Image Map

desember 2011

Picture: BirdNikon D5100 55-105mm. På disse bildene brukte jeg stativ og fjernkontroll, ble ganske fornøyd med de.

Strøm og vann, endelig.

Da har vi endelig fått tilbake både strømmen og vannet som har vært borte så og si i hele dag. Strømmen gikk først i går kveld i 18 tiden, så kom den tilbake i 6 tiden, så for den igjen og kom igjen i 9 tiden og så var det en stund og så ja.. hehe. Det var egentlig ganske koslig, det var helt svart ute og vinden var utrolig sterk, både trær og lyktestolper falt, mange fikk skader på både hus og bil. Jeg tror det har gitt seg nå, men man vet jo aldri. Heldigvis har vi ikke fått noen skader på huset eller bilene, men broren min og dama hans var nok ikke så heldige, de er jo ikke hjemme en gang. De fikk postkassestativet nedblåst og grillhytta var helt borte.

Pappa tok disse bildene, de var å rydda bort litt slik det ikke skulle blåse vekk med den vinden som nettopp var her.

Vi var også i juleselskap i dag, strømmen var jo borte så lyset vi hadde var stearinlys, heldigvis var maten ferdig før strømmen gikk. Og heldigvis hadde tante og onkel vann slik at vi fikk gå på do, hehe. 

Jeg synes det var ganske koslig uten strøm og vann, men jeg vil heller ha vann enn strøm. Uten strøm kan vi finne på mye, som å spille spill og kose oss. Hadde ikke strømmen gått hadde alle nok sittet fremfor datamaskinene..

Flere som har hatt det mørkt og vært uten vann?

Nytt juledesign!

Da har jeg også fått meg juledesign, synes det måtte til nå som det er jul. Jeg har ikke ett lite snev av julestemning en gang, det er jo 9 grader og regn ute, og det er også meldt storm 1.juledag. Men jula kommer jo uansett. Hva synes du?

Hallo!

Lenge siden sist ja, jeg vet liksom ikke hva jeg skal skrive. Siden sist har jeg ikke gjort noe spesielt, bare jobb og oppgaver og kjøpt ferdig julegavene. Jeg var heldigvis ferdig tidlig i år, så jeg slipper å stresse nå rett før. Jeg har også bare 2 igjen å levere ut, og det får jeg gjort i morgen. Det jeg ikke er ferdig med er å rydde rommet, haha. Jeg har rydda litt i dag, men jeg har vondt i magen så har ikke fått gjort så mye. Jeg er litt lei av å bli dårlig av alt jeg spiser, noen dager blir jeg dårlig av alt, noen dager tåler jeg det.. Nå sitter jeg å ser på the secret life of the american teenager, har nesten sett ferdig sesong 1, jeg er helt oppslukt. Det er litt rart at man blir så opphengt i filmer og serier, i noe som egentlig ikke er ekte en gang. 

Resten av kvelden skal jeg nok bare se på det og slappe av, er vel ikke noe annet og gjøre. 

Hva gjør du i kveld?

1 måned igjen.

I dag er det 1 måned til jeg er ferdig som lærling. Jeg venter på ett brev i posten der det står når jeg skal ta fagprøven, håper jeg får det snart slik jeg får forberede meg, hehe. Jeg gruer meg veldig, selv om jeg vet at jeg kan det, men de kommer jo til å følge med på den minste detalj. Jeg har jobbhelg denne helgen, og i dag skal jeg faktisk på seinvakt, har ikke vært på seinvakt siden jeg begynte på igjen etter sommeren. 

Jeg har ikke blogget på lenge, jeg har rett og slett ikke hatt lyst, har blitt lei av det. Jeg savner det, så skal se om jeg skal blogge litt oftere. Jeg har en blogg på tumblr, men der poster jeg bare animasjoner, gifs og bilder som jeg har laget. Om det er noen som har tumblr og poster bilder og sånt fra serier som ennå ikke er vist på tv, si fra. 

Siden Axle whitehead har bursdag i dag, så må jeg nesten legge ut ett bilde og en sang av han. (bildet er laget av meg, postet på tumblrbloggen min - haafan.tumblr.com).

 

Synes den sangen er så fin.

Nå må jeg gjøre meg klar til jobb før pappa kommer og skal kjøre meg, skal ikke begynne før 14:45 men liker å være tidlig ute.

Ha en fin dag!

Noen som vet?

Jeg har sett mitt hemmelige tenåringsliv, eller the secret life of the american teenager, nå på FEM ganske lenge. Jeg har ikke følgt med sånn skikkelig, men vet jo noen lunde hva som har skjedd. Jeg finner ikke noen plasser jeg kan laste ned og har veldig lyst å se hele serien fra starten av. Jeg finner bare sesong 1 på nettet, men vil jo ha alle..

Noen som vet hvor jeg kan kjøpe det? Eventuelt se på nettet? 

Kyss,date,drop?

Nå sitter jeg og ser på kyss,date,dropp? på TLC. Det er helt utrolig hva en forandring kan gjøre. 

Ser du på det?


leser bloggen nå!

Norske blogger Blogglisten
Pyntdeg.nohits