Image Map

november 2011

Begynner å bli lei..

Jeg har begynt å bli litt lei av å blogge på blogg.no, av mange grunner. Ikke bare at det er noe galt hele tiden, men også at 90% av kommentarene jeg får består av: "jeg får ikke til", "kan du legge inn", "det går ikke an" og "det går ikke". Jeg legger ikke inn design lenger, det var for at jeg fikk over 10 eposter hver dag og jeg har jo absolutt ikke tid til slikt. Det står i sidemenyen min og likevel får jeg spørsmål om det, litt travelt. En annen ting er at folk skriver at jeg skal svare på deres blogg så de vet at de har fått svar. Det verste er at i kommentarfeltet har jeg skrevet hvordan svarfunksjonen funker. Jeg tar det en gang til, til dere som ikke gidder å lese..:

Det er ikke vanskeligere enn det der, kjempelett. Lettere enn matte, og naturfag. Lettere enn å blogge også. Så de fleste burde jo få det til..

Jeg kommer til å blogge litt, men det er ikke så lenge til fagprøven så jeg må jobbe og stå på for at jeg skal klare den. Det har vært en lang og hard vei dit for å si det sånn.


Ha en fin Søndag videre!

Pakke i posten!

Wiiii :D  Jeg har filmene på DVD, men nå som jeg har kjøpt mej blu-ray spiller måtte jeg jo ha dem!

Jeg har alt jeg trenger

Lenge siden sist ja. Jeg har ikke sluttet å blogge, men jeg blogger ikke heller. Vet ikke hva jeg skal kalle det, finner ikke noe passende ord. Denne uka har jeg ferie, min siste ferieuke og da er ikke blogging akkurat det første jeg tenker på, ihvertfall ikke på blogg.no. Om du vil vite hva jeg gjør kan du følge meg på twitter, der skriver jeg og legger ut bilder. Liker twitter mye bedre enn facebook faktisk,  da trenger jeg ikke å følge de som følger meg og omvendt. 

På Mandag dro jeg og mamma på hytta, vi var der bare til Tirsdag men det var kjempekoslig. Jeg kjøpte meg Blu-ray spiller og tv-oppheng. Så nå henger tven min på veggen og  jeg kan streame youtube. Jeg har bestilt twilightfilmene på blu-ray, de kommer vel i morgen eller fredag, gleder meg. Når man går på butikken og kjøper snop, snoper liksom. Snoping for meg er når jeg kjøper sånne ting, tv, data, kamera osv. Kjoler også, hehe. Men nå har jeg vel alt, jeg har tv, blu-ray, hd pvr dekoder (tuner), nintendo wii, 2 harddisker, speilrefleks, data (2 stk) og mobil. Trenger vel ikke mer.

Nå skal jeg bare se ferdig CSI:Miami på TvN og så skal jeg sove.

Har du alt du trenger?

 

Follow me

Jeg oppretta kontoen for over 2 år siden, men har egentlig ikke brukt den, bare med det samme. Nå har jeg tatt den i bruk igjen, ihvertfall delvis. Hva snakker jeg om? Joda, twitter.

 

Trykk på bildet over for å følge meg. 


Har du twitter?

Siden lørdag

Nå har jeg ikke blogget siden lørdag, og jeg har ikke noen eksakt grunn hvorfor. Jeg jobbet lørdag og søndag, så tirsdag og onsdag, i dag var jeg på jobben og gjorde oppgaver. På søndag var jeg ikke en gang på data, og det samme på tirsdag. Jeg føler at jeg bare har sovet, sett tv og spist, annet enn jobb. Siden jeg har vært borte fra jobben, så er jeg ikke vandt med å jobbe, derfor blir jeg sliten. Så har det vel noe med at jeg ikke spiser når jeg er på jobb, jeg blir fort dårlig i magen når jeg spiser, og det er ikke så kjekt når jeg er på jobb.

Jeg har akkurat spist fjordland stroganoff, synes den er så god. De andre skal ha koteletter til middag, ikke bare synes jeg det stinker, men det smaker enda verre. Mens de lager til og spiser må jeg være på rommet og stenge døra, jeg takler ikke den lukta.. Men nå skal jeg fortsette på en oppgave jeg begynte på jobb slik jeg får gjort den ferdig mens jeg har stoffet i hodet. 

Hva har du gjort i det siste?

Back to basic

I dag var jeg på jobb for første gang siden jeg opererte, og det gikk helt fint. Jeg ble jo litt sliten siden jeg ikke er vandt med å gå så mye men det var ikke sånn at jeg ikke klarte det, hehe. Jeg kom først på jobben siden drosja var her 10 minutt før tiden, ja, jeg tok drosje til jobben. Mamma og pappa er på hytta og det kostet mer å kjøre tilbake enn at jeg tok drosje. Det var litt morsomt, men jeg tror det var ett engangstilfelle. Nå sitter jeg tulla inn i ullpleddet mitt og ser greys mens jeg venter på at broren min skal komme hjem fra butikken, så skal jeg lage pizza, elsker hjemmelaget pizza. 


Webcameraet på dataen min er skikkelig dårlig, og jeg finner ikke hvor jeg kan endre innstillingene heller..

Det er kjempekaldt her, eller, det er 4 grader, men det føles skikkelig kaldt. I dag tidlig var det frost og rim, men det gjør meg ingenting for jeg gleder meg til vinteren og snøen!


Hva har du gjort i dag?

Picture: Stars


Nikon D5100 18-105mm

Dette tok jeg da jeg og pappa var på "fototur", jeg likte det veldig godt.


Synes?

Nytt skjerf


Jeg fant dette bildet i ett blad i går da jeg var hos Silje, synes det var litt artig. Jeg tror ikke jeg kunne ha gått med det da..

Jeg har faktisk nettopp stått opp, eller, jeg satt meg opp i senga. Jeg var våken i halv 9 tiden på do og da så jeg episoden av Ungkaren før jeg sov videre. Det frister ikke å stå opp, i dag har jeg bare lyst til å ligge i senga hele dagen, bare ligge her og se på tv og gjøre ingenting..Men det er så mye som må gjørest så det har jeg ikke tid til, jeg skal jo begynne på jobb igjen på Lørdag, jeg gleder meg til jobben men ikke til at enten mamma eller pappa må være hjemme fra hytta for å kjøre meg. Håper jeg finner noen som skal samme veien.

Kunne du ha gått med det?

En liten bytur

I dag har jeg vært med tannlegen i byen, selv om jeg egentlig skulle vært hjemme og slappa av. Siden Silje ikke skulle på jobb ble hun med, siden jeg ikke ville dra alene. Det gikk raskt hos tannlegen, synes det er litt dumt at vi må reise så langt for å være inne i 3 minutter, menmen. Vi var der ikke så lenge siden jeg ikke er helt bra, men vi gikk litt i butikker og spise på McDonalds. Maten var kjempegod, men jeg tålte den desverre ikke og jeg ble skikkelig kvalm og uvel..


Hamburger og Chips ble nok litt for mye nå som jeg ikke har galleblære, men Cola går fint, takk og lov!


Jeg synes det var kjempekjedelig, siden jeg er så glad i maten der, håper det kommer seg etterhvert. Jeg hadde jo mine mistanker og at jeg kom til å bli dårlig, men jeg må jo bare prøve ut forskjellige mattyper.


Liker du maten på McDonalds?
Hva har du gjort i dag? 

 

What's your name?

Nå sitter jeg og spiller Wordfeud med venninna mi, jeg har nettopp lasta det ned så det er litt nytt for meg, samme med henne. Jeg spiller også med mamma, pappa og broren min, men vil jo ha flere og spille med. For dere som ikke vet hva det er, så er det ett spill på mobilen som man laster ned på Marked, man må ha androidtelefon for å kunne spille det. Vet ikke hvordan det er med Iphone. Det er på en måte scrabble, kjempekjekt!

Svensk bilde, hehe! Fra google.

Jeg heter Lmsk91, legg mej gjerne til!

Spiller du det? Hva er nicket ditt? 

Picture: Charles's Wain


Nikon D5100 18-105mm

Jeg har faktisk tatt dette bildet, det er ikke redigert i photohsop. Det er karlsvogna for de som ikke ser det.

Synes?

 

Mandagskos

I kveld skal jeg bare kose meg og slappe av, er ikke helt bra ennå, men jeg kommer meg. Var på butikken og kjøpte noen godsaker og nå skal jeg bare kose meg og slappe av, spille litt, se tv, kanskje home and away også, bare gjøre ingenting. Bortsett fra å spise tortillachips med salsa dip og drikke Cola.


mmm <3


Hva skal du gjøre i kveld?

 

Spilledilla

I det siste har jeg spilt veldig mye på facebook, jeg ante virkelig ikke at det gikk an å få så dilla. Jeg har jo spilt Ravenwood fair i en stund nå, og jeg spiller det fortsatt, hver dag, omtrent hele tiden. I går mens jeg venta på energi, (haha, ja høres dumt ut), så bare trykte jeg på ett annet spill, nemlig CityVille. Jeg spilte kanskje i 2 timer før klokka ble så mye at jeg måtte sove, og da jeg våkna i dag gikk jeg rett innpå facebook for å spille. Heldigvis er det ikke de verste spillene man kan bli hekta på, og det er jeg glad for. For å være ærlig så tror jeg ikke at jeg hadde klart å bli hekta på krigs eller skytespill, liker ikke sånne spill.


Ravenwood fair skogen min, den ser veldig rotete ut akkurat nå.


Her er byen min i CityVille, har ikke kommet så langt siden jeg begynte i går. 

Før, eller i 2008, spilte jeg Texas Hold'em veldig ofte, og da mener jeg det. Jeg og eksen min satt på hver sin data og spilte, skikkelig gøy, eller, det var ihvertfall det da. Det er en stund siden jeg har spilt det nå.


Spiller du mye på facebook? Isåfall, hvilke spill?

 

The walking dead

Forrige søndag tror jeg det var, så begynde det en ny serie på TV norge klokka 22.30. Jeg satte på opptak men av en eller annen rar grunn stoppet opptaket etter åndenes makt, så jeg fikk ikke sett det. Nå har jeg sett snart begge episodene, de 2 første altså, på reprise og jeg gleder meg til i morgen for å se videre.

Det er ikke akkurat noen sånn koslig serie, men jeg synes den er spennende. Overraskende egentlig, siden jeg liker best sånne romantiske og dramatiske såpeserier. Anne liker også sånne serier og filmer, så da kan jo vi se den i lag også.

Følger du med på det?

På bedringens vei

Det har ikke vært så mye soving om nettene nå etter operasjonen, grunnen er vel at jeg må ligge på ryggen i den samme stillingen hele tiden for annet gjør vondt. Det gjør jo vondt uansett, eller, det er ubehagelig. Jeg har også luftsmerter i skulderen, men når alt kommer til ett så er jeg på bedringens vei. Jeg kommer meg opp av senga selv, går mer, og jeg har bedre matlyst. Jeg må også være forsiktig med hva jeg spiser, spise lite fett, prøve meg litt frem. Jeg får heller ikke lov til å løfte noe, men jeg har jo folk her som kan hjelpe meg. 

Senere i dag skal jeg nok vaske bort det gule som de klæsjer på når man opererer og bytte på bandasjene, det blir nok deilig. Akkurat nå ser magen min sånn ut:Ikke akkurat noe vakkert syn, men det blir vel kanskje pittelitt bedre når jeg får vaska meg og bytta bandasjene, håper jeg. Alle plasterene er for at det var kikkhullsoperasjon, da stikker de bare "pinner" inn, ett med kamera, ett med lys og så vet jeg ikke egentlig. Google it.
 

Hva er dine planer denne Lørdagen?

Vellykket operasjon

Da jeg kom hjem på Onsdag orka jeg ikke å slå på dataen, og det gjorde jeg ikke i går heller. Operasjonen gikk helt fint og galleblæra er fjernet. Da jeg kom på sykehuset tok de noen blodprøver, før jeg fikk på meg sånne blå sykehusklær og de satt inn veneflon og så ble jeg veldig veldig svimmel. Da jeg vokna hadde jeg kjempevondt i magen, det var vondt å puste og vondt å prate. Jeg var også veldig veldig tørst. De hadde jo hatt en slange i halsen min under operasjonen så det var litt vanskelig å prate. Operasjonen tok ca 1 time, men det tok litt lenger før jeg våkna skikkelig fra narkosen. Etter en stund fikk jeg på meg mine egne klær og ble trillet ned på ett annet rom, der jeg skulle få slappe av og hvile meg. 


Gallesteinen som de tok ut, den er veldig stor og har forårsaket mye smerte, og nå er den endelig borte.

Natt til i går våkna jeg og var kjempekvalm, jeg kasta opp helt til i gårkveld og fikk ikke i meg så mye mat, men i gårkveld spiste jeg suppe og den kom heldigvis ikke oppigjen. I dag har jeg spist en mandarin, noen kjeks og litt suppe. Jeg har fortsatt vondt og sliter med å gå, derfor holder jeg senga. Håper jeg blir bedre snart! 

Wish me luck!

Dette blir nok kanskje det siste innlegget før jeg skal operest, siden jeg skal møte opp der klokka halv 8 i morgen tidlig. For dere som ikke har fått det med dere, så har jeg gallestein og skal fjerne galleblæra. Det er ingen stor operasjon i seg selv, men jeg gruer meg uansett. Det er en kikkhullsoperasjon og tar under 1 time, så må jeg være der litt etterpå. Det er dagkirurgi så jeg får jo dra hjem, forhåpentligvis. Om det oppstår noen komplikasjoner må jeg selvfølgelig være der lenger, men jeg satser på at alt går bra. Jeg tror jeg gruer meg mest til narkosen, og så skal jeg ha en slange ned i halsen under inngrepet, og det gruer jeg meg også til, selv om jeg er i narkose. Egentlig vil jeg bare ha det overstått, men sånn er det vel med alle operasjoner. 

Jeg får ikke spise noe som helst etter klokka 24.00, faktisk ikke drikke heller, så det må jeg gjøre fra meg før den tid, hehe. Man skal helst dusje og være ren før inngrepet så jeg må jo dusje, rydde rommet, skifte på senga og gjøre det klart for jeg får ikke lov til å løfte noe etterpå. 

Wish me luck!

Tror jeg har spurt før, men har du operert noen gang?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits