoshop, og synes det er kjempekjekt.


Har du slutta og laga Gratisblogg design?
Har ikke slutta nei, har noen jeg holder på med og noen som skal oppdateres. 


Spørsmål stilt av (de som la igjen adressa):
http://freakingbad.blogg.no/  
http://therezedahl.blogg.no/ 
http://camerahearted.blogg.no/
http://serriosass.blogg.no/
http://majalandstad92.blogg.no
/
 

Bilder fra Sverige - 2

Del 1 finner du her.Som du sikkert kan se, så hadde vi en kjempekoslig tur.

Derfor jobber jeg ikke, atm.

Som dere sikkert har fått med dere, så har jeg vært på Rehab. Jeg var der i 18 dager og fikk god hjelp. Men det tar mer enn 18 dager for å komme seg 100% på bena igjen etter depresjoner, sosiale fobier og andre problemer som jeg hadde. Jeg var sykmeldt en god stund, så nå har jeg ferie. I starten på lærlingtida mi var jeg ikke sykemeldt i det hele tatt, men etterhvert ble det bare mer og mer. I år har jeg vært veldig mye sykmeldt og jeg synes det er rart at jeg fortsatt jobber der, eller har jobben. Jeg har vært på møte med sjefen, lærlingdama som jeg kaller henne, legen min og mamma. Dette var før jeg ble innlagt og vi snakket om hvor mye jeg skulle jobbe, vi kom frem til 70%. Det gikk bra en stund, men så bare ble alt feil og jeg følte meg bare helt nederst i det dypeste hull. Jeg begynte å gru meg til jobb, da mener jeg kveldsvaktene, da er vi ofte alene. Jeg synes det rett og slett var skummelt. Jeg slet veldig med søvnen også, og gjør det fortsatt. Hadde ingen døgnrytme. Derfor føler jeg at å jobbe bare tidligvakter er en god ide, for da blir jeg forhåpentligvis trett til kvelden, og legger meg i rimelig tid, så står opp tidlig igjen, og sånn fortsetter det. Nå er ferien min snart over, og jeg skal begynne i jobb igjen.  Tror jeg har vært borte fra jobben i 2 måneder, og jeg trengte det. Jeg har tenkt mye, og da mener jeg veldig mye. Det er liksom bare så komplisert, jeg har selvølgelig lyst å fullføre lærlingtiden min og prøve å få fagbrevet. Men på en annen side så vil jeg gå på skole, da får jo jeg flere venner og er mer sosial. Siden jeg har en form for sosial fobi så er jo det bare bra for meg. Før jeg begynner på jobb igjen, skal vi ha ett nytt møte og diskutere hvordan det blir fremover. Siden jeg har vært så mye borte, så går jeg selvføgelig lenger som lærling. Det er veldig hardt og vanskelig nå som alle andre i min lærlinggruppe er ferdige og har fått fagbrevet.. Jeg sier ikke at jeg aldri vil jobbe mer, jeg vil jo det. Men jeg vil også gå på skole, få mer venner, omgåes av folk på min alder. Som sagt, det er bare komplisert og makkette, ett ord jeg bruker. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre, alle andre sier at det er lurest og fullføre lærlingtiden og så søke skole neste år, og de har vel kanskje rett.

Så da vet dere det, ikke vær redd for å stille noen spørsmål, jeg er åpen om alt. 

Bilder fra Sverige - 1

Nå har jeg holdt på en stund å lage til bildene, jeg har jo over 100 så måtte plukke ut noen. Synes det var best å lage de til sånn 4 og 4 slik at det ikke tar så lang tid å laste de inn.Del 2 kommer i løpet av dagen.

Pictures: In the sky

Tatt med Samsung galaxy s2.

Hva synes du? 

Sliten..

Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra sykkeltur med pappa. Var ikke noen liten tur akkurat, vi sykla jo over 17km. Oppoverbakker og nedoverbakker, men herlig var det. Her kan du se hvor vi syklet, følg pilene for å finne rette veien. Det var bare en bakke som er så bratt at vi måtte gå av og trille sykkelen, i tillegg er det grusvei. Eneste jeg ikke likte var alle flygemaurene..

Jeg er så sliten akkurat nå, jeg la meg rett ned når jeg kom hjem, trodde jeg skulle besvime. Jeg er rød i trynet, svetter og stinker, men jeg angrer ikke på at jeg ble med. Nå skal jeg dusje og slappe av før jeg skal se "Som to dråper vann" på FEM.

Hva har du gjort i dag?
Trener du?Pictures: Lonely


Jeg tok bildene av pus i går, synes de passet til overskriften. De er tatt med mobilen min så derfor er det ikke supergod kvalitet. 

Hva synes du? 

Ting som irriterer meg!

- Skrikende og hylende barn (4+) når jeg er på resturang og skal kose meg. 
Synes foreldrene kan ta hensyn å ta med barna ut, eller si fra at de skal være stille. 

- Kø eller treige folk når jeg har dårlig tid.
Hallo, jeg skal rekke noe viktig..frustrerte fruer på tv!

- At det er tomt for akkurat det jeg vil ha.
Både i butikken og i kjøleskapet.

- Når tven klikker mitt i programmet jeg holder på å se.
Finn ett annet tidspunkt å klikk på, jeg må se denne reprisen.

- Når det kommer edderkopper inn på rommet mitt.
Don't you get it? Jeg vil ikke ha deg her, get out or get killed.

- Tv-serier der folk klapper i bakgrunnen.
Er det ett teater eller?

- Når dataen eller internettet klikker..
Jeg er vel ikke alene på denne?

- At jeg ikke får fisk når jeg fisker.
Gjør egentlig ikke noe, jeg spiser ikke fisken, slipper den ut igjen.

- Å svette når jeg er ute blant folk.
Ånei, sminken min, hårsveisen min..

- Penger..
Slapp av, mener mynter altså. Hater lukten, klarer det bare ikke..

- Hår i maten eller i nærheten av maten
Jeg spyr og brekker meg, bokstavelig talt

- Håret mitt etter jeg har dusjet.
Står til alle kanter, umulig å temme.

- Når mamma eller pappa klager over at rommet mitt er rotete...
Det er jo jeg som er her, så hvorfor bry seg?

-  Når filmen jeg lasta ned er en helt annen film.
Trenger jeg si mer?

- Sure folk.
Lighten up a little.. ikke spre negativ energi til meg.

- Å såve med sokker på.
Ekkelt, men uansett så er de av når jeg våkner..

- Når jeg har lite strøm på mobilen og det dukker opp noe megakult jeg må ta bilde av.
Fatter liksom ikke hvorfor jeg ikke kan ta bilder når det er under 15% igjen..

- At bloggere skriver ett innlegg, som er om ett annet innlegg som inneholder ett link til selve innlegget de vil at folk skal lese.
Hva er vitsen? 

- At pus ikke kan lukke døren etter seg..
Meen, hun er jo bare en vanlig katt.

- Ta ut av oppvaskemaskinen.
Kan jeg ikke få sette inn da? Da vises det at jeg har ryddet.

- At det ikke blir sendt mer spennende serier og filmer på nattestid.
Vurderer å lage min egen kanal som heter Nightwatch, med bare kjekke filmer og serier som går kun på natten.

- At ingen vil kjøpe Wii gitarheroen min.
Den er bare i veien, trenger å bli kvitt den..

- At omtrent ingen har samme interesser som meg.
Unntatt pus, heldigvis noen.. jeg kan ikke noe for at jeg elsker dataen og tven min, eller? 

- At jeg har 200 lesere daglig, men bare 20 stykk kommenterer.
Skriver jeg virkelig så uinteressant? Jeg finner jo aldri bloggen din uten at du kommenterer..

- Folk som sitter å sparker eller banker i ting..
Bampadabampadabam...ja..

- Mye mer enn dette, kommer ikke på alt nå.
Det er ikke alt jeg har funnet ut av heller.

Hva irriterer deg? 

Between my pillows..


...I soon will be, fall asleep and let the dreams free. Min setning.

Før du spør, så ja, jeg trenger virkelig så mange puter. Kjøpte nettopp en ny, slik at det ble 2,2,2 og 1, i stedet for 2,1,2,1.. skjønte du den? Ahh, elsker senga mi. Akkurat litt for stor for meg, derfor må jeg fylle den med puter, og pus selvfølgelig. 

Har du mange puter?

God natt!Spørsmålsrunde

Jeg har hatt spørsmålsrunde kanskje 3 ganger i hele mitt bloggliv, og det har egentlig ikke vært noen suksess. Har fått inn 5-6 spørsmål, så er ikke så kjekt da. Nå som jeg har fått flere lesere tenkte jeg å prøve igjen, om det ikke går så bra så tar jeg bare den bort, hehe. 

Spør om hva du lurer på, men om det er spørsmål om design, kan du stille dem på alle spørsmål her i sidemenyen, på kontakt. Spør helst på bokmål, slik at jeg slipper å skrive om spørsmålene. 

Så, hva lurer du på?

All sminken min


Dette er alt som er i sminkeveska mi. Mye brukt, mange tomme ting, mange ubrukelige ting, og noe ubrukt.


Dette er det jeg bruker, bruker det hver dag. Bruker du noe av det samme?


Dette er det som ligger igjen når jeg har tatt ut det jeg bruker hver dag.


Etter at jeg kasta det "ubrukelige" og de tomme tingene.


Så putta jeg alt i sminkeveska mi igjen, hammeren er bare for å vise hvor stor den er. 


Har du noen av de samme tingene?
Har du også mye sminke? 

Vinnerene av konkurransen26. Seella.blogg.no

 14. serriosass.blogg.no


Vinnerene har fått beskjed, håper de blir fornøyde med premien.

Burde jeg ha flere konkurranser?


Konkurransen er avsluttet.

Da er det for sent å melde seg på konkurransen min, det er 41 stykker som deltar. For å gjøre det mer spennende legger jeg ikke ut vinnerene før i morgen eller i kveld. Jeg skal bort til Anne og broren min og se film senere, når jeg kommer hjem skal jeg se om jeg husker det. Jeg liker veldig godt å se filmer og serier, så jeg er veldig glad for at Anne og broren min liker det samme. Det er nesten ingen som gidder å se film lenger, bare jeg, hehe.

Dere får ha en fin fredagskveld og kose dere!

 

Liker du å se film?
Hva skal du i kveld? 

Jeg er ett mysterium

Jeg har ikke urinveisinfeksjon, ikke nyrebekkenbetennelse, ikke blod i urinen, ingenting liksom. CRP var normal. Legen trodde ikke at plagene hadde noen sammenheng, det som er problemer er jo at jeg ikke får til å tisse. Det er jo faktisk ett stort problem også, jeg må jo tisse. Men får så vondt opp i høyre side av ryggen at jeg klarer det bare ikke. Jeg fikk noen tabletter mot smerten så skal jeg se om det går over av seg selv, og det håper jeg. 

Dagen min har ikke gått som planlagt i det hele tatt, jeg hadde jo så mye jeg ville gjøre. Jeg har ikke fått sett en eneste episode av Home and away en gang. Det er jo kamp også i kveld, og jeg har lyst til å dra. Men det er 2 ting som stopper meg, smertene og at jeg er aldri hjemme alene og har veldig lyst til det. Da er det ingen som maser, bare meg og pus, herlig. 

 

Hva har du gjort i dag?
Er du ofte hjemme alene? 

Litt vanskelig når jeg ikke må..

Det er en stund siden jeg kom hjem fra legen, men har vært så opptatt med å svare på eposter og kommentarer. Så må jeg drikke, for jeg skal ta en urinprøve. Jeg måtte ikke på do da jeg var hos legen, og jeg drikker nå, men må ikke på do. Det er jo litt vanskelig å tisse når man ikke må på do. Mamma drar snart og hun skal ta med prøven, så jeg må jo snart få ut noen dråper. Vet ikke helt hva som feiler meg, men forhåpentligvis er det en urinveisinfeksjon som jeg kan bli fort bra igjen av. Før synes jeg det var flaut med urinprøve, men det er jo egentlig ikke det. Det er nødvendig, og helt normalt.

Nå skal jeg bare drikke til jeg må tisse, så blir det vel en dusj før jeg skal kose meg med Home and away, har spart opp hele uken så gleder meg. 

Har du tatt urinprøve før?

Hot or not?Jeg hadde aldri villet tatt i ansiktet, aldri i livet. Akkurat den over var ikke så gale da, men sånn generelt. Jeg synes det er fint andre steder på kroppen, og synes det er best om den har en mening. Nå skal jeg til legen, imens kan du si din mening om dette.

Hva synes du om tatoveringer i ansiktet? 

Gleder meg faktisk..

Tror dette er den første gangen jeg faktisk har gledet meg til å dra til legen. De siste dagene har jeg hatt kjempevondt i magen, og i går vart jeg verre. Da jeg skulle tisse fikk jeg enten sterke smerter oppover høyre side av ryggen, eller så måtte jeg sitte der i flere minutter og slite, ikke noe kjekt. Det hjelper en stund når jeg får paracet, men gleder meg til å finne ut hva det er. Har litt problemer med nyrene og galleblæra, tror jeg, fra før, så kanskje det har en sammenheng. 

Jeg kom hjem for noen timer siden, men la meg bare i senga med varmepute på magen så sovna jeg. Orka ingenting. Nå har jeg svart på alle epostene og kommentarene jeg fikk mens jeg var på hytta, og snart har jeg fått nok deltakere til konkurransen min så kanskje jeg trekker i morga. 

Hva har du gjort i dag? 

so sick of it...

Akkurat nå hater jeg blogg.no! Klikker jo bare, er så leei...

Klikker det hos deg? flere som føler det samme?

This is my favourite

Husker ikke presis når vi kom frem, men tror det var i 2 tiden. Vi har bare slappa av, jeg har spilt sims og mamma har strikket. Jeg har sovet en del, fikk så vondt i dagtidlig. Da jeg skulle på do isted fikk jeg ikke til å tisse for jeg fikk veldig sterke smerter opp på høyre side av ryggen, jeg fikk en paracet og nå er det bedre. Vi hadde ihvertfall en god middag, nemlig min favoritt.

Ble dårlig bilde siden jeg blogger fra mobil.

Liker du ball? Hva er din favorittmat?

Mom and I

Nå drar snart jeg og mamma på hytta, vi skal være der bare vi to. Det blir kjempekoslig, jeg gleder meg. Men først skal jeg innom psykologen en tur, har ikke vært der på kjempelenge. På hytta skal vi fiske og kose oss, hehe. Mamma fikk fiskestang til bursdagen sin, fra meg. Jeg elsker å fiske, men spiser ikke fisken. Jeg vet ikke sånn presis når jeg er fremme på hytta, men skal prøve å få til ett innlegg. Vi har ikke nett der, men kan blogge fra mobilen.


Litt gammelt bilde av mamma og meg. Akkurat der på det bildet ligna jeg veldig på henne. 


Hva synes du? Lignet vi?
Hva skal du i dag?
 

Hot or not?


Jeg kjøpte denne på Cubus i helgen, jeg har blitt helt forelska i den. Har også 2 andre "strikket" gensere fra Cubus. Synes det er kjempefint!

Hva er din mening? 

Gjør det virkelig så vondt?

Se denne videoen, synes den var litt morsom, hehe. Jeg begynner litt og tvile på min endelige bestemmelse om det virkelig gjør så vondt. Anne sier at det ikke gjør så forferdelig vondt, noen sier at de ikke kjente det, det er så mange forskjellige meninger. 


Jeg hadde jo endelig bestemt jeg at jeg skulle ha denne på sida av magen, men nå begynte jeg å tvile..

Gjør det virkelig så vondt?Konkurranse: Vinn Instant eyeshadow

Alt du trenger å gjøre er å skrive inn bloggadressen din i kommentarfeltet, dersom du ikke har blogg kan du skrive Epostadressen din. 

Jeg teller adressene og bruker en random number trekker hvem som vinner, det blir 2 vinnere. Når jeg trekker blir når jeg synes jeg har fått nok deltakere. 2 heldige vinnere får en av de to under.

Dette er ikke sponset, har kjøpt dem selv.  

Fjerne dato, klokkeslett og kommentarer i infolinjen

Først går du til maler. Så søker du på Entrydate, det gjør du ved å trykke Ctrl og F samtidig. 

For å fjerne den øverste linjen:


Fjern det som er merket i blått.

For å fjerne den nederste linjen: Fjern det som er merket i blått.


Håper dette var til hjelp!


Frisøren: resultat

Da har jeg vært hos frisøren, som jeg ikke hadde vært på lenge. Jeg blir jo aldri fornøyd egentlig, men når jeg dusjer og ordner håret mitt selv blir jeg det. Har alltid vært sånn. 


Jeg tok bildet med mobilen, så det ble feil vei, siden jeg har kamera på begge sider, hehe. Så jo litt rar ut også!

Hva synes du?Tidlig ankomst..

God morgen!

Da er jeg hjemme fra legen, jeg har hatt den timen i år og dag, hehe. Da jeg var der sist hadde jeg en god periode så han satte neste time langt frem i tid. Jeg tok noen blodprøver, og noen vitaminprøver, kanskje jeg mangler noen vitaminer og det fører til hårtap. Jeg mister jo både håret hodet og på armene. Ellers snakka vi om jobb og søvnen min. 

Det ser ut til at høsten melder tidlig ankomst i år med regnet og sine 11 grader ute. August, det skal jo være sol og varmt, sommer. Men været er ikke noe vi kan gjøre noe med. Heldigvis har jeg mange filmer og serier jeg kan se, når jeg kommer hjem skal jeg kanskje se favorittfilmen min.


Jeg har jo sikkert sagt det alt for mange ganger, men jeg elsker rett og slett denne filmen. Han er jo så søt, og filmen er veldig bra i seg selv. 

Hva skal du gjøre i dag?
Regner det hos deg?


 

I morgen..

..må jeg stå opp klokka 8, siden jeg har legetime klokka 9. Jeg har ikke vært der på kjempelenge så det blir jo spennende. Ikke nok med det, klokka 11 skal jeg til frisør, har ikke vært der heller på kjempelenge, så det blir nok enda mer spennende. Gleder meg, skal klippe tuppene, tynne ut og klippe opp. Er litt usikker om hun får klippe noe av luggen, siden jeg alltid har ordna med den selv. 

I det siste har jeg stått opp nokså tidlig, og det er egentlig ganske herlig. Er så kjekt å se på klokka at den er halv 1, og jeg har vært oppe en stund. I dag har jeg faktisk bare sittet fremfor dataen, eller tven, siden jeg har kobla dataen til tven. Har sett 5 home and away episoder, og nå må jeg bare vente på nye, utålmodig.. 


Hva har du gjort i dag?
Hva er dine planer for morgendagen?
 

 

Justin Bieber

Jeg er ikke noen stor Bieber fan altså, men jeg kan jo meddele at jeg synes at han er veldig søt. Jeg sitter ikke å hører på sangene hans, har ikke noe i mot han. Jeg hører bare på Somebody to love, den liker jeg. Han er bare 17 år, så synes han er flink.
Hva synes du om han? Søt eller?

Pakke i posten

For litt siden bestilte jeg på Superkul.no, jeg har fått det og prøvd det. Kan du gjette hva det er?

Instant Eyeshadow!! Har hatt så lyst å prøve det i lang tid, og nå har jeg endelig gjort det. Jeg bestilte i 2 farger, bruntoner begge to. Begge bildene er fra superkul.no, jeg har bestilt mange flere nå. Gleder meg!

Har du prøvd Instant Eye Shadow før?
Hva synes du? 

Topp 10

(Alle bildene er fra google, redigert i photoshop av meg)

Liker du noen av filmene?
Hvilke filmer er dine favoritter?

Cutest thing


Jeg bare elsker denne filmen, den er både morsom, spennende og trist. Johnny Depp spiller Edward, spiller helt fantastisk. Jeg synes han er så søt, det ser kanskje ikke slik ut på bildet, men om du ser filmen skjønner du nok hva jeg mener. Jeg anbefaler alle å se den, den er veldig gammel, utrolig bra for å være så gammel. 

Har du sett Edward Scissorhands?

BIGscreen


Jeg kobla dataen til tv via HDMI-kabel. Jeg bruker tastaturet til pappa og datamusa mi, som er ny, hehe, kjøpte den i Sverige. trengte den når jeg skulle spille sims.. Nå sitter jeg på facebook og msn, kjempeherlig med så stort. Vurderer og kjøpe en liten stasjonær så kan jeg bruke tven som skjerm. 

Herlig eller? 
Har du noen gang gjort det samme? 

Simsalabim

Hehe! Jeg skulle jo spille sims da jeg kom hjem i halv 1 tiden. Nå er klokka halv 8 og jeg har fortsatt ikke spilt. Har holdt på med design, svart på eposter og kommentarer. Nå holder jeg på med å laste opp bilder på facebook, fra Sverigeturen, kommer vel noen bilder på bloggen også, jeg tok jo over 100 bilder, så skal dele noen med dere.

Ihvertfall, når de siste bildene er ferdig opplastet på facebook, skal jeg spille sims. Er litt hekta, her en kveld skulle jeg spille litt før jeg skulle såve. Jeg hadde en småbarn og en baby, begge de to vokste opp til barn, så fikk jeg tvillinger. Jeg ble helt med i spillet, gravid igjen, den eldste ble snart tenåring.. jeg kikket på klokka, og ble sjokkert. Den var nesten 6! 

Hva har du gjort i dag?
Er du hekta på ett spill? 

Hvordan kunne jeg glemme det?

Hvordan kunne jeg glemme det? I går brukte jo jeg over 3 timer på å gjøre meg klar til kvelden, farga håret, krøllet det, satte på extension, brukte laang tid på sminken. Gjett hva? Jeg glemte å ta bilder..jeg som var så fin, hehe! Jeg har jo ikke lagt ut bilder der jeg har på meg extension ennå, og nå har jeg tatt dem av. Det er Anne som bruker å sette de på, jeg synes det er ganske vanskelig selv.

Først dro jeg på en sommerfest på ett hus nær her vi bor sammen med Ann-Synøve og kjæresten hennes. Vi koset oss kjempemye, så kom Anne og henta oss, vi skulle jo på byen. Det var egentlig ikke så gøy, selv om DJ'en er kjempegod og setter på sanger som vi liker. Det var litt gøy da, jeg dansa breakdance med en som var der. 

Da vi kom hjem så ble jeg plutslig lei meg, så lite skulle det til. Rakna helt liksom, jeg ringte mamma. Litt senere kom Anne og broren min og henta meg. Vi dro bort til dem og så film, spiste popcorn og koste oss. Jeg sovna på sofaen, Anne kjørte meg hjem i dagtidlig. 

Det var dumt jeg ikke tok bilde, men skal ta neste gang jeg har på extension. Nå skal jeg svare på eposter og holde på med design, så skal jeg spille sims. 

Hva gjorde du i går?
Har du extensions?
 

 

Dagens innkjøp


Genser, hårband og solpudder fra Cubus.


Glansvask fra en frisørsalong. Blir spennende, har aldri prøvd før. Anne skal jo gjøre det, om hun gidder. Har dårlig samvittighet siden hun holdt på lenge og krøllet håret mitt i går..

Har du noe av det samme?

 

Hot or not?


jeg får bare ikke til å like sånne sko, haha.

Hva synes du? 

Girlsnight in

I kveld tok jeg og Anne en rolig kveld inne, vi hadde jo ikke sett hverandre på en stund. Eller, jeg var der litt i går, men det var jo bare en liten tur og vi bare satt der og prata. I kveld så vi på film, prata, kosa oss og spiste godis, popcorn og drakk brus. Etter vi hadde sett 2 filmer, krølla hun håret mitt, eller bølga det med bølgetang. Håper det holder seg til i morgen, hehe.

Så utrolig koslige filmer, og veldig morsomme.

Hva har du gjort i dag?
Har du sett filmene?Samara Weaving


Samara Weaving. Bildene er fra google, jeg redigerte i photoshop. 

Jeg har plutslig fått sånn inspirasjon fra alle pene skuespillere, så ikke bli overrsasket om det kommer flere fremover.

Hva synes du om denne skjønnheten? 

Leserhistorie: Utanom ei prinsesse

Denne historia er veldig gripande og samtidig trist, jeg anbefaler dere å lese den. Den er skrevet avIselin Skovrider.

Døra blei sakte og stille opna som den blei gjort nesten kvar natt, på den tida. Det var heilt mørkt i rommet. Gardina var trekt frå, og taklampa slått av. Eg skulle eigentleg sove på den tida, men det var eit instinkt i meg som berre låg å venta på at det skulle skje igjen. Eg kunne ikkje lenger stoppe det, kunne verken røre meg eller seie nei lenger. Og det var ikkje ein levande sjel som hadde aning om det som skulle skje.
Før hadde eg pleidd late som eg sov, eg pusta tungt og låg heilt i ro, men stiv som ein pinne så klart. Til og med etter så lang tid hadde ikkje kroppen vendt seg til den gripande berøringa, og den reagerte akkurat sameleis kvar gong:  Anspent, ynkeleg,  og for å forsvare seg hadde kroppen lage seg ein ? av og på knapp?.
Den skrudde seg av akkurat i det døra blei opna, og da var det som om eg kunne sjå alt frå ein anna vinkel. Eg flytta ut av min eigen kropp, var ikkje tilstade.  Eg såg alt frå ein avstand, og kunne ikkje gripe inn. Det var ein merkelig, men frigjerande kjensle eigentlig. Og det var  ein gratis sjanse til å fråskrive seg mykje ansvar. Sjølv om eg ofte lurte på kvifor kroppen min som låg der som om den var død, ikkje reagerte. Ikkje berre reiv seg laus og sa kraftig ifrå, nei. Men det var vel for seint likevel, og eg hadde funnet min måte å unngå det verkelige marerittet  på.

Kroppen gjorde seg klar til utflytting i det døra vart lukka, og skritta hans kom nærmare og nærmare senga. Lukta han bragde med seg var av røyk og alkohol, og den var så strek at berre det kunne vert nok til at kroppen vart slapp og tungpusta. Men etter kvart vart eg vandt til det og da var det berre som alt anna, ein vane. 

Eg kunne sjå han ovanfrå. Det mørke brune håret, og augo hans. Dei hadde eg aldri kunnet sjå inn i. Eg hadde ikkje noko imot auge, men hans var så fangande. Brune, med ein gråaktig, slimgrønn farge.  Dei hypnotiserte meg, og når han såg på meg med dei. Noko han alltid gjorde som ein hauk. Hadde han alltid kontroll over meg. Han visste med sikkerheit alltid kor eg var, og ofte kva eg gjorde. Og eg følte det som ein invadering. Han prøvde finne ut alt om meg med dei. Som om han kunne sjå inn til sjela mi, om han fekk auge kontakt. Det var det positive med mørket på rommet. Inga augekontakt, og heller kunne han ikkje sjå mine tårevåte auge. 

Kroppen låg igjen på senga, og sjølv om eg var flytta ut av den kunne eg føle det den gjorde. Måten han berørte meg på, hendene som ikkje kunne få nok. Og munnen som kyssa kroppen overalt. Det var som på film når eg såg på det frå den fråverande vinkelen. Ingenting var heilt ekte. Det var meir som eit  skodespel der eg var offeret og han den vonde som tok det han meinte han hadde rett på. Eg kunne lage meg eit bilde der han brydde seg, og eg ikkje låg der ynkeleg og forsvarslaus. Der alt eg håpa på før var sant. Der verkelegheita var at eg ville dette, han hadde rett på meg og eg skulle vere hans prinsesse.  Men kva gjorde vel det? Når eg visste sanninga, eg hadde skjønt det.

Før, før alle desse nettene hadde han vert min bestevenn. Bildet mitt var sant, han brydde seg, han hadde rett på meg, men det var ikkje på den same måten. Han tok det ikkje, han fekk det. Eg ville alltid vere med han. Eg var hans lille prinsesse, og eg kunne få alt det eg ville med berre å sjå på han og seie ? ver så snill?. Men det forandra seg da eg vart eldre. Da han alt hadde meg under sine fangande auge, og han visste eg ikkje kunne komme meg vekk frå blikket hans, grepet han hadde om meg. Det var alltid for han eit skodespel. Og no må eg sjå på han som to personar. Den han var, og den han er.

Av og til klarte eg ikkje slutte tenkje på korleis han såg på meg. Eg kunne flytte ut frå min kropp, eg kunne sjå på kva han gjorde og kva eg gjorde utan å eigentleg vere der. Men av og til kunne eg tenkje meg å forflytte meg inn i hans kropp. Finne ut korleis han sår på meg, finne ut kvifor han gjorde som han gjorde.  Eg kunne følgje meg sjølv frå hans kropp, og kanskje endre hans oppførsel mot meg.  Men sanninga var vel at eg alt hadde nok med å gjere utflytting frå meg sjølv. Det tok meg mange månadar å finne det forsvaret. Eit forsvar han ikkje ein gang er klar over. For han var eg den same. Med kropp og sjel. Eller berre med kropp.  For det var vel det som låg igjen på senga der. Ein kropp utan sjel, eller ein kropp utan auge for det som skjedde.

?Du er den lille prinsessa mi? , sa han av og til. Han trengte ikkje lenger seie at dette var vår hemmelegheit. Eller at han kom tilbake. Han gjorde det ein periode, heilt i starten. Men det gjorde han ikkje lenger. Det var som om han visste at eg aldri kom til å seie noko om det likevel. Og han hadde jo rett. Så eg måtte vere hans prinsesse så lenge han meinte han hadde rett på meg.

Hendene hans byrja krype seg forførande nedover på kroppen min, eg såg korleis augo hans lyste av begjær. Han var som ein unge etter godteri, leita seg fram og til slutt fant han. Eg kjente kor det såra inni meg, kor vondt eg hadde det der eg låg utan å gjere motstand. Eg kjente lysten til å berre å  forflytta meg til kroppen igjen og riva meg laus. Eg ville ikkje vere hans prinsesse. Men eg var for svak. Han fortsette, og eg såg alt ovanfrå.  Når han hadde fått det han kom for, gjekk han like sakte og stille ut igjen som da han kom inn.

Eg såg på kroppen min som låg igjen der, brukt som ei dukke. Eg kjende det den kjende. Og eg syntes syns i ho som låg der. Men eg kunne ikkje skjønne at det var meg. Eg følte ikkje lenger eg kjente den jenta, den kroppen. Meg og sjela mi, augo mine var splitta.  Eg ville ikkje lenger bu i min eigen kropp. Den brukte kroppen, den personen som følte marerittet utan å gjere noko, den kroppen som var tilstades. Eg var ein annan no. Eg flytta ut. Utanom ei prinsesse eg ikkje var. 

Til salgs: Nintendo wii spill more party gamesDette inneholder 10 forskjellige spill:
- Puck bowling
- Lawn darts
- Quarterback Challenge
- Horseshoes and beanbags
- Plus darts
- Ping cup
- Skill ball
- Hoop shoot and shuffle board

Ny pris 199,-
Din pris 59,-

Send meg en spost på Lmsk-@hotmail.com om du er interessert.

Har du noen tips?

Hver gang jeg dusjer, så ligger halve håret mitt igjen, det føles ihvertfall slik. Det er helt sykt hvor mye jeg røyter, er ikke sikker på hva det heter på bokmål, her sier vi reker, hehe. Badegulvet er fult i hår, fremfor speilet mitt er det helt fult. Hver dag må jeg samle sammen hår fra senga mi, er så lei nå. Håret mitt virker jo ikke noe tynnere, men det er så travelt, hår overalt. Det er jo normalt å miste hår og røyte litt når man er deprimert, men trodde ikke det va så mye. Jeg børster håret mitt ofte også.


Dette fjerner jeg hver dag, og det er bare fra lakenet, det er jo mye mer på putene og dyna.

Jeg merker også at håret på armene mine faller av, og delvis på leggene, begynner og bli litt bekymret. Jeg har legetime den 9. så skal spørre han da. 

Har du noen gode tips til hvordan jeg kan stoppe dette?
Røyter du?
 Her sykla jeg!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en passe lang sykkeltur. Siden jeg ikke har syklet på en stund så var den litt lengre enn den egentlig var. Jeg skulle egentlig bare følge en venninne til butikken, men jeg synes det er så lite å sykle bare dit når jeg likevel skal sykle. Derfor sykla jeg til broren min og Anne. Jeg holdt på å svette i hel da jeg kom hjem, men nå er det ikke slett så gale, heldigvis. Er ikke så glad i å svette, hehe. 


 Ett mega stilig bilde jeg mekka sammen, viser hvor jeg syklet, fra start til stopp. Synes bildet mitt var ganske koslig, brukte faktisk litt lang tid på det.

Nå skal jeg lage meg ostesmørbrød og kose meg med resten av Home and away episodene.

Hva har du gjort i dag?
Hva synes du om bildet mitt?

Lisa Gormley & Rhiannon Fish - Real beauty


(bilde fra google, redigert av meg)

To av mine favoritter på skjønnhetsfronten, om jeg skulle vært noen for en dag, hadde det nok blitt en av de to. Elsker håret til Rhiannon Fish, jeg klarer aldri å få mitt sånn. Som du kanskje ser så har de minimalt med sminke på seg, jeg har sett begge uten(på bilde) og det er hva jeg kaller ekte skjønnhet. (som ikke kommer innenfra). Selvfølgelig kommer mesteparten av skjønnheten innenfra.

Hva synes du? 
Hva er din mening om hva som er ekte skjønnhet? 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits