Image Map

oktober 2011

Filmanbefaling

Serious moonlight heter filmen, jeg så den i går på en av canal+ sine filmkanaler. Jeg ble sittende og se hele filmen for den var ganske spennende og morsom, det var noe med den så jeg måtte liksom se hele. Jeg anbefaler dere å se denne. Den har 11 års aldersgrense, men egentlig tror jeg ikke alle 11-åringer hadde forstått den, og den passer vel bedre for 13-14+..

Har du sett den? Hva synes du?Siste kontroll før operasjonen

Nå drar jeg og mamma snart til Volda, jeg skal snakke med Kirurgen før operasjonen. Vet ikke om jeg skal kalle det kontroll siden jeg ikke har vært så mye der med dette før, menmen. Jeg må huske å spørre om alt jeg lurer på, kanskje jeg gruer meg mindre om jeg får svar på alt? Hvem vet. Akkurat nå har jeg ikke så mange spørsmål, men det er jo mest piercingen jeg er bekymret for. Jeg tror de skal legge ett snitt akkurat rundt navelen, så den må jeg nok ta ut og ikke sette inn igjen. Jeg kan jo sikkert ta den på nytt igjen, men det gjorde så vondt. Men jeg vil heller ha bort gallesteinene å slippe den smerten enn å ha den piercingen.


Legger med dette bildet for at jeg skulle ønske jeg så sånn ut i ansiktet i dag, jeg er ikke sikker på hva som har forandret seg men det er ihvertfall noe

Ha en fin dag alle sammen!

Hva skal du gjøre i dag? 

 

Søndag

I natt kom jeg hjem i 3 tiden, men klokka var jo egentlig bare 2, hehe. Jeg, Anne og venninna hennes Solveig var ute på byen halloween-party. De kledde seg ut som FBI agenter og jeg var Catwoman, eller katt kan vi vel si. Siden jeg aldri er om meg og tar bilde, så tok jeg ikke bilde av kostyme mitt, men kan ta bilde senere av det jeg hadde på da kanskje. Det var kjekt i starten for da var det ikke så mye folk, men på slutten var det helt stappfult og da er det ikke så kjekt, synes jeg da. På slutten begynte jeg å få skikkelig vondt i kneet, det samme kneet som jeg skada da jeg falt på ski i påska.


Jeg falt og vrei kneet og forstua ankelen, ikke noe kjekt. De kom og henta meg i en sånn ting, var egentlig kjempeskummelt siden jeg ikke så noen ting da vi rant ned igjen. Men de var ganske så kjekke de som henta meg da, hehe!

Nå straks skal jeg se hele ukens home and away og slappe av, det er jo Søndag. I går skulle jeg egentlig rydde rommet men jeg kom meg ikke så langt, så kanskje jeg får gjøre det også. Klokka 21:30 er det Åndenes makt og det gleder jeg meg til.

Var du på halloweenparty?
Hva er dine planer denne søndagen?
 

Noe nytt til rommet


Bildet er tatt med mobil

I dag fikk jeg endelig kjøpt dette klesstativet på biltema, har siklet litt etter det en stund nå! Jeg har alle kjolene mine på det, ble mye mer plass i skapet nå, jeg vet at jeg har mange kjoler haha. Det nærmer seg 30 nå, jeg klarer bare ikke å la vær å kjøpe en om jeg ser en fin jeg vil ha.

Hva synes du?
Har du klesstativ? 

Uinteressange fakta

Her kommer det noen uinteressange(vet ikke om det er sånn det skrives, men du leser jo fortsatt) fakta om meg, kanskje vi har noe til felles. Jeg er ganske rar så det er ikke sikkert.


Jeg må ha mange puter, nå har jeg 7 stykker men orket ikke å ta nytt bilde. Jeg synes det er fint, og jeg får ikke sove om jeg ligger helt flatt. Jeg får vel si det sånn at jeg nærmest sitter når jeg sover.


Jeg har 2 tannkoster, en til morgen og en til kveld. Den store er til kvelden, og den lille bruker jeg om morgenen. Det er fordi at jeg ikke klarer å ha noe i munnen om morgenen, så den må være minst mulig. Jeg kan heller ikke spise frukost, blir kvalm.


Jeg drikker aldri opp hele flaska, setter alltid igjen litt. Vet egentlig ikke hvorfor, men det er jo ikke akkurat så god smak på det som er nederst. Jeg liker best Cola med kullsyre, og helst kald. Jeg tar med en flaske ned på rommet, så åpner jeg vel en ny om jeg er på stua..


Jeg har lyst å tatovere pusen min enten på skulderen eller på siden, men må vente til etter operasjonen og til jeg tørr, hehe!
 


Jeg blir kvalm av Saw filmene!!
 

Jeg har sett Home and away siden jeg var 10-11 år. Siden jeg er så utålmodig begynte jeg og laste ned og så opp til 24 episoder på en dag, nå holder jeg på der de holder på i Australia og må vente på ny episode hver dag, ligger over 2 sesonger forann!
 

Jeg liker ikke tomat, vil spy når jeg smaker det. Derfor smaker jeg det veldig sjelden!

Jeg er veldig glad i å  se på tv og følger med på og har sett mange serier:

 • Home and away
 • Greys anatomy 
 • Frustrerte fruer
 • The vampire diaries
 • One tree hill
 • The OC
 • Roswell
 • Ghost whisperer
 • Life as we know it
 • Awkward
 • Teenwolf
 • CSI: miami
 • Criminal minds
 • Special victim units
 • Medium
 • Akuttmottaket
 • My naked secret
 • Privat praksis
 • Slankekrigen
 • Åndenes makt 

Kommer ikke på flere i farta! Skal også se the walking dead på søndag.
 


Jeg synes mat smaker mye bedre når det er laget til i skåler og sånn, på dette bildet er det tanta mi i Sverige som har laget fint til da vi var der i sommer!


Jeg elsker maten på Macdonalds!<3

Noe av det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobben, er å ta av meg sokkene. Jeg sover også med lyset på, og tven på. Jeg liker ikke psykologiske thrillere, for jeg er ikke smart nok til å forstå dem. 

 

Har vi noe til felles?
 

New in

Long time no see, ja jeg vet. På mandag var jeg, mamma og Anne i Ulsteinvik og shoppa litt, da vi kom hjem spilte jeg og Anne supermario på Wii. I går gjorde jeg oppgaver på jobb, laga middag, slappa av og var ute og tok bilder sammen med pappa. I dag har jeg vært på jobb og nå skal jeg snart finne meg noe og spise før jeg legger meg litt og sove, har vondt i hodet..

Innkjøpene fra mandag:


Fra europris


Europris


Europris her også, hehe!


Cubus


Cubus


Bestfashion <3


Nille

Synes? Har du noe av det?
Hva har du gjort de siste dagene? 

Favoritt nettbutikk

Ja det må være Nelly.com, jeg kan sitte i timesvis å bare se på alle fint kjolene de har der.Hva er din favoritt nettbutikk?

Lørdag!

God morgen! Det er en stund siden jeg våkna, men så sovna jeg igjen. Jeg våkna i halv 8 tiden, og var våken en liten time og så sovna jeg igjen. Nå sitter jeg og spiller Ravenwood fair på facebook og koser meg med ett glass Cola, men det kom jo ikke akkurat som noen bombe. Ann-Synøve skulle kanskje komme i dag, så venter på at hun skal komme på facebook, vil ikke vekke henne siden hun har jobbet mye denne uka. 


Jeg legger ved dette bildet siden jeg savner snøen og jeg savner å renne slalom, dette bildet er tatt i fjor, litt før jeg tryna og vrei kneet, hehe!

I kveld skal jeg nok se en skummel film sammen med Anne og broren min. På den uteplassen vi bruker å fare skal det være konsert i kveld, og ingen av oss gidder det. Dessuten har jeg fått noe puss på ene øyet og er litt rød på det også, aner ikke hva det er, men vil ikke risikere å få det på andre øyet også så vil ikke bruke sminke. Med alle kommentarene jeg fikk da jeg la ut bilder av øyet mitt forrige gang tror jeg at jeg dropper det i dag.

Hva er dine planer denne Lørdagen?
Savner du snøen?
 

Pakke i posten!

I dag fikk jeg pakken jeg bestilte fra ELF for en stund siden. Jeg gidder ikke å skrive under hva det er, for det ser jo dere.


Jeg har brukt primeren og complexion pudderet lenge nå, er kjempebra.


Bare nye øyenskygger som skal testes ut.

Har du prøvd noen av tingene?
Prøvd sminken fra ELF før?

Innlagt på sykehuset..

I går hadde Pappa bursdag så da hadde vi besøk og spiste kake og god mat. Da jeg la meg tok jeg varmeputa på magen siden jeg hadde litt vondt, håpte det skulle gå over siden idag var det lærlingsamling. Jeg våkna i halv 3 tiden, og jeg hadde skikkelig kjempevondt, helt jævlig for å si det sånn. Jeg kasta opp og var kjempedårlig. Jeg fikk en smertestillende men jeg kasta opp den også. Jeg lå bare på gulvet og skrek, klarte ikke å konsentrere meg eller å tenke. Mamma ringte legevakta og pappa kjørte meg dit litt senere, der fikk jeg smertestillende intramuskulært, altså, en sprøyte i rumpa. Den hjalp ikke noe særlig, så jeg ble sendt inn på sykehuset. Der fikk jeg innsatt venefelon og smertestillende. De tok prøver og gjorde forskjellige tester. Det ble ikke så mye soving, men det tok jeg igjen da jeg kom hjem i ettermiddag. Nå har jeg fått en dato på operasjon, jeg skal fjerne galleblæra, jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg kan komme tilbake til dette når det nærmer seg, slik jeg ikke begynner å grue meg så tidlig. Men jeg er glad at jeg endelig får gjort noe med det, slik jeg slipper å ha vondt. Jeg har aldri vært operert før, har bare fjerna en føflekk. Var i "narkose" da jeg tok gastroskopi i fjor, men vet ikke om det var samme greia siden jeg våkna 5 minutt etter.


Har du operert før?
Hva har du gjort de siste dagene? 


 

Har ikke tid!

I går hadde jeg ingen tid til å blogge, jeg var først på jobb til klokka halv 3 og så slappa jeg av og spilte Ravenwood Fair på facebook hele dagen. Jeg er jo helt hjernevasket nå, nynner på den sangen hele tiden og drømmer til og med om spillet. Jeg tok meg en pause for å spise da såklart. Da lagde jeg meg pasta bolognese, kjempegodt!


Skogen min, har ikke kommet meg så langt ennå. Først skjønte jeg ikke noe av det, og Ann-Synøve prøvde og lære meg, og nå har jeg endelig komt inn i det, og kommer meg nok aldri ut igjen, hehe!

I dag har jeg også vært på jobb, nå skal jeg slappe av og spille litt før jeg skal lage meg mat, og så skal jeg til Anne og broren min og se film.

 

Spiller du Ravenwood Fair på facebook?
Kanskje ett annet spill? 

Picture: spiders


Nikon D5100 18-105mm - close up +4

Da jeg tok dette trodde jeg at det var bare 1 edderkopp, men etter noen bilder så jeg at det var 2, haha!

Synes?

Ett bilde av meg med extensions


Her har jeg krøllet den, eller bølget. Det er ikke presis samme fargen, men ingen ser det i mørket, hehe!

Synes?
Har du extensions? 

Kjempeartig lørdagskveld!

Det var så sykt deilig og få av meg kjolen etter en kveld på byen, den er helt ny og supertrang. Det er sånn med glidelås bake og sånn "bånd" rundt på midjen, veldig fin kjole, men veldig trang. Har ingen bilder av den.. det var også kjempedeilig og få av meg extensionen, og jeg tok faktisk bilde, det kommer senere. Men det deiligste var vel egentlig og legge seg i sengen, er kjempesliten. Det var nesesprayen som hindrer (?) rennende nese som hjalp meg gjennom en kjempekjekk kveld, og jeg hadde det kjempe artig og dansa mye.

Her hadde det passet seg med ett bilde, men har ingen som passer seg..

I morgen, eller det blir vel i dag, skal jeg bare slappe av, jeg skal på jobb i morgen. Jeg skal se den siste ringenes herre med Anne og broren min, mer vet jeg ikke. Søndager man har fri på, da skal man slappe av og samle energi til en ny uke. Jeg er ikke vant til å jobbe mandager, men det går jo vel bra. 
 

Hva gjorde du Lørdag 15/10/11?

 

Den syke meg og mitt dilemma

På torsdag drev jeg og nøs hele tiden, mange ganger. Jeg kjente jo at det var noe på gang, men hver gang hos meg er det bare en eller to dager med nysing og så er jeg bra. Derfor tenkte jeg ikke noe over det, men det skulle jeg kanskje ha gjort. I går var jeg på jobb, selv om jeg hadde vondt i hodet, halsen og nesa rant. I dag, joda, nå renner både nesa og øynene, hodet mitt dunker og det er tungt og puste. 


Bilde fra sist helg vi var ute

Dagens planer ble jo lagt for lenge siden, jeg og Anne skulle ut på byen og danse og kose oss. Hun kommer og henter meg om en ca en halvtime, vi skal se film først, i ett innlegg lenger nede finner du ut at vi har ringenes herre maraton. Vi så 1 i går og nå skal vi se 2. 

Så det er mitt dilemma nå, dra ut og muligens ha det gøy og danse, eller å ikke ha det så gøy for nesa renner og jeg går og snufter blant folk? Eller sitte her hjemme og geeke på dataen..? Skal du gjøre noe gøy i kveld?

Picture: crystal raindrop


Nikon D5100 18-105mm   close-up+4

 

Synes?

Legger det på hylla

Jeg trodde aldri at jeg kom til å si det, men jeg er faktisk lei av bloggdesign for øyeblikket. Jeg får så mange eposter om at det ikke funker og ditt og datt, og når jeg sier at da har de gjort noe feil så sier de nei men så har de gjort det og ja..jeg har fått mange eposter nå i det siste, om bloggdesign, men noe er galt med hotmail så jeg får ikke opp innholdet i epostene, derfor svarer jeg ikke hele tiden. Men nå skal jeg legge alt som har med å legge inn design og sånne ting og gjøre, og bare slappe av. 

Jeg er jo også syk, eller, jeg har gallestein, og det er jo gale nok sånn som det er. Er jeg ikke på data, sover jeg eller ligger i senga og ser på tv. Jeg jobber og prøver så godt jeg kan med tanke på smertene, så jeg blir sliten etter jobben og må legge meg i senga. Orker ikke så mye data lenger. Gleder meg virkelig til å få ordna det, var til legen i dag og fikk noen andre smerterstillende som kanskje hjelper. 

Jeg kommer til å blogge som normalt, bare ikke om design. Nå skal jeg lage meg noe mat eller noe varmt og drikke, så legge meg godt i den gode og varme senga mi, er ganske sliten av dagen siden jeg ikke har sovet middag. (sovet på dagen). 

 

Ha en god natt! 

Film maraton!

Nå skal jeg straks til Anne og broren min, vi skal ha Ringenes Herre maraton denne helga, det er så kjekt at de spør meg hele tiden om jeg vil se film sammen med dem. Jeg har jo ikke så alt for mange å "henge" med, og de liker jo aldri å se film. Jeg har bare sett filmene sånn halve og deler, så gleder meg. Forrige gang vi hadde film maraton så vi Pirates. 

Anne og meg, jula 2010 (?)

Har du sett ringenes herre?
Hva skal du i kveld? 

I det siste..

I det siste har tiden bare gått rett forbi. Jeg har ikke vært på data, egentlig så vet jeg ikke hva jeg har gjort, hehe. Sovet, spist, sett tv, besøkt Anne og broren min, jobbet. I går var jeg på besøk hos Anne og broren min, vi så en skummel film, som ikke var noe skummel. I dag var jeg på jobben og gjorde litt oppgaver, da jeg kom hjem spiste jeg litt. Etter jeg hadde spist fikk jeg kjempevondt i magen(gallestein), så jeg måtte gå og legge meg. Da mamma kom hjem varmet hun varmeputa til meg, jeg sov kjempelenge og det var i grunnen ganske herlig. 


Haha, tok det i går..

Nå skal jeg snart lage tomatsuppe, siden jeg ikke har spist siden klokka halv 3. Tror ikke det blir så sent før jeg legger meg i natt, skal på jobb i morgen 07.30. Klokka 22.30 er det reprise av Åndenes Makt på FEM, så det må jeg se. Husker aldri å se det når det er, gleder meg til jeg får ny tuner, da kan jeg ta opp programmer. 

 

Hva har du gjort i dag?

Pictures: waves

Nikon D5100 18-105mm

Jeg er veldig fornøyd med bildene, jeg tok ganske mange men de her ble mine favoritter.

Synes?

Nytt design!

Dette har jeg holdt på med, ehm.. i mange uker, helt siden jeg tok bildene, siden bestemor sin 75 årsdag. 2 uker da. Jeg har ikke holdt på med det HELE tiden, men sånn inni mellom. Jeg er fornøyd, ihvertfall nok til at jeg skal beholde det, men kanskje endre litt på bakgrunnsfargene og litt diverse saker og ting. 

 

Ikke spør meg hvorfor "profilbildet" er uklart men resten ikke, for jeg vet ikke hva som skjedde.. dette er liksom høstdesignet mitt, vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha det, men håper det blir en stund!

 

Hva synes du?

Pictures: raindrops


Close-up +4


Close-up +10

Nikon D5100 18-105mm

 

Høstvær

Lørdagskvelden var jeg hos Anne, Silje og Christina kom også dit og vi så film, spiste pizza og koste oss. Jeg måtte dra hjam litt tidligere for jeg skulle på jobb, i går altså. Jeg greide jo også og forsove meg slik at jeg kom 15 minutter for sent på jobben, og ikke nok med det, jeg ble også kjempedårlig, så mamma måtte hente meg. Bad day. Jeg sov i hele går, og delvis i natt, bare at det var ett forferdelig tordenvær, strømmen gikk og kom og gikk og kom. Det roet seg til morgenen og nå er det vel fint, det vil si, ingen torden. Regn, regn,regn. Med forferdelig mener jeg det virkelig, det ristet i huset og det føltes ut som det var rett utenfor vinduet. 

Jeg er så lei av være "syk", altså, ha smerter. (gallestein). Ja, den som har hatt det forstår, sånn er det. De sier at smertene kan sammenlignes med en fødsel, det kan ikke jeg uttale meg om, ennå..

NÅ hagler det virkelig altså!


Har det vært torden hos dere i natt?
Hvordan er været hos dere? 

My legs are burning!

I går hadde jeg besøk av Ann-Synøve, vi snakket, koste oss og gjorde litt lærlingoppgaver, det var kjempekjekt å endelig få se henne igjen. Etter hun dro kjente jeg at jeg fikk litt småvondt i magen og at føttene mine svei og prikket litt, men jeg gjorde ikke noe med det. I halv ett tiden, hadde jeg kjempevondt i magen(gallestein) så jeg tok en ibux, den hjalp egentlig ikke. Leggene mine svei og brant og klødde, klødde meg nesten til blods. Jeg fikk ikke sove så klokka 3 satte jeg på den første twilight filmen, sovna ikke før etter 5. 

Jeg sto opp hall 7 og dro på jobb og nå er jeg hjemme. My legs is still burning..aner ikke hva det er, men tror det har noe med gallesteinen og gjøre. Det gjør skikkelig vondt når jeg går og buksa berører leggene, og det er jo ett problem i seg selv..

Nå har jeg smurt godt med krem og lagt bånd utenpå slik at det ikke blir så vondt når jeg kommer borti med buksa eller dyna. 

 

Hva har du gjort i dag?

Picture: red..


Nikon D5100 18-105mm

Vet ikke hvorfor, men jeg likte dette bildet skikkelig godt. Tok det igår da jeg var ute på en "photoshoot".

Rihanna's amazing hairtransformation!

 
Bilder funnet: her

Jeg synes hun kler alle, både langt og kort. Men likte veldig godt bilde nr.2 og nr.4, så da må jeg vel si langt hår. Men hun hadde jo vært fin uten hår også, hun er jo bare nydelig.

Hva synes du?

Pictures: more leaves..
Nikon D5100 18-105mm, filter +2 og +4

 

Synes?

Jeg tester: Sims 3

Jeg spilte aller først sims 1, jeg spilte det også lenge etter at sims 2 kom ut, jeg er litt etter med film og spill, også musikk, hehe. Jeg har spilt veldig mye sims 2, og har mange tilleggspakker og stæsjpakker. I dag fikk jeg sims 3 i posten og nå har jeg testa det ut. 

Hva synes jeg?

Joda, spillet var jo greit det. Men synes at grafikken og bildet var mye finere på sims 2, mye klarere og mer kontraster. Det var så mørkt liksom, ble litt mørkt og ukoslig. Jeg likte heller ikke så godt måten de har for å lage til nye simmer, og jeg skjønte nesten ingenting da jeg skulle flytte sim nr.2 inn i byen. Jeg har jo spilt i hele kveld så har lært meg litt mer og kommet meg litt inn i selve spillet, men likevel må jeg tørre å påstå at sims 2 er bedre. Alle de beskjedene som kom opp i hjørnet plaget meg også litt, møblene var heller ikke så fine..

Bilde funnet: her

Jeg kommer fortsatt til å spille sims 3, kanskje jeg liker det bedre etterhvert. Når jeg først spiller så sitter jeg i flere timer, synes det er kjempekjekt og lever meg skikkelig inn i spillet.

 

Hvilket sims synes du er best?

 

Pakke i posten!

I dag fikk jeg pakke i posten, jeg ble litt overrasket siden jeg bestilte det bare for 2 dager siden, men ble jo også kjempeglad. Har du sims?

Awkward


Bilde funnet: her

Denne serien går på MTV, jeg har begynt å se på den og synes den er ganske spennende. Jeg ser 16 and pregnant på MTV, så var denne serien etterpå og jeg klarte bare ikke å skifte kanal. Jeg vet ikke hvilken episode jeg så da, men skal se alle episodene av denne serien.

Har du sett den?

Weheartit

Jeg har hatt konto der over ett år, men har aldri brukt den, før nå. Det er så mange fine bilder der, og jeg skal legge ut noen jeg også. Jeg har navnet mitt på bildene siden det er jeg som har tatt de, liker ikke at folk tar "creds" for mine bilder. Tok printscreen av dette bildet før i dag.Trykk på bildet for å følge meg!

Har du konto på Weheartit?

Picture: raindrops..


Nikon D5100 18-105mm

 

Hva synes du?

I love my new shoes!
Hva synes du?

Herlig er det, men..

Nå har jeg ikke vært på data siden Lørdagskveld, det er egentlig ganske herlig. Jeg trenger jo ikke å være på data hver eneste dag, jeg har jo facebook på mobilen også. Men ingen data, ingen blogging. Jeg trenger jo ikke å blogge hver dag heller for å si det sann. Men til sjeldnere jeg er på data, til mer blir det å gjøre hver gang. Er jeg borte fra dataen bare en dag, får jeg skikkelig mange eposter og kommentarer med spørsmål, og ofte får jeg en epost til om hvorfor jeg ikke har svart.. 


Bilde fra Lørdag

Nå sitter jeg i senga og ser på Greys på bliss, den aller første episoden som jeg har sett mange ganger før, men synes det er spennende fordi om. Noen serier kan jeg se på nytt og på nytt uten å bli lei. 
 

Er du på data hver dag?
Er du sånn som kan se serier om og om igjen? 

Outfit, It's just me
Kos dere i kveld!

Diverse: 01.10.11

Jeg har veldig liten blogglyst, derfor har jeg blogget veldig lite. Akkurat nå sitter jeg under dyna på senge med føttene hengende å dingle utfor kanten. Håret mitt er skikkelig ekkelt, noe dere aldri må gjøre, er å bruke volumpudder og så tupere håret bakfra og helt nedi hodebunnen og frem til midten av hodet. Før jeg dusja i går var det stålull, litt bedre nå men ikke helt. Snart skal jeg ta på meg den nye tightsen min som jeg kjøpte i går da jeg var i Ulsteinvik på bowling, mat og "shopping" sammen med Anne og broren min. Senere skal jeg bort til dem, og så skal vi kanskje ut, eller Anne skal ut, jeg får se om gallesteinene mine har tenkt og holde seg i ro, og da skal jeg også ut. 


Fra selskapet til bestemor


Hva skal du i dag?

 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits