Image Map

november 2010

juledesignet er på plass.

Da er jeg ferdig med juledesignet, vet ikke om det er midlertidig eller til over julen, vi får se.

Hva synes du?

juledesign.

Nå har jeg jobba litt med juledesignet, men jeg har ingen nye bilder av meg selv egentlig, bare på pappas kamera. Skal spørre han om han kan legge dem inn, de er fra da jeg og han var på hytta for en stund siden. Nå er det en halv time til jeg skal være på jobben, må vel snart tenke på å gjøre meg helt klar.
the old me is coming back.

Jeg tror den gamle meg er i ferd med å komme tilbake, vet ikke helt om det er bra eller dårlig. For ett halvt år siden blogget jeg flere ganger daglig, spilte mye guitar hero med Anne, la ut mange bilder og hadde det mer gøy enn nå. Når blogger jeg litt, men har ikke i nærheten så mange lesere som jeg hadde da, ikke en gang halvparten. Jeg drikker ennå Cola, men jeg spiser mye mer potetgull og godterier. Må slutte med det, får jo ikke den fineste huden og blir feit til slutt. Nå har jeg det vel bedre enn for en måned siden, tenker ikke så mye på eksen min, selv om jeg savner han litt da.

 

Nå skal jeg sminke meg og gjøre meg klar til jobb, mens jeg fører over noen filmer til harddisken min, det tar laaaang tid!

 


d'artwork by me


julekalenderen min.Har du julekalender?

rydda og vasket til jul.

Når har jeg rydda og vaska på rommet mitt til jul. Har tatt frem julestaken min og litt annen pynt, skiftet på senga og luftet. Passer bra at jeg dusjet og shavet leggene i sted. Liker egentlig ikke å ha oppe vinduet, det kommer jo edderkopper og andre kryp inn, men en liten stund kan vel ikke skade. Det er 17.4 grader på rommet mitt nå, det er litt deilig egentlig, frisk luft. Videre i kveld skal jeg vel bare sitte her å nyte ryddigheten.

 

Har du rydda og vasket til jul?

morning or night?.

Nå er jeg våken, ser frustrerte fruer, og er kanskje en av dem selv. Greit, jeg har ennå ikke sovet, men jeg er rett og slett ikke trett. Har laget noen home and away avatarer, men jeg kan ikke legge dem ut her ennå siden det er litt spoilere. Det var forresten kjempe gøy ute på byen i kveld/natt. Ser ut som jeg må kjøpe mer Cola i morgen, og nå føler jeg virkelig for å pusse tennene!

morningnightynight!

tonight's outfit.

 Jeg tok på meg den svarte nye kjolen min, og en svart bolero utenpå.

Hva synes du?

black or brown?

I kveld skal jeg og Anne ut på byen og danse, gleder meg. Det er 2 uker siden jeg var der på en lørdag, var der i går og sang litt karaoke. Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på meg enda, men jeg har en liten anelse. Blir vel enten det nye skjørtet og en fin topp, eller den nye kjolen. Det er jo fryktelig kaldt også, men jeg blir nok varm av all dansingen!

Så er spørsmålet, skal jeg ha brun eller svart strømpebukse? Sann tynn altså!

 

Oh.. pah pah doo..


 

bored.

Nå har jeg nettopp sovet, vet ikke helt hvor lenge men det var godt, bare at jeg har litt hodepine. Nå må jeg visst lage middag..*15 minutes later* og nå spiser jeg middag, drikker Cola og ser på frustrerte fruer sesong 3. Etter jobben dro jeg til Myrvåg med Anne og broren min, han skulle til frisør og vi gikk på Pekas mens han var der. Mye fint der, kjøpte meg 2 duker, en kopp, en julestjerneplante, og potte til den. Og sjokoladebamser da. Hva jeg skal senere i dag kommer jeg nok tilbake til.


d'artwork by me

a small change.

Jeg gjorde noen forandringer i desiget, var ikke helt fornøyd med det som var. Likte dette bedre!

 

Hva synes du?

givemefive.no

Fra denne siden kan du kjøpe fine julegaver. Kjøper du julegaver der, bidrar du til at barn i Senegal får vaksiner, medisiner, rent vann og annen verdifull oppfølging. Slik kan flere få oppleve sin egen 5-års dag. Jeg får virkelig vondt inni meg av at i Senegal får 1 av 10 barn aldri oppleve sin 5-års dag. Jeg kjøpte noen julegaver der, og jeg sendte også ett brev til fadderungen min som er fra Vietnam. Jeg anbefaler dere å kjøpe julegaver der, gaver som gir barn sjansen til å oppleve sin 5-års dag!

GIVE ME 5!

little black one wanted.

I want this so bad!

you know we belong together.

Aden & Belle

jobb,lege,sykehus,hjem

Måtte bare ha en liten pause i "ryddingen", og jeg ser jo fortsatt på frustrerte fruer sesong 2. Skal prøve å få rydda i senga også, slik at jeg får prøvd det nye sengeteppet mitt, får se om jeg gidder å ta bilde av det. I dag når jeg våknet, kjente jeg at det ene øyet mitt gjorde vondt. Jeg så meg i speilet og det var rødt og hovent. Jeg dro på jobb, men ringte til legen og fikk komme ned. Fikk sjekka det på sykehuset i tilfelle det skulle være sånn regnbuehinnebetennelse igjen, men det var det ikke. Fikk dråper, men jeg er helt bra nå, så det var sikkert bare ett rusk eller noe.Jodi Gordon

 

Oh.. pah pah doo..

purchase.

I kveld var det storsalg på Amfi i nærmeste by. Var mange fine kjoler og alle mulige slags klær, sko og alt mulig egentlig. Jeg hadde lyst å kjøpe meg nye topper til å ha til skjørtene mine, men jeg fant ingen, jeg fant heller ingenting å kjøpe til vennene mine i julegave. Det eneste jeg kjøpte var 2 laken og ett sengeteppe. Kan legge ut bilder i morgen når jeg har ordnet senga mi. Kom ikke hjem før etter 11, så jeg har ikke fått lukket øynene enda. Ser fortsatt på Frustrerte fruer sesong 2, skal snart begynne på 3.

 


some of my newest d'artworkNightNight!

you look absolutely amazing.

I dag skal jeg arbeide med lærlingoppgaver, drikke Cola, se gårsdagen home and away og litt frustrerte fruer sesong 2, og det er jo kjedelig å lese om så derfor skriver jeg ikke om det!

 

Hva skal du gjøre i dag?

welcome monday.

I morgen skal jeg begynne å jobbe med gamle mennesker igjen, jeg gleder meg veldig, har savnet det. Det er så typisk meg å må på do og bli sulten etter jeg har pusset tennene og lagt meg under dyna, selv om jeg både spiser og går på do rett før jeg legger meg. Gleder meg også til Home and away i morgen, det er så spennende i Australia for tiden, men jeg skal ikke røpe noe! Men her er noen avatarer eller ikoner eller hva du nå enn vil kalle det som jeg har laget.

 

 

God natt!

Jodi.Gordon.fashion

OM*G, she is sooo adorable!

Random

Jeg endret designet for jeg ikke har noe bedre å gjøre. Spiser saltstenger, drikker Cola og ser frustrerte fruer sesong 2. Jeg undrer om jeg skal begynne å blogge igjen, eller om jeg skal la være. Jeg har ikke akkurat verdens mest innholdsrike liv, men jeg er veldig glad i katten min, home and away og Cola, så elsker jeg å leke i photoshop.

Hva synes du?

 

 


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits