Image Map

september 2011

Om jeg en gang blir rik..

Hvis jeg blir rik noen gang, sånn kjemperik, mye penger som jeg overhodet ikke trenger, ihvertfall ikke alt. Jeg ville kanskje ha satt noe av det på sparekonto og spart, men jeg ville også ha brukt pengene på viktige og seriøse ting.

Bygget flere sykehus
Slik at alle får den hjelpen de trenger uten å måtte vente lenge og stå i kø for operasjoner som er livsnødvendige

Bygget flere sykehjem
Vi har alt for lite plasser, det er mange gamle som sitter hjemme og som egentlig burde ha vært på sykehjem men ikke får plass. Alle har rett til plass.

Reist til fattige land
Først og frems til fadderbarna mine kanskje, men også andre plasser.

Laget flere gangfelt
Ihvertfall her rundt om kring, jeg synes selv det er skummelt å gå i veikanten når det er biler som kjører i over 100 km/h forbi. Små barn som skal gå der, nei det er ikke rett.

Åpnet flere svømmebasseng
For å lære flere barn og svømme, slik at de kan redde seg selv og andre om det skjer noe. Dette kan redde liv.

Åpne flere helsestasjoner
Slik at flere barn og unge kan gå dit å få prevensjon eller snakke om ting de ikke vil snakke med foreldrene om. Hindre aborter eller at barn får barn. 

Jeg er ikke av den typen som tenker først på meg selv, jeg har 2 fadderbarn og jeg skal ha flere i fremtiden. Jeg betaler til de som trenger det om jeg får regninger i posten angående flomkatastrofer og lignende. 

Hva hadde du gjort om du ble rik?

Pictures: leafsNikon D5100 18-105mm, close-up +2

 

Synes?
 

Wants


Klesstativ

Skoskap
 Fine øyenbryn
 


Macrolinse


 

Kjoler fra Nelly


Galleblære uten stener
 

 
Nye tenner, hvitere

 
Bil og billappen

 
Reise til Australia, der Home and away spilles inn

Hva ønsker du deg? 

Picture: SunsetSynes?

Good night pain

I morgen skal jeg til legen igjen, håper han har funnet ut hva vi skal gjøre med gallestenene. Jeg har en stor på 17mm, og så 2 stykker som er små. Det er litt vondt hele tiden, og noen ganger er det kjempevondt, det varierer. Akkurat nå har jeg vondt, det går inn på allmenntilstanden min også. Jeg orker ikke å gjøre noe, blir slapp.. Nå skal jeg skifte på senga mi og legge meg godt tilrette, så blir det greys på tven før det blir natt.


Tullebilde fra i går.

Følger du med på greys?

Pictures: Beautè..


Nikon D5100 18-105mm

Synes?

Hva hadde du gjort?

Vi trenger strøm til så og si alt vi gjør. Vi bruker strøm til å lage mat, se på tv, lys, varme, data, internett, dusje i varmt vann, ja, nesten alt. Vi er jo avhengige av strøm, det er ett must i hverdagen rett og slett. Før i tiden hadde jo de ikke strøm, så de måtte jo klare seg uten. Men da visste de ikke hvordan det var å ha strøm heller. Hva om en dag, ble strømmen borte. Den slår jo seg ut av og til, men kommer jo tilbake etter en stund. Men tenk om den var borte i mange dager, en uke, en måned. Vi hadde jo fått store problemer, ingen lys, ingen tv, ingen internett, ikke varmt vann i springen, vi kunne ikke ha laga varmt mat på ovnen..vi hadde rett og slett blitt helt hjelpesløse.

Hva hadde du gjort om strømmen ble borte i en uke?

 

Bildene fra helgen (16/17 - Nordfjordeid)

Som du kanskje ser så hadde vi det kjempekoslig!  (Bildene er ikke i rekkefølge),

Softfilter

Her er ett bilde jeg tok med softfilteret mitt. Når jeg bruker det filteret blir bildene slik, jeg kaller det egentlig engleblur. 

Fototips #1

Her er ett lite tips, eller jeg bruker ihvertfall å gjøre det slik.

Her er ett bilde med motivet midt i bildet.Jeg tar sjelden slike bilder, jeg tar enten motivet til høgre eller venstre. (de røde rutene).

Her er bildet mitt:Det blir ett tomrom i siden, men der kan jo man skrive fine tekster eller markere bildet med navnet sitt.

Outfit selskap

Nå skal jeg i selskap til Bestemoren min som blir 75 år. Jeg kuttet bort ansiktet mitt for jeg fikk ikke til å være fin på bildet, hehe! Jeg har også litt dårlig tid, så dere får ha en fin søndag videre!

Mørkt hår!


Mobilbilde

Litt for mørkt kanskje?

New dress

Jeg fikk denne nydelige kjolen i posten, det er den samme jeg hadde i hot or not her for litt siden.
Synes?

Ny header!

Synes?

Arkivet delt opp i årstall

Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg gjorde dette, og nå skal jeg prøve å forklare det. Det er ingen kode, men jeg skriver det inn selv, så det tar litt tid. Jeg bruker å skrive det inn i notisblokk før jeg limer det inn i malene.

Først finner du i malene, trykk Ctrl og F samtidig og søk på Arkiv:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>

 

Så fjerner du det som er understreket:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>
</ul>
</div>

 


Så skriver du inn som visst over, jeg råder deg til å bruke notisblokk, så går du til forsiden av bloggen din ->

 

Høgreklikk på arkivmånen du vil ha og åpne i nytt vindu

 


Kopier linken i adresselinjen og lim det inn i linken i notisblokken, i dette tilfelle September.

Så gjør du det samme med alle andre arkivmånene, når du er ferdig med ett år, skriver du bare inn <b>2010</b> eller <b>2011</b>, det året arkivmånene er fra.

Når du er ferdig, så merker du alt og kopierer det, her er mitt:

 

Så limer du det inn der du fjernet det understreka i sted:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
LIM DET INN HER
</div>
 

Da skal det bli sånn som i min sidemeny! 

HUSK AT DU MÅ GJØRE DETTE HVER MÅNEDSKIFTE!

Ultralyd

I dag har jeg vært på ultralyd, siden jeg har hatt så vondt i høgre side under ribbebeinet en stund. Vi har jo hele tiden trodd at det var galleblæra og jeg har jo sagt til folk at jeg har vondt i galleblæra mi. I dag på ultralyden fant de ut at jeg nemlig har gallestein. Det er muligens 3 steiner, og den største er 17mm, noe som er kjempestort. Jeg fikk jo ihvertfall svaret på grunnen til smertene så nå slipper jeg å gå å lure. Jeg vet ennå ikke hva vi skal gjøre med det, men skal til legen på Tirsdag, skal vel snakke om det da. Håper det er noe å gjøre med det, slik jeg kan begynne å trene og gjøre ting igjen. Jeg orker jo ikke å trene eller gjøre så mye når jeg har vondt.Etter jeg var ferdig, dro vi på Amfi, jeg kjøpte ett par ting, legger de ut etterpå. 


Har du hatt gallestein før? Vet du om noen som har det?

Ny serie jeg har begynt å se

Jeg begynte å se denne serien i dag, skikkelig spennende. Jeg holder på på episode 5 nå, blir bare bedre.

Har du sett den før?

Starfilter

Her er ett bildejeg har tatt med starfilteret mitt. Dette bildet er ikke fint, det er bare for å vise dere hvordan det blir ved bruk av starfilter.
Picture: autumn begins, close-up +2


Nikon D5100 18-105mm + Close-up +2 filter


Synes?

Close-up filter

Her er bilder som jeg har att med de forskjellige close-up filterene mine, + 1, +2, +4 og +10,


Uten filter.


Close-up filter +1


Close-up filter +2


Close-up filter +4


Close-up filter +10

Tips: Fine skrifter 2

Du finner de fleste skrifter på dafont.com

Pakke i posten!


Skylight-filter, star-filter og Soft-filter


Fjernkontroll med 5 meter ledning, og så er jeg ikke sikker på hva det der er, tror det er vaskeservietter eller noe!

 

Synes?

Innkjøp; Ny data!

Etter jeg var ferdig hos psykologen i dag dro jeg og pappa til AR-data i Volda, jeg har jo sett på ny data lenge. Det var mange fine der, men jeg spurte etter en med 6GB RAM,og da ble det denne. Den har 6GB ram og 640GB harddisk, den er veldig stillegående og har godt batteri. Jeg likte den veldig godt! Kosta 5998!

Jeg har funnet bildene på nettet, men skal snart ta mine egne bilder av den, og da legger jeg ut. Jeg har foressten fått pakke i posten i dag, legger ut senere. 

Har du kjøpt deg noe i det siste? 

Hot or not?

One sleve dress

Hva synes du?

Faktisk så..

Jeg har aldri blitt trett på kvelden, slik at jeg må sove, ihvertfall ikke før 1, med mindre jeg har tatt sovetablett da. Jeg ligger jo som regel våken til over 1 hver natt, og jeg vet at jeg kan ta sovetabletter, men prøv selv så skal du se hvordan du føler deg om morgenen. Nå er jeg faktisk sliten, trett og sliten. Vet ikke om det er sånn sove-trett eller hva, men skal ihvertfall ta medisinen min nå og legge meg, så håper jeg at jeg ikke våkner i natt. Jeg synes det er litt rart at jeg er så trett, siden jeg sov i sted, men tror jeg er mest slapp egentlig.  

Jeg har ikke fått gjort så mye av det jeg skulle, men har ordna med de papirene jeg skal printe ut, og så har jeg sett home and away. Har jo rydda litt, men skal rydde mer og skifte på senga når jeg føler meg bedre. 

Er du ofte trett på kvelden?

Herlig!

Nå har jeg nettopp sovet, det var kjempeherlig. Jeg fikk resept på smertestillende hos legen i dag, han kan jo ikke gjøre noe før jeg har vært på ultralyd. Han har jo sagt opp, det synes jeg er trist siden jeg har gått til han i 7 år. Jeg håper at den nye legen som kommer er like flink som han. Jeg tror tabletten hjalp siden jeg sov så bra. 

Jeg har ikke fått gjort noen av de tingene jeg skulle gjøre, siden jeg har sovet. Men jeg må skifte på senga, siden jeg sølte Cola i går, og om jeg samler sammen flaskene er jo det ikke så rotete her. (ironi). Det regner sånn ute at jeg ikke kan gå ut å ta bilder heller, så blir bare å sitte inne resten av dagen.

 

Hva har du gjort i dag?

Pictures: time runs out..
Synes?

Dagens planer!

Jeg skulle egentlig ha fri i dag, men de ringte i går og spurte om jeg ikke kunne jobbe tirsdagen i stedet for fredagen, og det kan jo jeg. I natt våkna jeg i 3 tiden, var helt gjennomvåt av svette, hadde skikkelig vondt i siden under ribbebeinet, heldigvis skal jeg til legen 8.40. Det tar 3 minutter  fra jobben og gå dit så det skal gå bra. I går hadde jeg fri, jeg hadde jo så mange planer, rydde, skifte på senga, ta mange bilder.. men det jeg gjorde var å dusje, shave leggene, ordne håret, fikse øyenbrynene og teste ut noen filter. Så i dag blir det skjerpings, må rydde litt ihvertfall.

Dagens planer:

  • Rydde rommet  (20 minutt)
  • Skifte på senga  (10 minutt)
  • Se home and away fra forrige uke, jeg sparer opp, kjekkere og se mange episoder i gangen  (ca 2 timer)
  • Printe ut noen oppgaver (pappa gjør det så jeg skal bare sende de til han)
  • Ut å teste close-up filterene i naturen (kan ta litt tid)

Jeg vet jo at jeg ikke kommer til å gjøre alt, (rydde rommet og skifte på senga), men da tar jeg det i morgen..hehe! Nå skal jeg på jobb, dere får ha en fin dag!
 

Hvilke planer har du for dagen?

Picture: cobweb


Nikon D5100 18-105mm


Synes?

Pakke i posten: fotoutstyr!


Minnekort, ekstra batteri og filter.


2 minnekort, lurt å ha tilfelle det ene blir fullt om jeg ikke er hjemme.


Ekstra batteri, det er også veldig lurt, hehe!


Close-up filter, +1,+2,+4 og +10.


Hva synes du?

New in


Hva synes du? har du noe av det samme?

Pictures: when the moon comes up, and the stars are bright..

Dette er mine første måne og stjernebilder, så de er ikke så superbra. Men jeg ble jo fornøyd. 
Nikon D5100 18-105mm

Hva synes du?

This weekend

På fredag dro jeg på hytta med pappa, broren min og Anne. Vi hadde det kjempekjekt og kosa oss skikkelig, kommer bilder i morgen eller senere i kveld. Jeg kom fra jobb for litt siden, hadde skikkelig vondt i magen, jeg har jo litt vondt hele tiden men i dag ble det skikkelig vondt. Har tatt paracet og Ibux så det er litt bedre nå. Skal ta ultralyd på fredag, håper de finner ut av det. Nå ligger jeg i senga og slapper av, skal sove litt tenkte jeg.

I morgen og Tirsdag har jeg fri, Onsdag skal jeg gjøre oppgaver, torsdag har jeg fri og fredag skal jobbe, men skal jo på ul. Som sagt, så legger jeg ut bilder fra helga senere, har ikke lagt de på dataen ennå, akkurat nå gidder jeg ingenting, er så slapp. 

Hva har du gjort i helga?

Plans for tonight!

Ja nå er det fredag og helg, da bruker jo pappa og mamma å dra på hytta. Mamma jobber denne helga, så derfor skal jeg dra med Pappa, broren min og dama hans. Egentlig så er det ikke så kjekt på hytta, men Anne skal bli med så det kommer til å bli kjekt. Det er Eid-dagene denne helga, så da er det mye tilbud og sånt i byen. Jeg tar med kameraet og skal ta mange fine bilder, jeg har jo Pappa som skal lære meg med forskjellige effekter og sånt. Dere får ha en fin fredagskveld, jeg kommer hjem i morgenkveld siden jeg skal jobbe søndag!

Hva skal du i kveld?

Picture: little spider on the wall..


Nikon D5100 18-105mm

 

Synes?

Tips: Fine skrifter 1Laga til 13 sånne paletter med skrifttyper som jeg bruker og synes er fine.

Ny sponsor

Jeg har fått tilbud fra Miinto.no om sponsor, og det sier jeg selvfølgelig ja til. Miinto.no er ett nettsted du kan shoppe moteklær direkte i Norges mest trendsettende klesbutikker. De har avtaler med 150 butikker over hele landet og fører i dag 628 merker. Jeg får da ett gavekort på 100kr som jeg kan bruke på de butikkene. Jeg trenger bare å betale frakten og det er alt. Trykk på bildet under for å besøke nettsiden. 

Her er 3 ting jeg ønsker meg derfra, trykk på linkene under for å gå til produktet:

 Toppen                                                                                                Skjørtet                                                                    Kjolen

 

Har du sponsor?

Pictures: a rainy day..

Nikon D5100 18-105mm


Jeg så sikkert dum ut da jeg lå på gulvet halvveis ut altandøra da jeg tok bildene, men nå når jeg ser på de så ser jeg at det var verdt det.

Hva synes du? 

New design!Har holdt på med dette en god stund, og jeg er veldig fornøyd. Har menyen i siden i stedet for som dropdown meny. Jeg har oppdatert bloggen min, som dere ser er det noen nye sider i menyen, det er ikke alle som har linker ennå men det kommer. Jeg har jo fått speilrefleks nå så det kommer en del bilder. Skal også legge ut noen tips og triks etterhvert.

 

Hva synes du?

Pictures: bookNikon D5100 18-105mm

Jeg ble veldig fornøyde med dem, var mine første bilder med kameraet.

 

Hva synes du?

Forskjellige innlegg

Hasteinnlegg
Et hasteinnlegg er ett innlegg som skrivest i all hast, kanskje på under 10 minutter. I dette innlegget er det som oftest bare 3-6 linjer og handler om at jeg skal en plass akkurat der og da, eller jeg skal legge meg, innlegget er som regel uten bilder.

Tulle, slurve og travle innlegg
Innlegg om bare tull, ingen seriøse ting eller saklige ting. Ett eksempel på ett sånt innlegg er tullebilder, vitser, ironiske innlegg.. jeg har få sånne. Innlegg med dialektskriving, forkortelser (jg skl p skln), smiletegn :):):):O :D:D:D vil jeg nok legge under denne kategorien. Jeg kan vel si at jeg ikke er en fan av sånne innlegg.. nå glemte jeg nesten sånne: "I dag var vi på klassetur og vi var på fjellet det var jo kjempegøy men det regnet skikkelig og vi ble kjempevåte egentlig var det ganske dumt da siden jeg ikke vil bli syk for jeg skal overnatte hos venninnen min i helgen". (uten , og . om du ikke la merke til det).

Seriøse innlegg
Når jeg skal skrive ett seriøst innlegg, bruker jeg ofte å skrive det i Word først. Jeg bruker lang tid og ofte flere timer. Jeg redigerer som regel bildene og gjør de mer personlige. Seriøse innlegg handler om seriøse ting, det kan være for eksempel sykdom, utdanning, helse og for de som er interesserte: politikk. Det får du nok aldri lese om her på min blogg. Jeg har mange seriøse innlegg, både om sykdom og utdanning. Seriøse innlegg er jo meningsfulle innlegg, da sier jeg mine meninger om alt mulig rart, fra A til Å.

Vanlige og hverdagsinnlegg
Handler om dagligdagse (om det skrives sånn) innlegg, og hva dagen har inneholdt. Personlig synes jeg det ikke er så forferdelig interessant å lese "I dag har jeg vært på skolen, det var kjempegørr, det er jo det alltid. I friminuttet var jeg sammen med bestevenninna mi og hun var med meg hjem og nå spiser vi pizza og ser tv". Noen klarer å få slike innlegg spennende, det kan gjøres ved å legge til bilder og skrive det interessant.

Bildeinnlegg
De fleste forstår vel at dette er ett innlegg med bilder, og da mener jeg bare bilder. Eller kanskje med litt tekst som f.eks: Jeg tok bildene i går eller noe sånt, og skrive hvilket kamera som ble brukt under.. kanskje hva synes du også. Jeg synes sånne innlegg er greide og interessante, siden mange tar veldig fine bilder og jeg er interessert i foto og slikt. Det kommer en del slike innlegg på bloggen min nå etterhvert siden jeg har fått meg speilreflekskamera.

Spørsmålsinnlegg
Alle innlegg som har ett spørsmål i seg ligger jo egentlig under denne kategorien. Men her mener jeg mest sånne hot og not, hva synes du, hvilken kjole, hva har du gjort i dag, +++.

 

Hvordan er dine innlegg?

Pakke i posten!

Har fått en del pakker nå, jeg elsker å bestille på nett og få pakker i posten. Nå venter jeg bare på minnekortene og noen fotogreier så har jeg vel fått alt jeg har bestilt.. jeg bestilte jo kameraet, water for elephants bok og film sammen, men fikk de hver for seg, i dag fikk jeg boka.

Bildene er tatt med nye kameraet mitt, men de er mye klarere og finere på dataen..


Har du fått pakke i posten i det siste?

Nytt kamera og nytt design

I går fikk jeg endelig henta kameraet mitt, jeg har jo venta i 100 år føles det ut som. Jeg orka ikke å skru på dataen min, var så sliten etter jobben og jeg styrte med kameraet. Har ikke tatt så mange bilder ennå, har prøvd ut mange forskjellige innstillinger og sånt. Jeg og pappa bestilte minnekort og kamerautstyr, så nå gleder jeg meg til det kommer.Nå skal jeg kose meg en time før jeg skal begynne på middagen. Jeg holder på med ett nytt design siden jeg skal begynne og poste bilder som jeg har tatt nå snart. En sneakpeak kan du se ovenfor. Vet ikke når det blir ferdig, men skal prøve å gjøre det ferdig snart. 


Tar du mange bilder?
Hva skal du i dag? 

Endelig!

Da er jeg tilbake, ligger i senga mi akkurat som jeg gjorde før jeg dro. Er bedre i dag, håper det holder seg slik siden jeg skal på jobb i morgen. Gjorde egentlig ikke noe på hytta, spiste kebab, eller kebab kjøtt i pitabrød og så på tv. Vi så The hills have eyes 1 og 2, ekle filmer, ikke noe jeg kommer til å se igjen akkurat. Jeg våkna i natt, så hadde jeg skikkelig vondt i øyet, det bare rant og rant. Jeg gikk jo selvølgelig på badet og det var helt rødt, jeg fikk jo ikke ut linsa heller siden jeg ikke kunne nærme meg øyet før det gjorde vondt. Det var ganske rart egentlig, for i dag når jeg våkna var øyet mitt helt fint..

Jeg gleder meg så sinnsykt til i morgen.. da skal jeg hente kameraet mitt!! ENDELIG!


Hentelappen kom på Lørdag, men kom meg ingen vei da så måtte vente til Mandag.

 

Hvordan har din helg vært?

Drar på hytta.

Nå drar jeg snart på hytta sammen med mamma og pappa, skal bare være der til i morgen da. Siden jeg er syk og har vondt så og si overalt er det like greit og være hos dem, i stedet for å ligge her hjemme og de må bekymre seg. De kommer snart og henter meg og da må jeg være klar, blogger kanskje derifra, siden jeg har internett på mobilen.

Hva er dine planer for kvelden?

Kjedelig..

I går kveld etter at jeg kom hjem fra Anne og broren min, kjente jeg at jeg hadde skikkelig vondt i sida, opp under ribbebeinet, slik som jeg alltid har, bare at det var værre. Jeg tok en dusj for å se om det gikk over, men det ble bare verre og verre. Mamma og Pappa er på hytta, og jeg ville ikke vekke de og forstyrre de, så jeg ringte bare legevakta selv, de sa at jeg måtte bare ta smertestillende for at de kunne ikke gjøre noe. (hva skal vi med dem da?). Jeg spørte broren min om han hadde paracet eller ibux, så ringte han selvølgelig mamma, så de ble jo vekket uansett. Jeg fikk ihvertfall en paracet, men den hjalp jo ikke noe særlig, jeg sovna ikke før klokka var over 5. Ble ikke akkurat så mye soving i natt, først så svetta jeg, så frøs jeg, så svetta jeg. Jeg har fortsatt vondt og ligger i sengen, brødrene mine er på kamp og mamma og pappa er fortsatt på hytta. Jeg skulle jo egentlig være sammen med Ann-Synøve i dag, vi skulle jo ut og alt, men det blir nok ikke noe av..

Hva skal du i dag?

Dropdown meny, pil ned

Dette er koden til en sånn dropdown meny:

 

Denne skal inn i malene, husk at du må ha den i alle malene:

<form name="jump1">
<select style="background-color: #ffffff; font-size: 11px; color: #000000; width: 120px;" name="menu1" onChange="location=document.jump1.menu1.options[document.jump1.menu1.selectedIndex].value;" value="GO"> <option selected>Arkiv</option>
<option>-------------------</option>
<tag:archivelist limit="15">
<option value="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</option>
</tag:archivelist>
</select>
</form>

Du finner:

<div>
<h3>Arkiv</h3>
Noe her +++++
grejomgerhnoth
</div>

Fjern den og sett inn den over i steden. 

Kjipt og kjedelig!

Ingen kamera i dag heller, det er så kjedelig og kjipt og irriterende. Har venta lenge jo, bestilte det den 2.september, men så plutslig hadde de det ikke inne, men jeg fikk dvden jeg bestilte litt etterpå. Så sjekka jeg for noen dager siden, og da hadde de sendt kameraet mitt, og når jeg sjekket nå står det at det er sendt i går, altså, den 08, men sist gang jeg sjekket stod det 07..kjipt. Får det vel ikke i morgen heller, da må jeg vente til mandag.. Men de har jo sendt boken nå, så da har jeg 2 ting å se frem til.


Slenger med ett gammelt bilde av meg selv, siden jeg var så søt.

Vet at det har vært en del innlegg om pakker i posten nå, men jeg gleder meg sånn! Nå aner jeg ikke hva jeg skal finne på resten av dagen, blir vel å sitte her. Jeg har sett ferdig alle 7 sesongene av Grey's anatomy, og nå har jeg begynt på Frustrerte fruer. 

Hva skal du gjøre resten av dagen?

Gleder meg!

Jeg gleder meg sånn til å få kameraet mitt, kanskje det kommer i dag, jeg håper jo ihvertfall det. Men da er jo det typisk at det ikke kommer, kanskje jeg må vente over helgen eller lenger. Det står jo 2-5 dager på og de sendte det den 6 eller den 7, husker ikke helt. Jeg håper ihvertfall det kommer i dag. Men den boka må jeg nok vente lenger på.. 

Jeg tar jo av og til bilder med pappa sitt, og jeg gleder meg til å få mitt eget slik jeg kan ta det med ut på tur og ta bilder av alt mulig, hehe. Pappa skal jo lære meg med alle effektene, lang lukkertid, kort lukkertid, ISO, ja alt det der.

Gleder du deg til noe? 

Pakke i posten!

Jeg fikk bare filmen av det jeg bestilte, siden de ikke hadde det andre på lager. De har sendt kameraet nå, så det får jeg nok i morgen eller Lørdag. Jeg fikk jo Dvden, men det er jo ingen vits når jeg skal lese boka før jeg ser filmen. Boka hadde de ikke inne, så den sender de når de får den inn.Water for elephants, som jeg har sagt i ett innlegg før at jeg bestilte den. Jeg vet at jeg kommer til å like den siden Robert Pattinson er med i den, er så glad i han, hehe.


Har du fått pakke i posten i det siste?

Gutter som blogger

Flere og flere gutter kommer inn i bloggverdenen, og mange av de er veldig kjente. Gutter blogger jo ikke om sminke og kjoler, og andre skjønnhetsgreier. Før brukte jeg å lese både Larstangen og toroborgen og andre gutteblogger, nå leser jeg ikke noen av dem. Den eneste guttebloggen jeg leser nå er vel denne:Han blogger veldig variert og har ett veldig fint design, som trekker meg til bloggen. Anbefaler dere å gå inn på.

Mange ser på blogging som en jenteting, og leser ikke gutters blogger fordi at de ikke blogger om jenteting, sminke, mote og hår og annet. Gutter kan jo også blogge om mote, legge ut outfit og anbefalinger. Mange gutter har bra klesstil, klær som er på moten. Jeg er ikke helt uskyldig når jeg sier at mange gutter med bra klesstil er homo, men verden har forandret seg, gutter går også i strammer klær nå. 

Folk dømmer, gutter som blogger, gutter som har bra klesstil og holder seg til moten, gutter som blir sykepleiere og jordmødre.. Blogging er jo en ting for både gutter og jenter, jeg er jo ikke lespisk for at jeg blogger.

Dette er mine meninger, innlegget er ikke rettet mot noen enkelt personer, dette er ikke ett dømmende innlegg)


Hva er dine meninger om gutter som blogger?

En god varmebeskyttende

Jeg har en varmebeskyttende spray fra Sunsilk, men den er nesten tom, flaska er ødelagt og jeg vil ha en ny. Jeg har jo ikke peiling på sånt, og jeg vil jo ha en som er bra og beskytter håret best mulig. Jeg har veldig lyst å ha en fra John Frieda om det finnes, for jeg har jo shampo, balsam, hårkur, serum og 2 andre produkter av det merke. Alt til håret, hehe. Den jeg har er jo egentlig bare en vanlig spray, som også er varmebeskyttende, denne:Så nå lurer jeg på en ting..

Hvilken varmebeskyttende bruker du?
Vet du om en god en?

Den må lukte godt. 

Pakke i posten!

johnfrieda.co.uk


Etter jobben i dag spurte jeg etter pakken min på butikken, men de fant den ikke. Noe som var litt rart for da jeg kom hjem fant jeg en hentelapp i postkassa. Etter jeg hadde sovet litt så dro vi på butikken, hun som var der kunne ikke finne den, og ikke hun andre heller. De ringte til en annen og hun kom ned og til slutt fant hun det. Da fikk jeg shampoen og balsamen fra Nelly. Jeg har nettopp dusja og den lukta helt fantastisk.

Har du prøvd den før?
Hvilken shampo bruker du? 

Helt ferdig!

Nå skal jeg sove middag, det blir kjempedeilig. Jeg sov jo bare 2 timer i natt, fikk ikke til å såve, bare lå der. På jobben var det ganske stressende også, fikk satt meg ned kvart på 12. Jeg bestemte meg for å lage middag, og det har jeg gjort og vi har spist. Nå er jeg rett og slett helt ferdig. Har vondt i hodet og er sur, hehe! 

Flere som er slitne i dag?

Hot or not?


Bubbleroom

Jeg har 3 lignende sånne, og det sier vel min mening.

Hva er din mening?

On the road!

Nå skal jeg ut å lærekjøre, gruer meg hver gang. Har jo kjørt en del ganger før, men synes det er kjempeskummelt. Jeg vet jo at jeg er 20 år og skulle hatt lappen, men jeg har jo epilepsi så jeg kan ikke ta lappen før jeg har vært anfallsfri 1 år, så jeg får bare øve og øve til jeg kan begynne på kjøreskole. Kjørte på Lørdag også, synes det egentlig er kjempegøy, men veldig skummelt. Jeg kjører jo ikke så fort da, hehe!

Har du lappen?
Lærekjører du? 

Im waiting

Jeg venter og jeg venter. Jeg hater å vente, det er jo så kjedelig. Spesielt når man venter på noe gøy, som for eksempel pakker i posten, som det er jeg venter på i dette tilfelle. Jeg venter forrsten 2 pakker, fra Cdon og fra Nelly. Jeg bestilte fra Nelly først, jeg trengte jo ny Shampo, og jeg bestilte derifra så jeg kasta den gamle. Som var jo nesten tom men uansett, nå har jeg ingen shampo. Håper den kommer i morgen. Pakken fra Cdon må jeg nok vente litt lenger på, siden det er speilreflekskameraet mitt og en bok og filmen til boka. 
What are you waiting for?

Justin Bieber gratisdesignEr underveis! Jeg holder på med ett Justin Bieber design, over ser du en liten smakebit. Sidemenyen og dato/kategori og kommentarlinjen. Vet ikke når det kommer men ihvertfall innen september.

Hva synes du?

Colorblocking

colorblocking

 

Er dette hva de kaller colorblocking? Jeg synes ikke det er så fint ihvertfall.
Hva synes du om det? 

Filmanbefaling

Jeg har hatt denne på dvd i en veldig lang tid, har sett den mange ganger. Synes den er så koslig, og trist. Den er verdt å se.

 Jersey Girl
Trailer:

Dere som ikke har sett denne vil jeg absolutt anbefale dere å se.

Har du sett den? 

Pictures: Black cat

Eos 450 / pappa sitt

Gleder meg sånn til jeg får mitt eget, Nikon D5100!

 

Synes?

For 20 år siden..

Kom jeg ut av mammas mage, ble tatt med keisersnitt. Jeg var 2280gram og 47cm, den 02.09.1991 klokken 23:54.

 

Når ble du født?
Hvor stor var du?
 

Jeg har bursdag.

I dag har jeg bursdag, jeg blir 20 år og jeg får bestemme hva vi skal ha til middag. Da velger jeg selvfølgelig ball, salt kjøtt og bacon. Jeg elsker ball, elsker bacon. Beste jeg vet, gleder meg skikkelig. Det lukter skikkelig godt her og middagen er klar om ett lite øyeblikk. Anne og broren min er her for å spise med oss også.

Dette bilde er litt gammelt, er fra da vi var på hytta. Gleder meg sånn!

Hva hadde du valgt om du fikk velge middag? 

Bestilt fra Cdon

I natt bestilte jeg noe fra Cdon.no, jeg skulle jo egentlig bare ha en bok, men ble litt mer. Jeg fikk anbefalt å lese Water for elephants, jeg har ikke sett filmen ennå og har veldig lyst til å lese boka, de hadde den ikke på noen av bokhandlerene i Ulsteinvik, så jeg måtte bestille den på nett.Så tok jeg likegodt og kjøpte filmen også, se traileren her:Lenger nede er det ett innlegg om speilrefleks, jeg fant ett på cdon.com som jeg hadde veldig lyst på så jeg tok likegodt og kjøpte det også:

 


Kjøpte Nikon D5100.


Har du lest boka eller sett filmen før? 

Nytt design 2 september!

Som dere ser så har jeg fått nytt design. Jeg ble ganske fornøyd, overraskende nok. Tenkte at nå som jeg er 20 år og alt, så måtte jeg har nytt design, hehe! Holdt på med det i mange timer i natt, men hadde jo greys anatomy som selskap så det gikk bra. Koser meg når jeg holder på med design, holder på med noen til andre nå og elsker det. 

Nå skal jeg gjøre ferdig ett, så om mamma er ferdig i telefonen skal vi rydde rommet mitt, tro meg, det kommer til å ta sin tid. I går rydda jeg bort alle Cola boksene, det var 49stykker som stod her på rommet mitt på benker og bord og gulv, pappa tråkka alle sammen flate slik at de skulle ta mindre plass.

Synes om designet?

Vurdering: Grundig glattetang

Jeg kjøpte en GRUNDIG glattetang på Europris for 199kr. Jeg bruker ikke å glatte håret hver dag, eller har ikke brukt å gjort det. Har hatt en sånn liten minitang som jeg kjøpte på Moa for 99kr lenge nå, den har tapt seg veldig og virker ikke lenger. Jeg ville ha en litt større og bredere så jeg kjøpte denne siden den var så fin i design og billig. Brukte mer tid på bildet enn innlegget, hehe!

Nå har jeg prøvd den og her er min mening/vurdering

Den ble utrolig fort varm, og alt for varm på 5 så jeg tok på 2 og det gikk bra. Jeg tok den gjennom håret ett par ganger og jeg så forskjell allerede. Jeg er ikke noen proff frisør så jeg gjør jo det på min måte og tar bare gjennom håret som en børste om dere forstår. Jeg synes den var kjempebra og er veldig glad for at jeg kjøpte den. Jeg bruker jo selvfølgelig varmebeskyttende, men må ha en ny siden min er gammel (mest fordi jeg bare vil).

Hvilken glattetang har du?
Har du en god varmebeskyttende krem/spray og anbefale? 

 

Speilrefleks

Jeg har så lyst på mitt eget speilrefleks, pappa har jo ett som jeg kan låne men jeg vil liksom ha mitt eget. Har sett litt på nettet men vet ikke helt hva som er bra og hva som ikke er bra. Jeg er jo innom mange fotoblogger hver dag og kiker på hvilket kamera de bruker, men vet fortsatt ikke hvilket jeg skal kjøpe..

Jeg vil jo ha ett som er kjempebra og tar fine bilder, som har selvutløser og ikke minst er fint. Altså, designet på kameraet, veldig viktig for meg. 


Har du speilrefleks?
Har du noen tips om hvilket jeg skal kjøpe? 

New in

I dag var jeg og mamma i Ulsteinvik og da kjøpte jeg selvfølgelig noe lite. 


Bukse fra Cubus, elsker denne buksen, har den i mørkebrun og en i lysbrun. 


Glattetang fra Europris, har ikke prøvd den ennå men den er nok bedre enn den jeg har nå.

Har du noe av det samme?

Things I hate..

Jeg vet at hate er et veldig sterkt ord. Vi bruker det veldig ofte uten og tenke over det, som "jeg hater når det skjer, jeg hater at det er slik og når den gjør ditt og datt". Jeg også sier det uten å tenke over det, men her er en liste over ting jeg virkelig hater.

- Lukten av fisk, kokt, steikt, rå, i alle former.
- Penger, altså, mynter. Hater lukten, blir kvalm, vil spy. Bruker alltid kortet når jeg handler.
- Når lyden henger etter i filmer og serier.
- Hår, jeg hater hår. Om jeg ser ett hår på bordet når jeg skal spise, klarer jeg som regel ikke å spise mer. Brekker meg om jeg ser ett hår ligge 2 cm fra fatet, tenk deg hva som skjer når jeg ser ett i maten.
- Koteletter, hater lukten, takler den ikke. Liker heller ikke smaken.
- Flygemaur, og maur generelt.
- Når jeg ikke får håret eller sminka til sånn jeg vil, da blir jeg skikkelig irritert og gal.

Hater du noe av det samme som meg?
Hva hater du?
 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits